Τι πακέτο παραλάβατε σήμερα? (3)
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 16 από 40 • Μοιραστείτε
Σελίδα 16 από 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
mgagkos- Legoμικρούλης
Τουβλάκια : 0
Απ: Τι πακέτο παραλάβατε σήμερα? (3)
Γειά σου φίλε πολύ ωραία τα επετειακά σετάκια Star Wars. Μπορείς να μας συστηθείς και να μας πεις μερικά πράγματα για σένα πατώντας εδώ!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Πολύ ωραίες παραλαβές από όλους παιδιά, μπράβο σας και καλορίζικα!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Manos_R- Administrator
Καλορίζικα Μάνο! Το βιβίο φαίνεται τούμπανο... γενική θεματολογία LEGO έχει?
Ευχαριστώ! Sorry για την ποιότητα της φωτογραφίας, η ψηφιακή φορτίζει. Το βιβλίο πιστεύω είναι must & το κόστος σχετικά χαμηλό μόλις στα 22 ευρώ με επετειακό printed brick για τα 60 χρόνια και γενική θεματολογία & άφθονο φωτογραφικό υλικό!
Manos_R- Administrator
Λοιπόν, τακτοποιώντας την αποθήκη ανακάλυψα κάποιους καταλόγους, κουτιά και οδηγίες
από sets που είχα από παιδί (εκεί στα ...80s).
Θυμάμαι να είχα και άλλα σετάκια αμφιβάλλω όμως αν είχα κρατήσει τις οδηγίες... Ευτυχώς τα τουβλάκια είναι όλα σε ένα κουτί
Αν και δεν είναι κάτι που παρέλαβα σήμερα, είναι σαν να τα ξαναπαρέλαβα Τι αναμνήσεις!
από sets που είχα από παιδί (εκεί στα ...80s).
Θυμάμαι να είχα και άλλα σετάκια αμφιβάλλω όμως αν είχα κρατήσει τις οδηγίες... Ευτυχώς τα τουβλάκια είναι όλα σε ένα κουτί
Αν και δεν είναι κάτι που παρέλαβα σήμερα, είναι σαν να τα ξαναπαρέλαβα Τι αναμνήσεις!
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
Ωραίες αγορές Μάνο και το βιβλίο δείχνει πολύ καλό όπως και το επετειακό τουβλάκι του
mgagkos- Legoμικρούλης
Τουβλάκια : 0
Επειδή το βιβλίο αξίζει θα κάνω ένα review asap με αξιοπρεπές φωτογραφικό υλικό!
Φίλε TeD τι ωραίες οι βινταζιές...αγαπάμε vintage Lego!
Φίλε TeD τι ωραίες οι βινταζιές...αγαπάμε vintage Lego!
Manos_R- Administrator
Ωραίες αγορές Μάνο! Με εξαίρεση τα unikitty polybags, ζήλεψα για όλα.
Α! Εννοείται περιμένουμε σύντομο review για το βιβλίο (το οποίο θα τσεκάρω την επόμενη φορά που θα περάσω από Public -αν το'χει- )
Α! Εννοείται περιμένουμε σύντομο review για το βιβλίο (το οποίο θα τσεκάρω την επόμενη φορά που θα περάσω από Public -αν το'χει- )
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Καλά τα unikitty αν δεν ήταν -50% δεν υπήρχε περίπτωση να τα πάρω... απλά έτσι για την ιστορία κι επειδή όπως έχω ξαναπεί έχω μια αδυναμία στις γάτες (& σαν κατοικίδια), τη Unikitty την είχα συμπαθήσει πολύ από την πρώτη ταινία!
Review για το βιβλίο από βδομάδας παίδες γιατί έχω έρθει στο πατρικό μου για Πάσχα. Ενημερωτικά πάντως τα Public δεν το χουν ετοιμοπαράδοτο, μόνο κατόπιν παραγγελίας και κάνει περίπου 10-15 εργάσιμες ημέρες για να έρθει.
Review για το βιβλίο από βδομάδας παίδες γιατί έχω έρθει στο πατρικό μου για Πάσχα. Ενημερωτικά πάντως τα Public δεν το χουν ετοιμοπαράδοτο, μόνο κατόπιν παραγγελίας και κάνει περίπου 10-15 εργάσιμες ημέρες για να έρθει.
Manos_R- Administrator
καλοριζικα Μανο, επιτελοςυ αρχισες τα harry βλεπω. Το βιβλιο πρωτη φορα το ακουω που πας και τα ξεθάβεις ΧD.
Lego movie απο οτι βλεπω θες να κλεισεις ολη την συλλογη.
Lego movie απο οτι βλεπω θες να κλεισεις ολη την συλλογη.
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
TeD στο νημα αρχαια λεγκο πρεπει να το ποσταρεις Οντως βρηκα κ εγω καποια πριν 2-3 χρονια στο παταρι , αναμνησεις.
ironman- Ο Άρχων
Καλορίζικα φίλε μου!
Patgeo- Administrator
Ευχαριστώ παίδες! Ιronman είπα να κόψω τις περιττές αγορές (κυρίως city οχήματα) & να δώσω βάση στη wishlist μου οπότε ναι έβαλα μπροστά τα Harry Potter για να φεύγουν σιγά σιγά γιατί έρχονται πολλά άλλα καινούρια!
Όσο για τα Lego Movie, όταν είχε βγει η πρώτη ταινία το 2014 ακόμα δεν είχα κλείσει 2 χρόνια που βγήκα από τα dark ages...δεν υπήρχε wishlist, δεν υπήρχε το brick.gr οπότε αγόραζα ότι να΄ναι κυριολεκτικά. Έτσι έχασα κάποια σετς που ήθελα να έχω στη συλλογή μου, που για καλή μου τύχη είχε ο Μήτσος - Serres Brick Workshop προς πώληση οπότε κάναμε ένα ωραίο deal & τα πήρα. Με αυτό το σετ έκλεισε ο κύκλος της πρώτης ταινίας. Υπάρχουν ακόμα 1-2 σετς που θέλω αλλά δε μπορώ να τα βρω, οπότε τώρα παίρνουν τη σκυτάλη τα σετάκια της δεύτερης ταινίας.
Όσο για τα Lego Movie, όταν είχε βγει η πρώτη ταινία το 2014 ακόμα δεν είχα κλείσει 2 χρόνια που βγήκα από τα dark ages...δεν υπήρχε wishlist, δεν υπήρχε το brick.gr οπότε αγόραζα ότι να΄ναι κυριολεκτικά. Έτσι έχασα κάποια σετς που ήθελα να έχω στη συλλογή μου, που για καλή μου τύχη είχε ο Μήτσος - Serres Brick Workshop προς πώληση οπότε κάναμε ένα ωραίο deal & τα πήρα. Με αυτό το σετ έκλεισε ο κύκλος της πρώτης ταινίας. Υπάρχουν ακόμα 1-2 σετς που θέλω αλλά δε μπορώ να τα βρω, οπότε τώρα παίρνουν τη σκυτάλη τα σετάκια της δεύτερης ταινίας.
Manos_R- Administrator
Μετά από καιρό, βρήκα ευκαιρία να κάνω και εγώ κάποιες αγορές!!!
Η αρχή έγινε με ένα από τα exclusive σετ στην περιοχή της Ασίας και ακολούθησε και ένα ακόμα σχετικό brickheads:
Σειρά είχαν τα Legoland Exclusive σετ:
Στη συνέχεια πήρα και κάποια ακόμα σετάκια:
Και τέλος, γίναν κάποιες "υποστηρικτικές"/αναμνηστικές αγορές:
Η αρχή έγινε με ένα από τα exclusive σετ στην περιοχή της Ασίας και ακολούθησε και ένα ακόμα σχετικό brickheads:
Σειρά είχαν τα Legoland Exclusive σετ:
Στη συνέχεια πήρα και κάποια ακόμα σετάκια:
Και τέλος, γίναν κάποιες "υποστηρικτικές"/αναμνηστικές αγορές:
Patgeo- Administrator
Τι να πεις τωρα με ολα αυτα Γιωργο, ολα τελεια!!! Εχουμε παθει οτι παθαινουμε εμεις οι αντρες τωρα αστο
ironman- Ο Άρχων
Ο,τι και να πω είναι λίγο! Έχετε ξεφύγει εσείς οι Γιώργηδες! Φοβερά σετάκια, φοβερά αναμνηστικά, φοβερές φωτογραφίες!
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Ωραίος, πολύ καλές αγορές! Στις Legoland πάντα βρίσκεις σετ που δεν ήταν ποτέ προς πώληση, όπως το βιβλίο που πήρες. Θυμάμαι όταν βρέθηκα τελευταία φορά σε ένα τέτοιο μαγαζί στην Αγγλία μου έκανε εντύπωση που πουλούσαν το αναμνηστικό των 60 χρόνων και το Diagon Alley!
vgang- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Βαγγέλη, όντως, το βιβλίο το δίναν μόνο στο ταμείο σε φανταστική τιμή (περίπου €10) με αγορές αξίας άνω των 20.000 Yen (περίπου 180 €).
Patgeo- Administrator
Πολύ ωραία όλα Γιώργη μπράβο ! Αλλά πιστεύω σαν την βόλτα γύρω από τα εκθέματα δεν έχει
Το 80101 το ζηλεύω πολύ να ξέρεις! Όλες οι αγορές μια και μια μπράβο φίλε Γιώργο είναι όλα ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Παίζει κανά review για το 80101; Επίσης αυτό πιστεύω θα το χτίσεις και θα το αφήσεις έτσι, ή θα το κάνεις κομμάτια;
Manos_R- Administrator
Σελίδα 16 από 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 16 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης