Lego Ideas
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 24 από 36 • Μοιραστείτε
Σελίδα 24 από 36 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30 ... 36
Απ: Lego Ideas
Το fishing store μου το πήρα δωράκι τα Χριστούγεννα. Από άλλα ideas θεωρώ φοβερό το Voltron που είναι στο wishlist αλλά και το ship in a bottle που γενικά τρώει κράξιμο από ότι έχω δει αλλά εμένα δεν ξέρω γιατί μου αρέσει.
onepiece87- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 14
Προσωπικά το πιο αγαπημένο μου από την κατηγορία Ideas είναι το Old Fishing Store μέχρι στιγμής για πολλούς λόγους. Το Ship In A Bottle είναι ένα σετ που γενικά έχει φάει κράξιμο, γιατί είναι κάτι πολύ διαφορετικό σε σχέση με όσα έχουμε συνηθίσει και σίγουρα δεν είναι ιδανικό για παιχνίδι - μόνο για display στο σαλόνι ή σε κάποιο γραφείο. Θα ήθελα να το είχα στη συλλογή μου αν το πετύχω σε προσφορά όμως θεωρώ πως είναι ένα σετ που απευθύνεται καθαρά για ενήλικες και παιδιά άνω των 14-15 ετών. Σαν παιχνίδι το θεωρώ εντελώς αδιάφορο.
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
IDEAS Treehouse OFFICIAL Lego Teaser. Η επίσημη ανακοίνωση είναι θέμα ωρών (ή το πολύ, λίγων ημερών)!
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
Πολύ ωραίο και το teaser! Πιστεύω ότι έπρεπε να έχουν και καμιά φιγούρα ενός παππού στο τέλος, όπως είναι και το παιδάκι, ότι και καλά ο παππούς το φύτεψε πριν χρόνια...
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Ορίστε και το πρώτο video review του Treehouse! (ολόφρεσκο, ανέβηκε πριν 1 ώρα)
Μεταξύ πολλών άλλων, έχω πάθει πλάκα με τις τεχνικές και με τις λεπτομέρειες μέσα στις καλύβες!
Άντε Lego, περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση!
Μεταξύ πολλών άλλων, έχω πάθει πλάκα με τις τεχνικές και με τις λεπτομέρειες μέσα στις καλύβες!
Άντε Lego, περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση!
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Επιτέλους ανακοινώθηκε και επίσημα από την Lego ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ στο Ελληνικό online shop (για VIP members) στα (γκουχ-γκουχ) 250€! [Γερμανία, στα 200€]
Review ΚΑΙ από brickset, εδώ.
Review ΚΑΙ από brickset, εδώ.
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Πωωω.... Δεν το περίμενα τόσο εδώ... Στα €200 είναι πολύ καλύτερα βέβαια!
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Θοδωρή!
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Θοδωρή!
Patgeo- Administrator
Ως γνωστων εδω στην Ελλαδα εχουμε 40% μεσο ορο μεγαλυτερο μισθο απο οτι στην Γερμανια αρα λογικα τα 50 ευρω παραπανω!
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Ειναι παρα πολυ ωραιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!! Μου τρεχουν τα σαλια μεταφορικα!!!
Mind the Βrick- Σιωπηλός ninja
Τουβλάκια : 15
Σετάρα αλλά μας τσάκισαν στην τιμή. 50 ευρώ είναι μεγάλη διαφορά, οπότε θα περιμένουμε προσφορές!
Manos_R- Administrator
Έχουμε και νέο Ideas set!
Ορίστε το official teaser από Lego: https://twitter.com/LEGO_Group/status/1158709415480045568
Κυκλοφορεί επιτέλους το Central Perk Coffee of Friends
Σύμφωνα με το stonewars.de θα έχει κωδικό 21319, 1070 κομμάτια, ενδεικτική τιμή 69.99€ και πιθανή ημερομηνία 1 Σεπτεμβρίου!!
Πιστεύω ότι η Lego -ειδικά επειδή είναι και licensed set- θα το φρόντισε αρκέτα! Για να δούμε!
Ορίστε το official teaser από Lego: https://twitter.com/LEGO_Group/status/1158709415480045568
Κυκλοφορεί επιτέλους το Central Perk Coffee of Friends
Σύμφωνα με το stonewars.de θα έχει κωδικό 21319, 1070 κομμάτια, ενδεικτική τιμή 69.99€ και πιθανή ημερομηνία 1 Σεπτεμβρίου!!
Πιστεύω ότι η Lego -ειδικά επειδή είναι και licensed set- θα το φρόντισε αρκέτα! Για να δούμε!
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Πιστεύω ότι θα πουλήσει τρελά, ειδικά που αυτό το διάστημα συμπληρώνονται και 25 χρόνια από την κυκλοφορία της σειράς και λόγω του ότι υπάρχουν ακόμα πολύ φανατικοί θεατές!
Patgeo- Administrator
Ότι πρέπει για τους λάτρεις της σειράς. Προσωπικά με αφήνει αδιάφορο ευτυχώς (με μια wishlist από δω μέχρι τη Θεσσαλονίκη), αφού δε μου αρέσει η συγκεκριμένη σειρά.
Επιτέλους και ένα σετάκι εκτός wishlist χαχααχαχαχαχαχαχα!
Manos_R- Administrator
Χα, χα, σαφώς εντός λίστας και αυτό! Εδώ η ηλικία παίζει ρόλο γιατί εμείς το βλέπαμε όταν παιζόταν... Άσε που συνεχίζουμε εδώ και τόσα χρόνια να το βλέπουμε στο μεσημεριανό του ΣΚ!
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
Πες τα βρε Μιχάλη! Και για όσους δεν χορταίνουν τα μεσημέρια του ΣΚ, υπάρχει και το Netflix που βλέπεις μέχρι να σκάσεις! (είναι ιδανικό για βράδυ με πίτσα-μπύρα)mballas έγραψε:Χα, χα, σαφώς εντός λίστας και αυτό! Εδώ η ηλικία παίζει ρόλο γιατί εμείς το βλέπαμε όταν παιζόταν... Άσε που συνεχίζουμε εδώ και τόσα χρόνια να το βλέπουμε στο μεσημεριανό του ΣΚ!
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Manos_R έγραψε:Ότι πρέπει για τους λάτρεις της σειράς. Προσωπικά με αφήνει αδιάφορο ευτυχώς (με μια wishlist από δω μέχρι τη Θεσσαλονίκη), αφού δε μου αρέσει η συγκεκριμένη σειρά.
Χαχαχα! Πολύ καλό Μάνο! Το φθινόπωρο που θα έρθεις Θεσσαλονίκη δηλαδή, να σε περιμένουμε με κανένα φορτηγό στο αεροδρόμιο, μιας και θα "φτάσεις στο τέλος" της wishlist σου?
Patgeo- Administrator
Πειραζει ρε παιδια που ενω εχω την ηλικια δεν την εχω δει ποτε την σειρα? Οταν λεω ποτε ούτε ένα επεισόδιο εστω για 10 λεπτα . Και η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι λατρης στο να βγαινουν σετ απο σειρες ,μπιζνα καθαρη ειναι! Απο ταινιες ή σικουελ το καταλαβαινω!
Επισης το σετ δεν το εχω δει πιθανον να ειναι και τελειο αλλα...
Επισης το σετ δεν το εχω δει πιθανον να ειναι και τελειο αλλα...
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Ανακοινώθηκε και επίσημα!
Δείτε εδώ και screenshots Και την παρουσίαση από brickset.
Αν δεν ψήνεστε από την σειρά, ούτε από τα 7 minifigs, ούτε από τα πράσινα lamp posts, ούτε από το price per piece, ε... τι να πω :p
Παρεπιτόντως, στα 89.99€ στο ελληνικό lego shop
Δείτε εδώ και screenshots Και την παρουσίαση από brickset.
Αν δεν ψήνεστε από την σειρά, ούτε από τα 7 minifigs, ούτε από τα πράσινα lamp posts, ούτε από το price per piece, ε... τι να πω :p
Παρεπιτόντως, στα 89.99€ στο ελληνικό lego shop
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Φαίνεται καλοστημένο, και νομίζω καλύτερο από αυτό που είχε κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στην πλατφόρμα των ideas αν δεν κάνω λάθος!
Η τιμή του όντως φαίνεται αρκετά καλή και σίγουρα στη δευτερεύουσα αγορά για όσους το χάσουν θα ανέβει πολύ!
Εγώ, αν και έχω δει κάποια επεισόδια της σειράς, δεν νομίζω να το αγοράσω, εκτός απροόπτου βέβαια...
Η τιμή του όντως φαίνεται αρκετά καλή και σίγουρα στη δευτερεύουσα αγορά για όσους το χάσουν θα ανέβει πολύ!
Εγώ, αν και έχω δει κάποια επεισόδια της σειράς, δεν νομίζω να το αγοράσω, εκτός απροόπτου βέβαια...
Patgeo- Administrator
Τα πράσινα lamp posts είναι ωραία αλλά πιστεύω πως θα τα δούμε και σε άλλα επερχόμενα σετς κυρίως από τη σειρά Creator Expert τύπου χριστουγεννιάτικα σετς ή modular building! Τα φιγουράκια για όποιον δε βλέπει τη σειρά θεωρώ πως είναι αδιάφορα!
Όπως και να χει με το καλό να κυκλοφορήσει για εσάς τους fans της σειράς.
Όπως και να χει με το καλό να κυκλοφορήσει για εσάς τους fans της σειράς.
Manos_R- Administrator
Το Ideas σετ που ακολουθεί, θέλω να πιστεύω ότι θα είναι ένα από τα μελλοντικά σετ της Εταιρείας!
Είναι πολύ δουλεμένο και προσεκτικά σχεδιασμένο! Πρόκειται για το Ratatouille: Open The Doors!
Είναι πολύ δουλεμένο και προσεκτικά σχεδιασμένο! Πρόκειται για το Ratatouille: Open The Doors!
Patgeo- Administrator
vgang- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
Όντως πανέμορφο το σετ αλλά δυστυχώς δεν έχει πιθανότητα πρόκρισης νομίζω. Είναι Disney και λογικά απαγορεύεται από τα guidelines...
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
Μιχάλη, όντως, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σε αυτό που λες, αλλά ίσως τους δοθεί το έναυσμα για να κάνουν κάτι σχετικό. Πάντως, νομίζω ότι αν δεν είχε δικαίωμα χρήσης των λογοτύπων, λόγω πνευματικών δικαιωμάτων, θα είχε κατέβει ήδη από την πλατφόρμα. Ίσως να κάνω και λάθος βέβαια...
Patgeo- Administrator
Σελίδα 24 από 36 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30 ... 36
Παρόμοια θέματα
» Διαγωνισμός από το LEGO Ideas, με θέμα LEGO Moments in Space!
» LEGO Ideas │ Weihnachtspyramide
» LEGO Ideas Highlight:Weihnachtspyramide
» Συμμετοχή moc στο lego ideas
» LEGO Ideas Highlight: Concorde
» LEGO Ideas │ Weihnachtspyramide
» LEGO Ideas Highlight:Weihnachtspyramide
» Συμμετοχή moc στο lego ideas
» LEGO Ideas Highlight: Concorde
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 24 από 36
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης