Lego Ideas
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 23 από 36 • Μοιραστείτε
Σελίδα 23 από 36 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29 ... 36
Απ: Lego Ideas
Φίλε Γιώργο μου δίνεις ωραία πάσα. Να συμπληρώσω επιπλέον πως αυτό το διάστημα τρέχουν πολλοί διαγωνισμοί στο Lego ideas, για περισσότερες πληροφορίες κλικάρετε εδώ!!!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Το Lego Ideas γιορτάζει τα 10 του χρόνια και επανεξετάζει 4 από τις παλιότερες υποβολές (που δεν όμως δεν κατάφεραν να εγκριθούν από την Lego).
Μπείτε εδώ και ψηφίστε!
Η υποβολή με τις περισσότερες ψήφους θα κυκλοφορήσει επίσημα ως 'επετειακό' Ideas σετ!
Μπείτε εδώ και ψηφίστε!
Η υποβολή με τις περισσότερες ψήφους θα κυκλοφορήσει επίσημα ως 'επετειακό' Ideas σετ!
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
Δύσκολα πράγματα Θοδωρή! Όλες οι δημιουργίες είναι μια και μια! Βέβαια, μετά από πολύ σκέψη, μιας και για τα δέκα χρόνια θα ήθελα να είναι κάτι "εικονικό" που να αντιπροσωπεύει τα LEGO, ψήφισα το Small Yellow! Ήμουν αρκετά τυχερός για να δω από κοντά την δουλειά του Sawaya, που είναι πραγματικά απίθανη!
Βέβαια, η πλατφόρμα είναι για όλους τους χρήστες και όχι μόνο για τους "γνωστούς" και σκέφτηκα να ψηφίσω και το Sega, μιας και μέσω της πλατφόρμας εκφράζεται και η δημιουργικότητα, αλλά δεν με άφησε να ψηφίσω ξανά. Όσον αφορά τον ISS, παρόλο που μου είχε αρέσει πάρα πολύ όταν είχε βγει και μπορεί να περάσει πολλά μηνύματα, μιας και είναι και η επέτειος των 50 χρόνων από την NASA που πήγε στο φεγγάρι, τελικά δεν το ψήφισα μιας και όπως ανέφερα προτίμησα να ψηφίσω κάτι που είναι ποιό συνυφασμένο με τα LEGO.
Όσον αφορά τον Stitch, σίγουρα πρόκειται για ένα ενδιαφέρον σετ για πολύ κόσμο, αλλά πρέπει να μην έχω δει την ταινία ακόμα (δεν ξέρω πως μου ξέφυγε...) οπότε δεν ξέρω και πολλά για τον συγκεκριμένο χαρακτήρα για να με κάνουν να τον επιλέξω σαν δημιουργία.
Βέβαια, η πλατφόρμα είναι για όλους τους χρήστες και όχι μόνο για τους "γνωστούς" και σκέφτηκα να ψηφίσω και το Sega, μιας και μέσω της πλατφόρμας εκφράζεται και η δημιουργικότητα, αλλά δεν με άφησε να ψηφίσω ξανά. Όσον αφορά τον ISS, παρόλο που μου είχε αρέσει πάρα πολύ όταν είχε βγει και μπορεί να περάσει πολλά μηνύματα, μιας και είναι και η επέτειος των 50 χρόνων από την NASA που πήγε στο φεγγάρι, τελικά δεν το ψήφισα μιας και όπως ανέφερα προτίμησα να ψηφίσω κάτι που είναι ποιό συνυφασμένο με τα LEGO.
Όσον αφορά τον Stitch, σίγουρα πρόκειται για ένα ενδιαφέρον σετ για πολύ κόσμο, αλλά πρέπει να μην έχω δει την ταινία ακόμα (δεν ξέρω πως μου ξέφυγε...) οπότε δεν ξέρω και πολλά για τον συγκεκριμένο χαρακτήρα για να με κάνουν να τον επιλέξω σαν δημιουργία.
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Μμμ πράγματι δύσκολη η επιλογή και όντως υπάρχει δυνατότητα μόνο για ΜΙΑ ψήφο ανά άτομο.
Εγώ να σου πω την αλήθεια, είπα να αποφασίσω με μόνο κριτήριο τι θα ήθελα να πάρω να φτιάξω και να έχω στην συλλογή μου, οπότε έβγαλα το small yellow εκτός συναγωνισμού (δεν ξέρω αν θα άντεχα να ακολουθήσω οδηγίες το φτιάξω! Άλλο τα λευκά 1x4 που είχαμε στο WE και παίζαμε...)
Επειδή και εγώ δεν έχω δει την ταινία, απέρριψα τον Stitch (ο οποίος ποντάρω ότι θα είναι μάλλον και ο επικρατέστερος στον διαγωνισμό) παρόλο που μου αρέσει πολύ το build και είναι πολύ 'εύπλαστο' set που μπορεί να αλλάξει μορφή...
Με πολύ πόνο είπα να αφήσω και τον ISS έξω γιατί αν και θα 'ταιριάζει' θεματικά δίπλα στο Saturn-V (όταν το φτιάξω), το σετάκι με τα arcades μου 'μίλησε' κατευθείαν στην καρδιά
Λες Γιώργο τελικά να το δούμε στα ράφια;;;
Εγώ να σου πω την αλήθεια, είπα να αποφασίσω με μόνο κριτήριο τι θα ήθελα να πάρω να φτιάξω και να έχω στην συλλογή μου, οπότε έβγαλα το small yellow εκτός συναγωνισμού (δεν ξέρω αν θα άντεχα να ακολουθήσω οδηγίες το φτιάξω! Άλλο τα λευκά 1x4 που είχαμε στο WE και παίζαμε...)
Επειδή και εγώ δεν έχω δει την ταινία, απέρριψα τον Stitch (ο οποίος ποντάρω ότι θα είναι μάλλον και ο επικρατέστερος στον διαγωνισμό) παρόλο που μου αρέσει πολύ το build και είναι πολύ 'εύπλαστο' set που μπορεί να αλλάξει μορφή...
Με πολύ πόνο είπα να αφήσω και τον ISS έξω γιατί αν και θα 'ταιριάζει' θεματικά δίπλα στο Saturn-V (όταν το φτιάξω), το σετάκι με τα arcades μου 'μίλησε' κατευθείαν στην καρδιά
Λες Γιώργο τελικά να το δούμε στα ράφια;;;
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Θα φανεί... Σίγουρα θα το σκεφτούν 2 και 3 φορές όσοι θα συμμετάσχουν στην ψηφοφορία!
edit: Στα θετικά πάντως είναι ότι για μια τέτοια απόφαση, η Εταιρεία στράφηκε στον κόσμο της και δεν πήρε μόνη της μια τέτοια απόφαση. Διπλωματική λύση πιστεύω!
edit: Στα θετικά πάντως είναι ότι για μια τέτοια απόφαση, η Εταιρεία στράφηκε στον κόσμο της και δεν πήρε μόνη της μια τέτοια απόφαση. Διπλωματική λύση πιστεύω!
Patgeo- Administrator
Η αλήθεια είναι ότι περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό για τον εορτασμό των 10 ετών. Υπήρχαν πολλές και πιο αξιόλογες κατασκευές!
Manos_R- Administrator
Θα συμφωνήσω με τον Μάνο, μπορούσαν να έχουν άλλα σετ.. Από αυτά δεν έχω ψηφίσει ακόμα κάτι
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
Μόλις ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για το νέο Ideas set!!
Περιττό να πω ότι όλα τα σχέδια είναι φοβερά και φαίνεται ξεκάθαρα το υψηλό επίπεδο που έχουν φτάσει οι MOCers..
...Τώρα για το σετ που κέρδισε, μάλλον θα ήταν το 2ο σε επιλογή μου, αλλά μην σας κρατάω σε αγωνία...
Δείτε εδώ ποιό θα είναι το επόμενο Lego Ideas set!
ps. Α, και να μην ξεχάσουμε ότι περιμένουμε να δούμε κάποια στιγμή στα ράφια και το treehouse που έχει γίνει approve παλιότερα...
Περιττό να πω ότι όλα τα σχέδια είναι φοβερά και φαίνεται ξεκάθαρα το υψηλό επίπεδο που έχουν φτάσει οι MOCers..
...Τώρα για το σετ που κέρδισε, μάλλον θα ήταν το 2ο σε επιλογή μου, αλλά μην σας κρατάω σε αγωνία...
Δείτε εδώ ποιό θα είναι το επόμενο Lego Ideas set!
ps. Α, και να μην ξεχάσουμε ότι περιμένουμε να δούμε κάποια στιγμή στα ράφια και το treehouse που έχει γίνει approve παλιότερα...
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Μου αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!
Manos_R- Administrator
Ακόμα ένας υπέροχος σταθμός που θα ψηφιστεί από το κοινό αλλά δεν θα επιλεχθεί από την Εταιρεία:
Όποιοι θέλουν να το ψηφίσουν, μπορούν να το κάνουν εδώ!
Όποιοι θέλουν να το ψηφίσουν, μπορούν να το κάνουν εδώ!
Patgeo- Administrator
Manos_R- Administrator
TeD έγραψε:Το Lego Ideas γιορτάζει τα 10 του χρόνια και επανεξετάζει 4 από τις παλιότερες υποβολές (που δεν όμως δεν κατάφεραν να εγκριθούν από την Lego).
Μπείτε εδώ και ψηφίστε!
Κερδίσε το space station! Όλα θα μου τα πάρει η Lego φέτος...
Mind the Βrick- Σιωπηλός ninja
Τουβλάκια : 15
Με πρόλαβες Μαρία! Αν και εγώ ψήφισα το Sega classic arcade, ο ISS φαινόταν από την αρχή φαβορί.
Τελικά είναι η χρονιά του διαστήματος για την Lego
Τελικά είναι η χρονιά του διαστήματος για την Lego
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τι έχουν πάθει με το διάστημα φέτος;;;
Μπορεί να γίνει κάτι αντίστοιχο και με Πειρατές του χρόνου;;;
Μπορεί να γίνει κάτι αντίστοιχο και με Πειρατές του χρόνου;;;
Manos_R- Administrator
Α ωραία, όντως θα μας τα πάρει με το διάστημα φέτος! Το ψήφισα το ISS και σίγουρα το θέλω!
Ξαναθυμίζω ότι στις 20 Ιουλίου είναι τα 50χρονα της πρώτης προσσελήνωσης!
Ξαναθυμίζω ότι στις 20 Ιουλίου είναι τα 50χρονα της πρώτης προσσελήνωσης!
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
Όπως μας τα έκαναν σίγουρα είναι MUST για τη συλλογή μας τα δύο Ideas sets & το ένα Creator Expert set που ταυτίζονται με το διάστημα! Είναι πανέμορφα!
Manos_R- Administrator
Χαμός φέτος! Μιχάλη, όντως αυτή η επέτειος πρέπει να έπαιξε μεγάλο ρόλο!
Patgeo- Administrator
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Δεν αποκλείεται να το δούμε στα ράφια σε μια πιο απλουστευμένη μορφή βέβαια!
Manos_R- Administrator
Μακάρι και το ψήφισα! Θα είναι πανέμορφο δίπλα στο Old Fishing Store (και το Treehouse όταν κυκλοφορήσει).Manos_R έγραψε:Δεν αποκλείεται να το δούμε στα ράφια σε μια πιο απλουστευμένη μορφή βέβαια!
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Πωωω! Τέλεια θα είναι αν επιλεχθεί! Μακάρι!
Patgeo- Administrator
Το Old Fishing Store είναι το ωραιότερο σετάκι που έχω χτίσει μέχρι στιγμής από την κατηγορία Ideas! Είναι πανέμορφο (προσωπική άποψη)!
Manos_R- Administrator
Εμένα Μάνο, μου είχε αρέσει πολύ ο χρωματισμός του! Αυτό το τύπου μπρούντζινο πράσινο στους τοίχους είναι απίθανο!
Patgeo- Administrator
Οι χρωματισμοί και οι τεχνοτροπίες συναρμολόγησης ήταν πολλοί πετυχημένες!
Manos_R- Administrator
Σελίδα 23 από 36 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29 ... 36
Παρόμοια θέματα
» Διαγωνισμός από το LEGO Ideas, με θέμα LEGO Moments in Space!
» LEGO Ideas │ Weihnachtspyramide
» LEGO Ideas Highlight:Weihnachtspyramide
» Συμμετοχή moc στο lego ideas
» LEGO Ideas Highlight: Concorde
» LEGO Ideas │ Weihnachtspyramide
» LEGO Ideas Highlight:Weihnachtspyramide
» Συμμετοχή moc στο lego ideas
» LEGO Ideas Highlight: Concorde
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 23 από 36
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης