Lego Ideas
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 16 από 36 • Μοιραστείτε
Σελίδα 16 από 36 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 26 ... 36
Απ: Lego Ideas
Α, οκ Γιώργο! Δεν το κατάλαβα, παρόλο που την αποθήκευσα με δεξί κλικ.
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Δεν μου αρεσει τοσο το αετωμα αν και εχει γινει καλη δουλεια γενικα, τα ορκ μου αρεσουν ποιο πολυ ειδικα τα αγριογουρουνα.Αν ειναι αγριογουρουνα βεβαια.
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Patgeo έγραψε:Α, οκ Γιώργο! Δεν το κατάλαβα, παρόλο που την αποθήκευσα με δεξί κλικ.
Στα orc αναφέρομαι, στον Παρθενώνα έχω link κάτω από την εικόνα.
Ούτε εμένα με εντυπωσίασε Νίκο, όντως τα orc είναι καλύτερα
πάλι κάτι σχετικά με το διάστημα έφτασε τις 10000 ψήφους
NASA Space Shuttle
περισσότερα εδώ
NASA Space Shuttle
Icon of a generation, the historic Space Shuttle did so much for connecting the world, exploring deep space, and conducting groundbreaking research. This set is built to the same scale as the Lego Saturn V, and would make the perfect companion piece!
In 2019, the California Science Center will finish construction on an unprecedented display of the Space Shuttle Endeavour, setting it in its vertical full stack configuration, with Orbiter, External Tank, and Solid Rocket Boosters as if ready for liftoff. What better way to celebrate this achievement by remembering this iconic ship in Lego!
Since the launch of the first Space Shuttle 36 years ago, it has brought…
…the first American woman in space, Sally Ride, who will soon be honored in the Women of NASA set!
…the first African-American man in space, Guion Bluford.
…the first African-American woman in space, Mae Jemison, who will soon be honored in the Women of NASA set!
…the invaluable Great Observatories: Hubble Space Telescope, Chandra X-Ray Observatory, and Compton Gamma Ray Observatory into orbit.
…the interplanetary probes Magellan (to study Venus), and Galileo (to study Jupiter).
…countless communication and research satellites into orbit.
…research and countless invaluable experiments that have changed our world.
Features include:
Large cargo bay with functional bay doors, featuring an Orbital Docking System, Canadarm, and satellite.
Separating Solid Rocket Boosters (SRBs)
Separating External Tank (ET)
Canadarm robotic arm (SRMS -Shuttle Remote Manipulator System) which was responsible for cargo, astronauts, hull examination, and the deployment and capture of satellites
Functional wing flaps/elevons, body flap, and split tail rudder
Same scale as the Lego Saturn V (Approx 1:111)
Over half a meter tall, this Space Shuttle is in scale to the Lego Saturn V, and would make the perfect companion piece.
Please share and let others know about this project to make this a reality that you can bring home and build!
περισσότερα εδώ
Εντάξει...! Πιστεύω ότι τους έπιασε πολύ γρήγορα τους ψήφους! Μετά τον πύραυλο, περίμενα ότι θα τους πιάσει, αλλά τόσο γρήγορα, όχι!
Πού ωραίο σετάκι το συγκεκριμένο, και αν κρίνουμε και από τον πύραυλο, στην περίπτωση που βγει, θα πάει πολύ καλά. Βέβαια, υπάρχει και το LEGO Space Expedition, που είναι παρόμοιο σε πολύ μεγάλο βαθμό, οπότε δεν ξέρω αν θα το βγάλουν στην παραγωγή...
Πού ωραίο σετάκι το συγκεκριμένο, και αν κρίνουμε και από τον πύραυλο, στην περίπτωση που βγει, θα πάει πολύ καλά. Βέβαια, υπάρχει και το LEGO Space Expedition, που είναι παρόμοιο σε πολύ μεγάλο βαθμό, οπότε δεν ξέρω αν θα το βγάλουν στην παραγωγή...
Patgeo- Administrator
Ωραίο αλλά έχουμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο...Δεν είναι και πολύ πρωτότυπο... Αλλά εγώ έχω μια άλλη απορία. Αφού το space theme έχει τόσους πολλούς θαυμαστές μικρούς και μεγάλους γιατί δεν υπάρχει μια αντίστοιχη σειρά από τη Lego; Αν εξαιρέσουμε τα Star Wars η τελευταία σειρά με θέμα το διάστημα νομίζω ήταν το Galaxy Squad που ήταν και μια αποτυχία!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Manos_R έγραψε:Ωραίο αλλά έχουμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο...Δεν είναι και πολύ πρωτότυπο... Αλλά εγώ έχω μια άλλη απορία. Αφού το space theme έχει τόσους πολλούς θαυμαστές μικρούς και μεγάλους γιατί δεν υπάρχει μια αντίστοιχη σειρά από τη Lego; Αν εξαιρέσουμε τα Star Wars η τελευταία σειρά με θέμα το διάστημα νομίζω ήταν το Galaxy Squad που ήταν και μια αποτυχία!
Να τολμησω να πω οτι εχουμε φαει στην μαπα τα star wars επι 15 χρονια βγαινοντας τα ιδια σετ καθε δευτερη χρονια.Χαζη ανακυκλωση αλλα αφου υπαρχει κονομα και φανταστειτε οτι μιλαω ετσι για τα star wars εγω που ειμαι φανατικος θαυμαστης.......
Εχουν παραμελησει την σειρα διαστημα που τοσο αγαπησαμε στα παιδικα μας χρονια.
Το galaxy squad ηταν αποτυχια. Εχω παρατηρησει οτι, οτι εχει κομματια περιεργα σαν αυτα στους bionicles δεν ειναι ιδιαιτερα προτιμητεο στο κοινο.
ironman- Ο Άρχων
Υπάρχει θεματάκι με την παραγωγή του σετ Lego Ideas Apollo Saturn V 21309. Δεν υπάρχει διαθέσιμο για παραγγελία από το επίσημο site της Lego, ενώ είναι δυσεύρετο και στα ράφια των καταστημάτων πλέον. Η ζήτηση παραμένει υψηλή ωστόσο η Lego δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το σετ μετράει μόλις τρεις μήνες ''ζωής''.
πηγή promobricks.de
πηγή promobricks.de
Manos_R- Administrator
Patgeo- Administrator
Patgeo έγραψε:Μα καλά... Τόσα λίγα βγάλαν ή έγινε τόσος χαμός???
Θα κυκλοφορησαν κανα 2000 για δειγμα να δουν ανα θα τσουλησει και τωρα ετοιμαζουν την νεα φουρνια..
και εδω η λεγκο μπορει να κανει μαγκια ωστε να χτυπησει ειδικο barcode στα πρωτα 2000χιλιαδες λεμε τωρα ,να δεις τι μαχη θα γινεται στις συλλεκτικες κοινοτητες
ironman- Ο Άρχων
Για να δούμε...
Patgeo- Administrator
Μπααααααααα δε θα υπάρξει θέμα με το Apollo Saturn V. Δεν αφήνει λεφτά στο τραπέζι η Lego...
collector- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 77
collector έγραψε:Μπααααααααα δε θα υπάρξει θέμα με το Apollo Saturn V. Δεν αφήνει λεφτά στο τραπέζι η Lego...
έχει ξεσκιστεί με setάκια σχετικά με το διάστημα... αλλά δεν έχεις και άδικο Χρήστο...
Ένας χρήστης του Ideas, ανέβασε την δική του εκδοχή από το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Queen Victoria!
Παρόλο που είναι μια πολύ όμορφη και λεπτομερέστατη δημιουργία, το μέγεθός του, με κάνει να πιστεύω ότι και να φτάσει τις 10.000 ψήφους, δεν θα προχωρήσει στην παραγωγή, παραμένει μια εντυπωσιακή κατασκευή! Αυτός, μάλλον, είναι και ο λόγος που ο δημιουργός του, ανέβασε και λινκ με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την δημιουργία της συγκεκριμένης κατασκευής!
Περισσότερα, μπορείτε να βρείτε στην σελίδα των LEGO Ideas!
Παρόλο που είναι μια πολύ όμορφη και λεπτομερέστατη δημιουργία, το μέγεθός του, με κάνει να πιστεύω ότι και να φτάσει τις 10.000 ψήφους, δεν θα προχωρήσει στην παραγωγή, παραμένει μια εντυπωσιακή κατασκευή! Αυτός, μάλλον, είναι και ο λόγος που ο δημιουργός του, ανέβασε και λινκ με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την δημιουργία της συγκεκριμένης κατασκευής!
Περισσότερα, μπορείτε να βρείτε στην σελίδα των LEGO Ideas!
Patgeo- Administrator
Πολύ ωραία κατασκευή Γιώργο
Εγώ πάλι πιστεύω ότι τα κομμάτια δεν θα παίξουν ρόλο και ότι είναι πιθανό να βγει γιατί έχει κάτω από 2000 κομμάτια αν κρίνω βλέποντας το fishing store.
Εγώ πάλι πιστεύω ότι τα κομμάτια δεν θα παίξουν ρόλο και ότι είναι πιθανό να βγει γιατί έχει κάτω από 2000 κομμάτια αν κρίνω βλέποντας το fishing store.
Ποιός ξέρει... Θα φανεί! Ο τύπος πάντως, έχει κάνει μια πολύ αξιέπαινη δουλειά!
Patgeo- Administrator
Πανέμορφο, το ψήφισα...! Μακάρι να κυκλοφορήσει... Τα κομμάτια του δεν είναι απαγορευτικά σας αριθμός πιστεύω... Έχει κάποιες ελπίδες να το δούμε στα ράφια των καταστημάτων!!!
Manos_R- Administrator
Ακόμα μια πολύ ωραία ιδέα, με "άρωμα" θάλασσας, μετά το Old Fishing Shop και το Boat Rapair Shop, είναι το Bed & Breakfast!
Το συγκεκριμένο σετ, είναι από τα ποιό καλοδουλεμένα, του είδους, που έχω δει, με αρκετά ωραίες λεπτομέρειες, στα σημεία που χρειάζονται, χωρίς να το βαραίνουν!
Το συγκεκριμένο σετ, είναι από τα ποιό καλοδουλεμένα, του είδους, που έχω δει, με αρκετά ωραίες λεπτομέρειες, στα σημεία που χρειάζονται, χωρίς να το βαραίνουν!
Patgeo- Administrator
Χαλαρες λεπτομερειες ,σχετικα ομορφο αλλα δεν με ενθουσιαζει. Δεν ειπα οτι θα το εκανα καλυτερο αλλα δεν ειναι απο τα Μοκ που λες ουαου!
ironman- Ο Άρχων
Manos_R- Administrator
Αρκετά όμορφο σετάκι... μόνο αυτές οι ασπροκόκκινες λεπτομέρειες που με παραπέμπουν στο Old fishing store xD
Και εμένα, εκεί πήγε το μυαλό μου Γιώργο, γι'αυτό το λόγο!
Patgeo- Administrator
Για τους λάτρεις των κάστρων, υπάρχει και το Medieval Castle Gate, από τον χρήστη Max Holmes!
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να βγει σαν σετ κάποια στιγμή, αλλά είναι μια πολύ ωραία δημιουργία!
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να βγει σαν σετ κάποια στιγμή, αλλά είναι μια πολύ ωραία δημιουργία!
Patgeo- Administrator
Σελίδα 16 από 36 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 26 ... 36
Παρόμοια θέματα
» Διαγωνισμός από το LEGO Ideas, με θέμα LEGO Moments in Space!
» LEGO Ideas │ Weihnachtspyramide
» LEGO Ideas Highlight:Weihnachtspyramide
» Συμμετοχή moc στο lego ideas
» LEGO Ideas Highlight: Concorde
» LEGO Ideas │ Weihnachtspyramide
» LEGO Ideas Highlight:Weihnachtspyramide
» Συμμετοχή moc στο lego ideas
» LEGO Ideas Highlight: Concorde
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 16 από 36
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης