Lego Ideas
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 9 από 36 • Μοιραστείτε
Σελίδα 9 από 36 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 22 ... 36
Απ: Lego Ideas
Το boat repair shop μου αρέσει πολύ, το burj al arab δε με ενθουσίασε για να'μαι ειλικρινής, ίσως γιατί δε μαρεσουν κάποια κομμάτια που χρησιμοποίησαν. Ενώ έχει αρκετά ρεαλιστική σχεδίαση, κάτι με χαλάει οπτικά!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
To boat repair shop, είναι όντως όμορφο! Το Burj Al Arab, έχει τελείως διαφορετική φιλοσοφία, η οποία παραπέμπει ποιό πολύ σε LEGO Architecture, και ίσως ο τρόπος που το υλοποίησε να σε χαλάει Μάνο!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Άλλη μια συμπαθητική δημιουργία στο Lego Ideas από τους Nunki-psi & BuildFiend με θέμα "Finding Dory'' από την επερχόμενη ομότιτλη ταινία κινουμένων σχεδίων. Το σετ περιλαμβάνει τη Dory, το Marlin & το Nemo μαζί με τον ανάλογο περιβάλλοντα χώρο που παραπέμει σε βυθό. Όλα τα λεφτά η μικρή τσούχτρα, χαχαχα! Αν σας αρέσει support!
Manos_R- Administrator
Patgeo- Administrator
Patgeo- Administrator
Όπως κάθε Παρασκευή, έχουμε και πάλι το εβδομαδιαίο update από το LEGO Ideas!
Το Merchant's House, μάζεψε αισίως 7.000 ψήφους, και έχει ακόμα 662 μέρες, οπότε πιστεύω ότι θα φτάσει τους 10.000 σίγουρα!
Το Hearthstone Bakery, κάτι μου θυμίζει (λόγω της τεχνοτροπίας των σκεπών που έχει) αλλά δεν θυμάμαι αν το είχαμε αναφέρει κάπου, μιας και δεν το είχα κάνει support...
Έχει μαζέψει 3.831 ψήφους, και του απομένουν μόνο 151 μέρες, οπότε δεν πιστεύω ότι θα φτάσει τις 10.000. Πάντως, εμένα μου άρεσε πολύ!
Σε τελείως διαφορετική θεματολογία, υπάρχει και το παρακάτω project, το Air & Space Museum: Space Exploration Collection, και μιας και είμαι φαν του διαστήματος, το έκανα support.
Είναι σχετικά μαζεμένο σετάκι, και πιστεύω ότι αν φτάσει τις 10.000 έχει πιθανότητες να εγκριθεί. Προς το παρόν, έχει 1.512 και 434 μέρες.
Ακόμα έναι ωραίο κατά την γνώμη μου σετάκι, είναι και το China Garden Restaurant, για τους λάτρεις τόσο της Κινέζικης κουλτούρας, αλλά και της κουζίνας της, της οποίας είμαι ένθερμος υποστηρικτής!
Προς το παρόν, έχει 1.146 ψήφους, και 350 μέρες.
Το καλύτερο, το άφησα για το τέλος!
Η δημιουργία του @Gunman, το Weihnachtspyramide, έχει μαζέψει 803 ψήφους, και υπολοίπονται 298 μέρες ακόμα!
Γιώργο, θέλω να πιστεύω ότι θα ξεπεράσεις τις 1.000 ψήφους άνετα! Μπράβο και πάλι!
Το Merchant's House, μάζεψε αισίως 7.000 ψήφους, και έχει ακόμα 662 μέρες, οπότε πιστεύω ότι θα φτάσει τους 10.000 σίγουρα!
Το Hearthstone Bakery, κάτι μου θυμίζει (λόγω της τεχνοτροπίας των σκεπών που έχει) αλλά δεν θυμάμαι αν το είχαμε αναφέρει κάπου, μιας και δεν το είχα κάνει support...
Έχει μαζέψει 3.831 ψήφους, και του απομένουν μόνο 151 μέρες, οπότε δεν πιστεύω ότι θα φτάσει τις 10.000. Πάντως, εμένα μου άρεσε πολύ!
Σε τελείως διαφορετική θεματολογία, υπάρχει και το παρακάτω project, το Air & Space Museum: Space Exploration Collection, και μιας και είμαι φαν του διαστήματος, το έκανα support.
Είναι σχετικά μαζεμένο σετάκι, και πιστεύω ότι αν φτάσει τις 10.000 έχει πιθανότητες να εγκριθεί. Προς το παρόν, έχει 1.512 και 434 μέρες.
Ακόμα έναι ωραίο κατά την γνώμη μου σετάκι, είναι και το China Garden Restaurant, για τους λάτρεις τόσο της Κινέζικης κουλτούρας, αλλά και της κουζίνας της, της οποίας είμαι ένθερμος υποστηρικτής!
Προς το παρόν, έχει 1.146 ψήφους, και 350 μέρες.
Το καλύτερο, το άφησα για το τέλος!
Η δημιουργία του @Gunman, το Weihnachtspyramide, έχει μαζέψει 803 ψήφους, και υπολοίπονται 298 μέρες ακόμα!
Γιώργο, θέλω να πιστεύω ότι θα ξεπεράσεις τις 1.000 ψήφους άνετα! Μπράβο και πάλι!
Patgeo- Administrator
Σήμερα, είναι η μέρα για το εβδομαδιαίο LEGO Ideas Update!
Μια δημιουργία, ξεχωρίζει πολύ, και έχει μαζέψει σε 18 μέρες, 6823 ψήφους!
Πρόκειται για ακόμα μια παραλλαγή του ρομπότ BB-8 από τα Star Wars, το οποίο ρολάρει κανονικά, μέσω ειδικού μηχανισμού και μαγνητών!
Μια δημιουργία, ξεχωρίζει πολύ, και έχει μαζέψει σε 18 μέρες, 6823 ψήφους!
Πρόκειται για ακόμα μια παραλλαγή του ρομπότ BB-8 από τα Star Wars, το οποίο ρολάρει κανονικά, μέσω ειδικού μηχανισμού και μαγνητών!
Patgeo- Administrator
Πού έξυπνη ιδέα η χρήση των μαγνητών! Θα ήθελα να πέσει στα χέρια μου για περαιτέρω "εξέταση".
jrscientist- Καλλιτέχνης των LEGO
Τουβλάκια : 29
Το Caterham Super Seven Γιώργο, πανέμορφο! Το άλλο πάλι...ασχολίαστο...ίσως αναφέρεται σε πολύ μικρές ηλικίες, και γι'αυτό με ξενίζει κάπως.
Στο επόμενο Review, πιστεύω να περάσει ο πύραυλος!
Στο επόμενο Review, πιστεύω να περάσει ο πύραυλος!
Patgeo- Administrator
Δεν ξέρω πόσοι από εσάς θυμάστε την ταινία Wall-E, αλλά μιας και σχετικά πρόσφατα κυκλοφόρησε ο κύριος χαρακτήρας και σε LEGO, και μάλιστα με μια μικρή "αναβάθμιση" λόγω ελαττώματος σίγουρα θα σας λέει κάτι.
Πλέον, ο χρήστης LuisPG, προτείνει μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας, την δημιουργία της EVE, η οποία πιστεύω είναι αρκετά πετυχημένη!
Πλέον, ο χρήστης LuisPG, προτείνει μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας, την δημιουργία της EVE, η οποία πιστεύω είναι αρκετά πετυχημένη!
Patgeo- Administrator
Μόλις σήμερα είδα τα αποτελέσματα για τα επερχόμενα sets Lego Ideas... Δε μου αρέσει κανένα απ' τα δύο...
Manos_R- Administrator
Mpyromaxos έγραψε:Ωραίο αλλά δε το κόβω για παραγωγή.. ειδικά αφού έχει βγει και ο Wall-e
Ίσως... Μπορεί όμως λόγω της επιτυχίας του, να βγάλουν και την "παρτενέρ" του...! Θα φανεί...
Patgeo- Administrator
Αν και είναι σε μια κατηγορία στην οποία γενικά οι συμμετοχές πάσχουν (τραίνα), το συγκεκριμένο είναι σχετικά μαζεμένο, και αρκετά όμορφο κατά την γνώμη μου, μιας και έχει αρκετές ρεαλιστικές λεπτομέρειες.
Πρόκειται για το Italian Locomotive Class E 326
Πρόκειται για το Italian Locomotive Class E 326
Patgeo- Administrator
Κακά τα ψέματα, ούτε και εγώ Γιώργο, αλλά αξίζει η προσπάθεια!
Patgeo- Administrator
Συμπαθητικό τραινάκι, αλλά δεν το κόβω κι εγώ να το κυκλοφορούν!!
Manos_R- Administrator
Φοβερή ιδέα με τα τόξα που έβαλε... Σαν αριθμό κομματιών και στιβαρότητα είναι οκ για σετ πιστεύω αλλά η LEGO προτιμάει πιο "πιασάρικα" γνωστά πράγματα πιστεύω..
Δυστυχώς έτσι είναι παιδιά, αλλά τι να κάνουμε...
Patgeo- Administrator
Το επόμενο Project, είναι μια "ιδιαίτερη" κατασκευή, που δεν μοιάζει με τις άλλες. Είναι μια δημιουργία του nunki-psi, ο οποίος έχεις αρκετές και ενδιαφέρουσες δημιουργίες, και έχουμε ασχοληθεί ξανά μαζί του στην συγκεκριμένη ενότητα.
Η νέα του δημιουργία, είναι το TRON: Legacy - Flynn`s Arcade Bookends! Δεν ξέρω πόσοι θυμάστε την ταινία ή ήσαστε φαν τις, αλλά η δουλειά που έκανε, είναι καλή! Λογικά δεν θα προχωρήσει, αλλά δεν έχετε να χάσετε τίποτα ρίχνοντας μια ματιά!
Η νέα του δημιουργία, είναι το TRON: Legacy - Flynn`s Arcade Bookends! Δεν ξέρω πόσοι θυμάστε την ταινία ή ήσαστε φαν τις, αλλά η δουλειά που έκανε, είναι καλή! Λογικά δεν θα προχωρήσει, αλλά δεν έχετε να χάσετε τίποτα ρίχνοντας μια ματιά!
Patgeo- Administrator
Σελίδα 9 από 36 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 22 ... 36
Παρόμοια θέματα
» Διαγωνισμός από το LEGO Ideas, με θέμα LEGO Moments in Space!
» LEGO Ideas │ Weihnachtspyramide
» LEGO Ideas Highlight:Weihnachtspyramide
» Συμμετοχή moc στο lego ideas
» LEGO Ideas Highlight: Concorde
» LEGO Ideas │ Weihnachtspyramide
» LEGO Ideas Highlight:Weihnachtspyramide
» Συμμετοχή moc στο lego ideas
» LEGO Ideas Highlight: Concorde
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 9 από 36
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης