Lego Ideas
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 8 από 36 • Μοιραστείτε
Σελίδα 8 από 36 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 36
Απ: Lego Ideas
Εμένα μου αρέσει πολύ Γιώργο, αλλά συμφωνώ, δεν παίζει να βγάλει κάτι τέτοιο στην παραγωγή. Εγώ το ψήφισα πάντως, όπως και το ψαράδικο!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Από τις ομορφότερες υλοποιήσεις κρουαζιεροπλοίων, που έχω δει. Είναι αρκετά μικρό, ώστε να έχει ελπίδες: https://ideas.lego.com/projects/128153
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
lolart έγραψε:Από τις ομορφότερες υλοποιήσεις κρουαζιεροπλοίων, που έχω δει. Είναι αρκετά μικρό, ώστε να έχει ελπίδες: https://ideas.lego.com/projects/128153
Και το δικό μου Project αλλά και αυτό έχουν πολλά κομμάτια κακά τα ψέματα
Όσο για το άλλο Patgeo το έχω ήδη ψηφίσει άλλα όπως είπες...
@Manos_R θέλεις καρδούλα κανονική ή με lego bricks ?
Χαχαχαχ όπως να ΄ναι Γιώργο!!
Manos_R- Administrator
Ποιά είναι η γνώμη σας (σχετικά με την εμφάνιση) του UCS - Orc Pit?
Ξέρω πως και τους ψήφους να μαζέψει, σίγουρα δεν θα κυκλοφορίσει λόγω μεγέθους και κομματιών, αλλά μου άρεσε ο τρόπος που έκανε τα βράχια της σπηλιάς.
Επιπλέον, σύμφωνα με το εβδομαδιαίο update, το Old Fishing Store, έφτασε τις 10.000 ψήφους (μπαμ μπαμ), και το Merchant's House, σχεδόν τις 5.000.
Η "δικιά" μας συμμετοχή, δηλαδή του @Gunman , το Weihnachtspyramide, έχει φτάσει τις 710 ψήφους!
Ξέρω πως και τους ψήφους να μαζέψει, σίγουρα δεν θα κυκλοφορίσει λόγω μεγέθους και κομματιών, αλλά μου άρεσε ο τρόπος που έκανε τα βράχια της σπηλιάς.
Επιπλέον, σύμφωνα με το εβδομαδιαίο update, το Old Fishing Store, έφτασε τις 10.000 ψήφους (μπαμ μπαμ), και το Merchant's House, σχεδόν τις 5.000.
Η "δικιά" μας συμμετοχή, δηλαδή του @Gunman , το Weihnachtspyramide, έχει φτάσει τις 710 ψήφους!
Patgeo- Administrator
Πολύ ωραία δημιουργία αλλά δεν έχει θέμα κατά την γνώμη μου.. και έχει πάρα πολλά κομμάτια..
Το Weihnachtspyramide δεν τραβάει άλλο χωρίς promote
Το Weihnachtspyramide δεν τραβάει άλλο χωρίς promote
Θα συμφωνήσω Γίωργο για το συγκεκριμένο MOC! Είναι όμως όμορφο να βλέπεις την τεχνική που χρησιμοποίησε!
Σχετικά με το MOC σου, αν δεν κάνουν κανένα share και κάποιοι από το εξωτερικό που το ψήφισαν, είναι δύσκολη η κατάσταση...
Σχετικά με το MOC σου, αν δεν κάνουν κανένα share και κάποιοι από το εξωτερικό που το ψήφισαν, είναι δύσκολη η κατάσταση...
Patgeo- Administrator
Έτσι ακριβώς είναι Γιώργο!
Και όσο βλέπω κάτι ωραία που τρώνε άκυρο, αναρωτιέμαι τι θα γίνει με το Old Fishing Store, που πραγματικά θα το άξιζε...
Και όσο βλέπω κάτι ωραία που τρώνε άκυρο, αναρωτιέμαι τι θα γίνει με το Old Fishing Store, που πραγματικά θα το άξιζε...
Patgeo- Administrator
Ο τύπος έχει κάνει καταπληκτική δουλειά, αλλά με τόσα κομμάτια ούτε στα όνειρά του για να κυκλοφορήσει,και πιστεύω το γνωρίζει κι ο ίδιος!
Το Weihnachtspyramide είναι μια καταπληκτική δουλειά και δεν το λέω επειδή είναι του φίλου μας του Γιώργου. Πιστεύω ότι το 1000άρι το χουμε άνετα, αλλά για 10000 λίγο δυσκολάκι γιατί (νομίζω το χε πει κι ο Μπυρόμαχος) το ξέρουν περισσότερο οι Γερμανοί και δεν είναι πολύ γνωστό στο ευρύ κοινό. Εγώ το γνώριζα επειδή έχω συγγενείς στη Γερμανία κι έχω κάνει Χριστούγεννα εκεί...
Για μας ο Γιώργος είναι ήδη νικητής!!
Το Weihnachtspyramide είναι μια καταπληκτική δουλειά και δεν το λέω επειδή είναι του φίλου μας του Γιώργου. Πιστεύω ότι το 1000άρι το χουμε άνετα, αλλά για 10000 λίγο δυσκολάκι γιατί (νομίζω το χε πει κι ο Μπυρόμαχος) το ξέρουν περισσότερο οι Γερμανοί και δεν είναι πολύ γνωστό στο ευρύ κοινό. Εγώ το γνώριζα επειδή έχω συγγενείς στη Γερμανία κι έχω κάνει Χριστούγεννα εκεί...
Για μας ο Γιώργος είναι ήδη νικητής!!
Manos_R- Administrator
Εφόσον πήρα μία θέση στην 3άδα στο eurobricks, είμαι οκ, τώρα μπορεί να βουλιάξει αν θέλει το Project, μου φτάνει που το έχω στο σαλόνι μου
Δεν λέω θα ήθελα να πάει καλά, αλλά βλέποντας όλα αυτά τα άκυρα staff picks, με 100 days left κλπ κλπ μου φαίνεται λίγο άκυρο το όλο πράγμα λίγο...
Αν δεν γίνει promote όπως είπαμε δύσκολα τα πράγματα... Εδώ το άλλο έληξε με 9000 votes... Να βαράς το κεφάλι σου είναι xD...
Δεν λέω θα ήθελα να πάει καλά, αλλά βλέποντας όλα αυτά τα άκυρα staff picks, με 100 days left κλπ κλπ μου φαίνεται λίγο άκυρο το όλο πράγμα λίγο...
Αν δεν γίνει promote όπως είπαμε δύσκολα τα πράγματα... Εδώ το άλλο έληξε με 9000 votes... Να βαράς το κεφάλι σου είναι xD...
Το UCS - Orc Pit είναι σίγουρα μια πολύ καλή δημιουργία αν και θεωρώ ότι τα βράχια μπορούσαν σε κάποια σημεία να γίνουν καλύτερα.
Για το Old Fishing Store τι να πούμε;;; Δεν ξέρω αν κάποιος από εσάς τους παλαιότερους θυμάστε κάποιο IDEAS που έφτασε τόσο γρήγορα τους 10000 υποστηρικτές.
Όσο για το Weihnachtspyramide σίγουρα είναι δύσκολο να πιάσει μεγάλα νούμερα όχι γιατί δεν αξίζει (ίσα-ίσα) αλλά γιατί είναι ένα ειδικό θέμα και στερείται της απαραίτητης προώθησης καθώς προέρχεται από μια χώρα με μικρή βάση - κοινό. Πάντως θα συμφωνήσω απόλυτα με τον @Manos_R ότι ο Γιώργος για μας είναι νικητής.
Για το Old Fishing Store τι να πούμε;;; Δεν ξέρω αν κάποιος από εσάς τους παλαιότερους θυμάστε κάποιο IDEAS που έφτασε τόσο γρήγορα τους 10000 υποστηρικτές.
Όσο για το Weihnachtspyramide σίγουρα είναι δύσκολο να πιάσει μεγάλα νούμερα όχι γιατί δεν αξίζει (ίσα-ίσα) αλλά γιατί είναι ένα ειδικό θέμα και στερείται της απαραίτητης προώθησης καθώς προέρχεται από μια χώρα με μικρή βάση - κοινό. Πάντως θα συμφωνήσω απόλυτα με τον @Manos_R ότι ο Γιώργος για μας είναι νικητής.
collector- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 77
Ναι, άστα να πάνε είναι Γιώργο...
Patgeo- Administrator
Μια εντυπωσιακή δημιουργία που ξυπνάει και όμορφες αναμνήσεις από την παιδική μας ηλικία! Το μικρό σπίτι στο λιβάδι, από τον SeigneurFett! Support όποιος θέλει στο Lego Ideas!
Manos_R- Administrator
@Manos_R , πολύ ωραίο φίλε μου, και όντως ξυπνά πολλές αναμνήσεις! Το έκανε πολύ όμορφο!
Το έψαξα όμως για να το ψηφίσω, αλλά δεν μπόρεσα να το βρω. Μήπως μπορείς να ανεβάσεις το link?
Το έψαξα όμως για να το ψηφίσω, αλλά δεν μπόρεσα να το βρω. Μήπως μπορείς να ανεβάσεις το link?
Patgeo- Administrator
Σ' ευχαριστώ πολύ Γιώργο!
Τώρα που είδα και τις φωτογραφίες, οι λεπτομέρειες που έβαλε, είναι πολύ ακριβείς! Όπως το θυμάμαι!
Τώρα που είδα και τις φωτογραφίες, οι λεπτομέρειες που έβαλε, είναι πολύ ακριβείς! Όπως το θυμάμαι!
Patgeo- Administrator
Εγώ παίδες έψαξα κάποια στιγμή να βρω αυτό και το καρουζέλ στο διαδίκτυο για να τα δω, αλλά βρήκα μόνο σκηνές από επεισόδια!
Manos_R- Administrator
Με βάση και το εβδομαδιαίο update των LEGO ideas, σας παρουσιάζω και εγώ κάποια σετάκια που πιστεύω ότι αξίζουν:
1) Boat Repair Shop
Είναι ένα συμπαθητικό σετάκι, κατά την γνώμη μου, με αρκετές και ωραίες λεπτομέρειες, που παρά την απλότητά τους, του δίνουν μια αρκετά ρεαλιστική εικόνα!
2) Burj Al Arab
Ακόμα ένα ενδιαφέρον σετάκι, σε τελείως διαφορετικό κλίμα από το προηγούμενο.
Στο συγκεκριμένο, ο δημιουργός του, παρά την χρήση Technic, κατάφερε να το αποδόσει επίσης ρεαλιστικά, κάτι δύσκολο για τόσο μικρή κλίμακα. Ωραία λεπτομέρεια, αποτελεί ο τρόπος με τον οποίο παρουσίασε την καμπυλότητα του κτηρίου.
1) Boat Repair Shop
Είναι ένα συμπαθητικό σετάκι, κατά την γνώμη μου, με αρκετές και ωραίες λεπτομέρειες, που παρά την απλότητά τους, του δίνουν μια αρκετά ρεαλιστική εικόνα!
2) Burj Al Arab
Ακόμα ένα ενδιαφέρον σετάκι, σε τελείως διαφορετικό κλίμα από το προηγούμενο.
Στο συγκεκριμένο, ο δημιουργός του, παρά την χρήση Technic, κατάφερε να το αποδόσει επίσης ρεαλιστικά, κάτι δύσκολο για τόσο μικρή κλίμακα. Ωραία λεπτομέρεια, αποτελεί ο τρόπος με τον οποίο παρουσίασε την καμπυλότητα του κτηρίου.
Patgeo- Administrator
To Boat Repair Shop θυμίζει πολύ το Old Fishing Store.
Στο Burj Al Arab πιο κομμάτι άραγε είναι το καμπυλωτό τόξο;;;
collector έγραψε:To Boat Repair Shop θυμίζει πολύ το Old Fishing Store.
Έτσι ακριβώς! Και εμένα, εκεί πήγε το μυαλό μου.
Σχετικά με το Burj Al Arab, το κομμάτι που ψάχνεςι, πρέπει να είναι το Hose, Rigid 3mm D. 32L / 25.6cm, αλλά σε άσπρο, και όχι απαραίτητα σε αυτή την διάσταση.
Patgeo- Administrator
Patgeo έγραψε:collector έγραψε:To Boat Repair Shop θυμίζει πολύ το Old Fishing Store.
Έτσι ακριβώς! Και εμένα, εκεί πήγε το μυαλό μου.
Σχετικά με το Burj Al Arab, το κομμάτι που ψάχνεςι, πρέπει να είναι το Hose, Rigid 3mm D. 32L / 25.6cm, αλλά σε άσπρο, και όχι απαραίτητα σε αυτή την διάσταση.
Ναιιιιι μπράβο Γιώργο αυτό πρέπει να είναι!!!
Σελίδα 8 από 36 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 36
Παρόμοια θέματα
» Διαγωνισμός από το LEGO Ideas, με θέμα LEGO Moments in Space!
» LEGO Ideas │ Weihnachtspyramide
» LEGO Ideas Highlight:Weihnachtspyramide
» Συμμετοχή moc στο lego ideas
» LEGO Ideas Highlight: Concorde
» LEGO Ideas │ Weihnachtspyramide
» LEGO Ideas Highlight:Weihnachtspyramide
» Συμμετοχή moc στο lego ideas
» LEGO Ideas Highlight: Concorde
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 8 από 36
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης