Lego Ideas
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 12 από 36 • Μοιραστείτε
Σελίδα 12 από 36 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 24 ... 36
Απ: Lego Ideas
Patgeo έγραψε:Αν και τώρα τελευταία, κάποιες δημιουργίες που έχω ποστάρει, δεν είναι και τόσο κοινής αποδοχής , η επόμενη δημιουργία, πιστεύω ότι αξίζει πραγματικά, και είναι πολύ καλοδουλεμένη!
Πρόκειται για το Old Fishing Store
Πως σας φαίνεται?
Εγκρίθηκε και θα βγει στην παραγωγή το Φθινόπωρο του 2017!!!
Περισσότερα, στο site της LEGO!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
LEGO Ideas - Yellow Submarine
Πρώτες εικόνες από το επερχόμενο σετάκι με τους Beatles. Θα το τσιμπήσω λόγω του συγκροτήματος και μόνο xD
[
Take a surreal trip under the seas in the LEGO® version of the Yellow Submarine from the iconic 1968 animated musical fantasy film inspired by The Beatles. Ideal for display or role-play fun, the Yellow Submarine features loads of cool, authentic details including a cockpit for the included minifigures of John, Paul, George and Ringo.
Kevin Szeto’s motivation for creating the Yellow Submarine
“As an amateur musician and songwriter, I have always been drawn to the music of The Beatles. The creation of the Yellow Submarine model was really my way of showing my affection for The Beatles, as well as trying to pay a small tribute to The Beatles phenomenon. The Yellow Submarine is bright, fun, and colourful, which also made it a good subject to translate into LEGO form”, Kevin said as he shared his motivations for building the Yellow Submarine.
Justin Ramsden’s (LEGO designer) motivations were also very much centred around his love for the iconic band, as he was given the opportunity to refine Kevin’s initial model. “I watched the film when I was younger and was really inspired by how it oozed so much imagination – comparable to how I view LEGO elements. I’m also a massive fan of The Beatles having grown up with their music all my life so to see The Beatles in LEGO form is a dream come true.”
[
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gunman στις 12/10/2016, 15:23, 3 φορές συνολικά
Αναμένω το τροποποιημένο μοντέλο, γιατί δε θα κυκλοφορήσει έτσι στην αγορά! Ισως το κάνουν σε πιο μικρή κλίμακα... Για να δούμε!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Είμαι μέγας fan των Beatles, εννοείται πως θα το αγοράσω! Το πρώτο μου σετάκι Lego ideas!!
Manos_R- Administrator
Gunman έγραψε:Σε καμία περίπτωση δεν το περίμενα λόγω του μεγέθους του... Πιθανή αγορά!
Και εγώ το σκέφτομαι, μιας και μου άρεσε πάρα πολύ! Πιστεύω μόνο να μην είναι τελείως απαγορευτική η τιμή του... Θα φανεί...!
Patgeo- Administrator
Φαίνεται καλοστημένο σετάκι, και σίγουρα με πολύ φαντασία!
Δεν είναι κάτι που θα αγόραζα εγώ πάντως. Από την άλλη όμως, πιστεύω ότι θα κάνει πάταγο!
Δεν είναι κάτι που θα αγόραζα εγώ πάντως. Από την άλλη όμως, πιστεύω ότι θα κάνει πάταγο!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Patgeo στις 12/10/2016, 09:18, 1 φορά
Patgeo- Administrator
Αν και δεν είναι κάτι φοβερό σαν set, θα γίνει ανάρπαστο πιστεύω γιατί απλά είναι αυτό που είναι...
Manos_R- Administrator
collector- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 77
αντε να παιρνει σειρα και ο μακαρος ο χριστοδουλοπουλος για εμας τους φαν του καλου σκυλαδικου
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Patgeo έγραψε:Φαίνεται καλοστημένο σετάκι, και σίγουρα με πολύ φαντασία!
Παντα μετρημενος και καλοβολος Πες ντε οτι ειναι μια σαχλα και μιση αλλα αξιζουν μονο οιφιγουρες !!
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
ironman έγραψε:Patgeo έγραψε:Φαίνεται καλοστημένο σετάκι, και σίγουρα με πολύ φαντασία!
Παντα μετρημενος και καλοβολος Πες ντε οτι ειναι μια σαχλα και μιση αλλα αξιζουν μονο οιφιγουρες !!
Προσπαθώ με τον τρόπο μου!
Patgeo- Administrator
Ωραίο σετάκι κι από άποψη θέματος αλλά και από τεχνικές!!!...Είναι παράξενο αλλά αποτελεί το δεύτερο υποβρύχιο των ideas!To πρώτο ideas σετάκι ήταν ένα υποβρύχιο!
Τουβλάκια : 25
Patgeo- Administrator
brickcar- Επίλεκτος τοξότης
Wow... μπορεί επειδή είναι render αλλά μου μαγνητίζει το βλέμα αυτό το moc, πολύ ωραίο...
Ναι! Αυτός που το έκανε, απέδωσε πολύ ωραία τις γραμμές του!
Patgeo- Administrator
Για όποιον ενδιαφέρεται, κυκλοφόρησε review από το Brickset.com, του συγκεκριμένου σετ, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 1 Νοεμβρίου!
Patgeo- Administrator
LEGO Factory Playset!
Το συγκεκριμένο σετάκι, πιστεύω λόγω και θεματολογίας, ότι έχει αρκετές πιθανότητες. Δεν είναι κάτι πολύ τραβηγμένο, ούτε έχει απίστευτα πολλά κομμάτια κατά την γνώμη μου.
Επίσης, για το συγκεκριμένο project, έκανε και μια αναλυτική παρουσίαση/αξιολόγηση και το Brickset, με αρκετές φωτογραφίες, που μπορείτε να την βρείτε εδώ.
Το συγκεκριμένο σετάκι, πιστεύω λόγω και θεματολογίας, ότι έχει αρκετές πιθανότητες. Δεν είναι κάτι πολύ τραβηγμένο, ούτε έχει απίστευτα πολλά κομμάτια κατά την γνώμη μου.
Επίσης, για το συγκεκριμένο project, έκανε και μια αναλυτική παρουσίαση/αξιολόγηση και το Brickset, με αρκετές φωτογραφίες, που μπορείτε να την βρείτε εδώ.
Patgeo- Administrator
Αλήθεια? Δεν έτυχε να το πετύχω και κάπου αλλού. Όταν μπήκα μέσα πάντως, είχε 1200 περίπου ψήφους...
Patgeo- Administrator
Συμπαθητικό αλλά δεν είναι και κάτι πολύ πρωτότυπο... Θα προτιμούσα ένα τέτοιο σετ να κυκλοφορήσει μέσα από τη σειρά city ή creator!
Manos_R- Administrator
Αδιάφορο φαίνεται...ωραίο αλλά αδιάφορο για σετ IMHO...
Υ.Γ Το brickset το πλήρωσαν για να κάνει την αξιολόγηση?
Υ.Γ Το brickset το πλήρωσαν για να κάνει την αξιολόγηση?
Σελίδα 12 από 36 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 24 ... 36
Παρόμοια θέματα
» Διαγωνισμός από το LEGO Ideas, με θέμα LEGO Moments in Space!
» LEGO Ideas │ Weihnachtspyramide
» LEGO Ideas Highlight:Weihnachtspyramide
» Συμμετοχή moc στο lego ideas
» LEGO Ideas Highlight: Concorde
» LEGO Ideas │ Weihnachtspyramide
» LEGO Ideas Highlight:Weihnachtspyramide
» Συμμετοχή moc στο lego ideas
» LEGO Ideas Highlight: Concorde
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 12 από 36
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης