Επερχόμενα Lego Set
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 37 από 40 • Μοιραστείτε
Σελίδα 37 από 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Απ: Επερχόμενα Lego Set
Πολύ ωραίο το άγαλμα της Ελευθερίας !!!
Θα το πάρουμε ... και νομίζαμε ότι σταμάτησαν τα BrickHeadz.
Επίσης να αναφέρω ότι η σειρά Hidden Side μου άρεσε παρά πολύ, όλα τα σετ ειναι πολύ ωραία....
Θα το πάρουμε ... και νομίζαμε ότι σταμάτησαν τα BrickHeadz.
Επίσης να αναφέρω ότι η σειρά Hidden Side μου άρεσε παρά πολύ, όλα τα σετ ειναι πολύ ωραία....
LegoJohn- Καλλιτέχνης των LEGO
Τουβλάκια : 0
Manos_R- Administrator
Manos_R- Administrator
DRAKE έγραψε: Παρουσιάστηκε το νέο σετ LEGO BOOST το οποίο ονομάζει Droid commander και μπορείς
να φτιάξεις 3 droid του Star Wars, τον R2-D2, ένα Gonk droid και ένα Mouse droid. Το σετ
έχει 1177 κομμάτια και βασίζεται στην πλατφόρμα Boost η οποία ελέγχει τις λειτουργίες
μέσω εφαρμογής στο κινητό. Μπορούν να εκτελούν διάφορες αποστολές κινήσεις κλπ με
αυθεντικούς ήχους και μουσική. Η τιμή είναι φυσικά τσιμπημένη στα 219€ αλλά είναι ένα
πολύ ενδιαφέρον σετ και η πρώτη φορά που τα boost χρησιμοποιούν επίσημο Licenced προϊόν.
Σ'ευχαριστούμε Κυριάκο για την ενημέρωση! Όντως, πρόκειται για 1 πολύ ενδιαφέρον σετ με μεγάλες προεκτάσεις! Σίγουρα είναι ακριβό αλλά από την στιγμή που είναι licenced ήταν κάτι αναμενόμενο!
Manos_R έγραψε:Θα μας ξεφραγκιάσουνε το 2019!
Μάνο, όσον αφορά το τελευταίο σου σχόλιο που έκανα quote, είναι κάτι που το περιμέναμε να συμβεί από την στιγμή που παρουσιάστηκαν τα πρώτα σετ του έτους! Πόσο μάλλον τώρα που παρουσιάστηκαν και αυτά του 2ου μισού του 2019! Από την νέα σειρά, εμένα μου άρεσε και μου φαίνεται χρήσιμο, το παραπάνω σετ, το 70418! Και από τα υπόλοιπα σετ που θα κυκλοφορίσουν, υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα, αλλά δεν είναι τόσο του γούστου μου. Εννοείται ότι αν μου τα χαρίζαν θα τα δεχόμουν με μεγάλη χαρά! Σίγουρα, σε όσους αρέσουν τα σενάρια αποκάλυψης και ότι σχετικό υπάρχει γύρω από αυτά, θα ξετρελάθηκαν!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Και αυτό που μου αρέσει πολύ επίσης είναι ότι τα σετς στη συγκεκριμένη σειρά φαίνεται να περιλαμβάνουν πολλά printed tiles & bricks και όχι αυτοκόλλητα!
Manos_R- Administrator
Όπως μας ενημέρωσε και ο @TeD, κυκλοφόρησε επίσημα το νέο σετ με θέμα την σειρά Stranger Things με κωδικό 75810!
Η τιμή του θα είναι στα €199, αλλά φαίνεται να τα αξίζει λόγω μεγέθους, χωρίς βέβαια να είμαι ειδικός επί της σειράς και να μπορώ να εκφέρω μια εμπεριστατωμένη γνώμη.
Περισσότερα, εδώ και εδώ!
Η τιμή του θα είναι στα €199, αλλά φαίνεται να τα αξίζει λόγω μεγέθους, χωρίς βέβαια να είμαι ειδικός επί της σειράς και να μπορώ να εκφέρω μια εμπεριστατωμένη γνώμη.
Περισσότερα, εδώ και εδώ!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Patgeo στις 17/5/2019, 10:06, 1 φορά
Patgeo- Administrator
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
Το σετ είναι πολύ ωραίο από μόνο του γιατί έχει μπόλικα περίεργα, από τον τρόπο στήριξης στα δέντρα μέχρι τα μπλε κλαδάκια. Αν δείτε τη σειρά αξίζει ακόμη παραπάνω γιατί περιέχονται σχεδόν όλα τα ενδιαφέροντα πράγματα του πρώτου κύκλου!
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
Άσε Μιχάλη, θα μας ξεπαραδιάσουν εκεί στην Lego! Το σετ είναι κουκλί απ'όπου και αν το πιάσεις! Και μάλιστα σε λίγες βδομάδες ξεκινάει και ο νέος κύκλος Stranger Things στο Netflix. Αν είναι καλός (και δεν το χαλάσουν όπως τον τελευταίο κύκλο GoT) θα πωρωθούμε άγρια!
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Ο τρόπος που καταφέραν να ενώσουν τα 2 επίπεδα πάντως, είναι πολύ έξυπνος! Στα συν ότι και το αυτοκίνητο μένει επάνω, και μετά την στιγμή που θα αναποδογυρίσει το σετ!
Patgeo- Administrator
Φανταζόμαι, όπως και όλοι, ότι αυτό το σετ απο το Stranger Things θα είναι το μοναδικό από τη σειρά. Μου ήρθε όμως ένα mail από τη LEGO σήμερα που λέει: Be the first to collect the first Stranger Things LEGO set.
Μάλλον απλώς αφήνουν ανοιχτή την προοπτική...
Μάλλον απλώς αφήνουν ανοιχτή την προοπτική...
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
Υπάρχει μια spooky διάθεση γενικότερα στο άμεσο μέλλον. Από τη μια το Stranger Things theme & από την άλλη το Hidden Side theme οπότε έχουμε πολλά να δούμε ακόμα!
Manos_R- Administrator
Και εδώ ένα πολύ ωραία review του stranger things από μέλος του eurobricks https://www.eurobricks.com/forum/index.php?/forums/topic/171581-review-75810-the-upside-down/
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Βρήκα σε αυτό το site https://www.hothbricks.com/nouveau-set-exclusif-2019-40346-legoland-billund/
να λέει για ένα νέο exclusive σετ . Δυστυχώς είναι στα Γαλλικά και από τα λίγα που κατάλαβα είδα ότι παρουσιάζει ένα πάρκο LEGOLAND (μάλλον συγκεκριμένα σημεία του πάρκου), πιθανόν
αυτό που είναι στο Billund της Δανίας και ότι θα έχει 1336 κομμάτια και θα κοστίζει 134€. Αν κάποιος γαλλομαθείς μπορεί να βοηθήσει...
να λέει για ένα νέο exclusive σετ . Δυστυχώς είναι στα Γαλλικά και από τα λίγα που κατάλαβα είδα ότι παρουσιάζει ένα πάρκο LEGOLAND (μάλλον συγκεκριμένα σημεία του πάρκου), πιθανόν
αυτό που είναι στο Billund της Δανίας και ότι θα έχει 1336 κομμάτια και θα κοστίζει 134€. Αν κάποιος γαλλομαθείς μπορεί να βοηθήσει...
Kαι για να ολοκληρωθέι το πλήρες κάψιμο των φαν των star wars (και εμού) κυκλοφορούν φήμες
ότι τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει δεύτερο UCS σετ για το 2019 με νούμερο 75252 και θα είναι το
Star Destroyer με 5000 κομμάτια και 500€. Έχει διαβάσει κανείς κάτι;
ότι τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει δεύτερο UCS σετ για το 2019 με νούμερο 75252 και θα είναι το
Ωραίο το σετάκι της Legoland! Κρίμα που δεν είχε κυκλοφορήσει νωρίτερα μέσα στο έτος...
Όσον αφορά τις φήμες για νέο Star Destroyer, δεν έπεσε κάτι στην αντίληψή μου αλλά σίγουρα θα "καούν" οι φαν της σειράς!
Όσον αφορά τις φήμες για νέο Star Destroyer, δεν έπεσε κάτι στην αντίληψή μου αλλά σίγουρα θα "καούν" οι φαν της σειράς!
Patgeo- Administrator
Το google translator γράφει:DRAKE έγραψε:Βρήκα σε αυτό το site https://www.hothbricks.com/nouveau-set-exclusif-2019-40346-legoland-billund/
"This is a box that is already on sale on a platform of Danish classifieds and it is sutpout an exclusive LEGOLAND parks. Reference 40346 (1336 pieces) should appeal to anyone who is constantly looking to evolve their funfair or amusement park. It reproduces some wrinkles in Billund Park (Denmark) and provides a few micro-constructions in the image of the scenes seen in the alleys of the park. Some visitors, the large arch placed at the entrance of the park, several small stands placed in the aisles, everything is there.
The same set will be sold in different countries and a plate of stickers provided (visible at the bottom right on the box) can customize the entry of the park according to the tastes and country of residence of the purchaser.
Unlike other "regional exclusives" of which LEGO spoke recently, this type of set sold only in LEGOLAND parks will remain exclusive and will not be available on the official LEGO online store. It will therefore move or turn to the secondary market to get this box.
We do not know yet how much will be sold this pretty box in the shops of the various parks, the seller who offers a copy on the platform classified ads dba.dk in demand for his side 1000 DKK (about 134 €) and it clears necessarily a margin ... "
Εγώ κρατάω ότι:
- θα πωλείται -ΕΥΤΥΧΩΣ- σε διάφορες Legoland και ότι θα έχει αυτοκόλλητο (τς τς τς...) για όλες
- η τιμή προέρχεται από αγγελία στην Δανία, οπότε η τιμή πώλησης στις Legoland μπορεί να είναι διαφορετική (μικρότερη...)
Η σχετική είδηση στο brickset: https://brickset.com/article/43806/legoland-exclusive-set-uncovered για να έχουμε το νου μας για σχετικές ενημερώσεις
@Patgeo κρίμα που δεν το πρόλαβες στην Ιαπωνία... Τώρα θα περιμένουμε τον επόμενο που θα επισκεφτεί κάποια Legoland για να το δούμε από κοντά!
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Φήμες λέγανε οτι ήδη θα είχε κυκλοφορήσει αλλά τελικά δεν το είδαμε, έστω και σε περιορισμένο αριθμό στα onlinelegoshop από οτι είχα καταλάβει!
Τώρα οι φήμες ξανά επανέρχονται.
LEGO 80103 Dragon Boat Race set will be available all over the world starting June 1 [News]
https://www.brothers-brick.com/2019/05/17/lego-80103-dragon-boat-race-set-will-be-available-all-over-the-world-starting-june-1-news/?fbclid=IwAR3-9J5u4EYgoYboMHKZmpHcfCZMI5ekTaPXCFqyMa8iPjBHf5jCgUzOnPc
LEGO 80103 Dragon Boat Race set will be available all over the world starting June 1 [News]
https://www.brothers-brick.com/2019/05/17/lego-80103-dragon-boat-race-set-will-be-available-all-over-the-world-starting-june-1-news/?fbclid=IwAR3-9J5u4EYgoYboMHKZmpHcfCZMI5ekTaPXCFqyMa8iPjBHf5jCgUzOnPc
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Και για να επανέλθω στο "The Upside Down" (75810), εδώ μια συνέντευξη με τον σχεδιαστή του σετ!
Είναι άμεσα διαθέσιμο στο Online Lego Shop (για VIP)... Μαντέψτε τιμές!
199€ στην Γερμανία
249€ στην Ελλάδα!!! (25% ακριβότερο!)
Είναι άμεσα διαθέσιμο στο Online Lego Shop (για VIP)... Μαντέψτε τιμές!
199€ στην Γερμανία
249€ στην Ελλάδα!!! (25% ακριβότερο!)
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
ironman έγραψε:Φήμες λέγανε οτι ήδη θα είχε κυκλοφορήσει αλλά τελικά δεν το είδαμε, έστω και σε περιορισμένο αριθμό στα onlinelegoshop από οτι είχα καταλάβει!
Τι φήμες; Μπήκα και τσέκαρα. Διαθέσιμο από 1 Αυγ στα 49.99€ στο Γερμανικό Lego Shop.
Πολύ καλό νέο πάντως! Μακάρι να κυκλοφορήσουν και τα 80101/80102!
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Θοδωρή, όντως, κρίμα που δεν το πέτυχα. Θα το είχα τσιμπήσει σίγουρα! Που θα το χωρούσα στις βαλίτσες, δεν ξέρω, αλλά θα το έπαιρνα.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα exclusive, μακάρι να βγουν αν και η ανακοίνωσή τους έλεγε για όσα κυκλοφορήσουν από την 1 Μαΐου και μετά. Θα ήθελα να βρω και το dragon dance πάντως κάποια στιγμή, μιας και είναι υπέροχο σετακι!
Όσον αφορά τα υπόλοιπα exclusive, μακάρι να βγουν αν και η ανακοίνωσή τους έλεγε για όσα κυκλοφορήσουν από την 1 Μαΐου και μετά. Θα ήθελα να βρω και το dragon dance πάντως κάποια στιγμή, μιας και είναι υπέροχο σετακι!
Patgeo- Administrator
DRAKE έγραψε:Kαι για να ολοκληρωθέι το πλήρες κάψιμο των φαν των star wars (και εμού) κυκλοφορούν φήμες
d2c θα ειναι οπως και το tantive για 4000 κομματια στα 400 ευρω εχω διαβασει εγω και μεσα οκτωβριου!
δεν ξερω αν θα ξαναβγαλουν UCS.
Mind the Βrick- Σιωπηλός ninja
Τουβλάκια : 15
Σελίδα 37 από 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Παρόμοια θέματα
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 37 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης