Επερχόμενα Lego Set
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 20 από 40 • Μοιραστείτε
Σελίδα 20 από 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Απ: Επερχόμενα Lego Set
Ευχαριστούμε φίλε Ανδρέα, άντε να δούμε και τις εικόνες σιγά σιγά!!! Λόγω των dark ages δεν έχω ούτε ένα σετ της σειράς HP. Μόνο κάποιες φιγούρες και βιβλία... Οπότε από αυτά δε θα χάσω ούτε ένα!!!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Με βρισκεις συμφωνο Μανο , βεβαια εγω εχω καποια σετ αλλα θα τα παρω ολα του harry...
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Καλές φαίνονται οι τιμές! Ευχαριστούμε Ανδρέα!
Όσον αφορά τα σετ, και εγώ, όπως και ο Μάνος, δεν έχω κανένα... Θα ήθελα όμως να αποκτήσω κάποια από αυτά.
Όσον αφορά τα σετ, και εγώ, όπως και ο Μάνος, δεν έχω κανένα... Θα ήθελα όμως να αποκτήσω κάποια από αυτά.
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Πάντα ήθελα ένα Lego τουβλάκι με κεφάλι ανθρώπου για την συλλογή μου .Και κάποιες άλλες φιγούρες είναι ενδιαφέρουσες
papen- Legoμικρούλης
Τουβλάκια : 0
http://www.pronews.gr/auto-moto/670653_m-sport-ford-fiesta-wrc-figoyrarei-stin-apokleistiki-syllogi-lego-speed-champions
Γιατί αυτά τα δυό μου φαίνονται τα πιο όμορφα Speed Champions;
Γιατί αυτά τα δυό μου φαίνονται τα πιο όμορφα Speed Champions;
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Τα speed champions και τα poter θα με απασχολησουν για το 2018. Πιστευω εχουν κανει φοβερη δουλεια στα speed εχω δει ολα τα αμαξιδια και εχω ενθουσιαστει.
ironman- Ο Άρχων
Τις ίδιες σκέψεις έχω παίδες για τα Speed... ενώ δεν έχω κάποιο σετ μέχρι στιγμής στη συλλογή μου φέτος μάλλον θα πάρω κάποιο... μου αρέσουν πολύ μερικά σετάκια!!!
Manos_R- Administrator
Σύμφωνα με έναν χρήστη του Reddit, που βρήκε το brickfinder, το επερχόμενο σετ των LEGO Ideas, o Voltron, αναμένεται να κοστίζει €199,00, κάτι που θα το κάνει το ποιό ακριβό σετ από την πλατφόρμα των LEGO Ideas που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.
Περισσότερα στοιχεία για το εν λόγο σετ, μπορείτε να βρείτε, εδώ!
Περισσότερα στοιχεία για το εν λόγο σετ, μπορείτε να βρείτε, εδώ!
Patgeo- Administrator
ironman- Ο Άρχων
Νέα σετ από παντού! Σύμφωνα με το Walmart, η LEGO, Θα κυκλοφορήσει σετ με θέμα την αρχική ταινία Jurassic Park, και ποιό συγκεκριμένα εμπνευσμένη από την σκηνή όπου οι Βελοσιράπτορες εισβάλουν στον χώρο της τραπεζαρίας!
Το σετ, που αναμένεται να κοστίζει $39,99, θα βγει λόγω και την επετείου των 25 χρόνων από την κυκλοφορία της 1ης ταινίας, και σε αυτό θα συμπεριλαμβάνονται και οι φιγούρες των Dr. Grant, Ellie, Lex, και Tim!
Πέρα από αυτό το σετ, θα κυκλοφορήσει και ένα ακόμα, με θέμα το κλουβί του Διλοφόσαυρου!
Περισσότερα, εδώ!
Το σετ, που αναμένεται να κοστίζει $39,99, θα βγει λόγω και την επετείου των 25 χρόνων από την κυκλοφορία της 1ης ταινίας, και σε αυτό θα συμπεριλαμβάνονται και οι φιγούρες των Dr. Grant, Ellie, Lex, και Tim!
Πέρα από αυτό το σετ, θα κυκλοφορήσει και ένα ακόμα, με θέμα το κλουβί του Διλοφόσαυρου!
Περισσότερα, εδώ!
Patgeo- Administrator
Manos_R- Administrator
Συμπαθεστατα και τα 3 σετακια ,μου αρεσει το αλογακι να το πω απο την σειρα fant beasts.
ironman- Ο Άρχων
έχει ωραία κομματάκια, αλλά σαν σετ απορω πως το βγάλανε τόσο "γυμνό" στο σημείο που ενώνεται ο μποστινός άξονας της άμαξας με την υπόλοιπη άμαξα
Από το λίγο που μπόρεσα να δω Γιώργο κάπως έτσι είναι και στην ταινία η άμαξα με τα άλογα... Οπότε υποθέτω πως δεν πρόσθεσαν κομμάτια για να είναι πιο κοντά στο μοντέλο που φαίνεται στην ταινία.
Manos_R- Administrator
Ναι κατανοητό και μάλλον δεν μπορούσαν να το αποφύγουν αλλά εκείνη η ένωση κάτω από το κάθισμα μου χτυπάει πολύ xd
Ενδιαφέρον το σετάκι, και σε αρκετά καλή τιμή πιστεύω!
Νίκο, το "αλογάκι", είναι ένα thestral απ'ότι μπορώ να καταλάβω. Βγήκε αρκετά καλό σε σχέση και με την ταινία!
Νίκο, το "αλογάκι", είναι ένα thestral απ'ότι μπορώ να καταλάβω. Βγήκε αρκετά καλό σε σχέση και με την ταινία!
Patgeo- Administrator
ironman- Ο Άρχων
Πολύ σωστά! Όμως, κρίνοντας από την εμφάνιση, πρόκειται για το ίδιο "ζώο" πιστεύω. Θα μας εξηγήσουν!
Patgeo- Administrator
Το επόμενο Lego Ideas set κυκλοφορεί 31 Μαρτίου, θα περιλαμβάνει 230 κομμάτια και θα κοστίζει 34,99ευρώ μια τιμή από τις πιο χαμηλές που έχουμε δει για Lego Ideas set & μάλιστα licensed!Κωδικός 21314 και θέμα Tron - Legacy. Κρίνοντας από τα μέχρι τώρα σχόλια είναι ένα σετάκι που πολλοί θα θέλουν να έχουν στη συλλογή τους!
Manos_R- Administrator
Το συγκεκριμένο σετ, πιστεύω ότι έχει αποδοθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό όπως ήταν στην ταινία! Επίσης, τα χρώματα, του ταιριάζουν απόλυτα! Η τιμή δε, είναι πολύ καλή ειδικά για κάποιο licenced σετ, που προέρχεται και από την συγκεκριμένη πλατφόρμα! Σίγουρα θα ήθελα κάποια στιγμή να το αποκτήσω, κάτι που μεγαλώνει μαζί με άλλα σετ την λίστα μου...
Patgeo- Administrator
Πολύ ωραίο! Να δω ποιός θα κάνει πρώτος κανένα MOC με ολόκληρη την πίστα, σκούρα χρώματα και LED...
Gunman έγραψε:Εγώ δεν το έχω υπόψιν το TRON μμμ...
To συγκεκριμένο σετ, βασίζεται στην 2η ταινία, που βγήκε πριν λίγα χρόνια. Η πρώτη, είχε κυκλοφορήσει στα μέσα της δεκαετίας του '80, με βάση το μαύρο, το γκρι, το κόκκινο και το κίτρινα αν θυμάμαι καλά!
Patgeo- Administrator
Η ταινία TRON είναι επιστημονικής φαντασίας, βγήκε το 1982 και σαν υπόθεση είχε έναν προγραμματιστή που μεταφέρθηκε μέσα στον κόσμο ενός
λογισμικού υπολογιστή και με διάφορους τρόπους προσπαθούσε να δραπετεύσει με τη βοήθεια προγραμμάτων και να έρθει στον κανονικό κόσμο. Είχε
αρκετή επιτυχία και σαν χαρακτηριστικό της ήταν ότι ήταν η πρώτη ταινία που έκανε εκτενή χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή. Είχε απίστευτα γραφικά
για την εποχή της. Για τα χρώματα το πρωτότυπο είχε κίτρινα για τα "καλά" προγράμματα και μπλε για τα ''κακά''. Αργότερα όμως τα άλλαξαν σε αρκετές
σκηνές χρησιμοποιώντας μπλε για τα ''καλά'' και κόκκινο για τα κακά, σε μαύρο, γκρι και μπλε φόντο. Η δεύτερη ταινία TRON LEGACY βγήκε το 2010
και ήταν και αυτή τεράστια επιτυχία. Εδώ χρησιμοποιήθηκαν κυρίως κίτρινο για τους κακούς και μπλέ χρώμα για τυος καλούς, αλλά υπάρχει και το άσπρο και το κόκκινο.
Όποιος είναι φαν των sci-fi και των υπολογιστών σίγουρα αξίζει να την δεί και ελπίζω να δούμε και άλλα σετ στο μέλλον.
λογισμικού υπολογιστή και με διάφορους τρόπους προσπαθούσε να δραπετεύσει με τη βοήθεια προγραμμάτων και να έρθει στον κανονικό κόσμο. Είχε
αρκετή επιτυχία και σαν χαρακτηριστικό της ήταν ότι ήταν η πρώτη ταινία που έκανε εκτενή χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή. Είχε απίστευτα γραφικά
για την εποχή της. Για τα χρώματα το πρωτότυπο είχε κίτρινα για τα "καλά" προγράμματα και μπλε για τα ''κακά''. Αργότερα όμως τα άλλαξαν σε αρκετές
σκηνές χρησιμοποιώντας μπλε για τα ''καλά'' και κόκκινο για τα κακά, σε μαύρο, γκρι και μπλε φόντο. Η δεύτερη ταινία TRON LEGACY βγήκε το 2010
και ήταν και αυτή τεράστια επιτυχία. Εδώ χρησιμοποιήθηκαν κυρίως κίτρινο για τους κακούς και μπλέ χρώμα για τυος καλούς, αλλά υπάρχει και το άσπρο και το κόκκινο.
Όποιος είναι φαν των sci-fi και των υπολογιστών σίγουρα αξίζει να την δεί και ελπίζω να δούμε και άλλα σετ στο μέλλον.
Σελίδα 20 από 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Παρόμοια θέματα
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 20 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης