Επερχόμενα Lego Set
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 7 από 40 • Μοιραστείτε
Σελίδα 7 από 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Απ: Επερχόμενα Lego Set
Μου αρέσει που ξεφεύγει σε κομμάτια σε ότι ideas set έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα! Αυτό δίνει ελπίδα και προοπτική να επιλέγονται σετς με πολλά κομμάτια στο μέλλον!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Σίγουρα, είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα το συγκεκριμένο σετ! Μακάρι να έρθουν και ακόμα καλύτερα!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Η LEGO, ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα του νέου Καρουζέλ, για τα VIP μέλη της!
Σε περίπτωση που δεν εμφανίζεται η επιλογή της αγοράς του σετ, καλείστε πρώτα να εισέλθετε στον λογαριασμό σας!
Σε περίπτωση που δεν εμφανίζεται η επιλογή της αγοράς του σετ, καλείστε πρώτα να εισέλθετε στον λογαριασμό σας!
Patgeo- Administrator
ελλαδα θα στειλει η αγγουρια!
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Ούτε καν! Κατ'αρχήν, για να γίνει κάποιος μέλος VIP, πρέπει (με βάση τα όσα έχω καταλάβει), να δηλώσει διεύθυνση σε χώρα που στέλνει ήδη η LEGO, που σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρχει σε εκείνη την χώρα έστω και ένα κατάστημα της Εταιρείας. Οπότε, αν τα κατάλαβα σωστά, Έλληνας που δηλώνει ότι διαμένει στην Ελλάδα, αποκλείεται από το πρόγραμμα VIP της LEGO.
Είναι κανένας άλλος VIP Μέλος, ώστε να μας διευκρινίσει το συγκεκριμένο σημείο που ανέφερα?
Είναι κανένας άλλος VIP Μέλος, ώστε να μας διευκρινίσει το συγκεκριμένο σημείο που ανέφερα?
Patgeo- Administrator
Τίποτα Γιώργο, απλά βγάζεις μία κάρτα όταν ψωνίσεις στο εξωτερικό και μετά την συνδέεις στον λογαριασμό σου online.
Τώρα για να πραγματοποιήσεις την παραγγελία, όντως θες κάποιον μεσάζοντα στο εξωτερικό.
Τώρα για να πραγματοποιήσεις την παραγγελία, όντως θες κάποιον μεσάζοντα στο εξωτερικό.
Α, πολύ ωραία! Ευχαριστούμε για την διευκρίνηση Γιώργο!
Patgeo- Administrator
Manos_R- Administrator
Απίθανη φωτογραφία! Λες να μας ετοιμάσουν κανένα Adventure σετ τύπου Indiana Jones, να περιπλανιέται μέσα σε κανένα Ζιγκουράτ?
Για να δούμε!!!
Για να δούμε!!!
Patgeo- Administrator
Σετάκια τύπου adventures με αρχαίους πολιτισμούς νομίζω είναι μια φανταστική ιδέα φίλε Γιώργο κι αν το υπολοποιήσουν σωστά θα χει ιδιαίτερο ενδιαφέρον κι είναι ένα θέμα που μπορεί να δώσει άπειρους αριθμούς σετς... Από τις πυραμίδες στην Αίγυπτο και τους αρχαίους ελληνικούς ναούς μέχρι το Μεξικό στα ευρήματα των Αζτέκων, των Μάγια κτλ! Υπάρχει πολύ υλικό!
Manos_R- Administrator
Από στόμα σου και στο αυτί τους φίλε μου! Όντως υπάρχει πληθώρα θεμάτων και υλικού που θα μπορούν να δουλέψουν! Μένει μόνο να δούμε τι μας περιμένει!
Patgeo- Administrator
Ελπιζω να κυκλοφορησουν σετ με πυραμιδες ,οταν υπηρχαν στην αγορα τα σνομπαρα αλλα τωρα καταλαβαινω ποσο χαζος ημουν!
ironman- Ο Άρχων
Εγώ, ούτε που τα είχα πάρει είδηση αυτά τα σετ...
Patgeo- Administrator
Ωρες ωρες απορω με εσεναPatgeo έγραψε:Εγώ, ούτε που τα είχα πάρει είδηση αυτά τα σετ...
Μας λες παλι ποτε ξεκινησες με λεγκο στην παιδικη ηλικια σου και ποσο διαστημα εμεινες στα dark
ironman- Ο Άρχων
Είδες? Είμαι "μοναδική" περίπτωση απ'ότι φαίνεται...
Με τα LEGO, που ήταν αγάπη, ίσως όχι με την 1η ματιά αλλά προέκυψε στη συνέχεια, ξεκίνησα να ασχολούμαι από τα 6 περίπου. Το 1ο σετ που τα ξεκίνησε όλα, ήταν το 6352 του '91, αλλά στην πορεία ανακάλυψα ότι είχα από πολύ μικρός, και το ποιό παλιό που μπορώ να θυμηθώ, ήταν ένα Duplo του '88, το 2652.
Μέχρι κάποια ηλικία, κάπου κάπου μου παίρναν δώρο κάποια σετ της LEGO, κυρίως σε μεγάλες γιορτές, αλλά μέχρι τα 14-15. Μετά (την περίοδο που τελείωνα το Γυμνάσιο και θα πήγαινα Λύκειο), ήμουν "μεγάλος" για να παίζω με LEGO, οπότε μου τα κόψαν. Βέβαια, όλα αυτά τα χρόνια, κατά καιρούς, συνέχιζα να φτιάχνω διάφορες κατασκευές, με όσα είχα.
Στην ουσία, από τα Dark Ages, βγήκα κάπου στο 2007, όπου είχα πλέον τελειώσει τις σπουδές μου και είχα δικά μου χρήματα, και μπορούσα να αγοράσω ότι ήθελα. Το 1ο μου σετ, ήταν ή το Passenger Train (7897), ή το Mindstorms NXT (8527), και μετά, ακολούθησαν και αρκετά άλλα, μέχρι και σήμερα.
Έτσι, έχασα τα περισσότερα ωραία σετ (περίπου μιας δεκαετίας), που βγήκαν εκείνη την περίοδο, και μην παρακολουθώντας τι υπήρχε το συγκεκριμένο μεσοδιάστημα, ακόμα και τώρα ανακαλύπτω νέα σετ και κομμάτια που βγήκαν όλο αυτό το διάστημα...
Με τα LEGO, που ήταν αγάπη, ίσως όχι με την 1η ματιά αλλά προέκυψε στη συνέχεια, ξεκίνησα να ασχολούμαι από τα 6 περίπου. Το 1ο σετ που τα ξεκίνησε όλα, ήταν το 6352 του '91, αλλά στην πορεία ανακάλυψα ότι είχα από πολύ μικρός, και το ποιό παλιό που μπορώ να θυμηθώ, ήταν ένα Duplo του '88, το 2652.
Μέχρι κάποια ηλικία, κάπου κάπου μου παίρναν δώρο κάποια σετ της LEGO, κυρίως σε μεγάλες γιορτές, αλλά μέχρι τα 14-15. Μετά (την περίοδο που τελείωνα το Γυμνάσιο και θα πήγαινα Λύκειο), ήμουν "μεγάλος" για να παίζω με LEGO, οπότε μου τα κόψαν. Βέβαια, όλα αυτά τα χρόνια, κατά καιρούς, συνέχιζα να φτιάχνω διάφορες κατασκευές, με όσα είχα.
Στην ουσία, από τα Dark Ages, βγήκα κάπου στο 2007, όπου είχα πλέον τελειώσει τις σπουδές μου και είχα δικά μου χρήματα, και μπορούσα να αγοράσω ότι ήθελα. Το 1ο μου σετ, ήταν ή το Passenger Train (7897), ή το Mindstorms NXT (8527), και μετά, ακολούθησαν και αρκετά άλλα, μέχρι και σήμερα.
Έτσι, έχασα τα περισσότερα ωραία σετ (περίπου μιας δεκαετίας), που βγήκαν εκείνη την περίοδο, και μην παρακολουθώντας τι υπήρχε το συγκεκριμένο μεσοδιάστημα, ακόμα και τώρα ανακαλύπτω νέα σετ και κομμάτια που βγήκαν όλο αυτό το διάστημα...
Patgeo- Administrator
Το 7897 ειναι ωραιο τρενακι παντως,ελπιζω να το εχεις ακομα..
Νωρις βγηκες εγω το 2010 βγηκα.
Η αληθεια ειναι οτι ολο τον καιρο που ημουν εκτος παρακολουθουσα απο μακρια τα σετ που εβγαιναν αλλα δεν αγοραζα , ειχε γιατρευτει το παιδικο μικροβιο που ημουν συνεχεια με ενα σεντονι φυσκα με λεγκο επανω!
Νωρις βγηκες εγω το 2010 βγηκα.
Η αληθεια ειναι οτι ολο τον καιρο που ημουν εκτος παρακολουθουσα απο μακρια τα σετ που εβγαιναν αλλα δεν αγοραζα , ειχε γιατρευτει το παιδικο μικροβιο που ημουν συνεχεια με ενα σεντονι φυσκα με λεγκο επανω!
ironman- Ο Άρχων
Ναι, εννοείται! Απ'όσα έχουν περάσει από τα χέρια μου, υπάρχουν όλα (αν και μπορεί να έχουν εξαφανιστεί με τα χρόνια κάποια κομμάτια), εκτός από το Duplo που ήταν και το παλαιότερο.
Πάντως, και εγώ μέσα σε ένα σεντόνι τα κρατούσα, όλα χύμα...!!!
Πάντως, και εγώ μέσα σε ένα σεντόνι τα κρατούσα, όλα χύμα...!!!
Patgeo- Administrator
ironman- Ο Άρχων
Τα ίδια περνούσα και εγώ, συν την απειλή ότι θα τα πετάξει από το μπαλκόνι... Σίγουρα, κάπως έτσι θα ήταν και άλλα άτομα εδώ μέσα...
Patgeo- Administrator
Αυτό με το σεντόνι θέλω να το κάνω στην μικρή μου γιατί βαριέμαι να τα μαζεύω από το πάτωμα... xD
Η καλύτερη δουλειά είναι Γιώργο!
Patgeo- Administrator
ironman- Ο Άρχων
Πολύ ενδιαφέρον Νίκο! Για να δούμε! Αν συμβεί κάτι τέτοιο, πολύ θα επιστρέψουν σε αυτές τις κατηγορίες σετ!!!
Patgeo- Administrator
ironman- Ο Άρχων
Σελίδα 7 από 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Παρόμοια θέματα
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 7 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης