[MOC]: Destiny - Starship from Stargate Universe
Σελίδα 10 από 12 • Μοιραστείτε
Σελίδα 10 από 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Απ: [MOC]: Destiny - Starship from Stargate Universe
Χαχαχα! Κάτι θα κάνω!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Καλησπέρα σε όλους! Το φόρουμ μας, έχει γιορτάσει ήδη ένα χρόνο λειτουργίας! Σήμερα όμως, συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη δική μου παρουσία σε αυτό!
Αυτό το γεγονός, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ευχαριστήσω όλους όσους με παροτρύνατε και με ωθήσατε να προχωρήσω και να πλησιάσω (επιτέλους) στην ολοκλήρωση του MOC μου, μετά από σχεδόν 5 χρόνια!
Φυσικά, το κρίνω απαραίτητο οι ευχαριστίες μου, να συνοδευτούν και από το απαραίτητο φωτογραφικό υλικό (συγνώμη για την ποιότητά τους, αλλά σύντομα θα ανεβάσω καλύτερες):
Πλέον, πιστεύω είναι έτοιμο κατά 97%, αλλά δεν ξέρω πότε θα είναι έτοιμο 100%, μιας και λείπουν πολλές λεπτομέρειες οι οποίες δεν ξέρω πότε θα ενσωματωθούν...
Τέλος, μια φωτογραφία bonus, για σύγκριση μεγέθους:
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω και τον Γιώργο (@Gunman) που με βοήθησε στην υλοποίηση του λογότυπού μου!
Καλό μήνα σε όλους!
Αυτό το γεγονός, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ευχαριστήσω όλους όσους με παροτρύνατε και με ωθήσατε να προχωρήσω και να πλησιάσω (επιτέλους) στην ολοκλήρωση του MOC μου, μετά από σχεδόν 5 χρόνια!
Φυσικά, το κρίνω απαραίτητο οι ευχαριστίες μου, να συνοδευτούν και από το απαραίτητο φωτογραφικό υλικό (συγνώμη για την ποιότητά τους, αλλά σύντομα θα ανεβάσω καλύτερες):
Πλέον, πιστεύω είναι έτοιμο κατά 97%, αλλά δεν ξέρω πότε θα είναι έτοιμο 100%, μιας και λείπουν πολλές λεπτομέρειες οι οποίες δεν ξέρω πότε θα ενσωματωθούν...
Τέλος, μια φωτογραφία bonus, για σύγκριση μεγέθους:
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω και τον Γιώργο (@Gunman) που με βοήθησε στην υλοποίηση του λογότυπού μου!
Καλό μήνα σε όλους!
Patgeo- Administrator
Καλό μήνα Γιώργο! Πρώτα απ'όλα εγώ να σε ευχαριστήσω για την προσφορά σου στο forum, είσαι μεγάλο μέρος αυτής της προσπάθειας και χαίρομαι που από την πρώτη στιγμή το στηρίζεις.
Σχετικά με το destiny μπράβο σου... το "moc" είναι θηρίο... αναμένουμε τις τελικές πινελιές στις λεπτομέρειες.
Σχετικά με την θέση του λογότυπου, θα σε παρότρυνα να μην το βάζεις τέρμας στις άκρες, αλλά να αφήνεις λίγο κενό από τις δύο πλευρές.
Επίσης βλέπω ότι το λογότυπο είναι φωτεινό στις άκρες, εγώ θυμάμαι στο είχα κάνει να ξεθοριάζει στα άκρα, όχι να είναι φωτεινό. το λέω γιατί κατά την γνώμη μου αυτή η γυαλάδα δεν το αφήνει να ενσωματωθεί ομαλά με την εικόνα.
Σχετικά με το destiny μπράβο σου... το "moc" είναι θηρίο... αναμένουμε τις τελικές πινελιές στις λεπτομέρειες.
Σχετικά με την θέση του λογότυπου, θα σε παρότρυνα να μην το βάζεις τέρμας στις άκρες, αλλά να αφήνεις λίγο κενό από τις δύο πλευρές.
Επίσης βλέπω ότι το λογότυπο είναι φωτεινό στις άκρες, εγώ θυμάμαι στο είχα κάνει να ξεθοριάζει στα άκρα, όχι να είναι φωτεινό. το λέω γιατί κατά την γνώμη μου αυτή η γυαλάδα δεν το αφήνει να ενσωματωθεί ομαλά με την εικόνα.
Gunman έγραψε:Καλό μήνα Γιώργο! Πρώτα απ'όλα εγώ να σε ευχαριστήσω για την προσφορά σου στο forum, είσαι μεγάλο μέρος αυτής της προσπάθειας και χαίρομαι που από την πρώτη στιγμή το στηρίζεις.
Να'σαι καλά @Gunman !
Σχετικά με το λογότυπο, το περιβάλλον του, δεν ήταν transparent, και το έβαψα άσπρο με τον κουβά της ζωγραφικής για να μπορέσω να το εξαφανίσω, και έτσι προκύψαν αυτά τα "κατάλοιπα"... Μιας και δεν ξέρω από photoshop, δεν μπορούσα να βρω άλλο τρόπο για να το πειράξω και να μην φαίνεται ένα άσπρο τετράγωνο, και στην μέση το λογότυπο...
Επίσης, δεν ήθελα να το βάλω πάνω στο Destiny, για να μην κρύψω λεπτομέρειες. Στις φωτογραφίες που θα βγάλω τώρα, θα το έχω στα υπ'όψιν μου πάντως, και θα έχω αρκετό χώρο γύρω από τα κύρια σημεία! Ίσως να το κάνω και λίγο ποιό μικρό.
Patgeo- Administrator
Γιατί δεν ρωτάς?? Οι εικόνες που έφτιαξα έχουν trans background.
Απλά επειδή σουτα έστειλα στο fb μάλλον σου ήρθαν σε jpg.
Δοκίμασενα αλλάξεις στις εικόνες που σου έστειλα την κατάληξη από jpeg σε png
Καλό μήνα παίδες!! Φίλε Patgeo τι να πω τώρα... Πραγματικά το μέγεθός του εντυπωσιάζει... Είναι σαν κάτι κρουαζιερόπλοια, πλωτές πολυτείες που αράζουν στο λιμάνι και φαίνονται ατελείωτα! Μπράβο για τον κόπο και την προσπάθειά σου, είναι προφανές ότι έχει πέσει αρκετός χρόνος, χρήμα & μελέτη για την υλοποίηση του συγκεκριμένου project. Οι τελευταίες πινελιές είναι αυτές που θα δώσουν το άρτιο οπτικό αποτέλεσμα. Πάντα οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά! Καλή συνέχεια!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Gunman έγραψε:Γιατί δεν ρωτάς?? Οι εικόνες που έφτιαξα έχουν trans background.
Γιώργο, δυστυχώς, χρησιμοποίησα αυτές που μου έστειλες στο dropbox, που είναι png...δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε. Ίσως το πρόγραμμα που τις έκανα resize (image optimizer), να μην άφησε trans το λευκό, παρόλο που η επέκταση έμεινε η ίδια... Τι να πω. Θα δοκιμάσω τίποτε άλλο αν είναι...
Manos_R έγραψε:Καλό μήνα παίδες!! Φίλε Patgeo τι να πω τώρα... Πραγματικά το μέγεθός του εντυπωσιάζει... Είναι σαν κάτι κρουαζιερόπλοια, πλωτές πολυτείες που αράζουν στο λιμάνι και φαίνονται ατελείωτα! Μπράβο για τον κόπο και την προσπάθειά σου, είναι προφανές ότι έχει πέσει αρκετός χρόνος, χρήμα & μελέτη για την υλοποίηση του συγκεκριμένου project. Οι τελευταίες πινελιές είναι αυτές που θα δώσουν το άρτιο οπτικό αποτέλεσμα. Πάντα οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά! Καλή συνέχεια!
Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Να'σαι καλά!
Όντως έχουν συμβεί όλα όσα έχεις αναφέρει για το Destiny, και γι'αυτό σκέφτομαι μήπως και προσθέσω τίποτε επιπλέον, για να μοιάζει ποιό γεμάτο, αλλά είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να μελετήσω κάπως, μιας και ειδικά η κάτω μεριά μοιάζει πολύ φτωχή, και δεν υπάρχει και πολύ φωτογραφικό υλικό είναι η αλήθεια... Το έχω ρίξει ήδη στο ψάξιμο πάντως.
Εύχομαι και εγώ να καταφέρω να το κάνω ακόμη καλύτερο!
Patgeo- Administrator
Να'σαι καλά φίλε μου! Το εύχομαι και εγώ!
Σχετικά με την φωτογράφιση, πιστεύω θα την δουλέψω μέσα στην εβδομάδα, κάτι που είναι σίγουρα το παν!
Σχετικά με την φωτογράφιση, πιστεύω θα την δουλέψω μέσα στην εβδομάδα, κάτι που είναι σίγουρα το παν!
Patgeo- Administrator
Γιώργη τα png πριν το resize δεν έχουν διαφανές background?
Έχουν Γιώργο. Σου έστειλα Pm, για να δεις πως φαίνεται.
Patgeo- Administrator
Ω ρε φίλε! Πονάει η μέση μου και μόνο που το βλέπω
LEGOLAS- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 20
Άστα να πάνε... Ασήκωτο είναι... Κομμάτι κομμάτι το έστησα!
Patgeo- Administrator
Καλησπέρα σε όλους!
Με αυτή μου την ανάρτηση, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το Destiny, μετά από 6 χρόνια, είναι και επίσημα τελειωμένο!!!
Επίσης, έχει ανανεωθεί το 1ο ποστ με τις τελικές φωτογραφίες!
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και πάλι, όλους όσους με βοήθησαν και με παρότρυναν να συνεχίσω, και να ολοκληρώσω το εγχείρημά μου!
Με αυτή μου την ανάρτηση, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το Destiny, μετά από 6 χρόνια, είναι και επίσημα τελειωμένο!!!
Επίσης, έχει ανανεωθεί το 1ο ποστ με τις τελικές φωτογραφίες!
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και πάλι, όλους όσους με βοήθησαν και με παρότρυναν να συνεχίσω, και να ολοκληρώσω το εγχείρημά μου!
Patgeo- Administrator
Που ανέβηκαν οι καινούριες φωτογραφίες Γιώργο;;;
Manos_R- Administrator
Στο 1ο πόστ είναι @Manos_R! Φυσικά, υπάρχουν και στο FlickR!
Patgeo- Administrator
μπορεις να τις ξανα βαλεις εδω να δουμε??
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Patgeo- Administrator
ναι τα ειδα, φιλε μπραβο σου ,τελειο!
Ετσι φανταζομαι ενα αποκοσμο διαστημοπλοιο ,αμα τους εκανες ενα φωτοσοπ να ειναι στο διαστημα θα μπιμπ...
Ετσι φανταζομαι ενα αποκοσμο διαστημοπλοιο ,αμα τους εκανες ενα φωτοσοπ να ειναι στο διαστημα θα μπιμπ...
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Θα γίνει και αυτό!
Patgeo- Administrator
Εύγε! Μπράβο! Συγχαρητήρια!
Αξιοσέβαστο.
Αξιοσέβαστο.
Patgeo- Administrator
Χίλια μπράβο για την υπομονή, την επιμονή και το αποτέλεσμα φίλε μου! Η κλίμακα του διαστημόπλοιου είναι τέτοια που δε μπορείς να μην το θαυμάσεις! Πρέπει να νιώθεις περήφανος για το Destiny, συγχαρητήρια!! Όσα moc αποφασίσεις να φτιάξεις στο μέλλον, σίγουρα αυτό θα είναι το ''καμάρι'' της συλλογής σου!
Manos_R- Administrator
Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τα καλά σου λόγια!
Το Destiny, είναι όντως το καμάρι μου! Μετά από τόσο κόπο που έριξα πάνω του όλα αυτά τα χρόνια, δεν το πίστευα ούτε ο ίδιος ότι τελείωσε επιτέλους! Ίσως κάποια στιγμή αποφασίσω να βάλω καναδυό λεπτομέρειες παραπάνω, αλλά όπως και να έχει, στην παρούσα φάση, θεωρείται τελειωμένο!
Το Destiny, είναι όντως το καμάρι μου! Μετά από τόσο κόπο που έριξα πάνω του όλα αυτά τα χρόνια, δεν το πίστευα ούτε ο ίδιος ότι τελείωσε επιτέλους! Ίσως κάποια στιγμή αποφασίσω να βάλω καναδυό λεπτομέρειες παραπάνω, αλλά όπως και να έχει, στην παρούσα φάση, θεωρείται τελειωμένο!
Patgeo- Administrator
Επιτέλους το ανέβασες... Ανυπομονώ να το δω από κοντά στην έκθεση τον Δεκέμβριο!
Σελίδα 10 από 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Παρόμοια θέματα
» [MOC] Destiny - Starship from Stargate Universe
» Lego Custom Starship "SAMARIAN"
» Lego GOD7 (Good Old Days) custom starship-base
» Destiny goes viraaaaaaaaaal.....!
» Destiny Spacecraft από τον Patgeo
» Lego Custom Starship "SAMARIAN"
» Lego GOD7 (Good Old Days) custom starship-base
» Destiny goes viraaaaaaaaaal.....!
» Destiny Spacecraft από τον Patgeo
Σελίδα 10 από 12