Lego GOD7 (Good Old Days) custom starship-base
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
Απ: Lego GOD7 (Good Old Days) custom starship-base
Δημήτρη, η συγκεκριμένη δημιουργία σου, μου άρεσε πολύ!
Η ράμπα για το rover, και τα στοιχεία που ενσωμάτωσες, την κάνουν μια ενδιαφέρουσα κατασκευή!
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ, ήμουν από τους τυχερούς που προλάβαν την σειρά από την οποία προήλθαν τα περισσότερα κομμάτια που χρησιμοποίησες, και την αγάπησα πολύ! Ακόμα έχω κάποια κομμάτια, αλλά προς το παρόν, κάθονται σε κάποιο κουτί, μέχρι να αποφασίσω να κάνω κάτι.
Η ράμπα για το rover, και τα στοιχεία που ενσωμάτωσες, την κάνουν μια ενδιαφέρουσα κατασκευή!
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ, ήμουν από τους τυχερούς που προλάβαν την σειρά από την οποία προήλθαν τα περισσότερα κομμάτια που χρησιμοποίησες, και την αγάπησα πολύ! Ακόμα έχω κάποια κομμάτια, αλλά προς το παρόν, κάθονται σε κάποιο κουτί, μέχρι να αποφασίσω να κάνω κάτι.
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 689
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Τα κομμάτια είναι από εκείνη τη βάση με το διαστημικό τρενάκι. Τρελό δώρο θυμάμαι δεν το χόρταινα. Δυστυχώς απλά κάθε φορά που φτιάχνω κάτι (προκειμένου να έχω όλα τα κομμάτια στη διάθεσή μου) καταστρέφω το προηγούμενο. Αποφάσισέ το και ξεκίνα. Η όρεξη έρχεται με το πρώτο χρατς χρατς που θα ακουστεί απλώνοντας το χέρι και ψάχνοντας τα κομμάτια σου
Εκείνο το σετάκι που ανέφερες, το θυμάμαι και εγώ! Ήταν πολύ ωραίο, αν και ποτέ δεν κατάφερα να το αποκτήσω!
Σε σχέση με εσένα, (βάσει των όσων είδα μέχρι τώρα), έχω αρκετά περιορισμένα κομμάτια από το συγκεκριμένο θέμα, αλλά φτάνει ο καιρός που θα ασχοληθώ μαζί τους!

Σε σχέση με εσένα, (βάσει των όσων είδα μέχρι τώρα), έχω αρκετά περιορισμένα κομμάτια από το συγκεκριμένο θέμα, αλλά φτάνει ο καιρός που θα ασχοληθώ μαζί τους!

Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 689

» Lego Custom Starship "SAMARIAN"
» Lego Custom Mecha Transformer
» [MOC] Custom and Custom Painted Figures
» [MOC] Destiny - Starship from Stargate Universe
» [MOC]: Destiny - Starship from Stargate Universe
» Lego Custom Mecha Transformer
» [MOC] Custom and Custom Painted Figures
» [MOC] Destiny - Starship from Stargate Universe
» [MOC]: Destiny - Starship from Stargate Universe
Σελίδα 1 από 1