Ομαδικές αγορές
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
Απ: Ομαδικές αγορές
έχω ρίξει πολύ spam σε brick warriors ε? xD θα ρίξω μια ματιά σήμερα που έχω υπηρεσία και θα σου πω αν θέλω κάτι..
Καλησπέρα παίδες... εγώ δεν ενδιαφέρομαι μιας και έχω κόλλημα σε city & creator sets, αλλά να ρωτήσω κάτι; Είναι εταιρία που συνεργάζεται με τη Lego ή ανεξάρτητη; Δηλαδή τα προιοντα αυτά είναι μαιμού Lego & απλα εχουν τελεια συμβατότητα με τα Lego; Έχω μπερδετεί λίγο!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Άρα είναι καραμαιμού Lego που όμως δένουν άψογα και φαίνονται σαν official!
Manos_R- Administrator
Ναι γενικά είναι το κατά πόσο Lego purist είσαι... Εγώ είμαι αρκετά, αλλά παρ΄όλα αυτά κατά καιρούς έχω χρησιμοποιήσει αντικείμενα όπως μανιτάρια, κράνη και όπλα.
Τώρα τελευταία έχω περιορίσει την χρήση των όπλων και μανιτάρια δεν βάζω.. Είναι όπως με ποιάσει..
Τώρα τελευταία έχω περιορίσει την χρήση των όπλων και μανιτάρια δεν βάζω.. Είναι όπως με ποιάσει..
Οκ παίδες, ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια! Το ξεκαθάρισα τουλάχιστον και ξέρω τι ισχύει γιατί είχα μπερδευτεί με τα συγκεκριμένα parts!
Manos_R- Administrator
Παρόμοια θέματα
» Αγορές από το επίσημο online κατάστημα της Lego! Διπλοί VIP πόντοι 10/10 - 16/10, εκπτώσεις σε επιλεγμένα sets και έως και 4 gwp για συνδυαστικές αγορές!
» Συνεργατικές Αγορές
» Διπλοί VIP πόντοι για online αγορές στο official site της Lego από 12/04 έως και 20/04!
» Αγορές από το επίσημο site της Lego: shop.lego.com/en-GR
» Συνεργατικές Αγορές
» Διπλοί VIP πόντοι για online αγορές στο official site της Lego από 12/04 έως και 20/04!
» Αγορές από το επίσημο site της Lego: shop.lego.com/en-GR
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης