Lego 《επενδύσεις》
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 2 από 2 • Μοιραστείτε
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Lego 《επενδύσεις》
Πιστεύετε ότι το νέο σετακι darth vader transformation που έρχεται το καλοκαίρι αξίζει για επένδυση? Θα είναι στα 25 δολάρια άρα καμία 30+ ευρώ στην Ελλάδα. Το προηγούμενο παρόμοιο είχε γίνει το 2005 είχε 30 κομμάτια και έκανε 7 δολάρια. Σήμερα το βρίσκεις μεταχειρισμένο και ανοιγμένο στα 40+ ευρώ. Κλειστό φτάνει 80+ τρελή αύξηση τιμής για ένα πολύ απλό και έλλειπε σετ.
Βαγγέλης- Legoμάστορας
Τουβλάκια : 5
προσωπικά δεν έχω ιδέα... το σίγουρο είναι να ανέβει... το κατα πόσο δεν το ξερω... βοηθάει που εχει την τρέλα των sw
Το συγκεκριμένο σετ κατά πάσα πιθανότητα θα έχει λιανική στην Ελλάδα 35€ όπως τα 75168 και 75169,τα οποία έχουν και αυτά την ίδια συνταγή.Είμαι πάρα πολύ περίεργος να δω πως θα κυμανθεί η τιμή του Vader μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου κωδικού...Βαγγέλης έγραψε:Πιστεύετε ότι το νέο σετακι darth vader transformation που έρχεται το καλοκαίρι αξίζει για επένδυση? Θα είναι στα 25 δολάρια άρα καμία 30+ ευρώ στην Ελλάδα. Το προηγούμενο παρόμοιο είχε γίνει το 2005 είχε 30 κομμάτια και έκανε 7 δολάρια. Σήμερα το βρίσκεις μεταχειρισμένο και ανοιγμένο στα 40+ ευρώ. Κλειστό φτάνει 80+ τρελή αύξηση τιμής για ένα πολύ απλό και έλλειπε σετ.
Mandis- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
τα λεγκο ειναι μια φουσκα που καποτε θα σκασει, μην περιμενεις πολλα χρονια, αμα θες αγοραζε κατι κρατα το κλειστο για 2-3 σεζον και μετα διωξιμο, σιγουρα λεφτα ,λιγα και καλα! Εγω προσωπικα μαζευω λεγκο γιατι ειναι χομπυ, δεν πουλαω μονο αγοραζω!
Αν θελετε ,προτεινω ενα θεματακι ειδικα για ανταλλαγες. Μονο ανταλλαγες, βαλε 3 σετακια εσυ αλλα 3 εγω να γινεται παρε δωσε .
Αν θελετε ,προτεινω ενα θεματακι ειδικα για ανταλλαγες. Μονο ανταλλαγες, βαλε 3 σετακια εσυ αλλα 3 εγω να γινεται παρε δωσε .
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Ωραία ιδέα Νίκο η ανταλλαγή! Για κάποιον που έχει κάποιο σετ διπλό ή περισσότερες από μια φορές, και τον βολεύει (η ανταλλαγή), θα είναι καλό να έχει την δυνατότητα να πάρει κάποιο άλλο στην θέση του.
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Μπορουμε να το κανουμε και σαν ανταλλαγη δωρων π.χ. Πασχα-Χριστουγεννα. Οπως καναμε στο φροντιστηριο εμεις μικρα, φερναμε ο καθε ενας απο ενα δωρο και μετα βαζαμε κληρο.
Αρκετα διασκεδαστικο θα ελεγα
Αρκετα διασκεδαστικο θα ελεγα
ironman- Ο Άρχων
Το είχα σκεφτεί αυτό με την ανταλλαγή δώρων γιατί όντως ήταν φοβερό παιχνίδι με αγωνία να δεις τί κέρδισες... αλλά φοβήθηκα τις γκρίνιες σε περίπτωση που κάποιοι βάλουν καλά σετάκια και άλλοι φόλες... ξέρω η βάση είναι το παιχνίδι αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να δουλέψει
σετακια απο 10-20 ευρω στοπ
πιστευω θα πιασει!
πιστευω θα πιασει!
ironman- Ο Άρχων
Αν ψήνονται και άλλοι, ας ανοίξουμε νήμα στο "Διαγωνισμοί"
Και εγώ μέσα αν είναι
Και εγώ μέσα αν είναι
Πως σας φαινεται το yellow submarine των beatles ως σετ για επενδυση?εχει 5 αποκλειστικες φιγουρες μοναδικο build και αρκατα καλη τιμη.
Βαγγέλης- Legoμάστορας
Τουβλάκια : 5
Βαγγέλη, απ'ότι θυμάμαι, κάποια στιγμή είχε αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο σετ απευθύνεται σε σχετικά περιορισμένο κοινό, όσο γνωστοί και να είναι οι Beatles.
Έτσι, με γνώμονα το συγκεκριμένο γεγονός, πιστεύω ότι δεν είναι και το καλύτερο σετ για επένδυση. Βέβαια, δεν έχω πείρα όσον αφορά τις επενδύσεις σε σετ, και έτσι ίσως κάποιος άλλος θα μπορούσε να εκφράσει ποιό εμπεριστατωμένα την άποψή του.
Έτσι, με γνώμονα το συγκεκριμένο γεγονός, πιστεύω ότι δεν είναι και το καλύτερο σετ για επένδυση. Βέβαια, δεν έχω πείρα όσον αφορά τις επενδύσεις σε σετ, και έτσι ίσως κάποιος άλλος θα μπορούσε να εκφράσει ποιό εμπεριστατωμένα την άποψή του.
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
O Μανος τι εχει να πει για το σετ το οποιο πηρε απο την διανομη?
Πιστευω οτι αν θες επενδυση σε λεγκο κοιτα προς creator τα μεγαλα σετ και star wars
Πιστευω οτι αν θες επενδυση σε λεγκο κοιτα προς creator τα μεγαλα σετ και star wars
ironman- Ο Άρχων
Παίδες εγώ σε γενικές γραμμές με τις Legoεπενδύσεις δεν το χω... Προτιμώ να αγοράζω σετάκια και να τα χαίρομαι εγώ. Επιπλέον δε μου επιτρέπει και το budget μου να αγοράζω τα ακριβά σετάκια Χ 2 για να τα πουλήσω στο μέλλον. Το κόλπο πλέον το έχουν μυριστεί πολλοί ιδιώτες και έχουν πολλά αποθέματα κι απότι βλέπω στο facebook στην ανάλογη σελίδα η ζήτηση έχει πέσει... Το να αγοράσω ας πούμε το modular cinema κάποια στιγμή που θα το βρω προσφορά και να το βάλω στην αποθήκη για να περιμένω να το πουλήσω μετά από μια δεκαετία...δε ξέρω...δε λειτουργώ έτσι κι ούτε μπορώ να κάνω τόσα μακροπρόθεσμα σχέδια.
Για το συγκεκριμένο σετ με τους Beatles είναι πιστεύω μια καλή επένδυση επειδή το κόστος του σετ δεν είναι υψηλό, οπότε άνετα αγοράζεις ένα παραπάνω τώρα...Επειδή είναι ideas set θα μείνει λιγότερο καιρό στα ράφια από το να ήταν σε ένα άλλο θέμα της Lego... Απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό που όμως είναι μεγάλο σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό που πιστεύω το κάνει να αξίζει σαν επένδυση είναι οι φιγούρες που περιέχει & είναι μοναδικές!
Για το συγκεκριμένο σετ με τους Beatles είναι πιστεύω μια καλή επένδυση επειδή το κόστος του σετ δεν είναι υψηλό, οπότε άνετα αγοράζεις ένα παραπάνω τώρα...Επειδή είναι ideas set θα μείνει λιγότερο καιρό στα ράφια από το να ήταν σε ένα άλλο θέμα της Lego... Απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό που όμως είναι μεγάλο σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό που πιστεύω το κάνει να αξίζει σαν επένδυση είναι οι φιγούρες που περιέχει & είναι μοναδικές!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Εγώ αυτή την περίοδο δεν στοκάρω τίποτα λόγω οικονομικών... Προσπαθώ να μαζέψω λεφτά για τα set που θέλω για'μένα
Παιδια, pet shop 10218 σφραγισμενο ποσο πρεπει να το δωσω;
gogopoweranger- Legoμάστορας
Τουβλάκια : 0
Ειναι ενα σετ που το εχουν σχεδον ολοι ειδικα απο τους γνωστους στην Ελλαδα, οποτε το να το δωσεις παραπανω απο 130 ευρω ειναι λιγο δυσκολο
ironman- Ο Άρχων
ironman έγραψε:Ειναι ενα σετ που το εχουν σχεδον ολοι ειδικα απο τους γνωστους στην Ελλαδα, οποτε το να το δωσεις παραπανω απο 130 ευρω ειναι λιγο δυσκολο
Σ ευχαριστω για την ενημερωση.
gogopoweranger- Legoμάστορας
Τουβλάκια : 0
Πιστεύω πως δεν είναι η καταλληλότερη εποχή για να το πουλήσεις... Γιατί τότε θα πρέπει να το δώσεις σε χαμηλή τιμή. Γνωστός σε γκρουπ στο facebook το πουλάει στα 150 ευρώ (ενημερωτικά).
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Ψάχνοντας ταλαντούχους κατασκευαστές LEGO! (Master of the Brick & LEGO Masters)
» Διαθέσιμος ο κωδικός 40450 LEGO® Amelia Earhart Tribute από 06/03 έως 14/03 στο διαδικτυακό κατάστημα της Lego!
» H Lego ακυρώνει την κυκλοφορία του κωδικού 60278 LEGO City Crooks Hideout Raid!
» Οι αποκλειστικοί κωδικοί του Lego House διαθέσιμοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Lego αρχές Μαΐου!
» Ψάχνοντας ταλαντούχους κατασκευαστές LEGO! (Master of the Brick & LEGO Masters)
» Διαθέσιμος ο κωδικός 40450 LEGO® Amelia Earhart Tribute από 06/03 έως 14/03 στο διαδικτυακό κατάστημα της Lego!
» H Lego ακυρώνει την κυκλοφορία του κωδικού 60278 LEGO City Crooks Hideout Raid!
» Οι αποκλειστικοί κωδικοί του Lego House διαθέσιμοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Lego αρχές Μαΐου!
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης