Manos_R's WIP
Σελίδα 4 από 5 • Μοιραστείτε
Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: Manos_R's WIP
Σας ευχαριστώ πολύ παίδες, διαβάζω και φιλτράρω ότι γράφετε! Έκανα κάποιες μικρές τροποποιήσεις στα πρώτα δύο και έφτιαξα άλλα δύο χωρίς βοήθεια πλέον. Είναι καθαρά δικές μου δημιουργίες! Παρουσιάζω παρακάτω φωτογραφικό υλικό για να δείτε τις μικρές αλλαγές. Στο πρώτο είναι μονάχα αλλαγή ενός brick σε γκρι αντί χρυσού, ενώ στο δεύτερο υπήρχε μια τροποποίηση στο κάθισμα για να μπορεί να κάθεται η lego minifigure χωρίς να φεύγει. Επίσης έχω τοποθετήσει και μια minifigure δίπλα για να δείτε περίπου την κλίμακα... Φαίνεται απλό αλλά τελικά δεν είναι. Τα δύο καινούρια μηχανήματα μου πήραν μισή μέρα. Είμαι σε πολύ μικρό επίπεδο βέβαια αλλά έχω φάει ένα κολληματάκι και θέλω να το φτάσω μέχρι το τέλος!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Οι φωτογραφίες έστω και πρόχειρες όπως αυτές που ανέβασα βοηθάνε πολύ να εντοπίζω λάθη... Πχ στο πίσω μέρος της βάρκας είχα επιλέξει μπλε χρώμα, ήταν και η θάλασσα μπλε οπότε ήταν χαοτικό σα βουλιαγμένο βαρκάκι ένα πράγμα! Έτσι έκανα πάλι κάποιες τροποποιήσεις, επέλεξα το γκρι σκούρο για να είναι σε αρμονία με το υπόλοιπο και στο πίσω μέρος το διαμόρφωσα να φαίνεται ότι υπάρχουν δύο μηχανές! Νομίζω έτσι είναι πολύ καλύτερο από το αρχικό!
Manos_R- Administrator
Πολύ ωραίες δημιουργίες φίλε μου! Μπράβο σου!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Μάνο όσα περισσότερα κάνεις,τόσο καλύτερο θα δείξει το αποτέλεσμα...Και στο τέλος θα δεις ότι χρειάζεσαι μέγεθος Creator expert και όχι σκέτου Creator!!!!Οπωσδήποτε ψάξε στις φιγούρες σου και βρες την πιό κακόμοιρη φάτσα και φτιάξε τον παππού που χαλάει τα χοντρά σε ψιλά...Είναι αυτός που μας στοίχειωνε στα παιδικά μας χρόνια και μας έμαθε να (τον) βρίζουμε!!!
Όσο για τις κατασκευές σου θα πρότεινα περισσότερη ομοιομορφία στα χρώματα.Είναι πολύ ωραίο που έχεις βάλει πολλά χρώματα,αλλά αν μπορείς και το περιορίσεις λίγο,το αποτέλεσμα,νομίζω ότι,θαναι καλύτερο.
Περιμένουμε τα επόμενα...
Όσο για τις κατασκευές σου θα πρότεινα περισσότερη ομοιομορφία στα χρώματα.Είναι πολύ ωραίο που έχεις βάλει πολλά χρώματα,αλλά αν μπορείς και το περιορίσεις λίγο,το αποτέλεσμα,νομίζω ότι,θαναι καλύτερο.
Περιμένουμε τα επόμενα...
Mandis- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
Σ΄ευχαριστώ φίλε Γιώργο θέλει δουλίτσα, αλλά θα το παλέψω! Φίλε Δημήτρη συμφωνώ σε όσα λες! Οι πολλοί χρωματισμοί δε βοηθούν, μάλλον θα πρέπει να χωρίσω τα κομμάτια ανά χρώμα και να κάνω κάποιες τροποποιήσεις σίγουρα στο παιχνίδι με το αμάξι και τη βάρκα. Το arcade με το φάντασμα που είναι σε κόκκινο μαύρο πχ μου φαίνεται πιο άρτιο απ' όλα και είναι αυτό που προσωπικά μου αρέσει περισσότερο. Το μέγεθος του κτιρίου με προβληματίζει γιατί όντως θα χρειαστώ κάτι μεγαλύτερο όμως το stock μου δε σηκώνει τύπου modular building... Μέσα στα άμεσα σχέδιά μου είναι δύο ακόμα arcades, ένα jukebox & ένα μηχάνημα με δώρα μέσα... Ευχαριστώ πολύ για τις παρατηρήσεις τις χρειάζομαι για να μπορέσω να βελτιωθώ!
Manos_R- Administrator
Mandis έγραψε:Οπωσδήποτε ψάξε στις φιγούρες σου και βρες την πιό κακόμοιρη φάτσα και φτιάξε τον παππού που χαλάει τα χοντρά σε ψιλά...Είναι αυτός που μας στοίχειωνε στα παιδικά μας χρόνια και μας έμαθε να (τον) βρίζουμε!!!
Ξύπνησες πολλές αναμνήσεις Δημήτρη...
Εμείς, θυμάμαι πηγαίναμε σε έναν με ψιλά για να μας κάνει 50άρικα και να παίξουμε και καλά... Μετά από 5-6 φορές την ίδια μέρα, σταμάτησε να μας δίνει...
Patgeo- Administrator
Το minifigure που ζητήσατε είναι έτοιμο! Γιώργο το fishing simulator δεν το χα σκεφτεί! Ωραία ιδέα!
Manos_R- Administrator
Παίδες αυτές τις μέρες παρέλαβα τις φιγούρες Harry Potter & κάτι στο μέγεθος των φιγούρων μου φαινόταν περίεργο. Συγκεκριμένα στις φιγούρες που έχουν brick αντί για πόδια, έχουν μειώσει αισθητά το μέγεθος όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες & έχουν φέρει το ύψος όπως ένα κλασσικό minifigure. Αυτό συνεπάγεται μείωση πλαστικού γι' αυτά τα minifigures όχι όμως και μείωση τιμής, οπότε κερδισμένοι βγαίνουν η Lego & το περιβάλλον πιθανόν (!), αλλά όχι ο καταναλωτής. Προσωπικά επειδή είχα συνηθίσει το άλλο brick, αναλογικά αυτά τα φιγουράκια μου φαίνονται πιο μικρά, παρόλο που έχουν δουλέψει την καμπύλη πιο ωραία στο πίσω μέρος. Ποιά είναι η γνώμη σας;
Manos_R- Administrator
Αν μπορείς βάλε μια φωτογραφία και από την καμπύλη Μάνο.
Κοίτα, αν δεν είχα καμία από τις παλαιότερες φιγούρες δεν θα με φαινόταν περίεργο (αν το παρατηρουσα) τώρα όμως αισθάνομαι μία "έκπτωση" στα Minifigures, εκτός αν θα γίνει μόνο στα licensed Minifigures
Κοίτα, αν δεν είχα καμία από τις παλαιότερες φιγούρες δεν θα με φαινόταν περίεργο (αν το παρατηρουσα) τώρα όμως αισθάνομαι μία "έκπτωση" στα Minifigures, εκτός αν θα γίνει μόνο στα licensed Minifigures
Πιστεύω ότι έτσι, είναι καλύτερα από την άποψη ότι βελτιώσαν το κούμπωμα μεταξύ των 2 μερών, μιας και πριν έφευγε (διαλυόταν) επί τόπου. Όσον αφορά το κόστος, ίσως λόγω των νέων καλουπιών να μην είχαν και οι ίδιοι κάποια διαφορά στην αξία και να έγινε για λόγους ομοιομορφίας και πρακτικότητας. Ξέρω, αυτά που γράφω είναι πολύ ιδανικά αλλά δεν αποκλείεται να ισχύουν. Εγώ πιστεύω ότι ίσως είναι προς το καλύτερο αυτή η αλλαγή, κυρίως για πρακτικούς λόγους!
Patgeo- Administrator
Μάλλον θέλησαν να φέρουν όλες τις φιγούρες στο ίδιο ύψος,γιατί αν δεις το καινούριο part με τα πόδια τα κλασσικά έχουν ίδιο ύψος.Το ότι "έτυχε" να χρειάζονται λιγότερο πλαστικό είναι άλλο θέμα!!!
Φίλε Patgeo αυτό που λες για το κούμπωμα είναι πολύ σωστό, ξεκολλούσε πολύ εύκολα το torso, τώρα δε βγαίνει εκτός αν το τραβήξεις οπότε αυτό είναι θετικό. Ωραίο είναι που τα έφεραν στο ίδιο ύψος αλλά εμένα μου φαίνεται ότι αναλογικά με τα κλασσικά minifigures που έχουν πόδια, αυτές οι φιγούρες με το καινούριο κούμπωμα δείχνουν μικρότερες... Δε ξέρω ίσως είναι και ιδέα μου. Gunman έβγαλα μια πρόχειρη φωτογραφία από το κινητό για να δεις την καμπύλη στο πίσω μέρος!
Manos_R- Administrator
Το παλιο στυλ ειναι ποιο ψηλο με χειροτερο κουμπωμα, ποιο χοντροκομενα ποδια. Πιστευω οτι το νεο στυλακι ειναι πολυ ποιο ομορφο τεχνικα και αισθητικά παρολο που μειώνετε το υψος 3 χιλιοστα
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Σίγουρα το δουλέψαν καλύτερα πλέον και δείχνει ποιό φυσικό σαν μανδύας, φουστάνι ή ότι άλλο βγει σχετικό! Εμένα μου άρεσε όπως το βλέπω! το προηγούμενο ήταν πολύ χοντροκομμένο πιστεύω.
Patgeo- Administrator
Ναι είναι πιο ρεαλιστικό το αποτέλεσμα, αλλά προσωπικά θα μου πάρει λίγο χρόνο να το συνηθίσω!
Manos_R- Administrator
Εντάξει;Το συνήθισες;Manos_R έγραψε:Ναι είναι πιο ρεαλιστικό το αποτέλεσμα, αλλά προσωπικά θα μου πάρει λίγο χρόνο να το συνηθίσω!
Manos_R- Administrator
Αγαπητοί λεγκόφιλοι, μετά από ώριμη σκέψη για ένα θέμα που έχω καιρό στο νου αποφάσισα συνειδητά να αποχωρήσω από την ομάδα. Ο λόγος επειδή έχω αφήσει στην άκρη τα Lego & ασχολούμαι περισσότερο με τις φιγούρες Funko Pop αν έχετε ακουστά & vintage παιχνίδια γενικότερα. Έχουν περισσότερο ενδιαφέρον. Γιώργο Gunman σε ευχαριστώ για τον τίτλο του διαχειριστή, για τη βοήθεια & την εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια. Νιώθω άδικο να κρατήσω τα σετάκια που παρέλαβα τις προάλλες σαν δώρο από το φόρουμ οπότε θα επιστραφούν πίσω για να τα χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα για την ομάδα. Φίλε mballas έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς αλλά ότι είπαμε ισχύει θα τα αγοράσω τα brickheadz περιμένω να μου στείλεις τα στοιχεία σου για να βάλω τα χρήματα. Θα μπαίνω που και που να βλέπω τι συμβαίνει στην ομάδα αλλά χωρίς ενεργό ρόλο πλέον... Σας ευχαριστώ πολύ όλους το brick.gr ήταν ένα υπέροχο ταξίδι & εύχομαι έτσι να συνεχίσετε την πορεία της ομάδας μας! Να είστε καλά παίδες!
Manos_R- Administrator
Είπα να κάνω και γω μια πρωταπριλιάτικη πλάκα αλλά δεν πέτυχε!
Manos_R- Administrator
Χα Χα!!! Δεν είχες καμία πιθανότητα να σε πιστέψουμε Μάνο μου!
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
LEGO man for ever!
vgang- Επιδέξιος τσεκουράς
Mα κανένας δε με πίστεψε; 01.04.2019
Manos_R- Administrator
Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Σελίδα 4 από 5