Manos_R's WIP
Σελίδα 3 από 5 • Μοιραστείτε
Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: Manos_R's WIP
Φίλε μου, βρήκα μια πολλή ωραία πρόταση/ιδέα για την υλοποίηση της πόλης σου!
LEGO Tivoli by The Tivoli Builders, on Flickr
LEGO Tivoli by The Tivoli Builders, on Flickr
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Φίλε Γιώργο είσαι μέσα στο μυαλό μου... Παίδες έχω θέμα! Εδώ και δύο εβδομάδες έχω φάει κόλλημα με τα Ninjago, αγόρασα και ένα βιβλίο με όλες τις φιγούρες της σειράς & το μικρό σετάκι τις προάλλες, έχω ξεκινήσει και βλέπω τα επεισόδια της σειράς στο youtube...χαμός! Επιπλέον έχω βάλει ψηλά στη λίστα μου το Temple of Airjitzu, είδα και μερικά βιντεάκια + τις φιγούρες που έχει και το έχω αγαπήσει. Το καλό είναι ότι υπάρχουν πολλές προσφορές τώρα από όλα τα καταστήματα, οπότε αν το βρω και σε σούπερ τιμή θα το χτυπήσω σίγουρα!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Τα μεγάλα LEGOπνεύματα συναντώνται φίλε μου!
Το Temple of Airjitzu, είναι πολύ ενδιαφέρον σετ είναι η αλήθεια! Την φωτογραφία εγώ στην έστειλα κυρίως επειδή είχε και το πλοίο μέσα, μιας και σκεφτόσουν το καινούριο των Ninjago! Σίγουρα πολλά σετ τα οποία εμπεριέχονται, πιστεύω ότι τα έχεις και εσύ ή έστω κάποια αντίστοιχα, οπότε θεώρησα ότι θα βοηθηθείς αρκετά!
Αλήθεια, κατάφερες να κάνεις κάποιο πλάνο για το στήσιμο της πόλης σου?
Το Temple of Airjitzu, είναι πολύ ενδιαφέρον σετ είναι η αλήθεια! Την φωτογραφία εγώ στην έστειλα κυρίως επειδή είχε και το πλοίο μέσα, μιας και σκεφτόσουν το καινούριο των Ninjago! Σίγουρα πολλά σετ τα οποία εμπεριέχονται, πιστεύω ότι τα έχεις και εσύ ή έστω κάποια αντίστοιχα, οπότε θεώρησα ότι θα βοηθηθείς αρκετά!
Αλήθεια, κατάφερες να κάνεις κάποιο πλάνο για το στήσιμο της πόλης σου?
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Λόγω των πολλών μεγάλων σετ το τελευταίο διάστημα, υπάρχει πάλι έλλειψη χώρου και πρέπει να πάρω μεγαλύτερο τραπέζι... Φαντάσου ότι το Ferris Wheel δεν το συναρμολόγησα ακόμη γιατί δεν έχω χώρο!
Manos_R- Administrator
Manos_R έγραψε:Φίλε Γιώργο είσαι μέσα στο μυαλό μου... Παίδες έχω θέμα! Εδώ και δύο εβδομάδες έχω φάει κόλλημα με τα Ninjago, αγόρασα και ένα βιβλίο με όλες τις φιγούρες της σειράς & το μικρό σετάκι τις προάλλες, έχω ξεκινήσει και βλέπω τα επεισόδια της σειράς στο youtube...χαμός! Επιπλέον έχω βάλει ψηλά στη λίστα μου το Temple of Airjitzu, είδα και μερικά βιντεάκια + τις φιγούρες που έχει και το έχω αγαπήσει. Το καλό είναι ότι υπάρχουν πολλές προσφορές τώρα από όλα τα καταστήματα, οπότε αν το βρω και σε σούπερ τιμή θα το χτυπήσω σίγουρα!
Παίζει στα 167.90 ευρώ σε 2 γνωστά καταστήματα.
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Manos_R έγραψε:Φίλε Γιώργο είσαι μέσα στο μυαλό μου... Παίδες έχω θέμα! Εδώ και δύο εβδομάδες έχω φάει κόλλημα με τα Ninjago, αγόρασα και ένα βιβλίο με όλες τις φιγούρες της σειράς & το μικρό σετάκι τις προάλλες, έχω ξεκινήσει και βλέπω τα επεισόδια της σειράς στο youtube...χαμός! Επιπλέον έχω βάλει ψηλά στη λίστα μου το Temple of Airjitzu, είδα και μερικά βιντεάκια + τις φιγούρες που έχει και το έχω αγαπήσει. Το καλό είναι ότι υπάρχουν πολλές προσφορές τώρα από όλα τα καταστήματα, οπότε αν το βρω και σε σούπερ τιμή θα το χτυπήσω σίγουρα!
Και δεν εισαι ο μονος σε αυτο το φορουμ, εγω εχω παθει αυτο που λες εδω και μηνες με τα ninjago.
Το temple ειναι ναυαρχιδα αλλα εχω βαλει στο ματι το καραβι απο την ταινια.
Εντωμεταξυ Μανο μην ξεχνας οτι απο τελη σεπτεμβρη κυκλοφορει και το 10254 το χριστουγεννιατικο τρενακι της creator .
Εγω εκανα προπαραγγελια σε ενα καταστημα απο Αθηνα για να μου το στειλουν Πατρα κοντα αρχες οκτωβριου στην τιμη των 95 ευρω απο 110 περιπου λεει.
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Φίλε Κυριάκο ευχαριστώ για την ενημέρωση. Το γνωρίζω, υπάρχει και σχετική ενότητα στο φόρουμ για τις τρέχουσες προσφορές σε προϊόντα Lego που ανανεώνεται από όλους εμάς εάν πέσει κάτι στην αντίληψή μας! Προς το παρόν δε με ενδιαφέρει κάποια μεγάλη αγορά μιας και αρχές Ιουλίου αγόρασα ferris wheel + brickbank μαζί οπότε τώρα αρκούμαι μόνο σε μικρές αγορές! Το χω βάλει στόχο όμως το συγκεκριμένο σετ κι εύχομαι να καταφέρω να το αποκτήσω μέχρι το τέλος του '17!
Φίλε Νίκο βάλε να δεις τη σειρά στο youtube αν έχεις χρόνο, είναι σύντομα τα επεισόδια κι έχει φάση! Έκανα μια έρευνα να δω τι έχει κυκλοφορήσει σε σετάκια και φιγούρες και υπήρχε πολύ πράγμα! Μου αρέσουν αρκετά σετάκια από το παρελθόν, αλλά τα περισσότερα δεν υπάρχουν πια διαθέσιμα. Οπότε θα δω τι μπορώ να κάνω από δω και μπρος. Σίγουρα ο Ναός αυτός είναι η ναυαρχίδα τους, τουλάχιστον μέχρι να κυκλοφορήσουν τα σετάκια της ταινίας...Γιατί έχουμε το υπέροχο καράβι, αλλά και την πόλη Ninjago! Εγώ ζαχαρώνω τώρα και το Destiny's Bounty , το προηγούμενο πλοίο!Αν είχα χρήματα θα το χτυπούσα άνετα! To χριστουγεννιάτικο τραινάκι είναι τέλειο και φυσικά μέσα στη wishlist αλλά δε βιάζομαι να το αποκτήσω μιας και βγήκε πέρσι τα Χριστούγεννα οπότε έχει ακόμα διάρκεια ζωής στα ράφια. Το είδα στο συγκεκριμένο κατάστημα που λες με προπαραγγελία, έχει γενικά πολλά καινούρια σετάκια!! Εχει και το καρουζελ!!!
Φίλε Νίκο βάλε να δεις τη σειρά στο youtube αν έχεις χρόνο, είναι σύντομα τα επεισόδια κι έχει φάση! Έκανα μια έρευνα να δω τι έχει κυκλοφορήσει σε σετάκια και φιγούρες και υπήρχε πολύ πράγμα! Μου αρέσουν αρκετά σετάκια από το παρελθόν, αλλά τα περισσότερα δεν υπάρχουν πια διαθέσιμα. Οπότε θα δω τι μπορώ να κάνω από δω και μπρος. Σίγουρα ο Ναός αυτός είναι η ναυαρχίδα τους, τουλάχιστον μέχρι να κυκλοφορήσουν τα σετάκια της ταινίας...Γιατί έχουμε το υπέροχο καράβι, αλλά και την πόλη Ninjago! Εγώ ζαχαρώνω τώρα και το Destiny's Bounty , το προηγούμενο πλοίο!Αν είχα χρήματα θα το χτυπούσα άνετα! To χριστουγεννιάτικο τραινάκι είναι τέλειο και φυσικά μέσα στη wishlist αλλά δε βιάζομαι να το αποκτήσω μιας και βγήκε πέρσι τα Χριστούγεννα οπότε έχει ακόμα διάρκεια ζωής στα ράφια. Το είδα στο συγκεκριμένο κατάστημα που λες με προπαραγγελία, έχει γενικά πολλά καινούρια σετάκια!! Εχει και το καρουζελ!!!
Manos_R- Administrator
Ναι Μανο εχει το καρουζελ το οποιο μαζι με το τραινο που εκλεισα και το καραβαι το ninjago θα ειναι οι αγορες που θα κλεισουν το 2017!
Το 18 δεν σκοπευω σε μεγαλες αγορες παρα μονο θα σκουπισω οτι υπαρχει σε μικρο σετ!
Το σαιτ αυτο εχει σταθερες και χαμηλες τιμες και πολλα σετ που ηταν προς το τελος τους και δεν υπηρχαν αλλου τα ειχα πετυχει εκει και τα πηρα!
Το 18 δεν σκοπευω σε μεγαλες αγορες παρα μονο θα σκουπισω οτι υπαρχει σε μικρο σετ!
Το σαιτ αυτο εχει σταθερες και χαμηλες τιμες και πολλα σετ που ηταν προς το τελος τους και δεν υπηρχαν αλλου τα ειχα πετυχει εκει και τα πηρα!
ironman- Ο Άρχων
Από το συγκεκριμένο μαγαζί αγόρασα το 10235 Lego Creator Winter Village Market. Το είχε σε καλή τιμή και ήταν το μοναδικό κατάστημα που υπήρχε διαθέσιμο παρόλο που ήταν ήδη sold out... Και οι τρεις αγορές που είπες είναι πολύ δυνατές!Εγώ έχω ανακατατάξεις στη wishlist μου οπότε δε ξέρω πότε ακριβώς θα τα αποκτήσω τα συγκεκριμένα!
Manos_R- Administrator
Ωραιο σετακι αυτο, σε καποια φαση το ειχανε φτασει κοντα στα 90φευγα ευρω, τωρα τοε χει 77! Καλη τιμη.
Ειναι πολυ δυσκολο να κουμανταρεις την wishlist φιλε , ξεπηδανε σετ απο το πουθενα
Ειναι πολυ δυσκολο να κουμανταρεις την wishlist φιλε , ξεπηδανε σετ απο το πουθενα
ironman- Ο Άρχων
Νικόλα μπερδεύτηκα λίγο... για ποιο σετάκι μιλάς στα 77 ευρώ;;
Manos_R- Administrator
Μου φαίνεται έκανα ερώτηση στο λάθος νήμα lol... Εδώ πήγαινε το "σε ποιο κατάστημα αναφέρεστε?" αν επιτρέπεται
Mανο μπερδευτηκα εγω γραψε λαθος ,μιλαγα για το Lego Creator 10249 Winter Toy Shop στα 77!
ironman- Ο Άρχων
Μπερδέψαμε λίγο τα μαγαζιά, τα σετάκια, ολα!!! Χαχαχα με τόσο καύσωνα δικαιολογημένα. Νίκο αναφερόμουν σε άλλο σετ, γιαυτό έβαλα και κωδικό γιατί με το όνομα μπορεί να γίνει μπέρδεμα. Εννοούσα το χριστουγεννιάτικο καρουζελ! Γιώργο το κατάστημα για το οποίο μιλάμε είναι το gamescom.gr
Manos_R- Administrator
Τα μαγαζια οχι τα σετακια ναι χαχαχα ....!! Ναι Γιωργο το gamescom ειναι , εχει ποικιλια το συγκεκριμενο και εχω αποκτησει τουλαχιστον 4 σετ μεγαλα απο αυτο! Ετοιμοπαραδοτα με συσκευασια καλη χωρις ιχνος τσαλακωμενου κουτιου!
ironman- Ο Άρχων
Manos_R- Administrator
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Εννοείται...Υπήρχαν πολλά διαφορετικά κομμάτια... γενικά ένας χαμούλης!
Manos_R- Administrator
Με τα κομμάτια από το ωραιότερο parts draft και με ιδέες από το διαδίκτυο από παρόμοιες κατασκευές που υπάρχουν κατάφερα να φτιάξω δυο ηλεκτρονικά παιχνίδια coin ops. Στόχος μου να φτιάξω ένα μικρό κτίριο για την πόλη μου, κλίμακας creator & όχι creator expert (modular building) που θα έχει μέσα τέτοια παιχνίδια! Ευτυχώς έχω πολλά διαφορετικά printed tiles 2x2 τα οποία είναι πολύ χρήσιμα!
Manos_R- Administrator
Πολύ ωραία ιδέα και δυνατό το αποτέλεσμα. Δίπλα από αυτό με το driving game μπορείς να φτιάξεις κάτι με riding μηχανής... λέω εγώ τώρα
chronis888- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 10
Το ''joystick'' και τα κουμπιά στο αριστερό arcade, ολα τα λεφτά λουλούδια!!!
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Ωραία έγιναν Μάνο. Οπότε το πας για ουφαδικο? Καλή ιδέα, περιμένουμε το συνολικό αποτέλεσμα.
ironman- Ο Άρχων
Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Σελίδα 3 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης