Διαμόρφωση εμφάνισης και λειτουργίας του forum
Σελίδα 4 από 14 • Μοιραστείτε
Σελίδα 4 από 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Απ: Διαμόρφωση εμφάνισης και λειτουργίας του forum
Ωραία τους έστησες!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Τα αποτελέσματα της φωτογράφισης είναι κάτω από την εικόνα profile σας Σας αρέσουν ?
Προτείνετε τυχόν αλλαγές αν θέλετε, οι εικόνες/ranks αλλάζουν ανάλογα με τον αριθμό των post σας.
Προτείνετε τυχόν αλλαγές αν θέλετε, οι εικόνες/ranks αλλάζουν ανάλογα με τον αριθμό των post σας.
Ωραία βγήκαν, καθώς και τα ονόματα!
Πολύ καλή δουλειά Γιώργο!
Πολύ καλή δουλειά Γιώργο!
Patgeo- Administrator
Yeah!! Ειμαι μεγαλος Legoσυλλεκτης και γουσταρω, χαχα! Πολυ ωραια Γιωργο!!!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Θα ήθελα να υπάρχει η δυνατότητα να επιλέγουμε το προσωπικό μας στυλ του φόρουμ. Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω το prosilver2, με το οποίο είμαι εξοικειωμένος. Μπορείς, κε διαχειριστά, να το προσθέσεις στις επιλογές μας;
Επειδή η μετάφρασή του από το phpbb.gr είναι ημιτελής, μπορώ να σου στείλω την εκτεταμένη μετάφραση που του έκανα.
Επειδή η μετάφρασή του από το phpbb.gr είναι ημιτελής, μπορώ να σου στείλω την εκτεταμένη μετάφραση που του έκανα.
Πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο Σπύρο? Δεν νομίζω να μας δίνεται η επιλογή να έχουμε ο καθένας την δικιά του εμφάνιση,,,, αλλά μπορώ να ρωτήσω το support forum αν θες για σιγουριά.Από τον πίνακα διαχείρησης μου δείνει την δυνατότητα να επιλέξω ποιο skin θέλω να έχει αρχικά το forum, και μετά πάνω εκεί πατάω και πειράζω διάφορα πράγματα που δεν μου αρέσουν και το έφερα στην μορφή που είναι τώρα.
Το phpbb3 υποστηρίζει themes. Υπάρχουν αμέτρητα τέτοια. Αυτά που φτιάχνεις εδώ, είναι τροποποιήσεις στην ουσία του τρέχοντος theme που χρησιμοποιείς.Gunman έγραψε:Πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο Σπύρο?
...
Από τον πίνακα διαχείρησης μου δείνει την δυνατότητα να επιλέξω ποιο skin θέλω να έχει αρχικά το forum, και μετά πάνω εκεί πατάω και πειράζω διάφορα πράγματα που δεν μου αρέσουν και το έφερα στην μορφή που είναι τώρα.
skin = theme
Γίνεται. Εγκαθιστάς όσα themes θέλεις στο phpbb3 και ο κάθε χρήστης επιλέγει αυτό που του αρέσει. Η επιλογή προστίθεται στον πίνακα ελέγχου των χρηστών.Gunman έγραψε:Δεν νομίζω να μας δίνεται η επιλογή να έχουμε ο καθένας την δικιά του εμφάνιση,,,,
Ως διαχειριστής, ορίζεις ποιο θα είναι το εξ ορισμού theme για κάθε νέο χρήστη (το έκανες ήδη, αυτό).
Επίσης, αν βάλεις πολλά themes, θα πρέπει να τους ορίσεις το banner που θες, στο κάθε ένα από αυτά.
Με τους διαχειριστές του forumgreek πρέπει να μιλήσεις. Από τη στιγμή που δε διαχειρίζεσαι εσύ ο ίδιος τα αρχεία του phpbb3, θα πρέπει να στήσουν τα themes οι διαχειριστές του.Gunman έγραψε:αλλά μπορώ να ρωτήσω το support forum αν θες για σιγουριά...
Πάω να ανοίξω θέμα εκεί.
Πάω να ανοίξω θέμα εκεί.
Πως σας φαίνεται ο μπάρμπας με το ποτηράκι στην toolbar?
Πολυ καλο Γιωργο, αλλα υπαρχει η δυνατοτητα να τοποθετηθει αναμεσα στις ''ειδησεις'' και στο ''φορουμ"... Νομιζω πως ετσι το αδικει λιγο η σειρα, οπως εχει τοποθετηθει πριν την αποσυνδεση!
Manos_R- Administrator
Το έβαλα εκεί για να υπάρχει συμμετρία με τα κουμπιά που έχουν minifigs όταν κάποιος δεν είναι συνδεδεμένος @Manos_R .
Α οκ Γιωργο δεν το χα σκεφτει ετσι! Εχεις δικιο!
Manos_R- Administrator
Ωραίος ο Cookieman!
Patgeo- Administrator
Γιωργο παρατηρησα οτι το μπλε κουμπι ''ευχαριστω'' που βρισκοταν κατω δεξια εχει αντικατασταθει με ενα like χρωματος πρασινου στα αριστερα κατω απο τα στοιχεια μας!
Manos_R- Administrator
Patgeo- Administrator
back. @Patgeo ακόμα έχεις πρόβλημα? Σε εμένα είναι οκ.
Είναι μια χαρά πλέον @Gunman ! Απλά έχω την εντύπωση ότι είναι λίγο θολή εκείνη η μπάρα πλέον, εκτός αν δεν το είχα καταλάβει από πριν...
Patgeo- Administrator
Εμένα μια χαρά είναι πάντως.... την μπάρα των emoticons? Καθαρή μου φαίνεται.
Τώρα, και εμένα εντάξει φαίνεται... λες να είναι θέμα browser?
Patgeo- Administrator
Παιδες την τελευταια ωρα οταν παω να γραψω στο φορουμ αργει παρα πολυ να φορτωσει η σελιδα, μερικες φορες δε φορτωνει καθολου και πριν 2 λεπτα το home page ηταν εντελως λευκο δεν εδειχνε τιποτα. Αντιμετωπιζουν κι αλλα μελη παρομοιο προβλημα σημερα η μονο εγω; Δε νομιζω να ειναι θεμα συνδεσης η υπολογιστη γιατι λειτουργω παραλληλα κι αλλες σελιδες και τρεχουν κανονικα.
Manos_R- Administrator
Manos_R έγραψε:Παιδες την τελευταια ωρα οταν παω να γραψω στο φορουμ αργει παρα πολυ να φορτωσει η σελιδα, μερικες φορες δε φορτωνει καθολου και πριν 2 λεπτα το home page ηταν εντελως λευκο δεν εδειχνε τιποτα. Αντιμετωπιζουν κι αλλα μελη παρομοιο προβλημα σημερα η μονο εγω; Δε νομιζω να ειναι θεμα συνδεσης η υπολογιστη γιατι λειτουργω παραλληλα κι αλλες σελιδες και τρεχουν κανονικα.
Καρασέρνεται ο server!
Τί του κάνουν, άραγε;
Yep.
Τί του έβαλες; Λουκούμι;
» Εκτύπωση καρτών για το forum
» Roll-up διαφημιστικό banner για το forum
» Forum Smileys/Icons
» Διαγωνισμοί εκτός forum
» Λειτουργικά προβλήματα του forum
» Roll-up διαφημιστικό banner για το forum
» Forum Smileys/Icons
» Διαγωνισμοί εκτός forum