Διαμόρφωση εμφάνισης και λειτουργίας του forum
Σελίδα 2 από 14 • Μοιραστείτε
Σελίδα 2 από 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Απ: Διαμόρφωση εμφάνισης και λειτουργίας του forum
Ε δεν είναι η αρχική σελίδα αυτή που μου δείχνεις..
Πιστεύω είναι καλύτερα οι τελευταίες απαντήσεις να φαίνονται μόνο στην αρχική, για να μην τρώνε τον "χώρο" των forum και να μην μπερδεύεται το μάτι... Μμμ...
Πιστεύω είναι καλύτερα οι τελευταίες απαντήσεις να φαίνονται μόνο στην αρχική, για να μην τρώνε τον "χώρο" των forum και να μην μπερδεύεται το μάτι... Μμμ...

Εγώ έλεγα την αρχική σελίδα του φόρυμ και εσύ έλεγες την αρχική του σάιτ.
Ναι αλλά η αρχική σελίδα του "φόρυμ" δεν είναι λίγο γυμνή;

Ναι αλλά η αρχική σελίδα του "φόρυμ" δεν είναι λίγο γυμνή;
Θα το κοιτάξω αύριο στην υπηρεσία, πως αλλιώς μπορεί να γίνει και τα διάφορα modules και βλέπουμε αν είναι, θα ανεβάσω και κανα screenshot. Απλά δεν θέλω να το παραγεμίζω(και μπερδεύει το μάτι αν έχεις πολλά πράγματα, και τρως και τον χώρο) μιας που αυτό το module (με τα τελευταία post) το έχω ήδη στην αρχική του site.
Οι υπόλοιποι τί λέτε παιδιά??
Οι υπόλοιποι τί λέτε παιδιά??
Δοκίμασα με τα forum modules στις άκρες και τρώει αδικαιολόγητα πολύ χώρο από το main forum,και σε θέματα με εικόνες όπως πχ το "Διάφορα αξιόλογα MOC" υπάρχει πρόβλημα χώρου για τις εικόνες. Οπότε καλύτερα να μην τα βάλουμε μιας που τα τελευταία post φαίνονται και στην αρχική σελίδα. 

Όσον αφορά τον χώρο που χρειάζεται για να εμφανίζεται το συγκεκριμένο module, είναι αλήθεια πως είναι αρκετός. Βέβαια, μετά το forum, γυρνάει σε portal...
Δεν ξέρω βέβαια Γιώργο, αν από τις γενικές ρυθμίσεις του forum, σου δίνεται η δυνατότητα ενεργοποίησης του portal, και το μόνο επιπλέον που θα φαίνεται μέσα στο forum, θα είναι ένα κουμπί στην κύρια γραμμή, που θα γράφει portal.
Αν έχεις χρόνο και θέλεις, ρίξε μια ματιά.
Δεν ξέρω βέβαια Γιώργο, αν από τις γενικές ρυθμίσεις του forum, σου δίνεται η δυνατότητα ενεργοποίησης του portal, και το μόνο επιπλέον που θα φαίνεται μέσα στο forum, θα είναι ένα κουμπί στην κύρια γραμμή, που θα γράφει portal.
Αν έχεις χρόνο και θέλεις, ρίξε μια ματιά.
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 689
Στην ουσία η σελίδα "Ειδήσεις" είναι portal Γιώργη. Και μπορώ να φτιάξω και άλλες τέτοιες νομίζω. Και μπορώ να προσθέσω πολλά modules, όπως πιο ενεργός χρήστης σε post, λέξεις κλειδιά, ημερολόγιο και άλλα.
Απλά νομίζω οτι θα μας φάει χώρο, στις μεγάλες οθόνες πάει και έρχεται αλλά στις μικρές θα φαίνεται πολύ περιορισμένο το forum πιστεύω... μμμ
Απλά νομίζω οτι θα μας φάει χώρο, στις μεγάλες οθόνες πάει και έρχεται αλλά στις μικρές θα φαίνεται πολύ περιορισμένο το forum πιστεύω... μμμ

Gunman έγραψε:Στην ουσία η σελίδα "Ειδήσεις" είναι portal Γιώργη. Και μπορώ να φτιάξω και άλλες τέτοιες νομίζω. Και μπορώ να προσθέσω πολλά modules, όπως πιο ενεργός χρήστης σε post, λέξεις κλειδιά, ημερολόγιο και άλλα.
Ναι, αυτό είναι αλήθεια! Βέβαια, ομολογώ ότι δεν το είχα παρατηρήσει για την σελίδα "Ειδήσεις" αυτό το πράγμα...
Patgeo- Administrator
Απ'ότι βλέπω έχει χαθεί το κουμπί των ευχαριστιών.. Το ψάχνω για να διορθωθεί παιδιά. 

Ναι, και το σκεφτόμουν να σου το πω το μεσημέρι αλλά το ξέχασα Γιώργο...
Patgeo- Administrator
Με ενημέρωσε ένα παιδί από το support της forumotion, ότι κάνουν κάτι αλλαγές στην πλατφόρμα τους αυτέςτις μέρες, οπότε να περιμένω μέχρι μεθαύριο γιατί πιθανόν οφείλεται σε αυτές τις αλλαγές και μετά θα με βοηθήσει αν το πρόβλημα παραμείνει.
Οκ, για να δούμε! Μπορεί να προσθέσουν γενικά και κανένα καλό feature!μ ποιος ξέρει...
Patgeo- Administrator
Το ειχα παρατηρησει χθες αλλα δεν το ειπα, γιατι υπεθεσα οτι θα υπηρχε καποιο τεχνικο προβλημα... Τωρα το βλεπω πλεον κανονικα! Μικρο το κακο παντως, χωρις like ζουμε, χωρις Lego ουτε καν!! Χαχα τωρα που το σκεφτομαι δε θα ειχε πλακα αντι ''ευχαριστω'' κ like κτλ να ''brickαραμε'' τον αλλον,κι αντι likes να μαζευει bricks?

Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 447
Καλό σαν ιδέα... 'η θα μπορούσαμε να αλλάξουμε το όνομα στο προφίλ μας αντί του "Πόντοι" ή του "Ευχαριστώ"...
μμμ θέλει σκέψη...
μμμ θέλει σκέψη...
Σωστος Γιωργο κι εκει θα μπορουσε να εφαρμοστει!!

Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 447
Είμαι σίγουρος ότι θα την βρούμε την άκρη!
Αν και δεν είμαστε πάρα πολλοί ακόμα, θα μπορούσαμε να κάνουμε Poll, αν και μέσω συζήτησης, γίνονται ακουστές όλες οι απόψεις!

Αν και δεν είμαστε πάρα πολλοί ακόμα, θα μπορούσαμε να κάνουμε Poll, αν και μέσω συζήτησης, γίνονται ακουστές όλες οι απόψεις!

Patgeo- Administrator
ερώτηση: το πάνω banner του site το βλέπετε ολόκληρο?είμαι από tablet τωρα, το logo το βλέπω καλά αλλά από το background βλέπω ένα μικρό μέρος μόνο.
Ολόκληρο μου φαίνεται εμένα Γιώργο! Άλλαξες τίποτα, ή απλά δεν χωράει στο tablet?
Patgeo- Administrator
Gunman έγραψε:@Maria test test
To test, σε στέλνει στο προφίλ την Μαρίας!
Patgeo- Administrator
Σελίδα 2 από 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14

» Εκτύπωση καρτών για το forum
» Roll-up διαφημιστικό banner για το forum
» Forum Smileys/Icons
» Διαγωνισμοί εκτός forum
» Λειτουργικά προβλήματα του forum
» Roll-up διαφημιστικό banner για το forum
» Forum Smileys/Icons
» Διαγωνισμοί εκτός forum
» Λειτουργικά προβλήματα του forum