LEGO Trains!!!
Σελίδα 4 από 6 • Μοιραστείτε
Σελίδα 4 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Απ: LEGO Trains!!!
Παιδιά έχει στήσει ποτέ κανείς τρένο?? 1-2 χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το setup θα το εκτιμούσα... Κάποια στιγμή θα πρέπει να στήσω και εγώ το τρενάκι μου... Πως ρυθμίζεται την ταχύτητα? Αυτό το ασύρματο τηλεχειριστήριο αξίζει τα λεφτά του? Ή υπάρχει/βάζετε και επιλογέα σαν βάση?
Δε μπορώ να εκφέρω άποψη για τα τραίνα, γιατί το μοναδικό σετ που έχω είναι το 60051 που μου έκαναν δώρο πριν ένα μήνα περίπου!
Manos_R- Administrator
Gunman έγραψε:Παιδιά έχει στήσει ποτέ κανείς τρένο?? 1-2 χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το setup θα το εκτιμούσα... Κάποια στιγμή θα πρέπει να στήσω και εγώ το τρενάκι μου... Πως ρυθμίζεται την ταχύτητα? Αυτό το ασύρματο τηλεχειριστήριο αξίζει τα λεφτά του? Ή υπάρχει/βάζετε και επιλογέα σαν βάση?
Γιώργο, τι ακριβώς θέλεις να μάθεις?
Το ασύρματο τηλεχειριστήριο, πιστεύω τα αξίζει τα λεφτά του, μιας και κάνει το παιχνίδι πολύ ενθουσιώδες! Προτιμότερο είναι το μεγάλο χειριστήριο, μιας και διαθέτει 6 σκάλες ταχύτητας ανά κατεύθυνση:
Το μικρό χειριστήριο, απλά πάει μπρός-πίσω, με μέγιστη ταχύτητα αν θυμάμαι καλά, και δεν είναι τόσο χρήσιμο για τρένα:
Μπορούν να συνυπάρξουν μέχρι τέσσερα διαφορετικά χειριστήρια και δέκτες αντίστοιχα!
Ότι άλλο χρειαστείς, πες μου! Τα έχω λιώσει με τα χρόνια...
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Δεν υπάρχουν/χρησιμοποιούν ρυθμιστές ταχύτητας βάσεως? Το πρώτο χειριστήριο είχα μπανίσει..
ευχαριστώ πολύ
ευχαριστώ πολύ
Γιώργο, ότι δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς...
Αν εννοείς πάντως τον ρυθμιστή ταχύτητας, κατάλληλο για τρένα, είναι ποιό πολύ το 1ο χειριστήριο. Είναι λίγο ποιό ακριβό από το άλλο, αλλά αξίζει. Επίσης, στον δέκτη (IR Receiver), δεν είναι ανάγκη να συνδέσεις 2 πράγματα, και αντίστοιχα σε ποιά δίοδο συνδέσεις τον μοτέρ, αντίστοιχα και από το χειρηστήριο χρησιμοποιείς τον ανάλογο ρυθμιστή ταχύτητας!
Σε περίπτωση που εννοείς κάτι όπως το παρακάτω:
Αυτά, υπήρχαν για τα 9V τα τραίνα που κινούνταν με το ρεύμα στις ράγες, και όχι με μπαταρία.
Αν εννοείς πάντως τον ρυθμιστή ταχύτητας, κατάλληλο για τρένα, είναι ποιό πολύ το 1ο χειριστήριο. Είναι λίγο ποιό ακριβό από το άλλο, αλλά αξίζει. Επίσης, στον δέκτη (IR Receiver), δεν είναι ανάγκη να συνδέσεις 2 πράγματα, και αντίστοιχα σε ποιά δίοδο συνδέσεις τον μοτέρ, αντίστοιχα και από το χειρηστήριο χρησιμοποιείς τον ανάλογο ρυθμιστή ταχύτητας!
Σε περίπτωση που εννοείς κάτι όπως το παρακάτω:
Αυτά, υπήρχαν για τα 9V τα τραίνα που κινούνταν με το ρεύμα στις ράγες, και όχι με μπαταρία.
Patgeo- Administrator
Α, οκ!
Λοιπόν, γραμμές για τρένο με ρεύμα, κυκλοφορούν ακόμα. Δεν ξέρω αν θέλεις να ψάξεις για αντίστοιχο μοτέρ στο ίντερνετ. Δεν ξέρω τιμές να σου πω την αλήθεια όμως. Είναι "9V train motor".
Επιπλέον, θα πρέπει να αγοράσεις και ράγες με ρεύμα (εκτός αν έχεις), καθώς και τον ρυθμιστή ταχύτητας...
Λοιπόν, γραμμές για τρένο με ρεύμα, κυκλοφορούν ακόμα. Δεν ξέρω αν θέλεις να ψάξεις για αντίστοιχο μοτέρ στο ίντερνετ. Δεν ξέρω τιμές να σου πω την αλήθεια όμως. Είναι "9V train motor".
Επιπλέον, θα πρέπει να αγοράσεις και ράγες με ρεύμα (εκτός αν έχεις), καθώς και τον ρυθμιστή ταχύτητας...
Patgeo- Administrator
Α ναι σωστά... θέλει και μεταλλικές ράγες για το ρεύμα... ΟΚ I will stick to batteries.
Ε, ναι! Συμφέρει!
Patgeo- Administrator
Manos_R- Administrator
Ε, εντάξει! Σίγουρα υπάρχουν πολλοί καλύτεροι πάντως!
Patgeo- Administrator
Manos_R- Administrator
Ευχαριστώ Μάνο!
Όταν με το καλό τακτοποιηθώ στο σπίτι, θα τα απλώσω (όπου να'ναι, για να χωρέσουν) και θα σας τα παραθέσω!
Όταν με το καλό τακτοποιηθώ στο σπίτι, θα τα απλώσω (όπου να'ναι, για να χωρέσουν) και θα σας τα παραθέσω!
Patgeo- Administrator
Μια υπέροχη δημιουργία ή καλύτερα δημιουργίες, του Maciej Drwięga, που τον είχαμε συναντήσει και σε προηγούμενο πόστ, είναι και τα παρακάτω βαγώνια:
PKP Eaos by Maciej Drwięga, on Flickr
PKP ST43 with Eaos wagons by Maciej Drwięga, on Flickr
Όπως φαίνεται και στην επόμενη φωτογραφία, οπό μακρυά, φαίνονται πολύ ρεαλιστικά, και θυμίζουν έντονα τα παλιά ξυλινα βαγώνια μεταφοράς αγαθών που χρησιμοποιούνταν κατά κόρον πριν χρόνια:
WIP: ST43 with a set of four Eaos wagons by Maciej Drwięga, on Flickr
PKP ST43 with Eaos wagons by Maciej Drwięga, on Flickr
Όπως φαίνεται και στην επόμενη φωτογραφία, οπό μακρυά, φαίνονται πολύ ρεαλιστικά, και θυμίζουν έντονα τα παλιά ξυλινα βαγώνια μεταφοράς αγαθών που χρησιμοποιούνταν κατά κόρον πριν χρόνια:
WIP: ST43 with a set of four Eaos wagons by Maciej Drwięga, on Flickr
Patgeo- Administrator
Manos_R- Administrator
Μια πολύ ωραία κατασκευή που βρήκα, είναι ένα Mod για τα βαγόνια του High Speed Passenger Train (σετ 60051).
Είναι μια δημιουργία του FiliusRucilo, και ποιό συγκεκριμένα ένα διώροφο βαγόνι από τις ταχείες που υπάρχουν κυρίως Γερμανία (ίσως και Γαλλία).
Doppeldecker Zugwaggon für LEGO 60051 Schnellzug by FiliusRucilo, on Flickr
Είναι μια δημιουργία του FiliusRucilo, και ποιό συγκεκριμένα ένα διώροφο βαγόνι από τις ταχείες που υπάρχουν κυρίως Γερμανία (ίσως και Γαλλία).
Patgeo- Administrator
Patgeo- Administrator
Manos_R- Administrator
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Ναι, το πέτυχαν πολύ στην εμφάνιση!
Patgeo- Administrator
Patgeo- Administrator
Σελίδα 4 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Παρόμοια θέματα
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Ψάχνοντας ταλαντούχους κατασκευαστές LEGO! (Master of the Brick & LEGO Masters)
» Διαθέσιμος ο κωδικός 40450 LEGO® Amelia Earhart Tribute από 06/03 έως 14/03 στο διαδικτυακό κατάστημα της Lego!
» H Lego ακυρώνει την κυκλοφορία του κωδικού 60278 LEGO City Crooks Hideout Raid!
» Οι αποκλειστικοί κωδικοί του Lego House διαθέσιμοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Lego αρχές Μαΐου!
» Ψάχνοντας ταλαντούχους κατασκευαστές LEGO! (Master of the Brick & LEGO Masters)
» Διαθέσιμος ο κωδικός 40450 LEGO® Amelia Earhart Tribute από 06/03 έως 14/03 στο διαδικτυακό κατάστημα της Lego!
» H Lego ακυρώνει την κυκλοφορία του κωδικού 60278 LEGO City Crooks Hideout Raid!
» Οι αποκλειστικοί κωδικοί του Lego House διαθέσιμοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Lego αρχές Μαΐου!
Σελίδα 4 από 6
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης