LEGO Trains!!!
Σελίδα 1 από 6 • Μοιραστείτε
Σελίδα 1 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
LEGO Trains!!!
Ένας τομέας στον οποίο έχει επενδύσει η LEGO, και συνεχίζει να επενδύει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, είναι τα τραίνα!
Είτε μικρά, είτε μεγάλα, είτε εμπορικά ή μεταφορικά, τα τραίνα κοσμούν τους καταλόγους της εταιρείας εδώ και χρόνια.
Δεν ξέρω πόσους από εδώ τους αρέσουν, αλλά εμένα, με συνεπαίρναν από μικρό παιδί, παρόλο που απέκτησα το πρώτο μου σετ πριν από λίγα χρόνια.
Την ίδια αγάπη, και για πολλούς πάθος, μοιράζονται χιλιάδες φανς ανά τον κόσμο, κάτι που έχει οδηγήσει στην δημιουργία πολλών κλαμπ, τα οποία ασχολούνται αποκλειστικά με αυτά, και πέρα από τα ήδη υπάρχοντα μοντέλα της LEGO, δημιουργούν και τις δικές τους λεπτομερέστατες αναπαραστάσεις, πραγματικών!
Παρακάτω, ένα μικρό δείγμα:
Είτε μικρά, είτε μεγάλα, είτε εμπορικά ή μεταφορικά, τα τραίνα κοσμούν τους καταλόγους της εταιρείας εδώ και χρόνια.
Δεν ξέρω πόσους από εδώ τους αρέσουν, αλλά εμένα, με συνεπαίρναν από μικρό παιδί, παρόλο που απέκτησα το πρώτο μου σετ πριν από λίγα χρόνια.
Την ίδια αγάπη, και για πολλούς πάθος, μοιράζονται χιλιάδες φανς ανά τον κόσμο, κάτι που έχει οδηγήσει στην δημιουργία πολλών κλαμπ, τα οποία ασχολούνται αποκλειστικά με αυτά, και πέρα από τα ήδη υπάρχοντα μοντέλα της LEGO, δημιουργούν και τις δικές τους λεπτομερέστατες αναπαραστάσεις, πραγματικών!
Παρακάτω, ένα μικρό δείγμα:
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Απ: LEGO Trains!!!
Μου αρεσουν πολυ αλλα παρολα αυτα και σαν citακιας που ειμαι δεν εχω αγορασει κανενα μεχρι τωρα, γιατι σκεφτομαι οτι λογω χωρου θα πρεπει να το εχω καπου μαζεμενο. Επειδη ομως ετσι κι αλλιως εχω πλεον αρκετα σετακια και τα περισσοτερα δεν τα εχω στολισμενα, λεω να κανω μεχρι το τελος του ετους την πρωτη μου αγορα τραινου και να αποκτησω το 60051. Σαν κατασκευη παντως μου αρεσε παρα πολυ και το horizon express 10233, αλλα για να ειναι ολοκληρωμενο θες 2 τετοια σετακια κι οχι 1 γιατι φαινεται σαν να χει κοπει στα 2 το τραινο..
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Έχεις απόλυτο δίκιο για το Horizon Express! Όλοι, το ίδιο λένε... Ίσως εκεί στην LEGO, σκέφτονταν πως θα πουλήσουν περισσότερα και το βγάλαν "μισό"...
Το 60051, φαίνεται πολύ όμορφο! Αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να είναι η εξέλιξη του 7897 που έχω εγώ.
Το 60051, φαίνεται πολύ όμορφο! Αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να είναι η εξέλιξη του 7897 που έχω εγώ.
Patgeo- Administrator
Τί ωραία που είναι εκείνη η φάρμα με τα γουρουνάκια στο layout
edit:παντού υπάρχει ένα emerald knight
Gunman έγραψε:Τί ωραία που είναι εκείνη η φάρμα με τα γουρουνάκια στο layout
Ναι, απλή και ταυτόχρονα όμορφη!
Όσον αφορά το Emerald Νight, πιστεύω είναι ένα από τα ποιό ωραία σετ τραίνων που έβγαλε η LEGO, οπότε, λογικό να είναι παντού!
Patgeo- Administrator
καλα παμε απο τρενα και εμεις
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
ironman- Ο Άρχων
Ε ρε πραμα που σαλευει!!!
Manos_R- Administrator
Πολύ ωραία παιδιά! Όταν με το καλό αποφασίσουμε και για έκθεση, θα φέρω και τις ράγες μου και θα είμαστε χλίδα. Έχω πάνω από 20 μέτρα!
Patgeo- Administrator
δυστυχως ακομα σφραγισμενο!Gunman έγραψε:Το lone ranger το έχεις φτιάξει ή είναι σφραγισμένο??
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ironman στις 4/10/2015, 16:46, 1 φορά
ironman- Ο Άρχων
Patgeo έγραψε:Πολύ ωραία παιδιά! Όταν με το καλό αποφασίσουμε και για έκθεση, θα φέρω και τις ράγες μου και θα είμαστε χλίδα. Έχω πάνω από 20 μέτρα!
και αλλα τοσα εγω
ironman- Ο Άρχων
ironman έγραψε:Patgeo έγραψε:Πολύ ωραία παιδιά! Όταν με το καλό αποφασίσουμε και για έκθεση, θα φέρω και τις ράγες μου και θα είμαστε χλίδα. Έχω πάνω από 20 μέτρα!
και αλλα τοσα εγω
Φανταστικά! Εγώ, τις έχω μέσα σε έναν "μπαουλάρα " για όσους το θυμούνται και είναι τίγκα!
Patgeo- Administrator
γιωργο αν εμενα αθηνα ή θεσσαλονικη θα εκανα πολλα πραγματα μαζι σας και με τα αλλα παιδια αλλα η αποσταση της πατρας δεν γινεται.
ironman- Ο Άρχων
ironman έγραψε:γιωργο αν εμενα αθηνα ή θεσσαλονικη θα εκανα πολλα πραγματα μαζι σας και με τα αλλα παιδια αλλα η αποσταση της πατρας δεν γινεται.
Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να μας τύχει!!!
Τι καλό πάντως, είναι ότι έχει απ' ευθείας ΚΤΕΛ Πάτρα Θεσσαλονίκη, αν και οι ώρες είναι λίγο απάλευτες...!
Patgeo- Administrator
Patgeo έγραψε:ironman έγραψε:γιωργο αν εμενα αθηνα ή θεσσαλονικη θα εκανα πολλα πραγματα μαζι σας και με τα αλλα παιδια αλλα η αποσταση της πατρας δεν γινεται.
Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να μας τύχει!!!
Τι καλό πάντως, είναι ότι έχει απ' ευθείας ΚΤΕΛ Πάτρα Θεσσαλονίκη, αν και οι ώρες είναι λίγο απάλευτες...!
τι λες ρε αθεοφοβε χαααχαχαχ, εγω δεν μπορω να παω μεχρι το αιγιο για καφε,ευτυχως να εχουμε δουλεια να παιρνουμε λεγκο
ironman- Ο Άρχων
Όπως είπα και νωρίτερα, ποτέ δεν ξέρεις!!!
Patgeo- Administrator
Με τα LEGO τραίνα, ασχολούνται πολλοί, οι οποίοι καταλήγουν στο τέλος να έχουν τρέλα με αυτά!
Ένας από αυτούς, ο Henrik Ludvigsen, κατασκεύασε την μεγαλύτερη σε μήκος γραμμή LEGO, με μήκος 4.000,25 μέτρα το 2013!
Για να διασχίσει όλη την διαδρομή, το τραίνο χρειάστηκε σχεδόν 4 ώρες!
Τέλος, για την κατασκευή της, απαιτήθηκαν σχεδόν 100.000 κομμάτια LEGO και γραμμές, και χρειάστηκαν 80 άτομα!
Περισσότερα, εδώ, και εδώ.
Ένας από αυτούς, ο Henrik Ludvigsen, κατασκεύασε την μεγαλύτερη σε μήκος γραμμή LEGO, με μήκος 4.000,25 μέτρα το 2013!
Για να διασχίσει όλη την διαδρομή, το τραίνο χρειάστηκε σχεδόν 4 ώρες!
Τέλος, για την κατασκευή της, απαιτήθηκαν σχεδόν 100.000 κομμάτια LEGO και γραμμές, και χρειάστηκαν 80 άτομα!
Περισσότερα, εδώ, και εδώ.
Patgeo- Administrator
Δε λεω... τα νουμερα κι εδω ζαλιζουν, αλλα προσωπικα δεν ενθουσιαστηκα... πολυ μονοτονο μου φαινεται, να καθομαι να παρακολουθω ενα τραινο να κανει κυκλους 4 ωρες...!
Manos_R- Administrator
Manos_R έγραψε:Δε λεω... τα νουμερα κι εδω ζαλιζουν, αλλα προσωπικα δεν ενθουσιαστηκα... πολυ μονοτονο μου φαινεται, να καθομαι να παρακολουθω ενα τραινο να κανει κυκλους 4 ωρες...!
Gunman έγραψε:Λογικά θα το έφτιαξε μόνο και μόνο για να σπάει το ρεκόρ, είναι όντως μονότονο...
Έτσι ακριβώς! Συμφωνώ απόλυτα και με τους δυο!
Φανταστείτε να θέλαν να κάνουν μια ποιό ενδιαφέρουσα διαδρομή με την ίδια απόσταση... που θα μπορούσαν να το στήσουν αυτό το πράγμα?
Patgeo- Administrator
Χαχαχα θα ειχε ομως πολυ ενδιαφερον μια τετοια υπερκατασκευη!!
Manos_R- Administrator
Manos_R έγραψε:Χαχαχα θα ειχε ομως πολυ ενδιαφερον μια τετοια υπερκατασκευη!!
Σίγουρα! Το θέμα είναι αν θα υπήρχαν εκθέτες να την "στολίσουν" ή αν θα ήταν σε φυσικό περιβάλλον...
Το μόνο σχετικό περιβάλλον που μπορώ να σκεφτώ, είναι σε καμία LEGOland, αν και εκεί πρέπει να υπάρχουν και αρκετά μεμονωμένα εκθέματα που θα συνδέονται δύσκολα...
Patgeo- Administrator
Σελίδα 1 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Παρόμοια θέματα
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Ψάχνοντας ταλαντούχους κατασκευαστές LEGO! (Master of the Brick & LEGO Masters)
» Διαθέσιμος ο κωδικός 40450 LEGO® Amelia Earhart Tribute από 06/03 έως 14/03 στο διαδικτυακό κατάστημα της Lego!
» H Lego ακυρώνει την κυκλοφορία του κωδικού 60278 LEGO City Crooks Hideout Raid!
» Οι αποκλειστικοί κωδικοί του Lego House διαθέσιμοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Lego αρχές Μαΐου!
» Ψάχνοντας ταλαντούχους κατασκευαστές LEGO! (Master of the Brick & LEGO Masters)
» Διαθέσιμος ο κωδικός 40450 LEGO® Amelia Earhart Tribute από 06/03 έως 14/03 στο διαδικτυακό κατάστημα της Lego!
» H Lego ακυρώνει την κυκλοφορία του κωδικού 60278 LEGO City Crooks Hideout Raid!
» Οι αποκλειστικοί κωδικοί του Lego House διαθέσιμοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Lego αρχές Μαΐου!
Σελίδα 1 από 6
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης