Σχετικά με πιθανούς mini Διαγωνισμούς
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
Σχετικά με πιθανούς mini Διαγωνισμούς
Σκεφτόμουν να τρέξω κανά mini διαγωνισμό/ους με μικρά δωράκια Lego. (όχι τρελλά πράγματα,κούτσικα setάκια xD)
Περίπου σε τί στυλ κατασκευαστικού διαγωνισμού θα θέλατε να κινηθούμε?
Μπορείτε να ασχοληθείτε με διάφορα theme ή πχ έχετε ελλείψεις? άλλος σε minifigs, άλλος σε ζαντολάστιχα κλπ..
Για πείτε μου καμιά άποψη please..
Περίπου σε τί στυλ κατασκευαστικού διαγωνισμού θα θέλατε να κινηθούμε?
Μπορείτε να ασχοληθείτε με διάφορα theme ή πχ έχετε ελλείψεις? άλλος σε minifigs, άλλος σε ζαντολάστιχα κλπ..
Για πείτε μου καμιά άποψη please..
Απ: Σχετικά με πιθανούς mini Διαγωνισμούς
Ωραια πρωτοβουλια Γιωργο. Εγω θα προτεινα να μην πει ο καθενας τι ελλειψεις εχει, δεν εχει νοημα... Το θεμα ειναι ο διαγωνισμος να ειναι κατασκευαστικος κατα τη δικη σου βουληση, αλλα να μην ειναι ιδιαιτερα απαιτητικος και χρονοβορος για να μπορουν να συμμετεχουν οσο το δυνατον περισσοτερα μελη!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
LEGOLAS- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 20
Ωραία ιδέα! Σαν μίνι διαγωνισμό, πιστεύω θα μπορούσαμε να κάνουμε και μια "ιστοριούλα" από LEGO .
Να το εξηγήσω καλύτερα, για να γίνει κατανοητό:
Θα μπορούσαμε με τα LEGO που έχουμε, minifigs, αυτοκινητάκια και λοιπά, να δημιουργήσει ο καθένας ένα θέμα, η φωτογραφία του οποίου θα δείχνει μια κατάσταση που θα μπορούμε να την περιγράψουμε με μια ιστοριούλα από κάτω.
π.χ. αν κάποιος έχει αγωνιστικά αυτοκινητάκια, να τα στήσει έτσι ώστε να φαίνεται ότι είναι στην εκκίνηση ενός αγώνα, να κάνει μικρές εξέδρες κ.τ.λ. και να βγάλει μια φωτογραφία που να αποτυπώνεται όλο αυτό το σκηνικό, με την συνοδεία λίγων γραμμών κειμένου, στο οποίο θα περιγράφει το όλο concept με μια μικρή ιστορία.
Δεν ξέρω αν σας φαίνεται καλό, κουραστικό ή δύσκολο...
Να το εξηγήσω καλύτερα, για να γίνει κατανοητό:
Θα μπορούσαμε με τα LEGO που έχουμε, minifigs, αυτοκινητάκια και λοιπά, να δημιουργήσει ο καθένας ένα θέμα, η φωτογραφία του οποίου θα δείχνει μια κατάσταση που θα μπορούμε να την περιγράψουμε με μια ιστοριούλα από κάτω.
π.χ. αν κάποιος έχει αγωνιστικά αυτοκινητάκια, να τα στήσει έτσι ώστε να φαίνεται ότι είναι στην εκκίνηση ενός αγώνα, να κάνει μικρές εξέδρες κ.τ.λ. και να βγάλει μια φωτογραφία που να αποτυπώνεται όλο αυτό το σκηνικό, με την συνοδεία λίγων γραμμών κειμένου, στο οποίο θα περιγράφει το όλο concept με μια μικρή ιστορία.
Δεν ξέρω αν σας φαίνεται καλό, κουραστικό ή δύσκολο...
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Πάντως επειδή τα "σετάκια" θα είναι πολύ κούτσικα δεν θέλω να σας κουράσω.. κάτι πολύ απλό να είναι θα έλεγα..
Απ'ότι καταλαβαίνω δεν υπάρχει σημαντικό πρόβλημα με το theme πάντως..
Gunman έγραψε:Πάντως επειδή τα "σετάκια" θα είναι πολύ κούτσικα δεν θέλω να σας κουράσω.. κάτι πολύ απλό να είναι θα έλεγα..
Πιστεύω πως σαν LEGO fans Που είμαστε, πάντα ψάχνουμε την παραμικρή ευκαιρία να ασχοληθούμε μαζί τους, οπότε όποιο και αν είναι το θέμα ή το έπαθλο του διαγωνισμού, ο καθένας θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Δεν ειναι το επαθλο Γιωργο οσο το γεγονος οτι θα ασχοληθουμε με αυτο που αγαπαμε!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Παρόμοια θέματα
» Παρατηρήσεις και προτάσεις σχετικά με τους Διαγωνισμούς
» Σχετικά με capital controls
» Ακρωνύμια σχετικά με τα LEGO
» Η Ιστορία των LEGO και άλλα σχετικά!
» LEGO Mini-Creations
» Σχετικά με capital controls
» Ακρωνύμια σχετικά με τα LEGO
» Η Ιστορία των LEGO και άλλα σχετικά!
» LEGO Mini-Creations