Παρατηρήσεις και προτάσεις σχετικά με τους Διαγωνισμούς
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
Παρατηρήσεις και προτάσεις σχετικά με τους Διαγωνισμούς
Όπως το λέει ο τίτλος παιδιά,εδώ μπορείτε να παραθέσετε την γνώμη σας σχετικά με τις διαδικασίες που αφορούν τους διαγωνισμούς.
Είτε αυτό λέγεται διαδικασία ψηφοφορίας η ποία πιστεύετε θα ήταν σωστότερο να γίνει με τον Χ τρόπο και όχι με τον Ψ που τον κάναμε, είτε επιλογή θέματος, βραβεία,δωράκια,πόντοι "τουβλάκια" και ότι άλλο έχετε στο μυαλό σας.
Ο πρώτος διαγωνισμός έληξε και είχε αρκετή απήχηση πιστεύω για το μέγεθος του forum μας, παρ'όλα αυτά είμαι όλος αυτιά για το αν θα μπορούσα να αλλάξω κάτι για να συμμετέχουν και άλλοι που δεν συμμετείχαν για Χ λόγους. Το λέω γιατί την έχω περάσει και εγώ αυτή την φάση και καμιά φορά υπήρχαν λόγοι που με έκαναν να απέχω από κάποιον διαγωνισμό.
Μέσω του συνεχόμενου feedback σας θα βελτειώνονται οι διαδικασίες οπότε εδώ είμαστε να τα λέμε.
Είτε αυτό λέγεται διαδικασία ψηφοφορίας η ποία πιστεύετε θα ήταν σωστότερο να γίνει με τον Χ τρόπο και όχι με τον Ψ που τον κάναμε, είτε επιλογή θέματος, βραβεία,δωράκια,πόντοι "τουβλάκια" και ότι άλλο έχετε στο μυαλό σας.
Ο πρώτος διαγωνισμός έληξε και είχε αρκετή απήχηση πιστεύω για το μέγεθος του forum μας, παρ'όλα αυτά είμαι όλος αυτιά για το αν θα μπορούσα να αλλάξω κάτι για να συμμετέχουν και άλλοι που δεν συμμετείχαν για Χ λόγους. Το λέω γιατί την έχω περάσει και εγώ αυτή την φάση και καμιά φορά υπήρχαν λόγοι που με έκαναν να απέχω από κάποιον διαγωνισμό.
Μέσω του συνεχόμενου feedback σας θα βελτειώνονται οι διαδικασίες οπότε εδώ είμαστε να τα λέμε.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gunman στις 10/11/2015, 23:30, 1 φορά
Απ: Παρατηρήσεις και προτάσεις σχετικά με τους Διαγωνισμούς
Οκ Γιώργο, όποια σκέψη έχω θα την παραθέτω εδώ! Γενικά έχει ενδιαφέρον να διαβάζουμε τις απόψεις των μελών σε τέτοια θέματα και σίγουρα η συλλογικότητα βοηθάει πάρα πολύ!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 447
Καμιά πρόταση για τον επόμενο διαγωνισμό??? Θέλετε μήπως να ξεκινήσει εντός των ημερών???
Κάτι που θα θέλατε να αλλάξει αυτή την φορά?
Κάτι που θα θέλατε να αλλάξει αυτή την φορά?
Εφόσον έρχονται γιορτές θα μου άρεσε να είναι σε κλίμα χριστουγεννιάτικο! 

Manos_R- Administrator
Καλό σαν ιδέα... Κανείς άλλος?? Κάτι που θα θέλατε να αλλάζαμε στην διαδικασία της ψηφοφορίας? Ή θεωρείτε ότι είναι μια χαρά?
Εγώ πιστεύω πήγε καλά το όλο πράγμα...
Εγώ πιστεύω πήγε καλά το όλο πράγμα...

Θυμάμαι Γιώργο, είχες πει ότι ο επόμενος διαγωνισμός, θα αφορά MOC με μεγαλύτερο μέγεθος, ίσως 32 x 32?
Επίσης, όσον αφορά το πιθανό Χριστουγεννιάτικο θέμα που αναφέρει ο Μάνος, έχει ένα δίκιο, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο έχουν οι περισσότεροι (συμπεριλαμβανομένου και εμένα που δεν έχω) τα απαραίτητα κομμάτια για συγκεκριμένο θέμα γενικά (όχι μόνο για εορταστικό)...
Επίσης, όσον αφορά το πιθανό Χριστουγεννιάτικο θέμα που αναφέρει ο Μάνος, έχει ένα δίκιο, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο έχουν οι περισσότεροι (συμπεριλαμβανομένου και εμένα που δεν έχω) τα απαραίτητα κομμάτια για συγκεκριμένο θέμα γενικά (όχι μόνο για εορταστικό)...
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 689
Το πιο πιθανόν είναι o διαγωνισμός αυτός να γίνει 32χ32 για να ξεδιπλώσετε άνετα το ταλέντο σας
Σχετικά με το αν θα είναι σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση το βλέπουμε. Σχετικά με τα κομμάτια, δεν ξέρω, υπάρχει πρόβλημα? Δεν έχεις τίποτα σετ να κανιβαλήσεις??

Ωραία. Ας ξεχάσουμε το χριστουγεννιάτικο κλίμα στο διαγωνισμό, εφόσον μπορεί μέλη να αντιμετωπίζουν πρόβλημα λόγων κομματιών. Προτείνω όμως Γιώργο, όποια μέλη θέλουν να φτιάξουν κάτι χριστουγεννιάτικο πχ μέχρι 15 Δεκέμβρη (όχι σε μορφή διαγωνισμού & σε μικρές διαστάσεις το πολύ πολύ 16x16) να ανεβάσει ο καθένας τη φωτογραφία του, κι όποιος ασχολείται με photoshop ή παρόμοια προγράμματα να συγκεντρώσει όλες τις κατασκευές σε μια φωτογραφία τύπου κολάζ και να κοσμεί αυτή η φωτογραφία την αρχική σελίδα του φόρουμ τα Χριστούγεννα!! 

Manos_R- Administrator
Το κολάζ το αναλαμβάνω και εγώ δεν είναι τίποτα.
Σχετικά με τις κατασκευές όμως @Patgeo που κινείσαι σχετικά με το στοκ? Δεν μπορείς χριστουγεννιάτικο ή γενικά 32χ32? Γιατί έλεγα να γίνει 32χ32 αυτός ο διαγωνισμός.
Σχετικά με τις κατασκευές όμως @Patgeo που κινείσαι σχετικά με το στοκ? Δεν μπορείς χριστουγεννιάτικο ή γενικά 32χ32? Γιατί έλεγα να γίνει 32χ32 αυτός ο διαγωνισμός.
Gunman έγραψε:Το πιο πιθανόν είναι o διαγωνισμός αυτός να γίνει 32χ32 για να ξεδιπλώσετε άνετα το ταλέντο σαςΣχετικά με το αν θα είναι σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση το βλέπουμε. Σχετικά με τα κομμάτια, δεν ξέρω, υπάρχει πρόβλημα? Δεν έχεις τίποτα σετ να κανιβαλήσεις??
Τώρα, έχω ξεκινήσει... έχει πέσει πολύ διάλειμμα... (φωτογραφίες στην κατάλληλη ενότητα, αργότερα)!

Manos_R έγραψε:Ωραία. Ας ξεχάσουμε το χριστουγεννιάτικο κλίμα στο διαγωνισμό, εφόσον μπορεί μέλη να αντιμετωπίζουν πρόβλημα λόγων κομματιών. Προτείνω όμως Γιώργο, όποια μέλη θέλουν να φτιάξουν κάτι χριστουγεννιάτικο πχ μέχρι 15 Δεκέμβρη (όχι σε μορφή διαγωνισμού & σε μικρές διαστάσεις το πολύ πολύ 16x16) να ανεβάσει ο καθένας τη φωτογραφία του, κι όποιος ασχολείται με photoshop ή παρόμοια προγράμματα να συγκεντρώσει όλες τις κατασκευές σε μια φωτογραφία τύπου κολάζ και να κοσμεί αυτή η φωτογραφία την αρχική σελίδα του φόρουμ τα Χριστούγεννα!!
Η ιδέα σου Μάνο, είναι πολύ ωραία! Γενικά, θα μπορούσαμε να παρουσιάσουμε κάποιες κατασκευές σε Χριστουγεννιάτικο πνεύμα, πέραν του διαγωνισμού.
Πάντως, σχετικά με το θέμα ο διαγωνισμός να έχει Χριστουγεννιάτικο/εορταστικό κλίμα, εγώ έχω κάποια λίγα κόκκινα και λευκά κομμάτια που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για κάποια μικρή δημιουργία μέχρι 16 x 16 ίσως, αλλά σίγουρα όχι για διαγωνισμό τύπου 32 x 32...
Αν προκριθεί η ιδέα του Μάνου και από άλλους, θα μπορούσαμε να τα τρέξουμε και τα 2 μαζί ίσως (μέχρι πριν τα Χριστούγεννα ας πούμε να γίνουν οι εορταστικές θεματικές δημιουργίες, και μέχρι τέλος/αρχές του έτους και οι υπόλοιπες του διαγωνισμού!
Αν βέβαια θέλουν όλοι να είναι ο διαγωνισμός σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα, εννοείται ότι δεν θα φέρω αντίρρηση!

Patgeo- Administrator
Gunman έγραψε:Το κολάζ το αναλαμβάνω και εγώ δεν είναι τίποτα.
Για 32 x 32 έχω άνετα! Για Χριστουγεννιάτικο 32 x 32, δεν έχω...
Patgeo- Administrator
Μεταξύ μας, για Χριστουγεννιάτικο 32Χ32 δεν έχω ούτε κι εγώ, άλλα όλο και κάτι θα μπορούσα να κανιβαλήσω! 

Manos_R- Administrator
Το βασικό είναι να έχεις τα κομμάτια... από εκεί και πέρα δεν χρειάζεται το χριστουγεννιάτικο να είναι και χιονισμένο... Μπορεί να είναι ένα εργοστάσιο παραγωγής δώρων του Άγιου Βασίλη πχ.. 
Όπως εγώ στην mitgardia... σπάνια φτιάχνω χιονισμένα moc γιατί έχω λίγα άσπρα κομμάτια.

Όπως εγώ στην mitgardia... σπάνια φτιάχνω χιονισμένα moc γιατί έχω λίγα άσπρα κομμάτια.
Εγώ άλλωστε είπα να είναι σε χριστουγεννιάτικο κλίμα (όχι χριστουγεννιάτικο θέμα) για να μην είναι απόλυτα δεσμευτικό!
Manos_R- Administrator
Gunman έγραψε:Το βασικό είναι να έχεις τα κομμάτια... από εκεί και πέρα δεν χρειάζεται το χριστουγεννιάτικο να είναι και χιονισμένο... Μπορεί να είναι ένα εργοστάσιο παραγωγής δώρων του Άγιου Βασίλη πχ..
Ωραία ιδέα!

Βέβαια μου λείπουν ξωτικά, ο Άγιος Βασίλης και πάει λέγοντας... θα είναι ρομποτικό εργοστάσιο μάλλον (μπορεί και NXT), αν γίνει...
Patgeo- Administrator

» Σχετικά με πιθανούς mini Διαγωνισμούς
» Προτάσεις για Parts Draft
» Σχετικά με capital controls
» Ακρωνύμια σχετικά με τα LEGO
» Για τους λάτρεις των μεσαιωνικών σετ!
» Προτάσεις για Parts Draft
» Σχετικά με capital controls
» Ακρωνύμια σχετικά με τα LEGO
» Για τους λάτρεις των μεσαιωνικών σετ!
Σελίδα 1 από 1