Bricklink Sellers και LEGOμάγαζα (Σχόλια και απόψεις)
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 13 από 17 • Μοιραστείτε
Σελίδα 13 από 17 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
Απ: Bricklink Sellers και LEGOμάγαζα (Σχόλια και απόψεις)
Είναι τραγικό εγω ψωνίσει bricks απο το bricklink απο Ταϊλάνδη και ήρθαν μια χαρά με απλό ταχυδρομείο και τώρα πήγαν όλα κατά διαόλου!!!!
Mind the Βrick- Σιωπηλός ninja
Τουβλάκια : 15
Deus καλους απογονους φιλε ή αν εχεις να σου ζησουν
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
ironman έγραψε:Deus καλους απογονους φιλε ή αν εχεις να σου ζησουν
Δεν είναι τελείως άκυρος ο μάρσιπος αλλά ο μικρός μεγάλωσε, δηλαδή να κρεμάσω 13 κιλά μπροστά μου, ούτε στον εχθρό μου!
deus- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 0
Φαντάζομαι έμεινες κάγκελο μόλις είδες το κουτί! Και εγώ, το ίδιο έπαθα μόλις είδα το ποστ σου, μιας και δεν πρόλαβα να δω την 2η φωτογραφία.
Τουλάχιστον, όλα φαίνονται κομπλέ! Το σετάκι, επίσης ενδιαφέρον! Δεν το θυμάμαι να το έχω δει!
Τουλάχιστον, όλα φαίνονται κομπλέ! Το σετάκι, επίσης ενδιαφέρον! Δεν το θυμάμαι να το έχω δει!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Patgeo έγραψε:Φαντάζομαι έμεινες κάγκελο μόλις είδες το κουτί! Και εγώ, το ίδιο έπαθα μόλις είδα το ποστ σου, μιας και δεν πρόλαβα να δω την 2η φωτογραφία.
Μόλις το είδα, το μυαλό πήγε σε ταχυδρομεία, email, επιστροφές, αναμονές, κλπ. Ακόμα και όταν το άνοιξα το κουτί του μαρσίπου το LEGO ήταν τόσο καλά και πολλές φορές τυλιγμένο σε ένα γκρι πλαστικό χαρτί που απορροφά κραδασμούς που λέω μάρσιπος είναι. Δεν θα το άνοιγα ειλικρινά αν δεν έκαναν θόρυβο τα τουβλάκια!
Ναι όντως είναι ενδιαφέρον, επόμενοι στόχοι τα 70805 και 70804...
Μαρία από το John Lewis είναι αυτό???
Μου την δίνουν αυτές οι καταστάσεις... Εγώ περνάω κάτι αντίστοιχο αυτή την περίοδο με τα Τελωνεία....
Μου την δίνουν αυτές οι καταστάσεις... Εγώ περνάω κάτι αντίστοιχο αυτή την περίοδο με τα Τελωνεία....
Ναι τραγικο...
ο δρομος του
Αγγλια > Ελλαδα > Αυστραλια > Σιγκαπουρη > Αγγλια > Ελλαδα
ενω μου ειχαν πει θα επιστρεψει σε αυτους και θα μου εκαναν refund....
Ηρθε σημερα σε αυτο το χαλι λες και ηταν στα σκουπιδια..
ο δρομος του
Αγγλια > Ελλαδα > Αυστραλια > Σιγκαπουρη > Αγγλια > Ελλαδα
ενω μου ειχαν πει θα επιστρεψει σε αυτους και θα μου εκαναν refund....
Ηρθε σημερα σε αυτο το χαλι λες και ηταν στα σκουπιδια..
Νομίζω ότι έκανε τη διαδρομή αυτή, αλλά κάπου ανοίχθηκε. Το σίγουρο είναι ότι από το John Lewis δεν έφυγε έτσι.
Σε μία αντίστοιχη περίπτωση μου είχαν κάνει refund και κράτησα και το παλιό κουτί, πριν περίπου 3 χρόνια
Σε μία αντίστοιχη περίπτωση μου είχαν κάνει refund και κράτησα και το παλιό κουτί, πριν περίπου 3 χρόνια
Απλά τραγικό.- Δεν έχω λόγια.
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Μακαρι βρε Deus... Τι να πω... τους εστειλα ενα email ξανα οτι ειμαι πολυ ενοχλημενη!!!
Με φωτογραφιες κτλπ.
Με φωτογραφιες κτλπ.
Και εγώ αυτό πιστεύω θα σου κάνουν refund και θα κρατήσεις και το σετ... ενοχλητικό αλλά θα βρεθεί άκρη
Πραγματικά πόνεσα μόλις είδα το κουτί!
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Kurtz έγραψε:Πραγματικά πόνεσα μόλις είδα το κουτί!
Μια από τα ίδια και εδώ!
Τουλάχιστον έφτασε να πω...? Σε αυτή την κατάσταση και να μην έφτανε και να έπαιρνες πίσω τα χρήματα Μαρία, σίγουρα θα ήταν κάτι καλύτερο!
Πιστεύω να σε αποζημειώσουν σε κάποιο βαθμό άν όχι στο σύνολο της αγοράς...
Patgeo- Administrator
Ε δεν θα το πιστεψετε μου ηρθε email απο το john Lewis οτι εχω δωσει λανθασμενη διευθυνση και πως η dpd τους ζηταει την σωστη... Παιδια ειμαι εκτος εαυτου... τοσο ασχημο customer service δεν εχω ξαναδει στην ζωη μου!!! Ειναι οτι να ναι!!! Αν ποτε αποζημειωθω για οτιδηποτε θα ειναι θαυμα!!!! Σκεφτομαι να στειλω εμαιλ στην Lego και να τους ενημερωσω για οτι εχει συμβει... Αν και δνε φταινε σε τπτ....
Ενημέρωσε το John Lewis και με τις φώτο ότι όχι απλά η DPD ξέρει τη σωστή διεύθυνση άλλα στο έφερε και σε αυτή την κατάσταση
Το έκανα και το μεσημέρι και ξανά τώρα με φουλ φωτογραφικό υλικό που φαίνεται η διεύθυνση μου κλπ. Απλά δεν τις ανέβασα αυτές εδώ για ευνόητους λόγους...
Τραγικό!!!! Σίγουρα δεν έφυγε έτσι και κάπου ανοίχτηκε. Στην DPD μάλλον μπέρδεψαν
κουτιά και διευθύνσεις. Έκανες έναν έλεγχο αν είναι όλα τα σακουλάκια μέσα και σε καλή
κατάσταση; Να διαμαρτυρηθείς έντονα αλλά σε ευγενικό τόνο μπορεί να σε αποζημιώσουν,
αν έχουν Facebook ή κάποιο άλλο social κάνε και εκεί διαμαρτυρία.
κουτιά και διευθύνσεις. Έκανες έναν έλεγχο αν είναι όλα τα σακουλάκια μέσα και σε καλή
κατάσταση; Να διαμαρτυρηθείς έντονα αλλά σε ευγενικό τόνο μπορεί να σε αποζημιώσουν,
αν έχουν Facebook ή κάποιο άλλο social κάνε και εκεί διαμαρτυρία.
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
το πιο σπαστικό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι όταν σου ξεκινάμε την υπόθεση από το μηδέν χωρίς να κοιτάνε τυχόν ιστορικό με άλλο υπάλληλο της εξυπηρέτησης
Παιδιά, σαν να μην έφτανε η ταλαιπωρία της Μαρίας, σήμερα εντελώς ξαφνικά είδα αυτό:
Λέτε να υπάρχει κάποια σύνδεση με όλο αυτό το θέμα που προέκυψε?
Βέβαια, τέρμα κάτω με τις χώρες που κάνουν αποστολές, αναφέρουν τα εξής: "We no longer deliver to Greece or New Zealand from our website due to changes in local tax regulations. Please contact our Export team for alternative options".
Τώρα, τι μπορεί να άλλαξε από την μια στιγμή στην άλλη, μόνο αυτοί το γνωρίζουν, μιας και εγώ λόγω και επαγγέλματος δεν άκουσα κάτι...
Λέτε να υπάρχει κάποια σύνδεση με όλο αυτό το θέμα που προέκυψε?
Βέβαια, τέρμα κάτω με τις χώρες που κάνουν αποστολές, αναφέρουν τα εξής: "We no longer deliver to Greece or New Zealand from our website due to changes in local tax regulations. Please contact our Export team for alternative options".
Τώρα, τι μπορεί να άλλαξε από την μια στιγμή στην άλλη, μόνο αυτοί το γνωρίζουν, μιας και εγώ λόγω και επαγγέλματος δεν άκουσα κάτι...
Patgeo- Administrator
Ω ρε φίλε κρίμα... ήθελα να χτυπήσω μερικά Creator Expert από κει κι όχι μόνο. Κι αυτό που με στεναχωρεί πιο πολύ είναι ότι δεν πρόλαβα να αγοράσω κυρίως το Assembly Square που το είχε βγάλει σε σούπερ τιμή το Πάσχα!
Πέρα από αυτό, ούτε εγώ άκουσα κάτι για αλλαγές στους φόρους κτλ!
Πέρα από αυτό, ούτε εγώ άκουσα κάτι για αλλαγές στους φόρους κτλ!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Άγνωστο τι έχει γίνει αν υπάρχει σχέση θα είναι μικρή , δεν μπορεί εξαιτίας ενός λάθους να σταματάει η αποστολή σε ολόκληρη χώρα
σίγουρα παίζει και κάτι άλλο.
Το amazon θα βγάλει για την Black Friday το 75192 MF στα 480$ , γνωρίζει κάποιος αν θα είναι από το amazon US και θα έχει φόρους στο
τελωνείο ή πώς θα το πάρουμε αν βγεί και Ευρώπη; Το διάβασα εδώΔεν έχω αγοράσει ποτέ και δεν γνωρίζω τίποτα...
σίγουρα παίζει και κάτι άλλο.
Το amazon θα βγάλει για την Black Friday το 75192 MF στα 480$ , γνωρίζει κάποιος αν θα είναι από το amazon US και θα έχει φόρους στο
τελωνείο ή πώς θα το πάρουμε αν βγεί και Ευρώπη; Το διάβασα εδώΔεν έχω αγοράσει ποτέ και δεν γνωρίζω τίποτα...
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
OUCH!!!!
Τραγικό το να σου φτάνει κουτί σε αυτήν την κατάσταση!
Μαρία, θέλω να πιστεύω ότι θα βγάλεις άκρη. Από το John Lewis έχω αγοράσει αρκετά πράγματα και δεν είχα πρόβλημα. Το σύστημα τους βέβαια πολλές φορές είναι για τα πανηγύρια. χρειάστηκε κάποιες φορές να τους δώσω την παραγγελία τηλεφωνικά!
Δυστυχώς είναι κακό να χάνουμε μαγαζιά, ειδικά κάποια που έκαναν γενναίες εκπτώσεις κατά καιρούς...
Τραγικό το να σου φτάνει κουτί σε αυτήν την κατάσταση!
Μαρία, θέλω να πιστεύω ότι θα βγάλεις άκρη. Από το John Lewis έχω αγοράσει αρκετά πράγματα και δεν είχα πρόβλημα. Το σύστημα τους βέβαια πολλές φορές είναι για τα πανηγύρια. χρειάστηκε κάποιες φορές να τους δώσω την παραγγελία τηλεφωνικά!
Δυστυχώς είναι κακό να χάνουμε μαγαζιά, ειδικά κάποια που έκαναν γενναίες εκπτώσεις κατά καιρούς...
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
Αν το δεις (και το προλαβεις) στο amazon uk h de και λεει fulfield by amazon δεν θα εχει τελωνειο απο οσο ξερω... ασχέτως αν είναι το κατάστημα Αμερική η οπουδήποτε αλλού στον κόσμο! Απο Αμερική σίγουρα θα εχει τελωνείο...
Σελίδα 13 από 17 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
Παρόμοια θέματα
» Νέα Διαμόρφωση του Bricklink
» εναλλακτική του bricklink
» Bricklink - MOC Pop-Up Store
» Διαγωνισμός Bricklink Stud.io 2.0
» Αγορά του bricklink από την LEGO ?
» εναλλακτική του bricklink
» Bricklink - MOC Pop-Up Store
» Διαγωνισμός Bricklink Stud.io 2.0