Bricklink Sellers και LEGOμάγαζα (Σχόλια και απόψεις)
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 15 από 17 • Μοιραστείτε
Σελίδα 15 από 17 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17
Απ: Bricklink Sellers και LEGOμάγαζα (Σχόλια και απόψεις)
TeD έγραψε:Μαρία, κοίτα, έχει ακόμα εκπτώσεις! Ειδικά για parts, έχει μέχρι -80%!! Στα σέτ είναι ακόμα -25%
ΑΛΛΑ -λόγω μεγάλης κίνησης- έχει πολύ καθυστέρηση στις αποστολές. Ο Drake ήταν μάλλον τυχερός... Τα Vestas που πήραμε μαζί με τον @Kurtz στις αρχές του μήνα, μόλις εχτές το πακετάρισε... Ελπίζω να φτάσουν πριν τα χριστούγεννα!
Έκανα την παραγγελία στις 2, πακέταρε στις 7 και στις 12 παρέλαβα με ΕΛΤΑ πόρτα-πόρτα , οπότε και εσείς μάλλον προς το
τέλος της εβδομάδας θα παραλάβετε.
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Tips & Bricks
Αγόρασα από το συγκεκριμένο site 2 οδηγούς για διάφορες κατασκευές, κυρίως όμως ήθελα τον οδηγό για τα δέντρα, μιας και δεν έχω μεγάλη εμπειρία.
Η αποστολή έγινε σχετικά γρήγορα, και πρόλαβε και την Πρωτοχρονιά, παρόλο που είναι μέρες που γίνεται χαμός! Το πακετάκι του ήταν αρκετά καλό και προστάτευε το περιεχόμενο.
Αγόρασα από το συγκεκριμένο site 2 οδηγούς για διάφορες κατασκευές, κυρίως όμως ήθελα τον οδηγό για τα δέντρα, μιας και δεν έχω μεγάλη εμπειρία.
Η αποστολή έγινε σχετικά γρήγορα, και πρόλαβε και την Πρωτοχρονιά, παρόλο που είναι μέρες που γίνεται χαμός! Το πακετάκι του ήταν αρκετά καλό και προστάτευε το περιεχόμενο.
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Καλορίζικα Γιώργο! Αν μπορείς στον οδηγό για τις κατασκευές δες αν έχει κάτι δικό μου γιατί κάποια στιγμή είχε ανεβάσει στο Facebook του κάτι, και με διαβεβαίωσε ότι δεν το έχει στο τεύχος που πουλάει
Patgeo- Administrator
Gunman έγραψε:Καλορίζικα Γιώργο! Αν μπορείς στον οδηγό για τις κατασκευές δες αν έχει κάτι δικό μου γιατί κάποια στιγμή είχε ανεβάσει στο Facebook του κάτι, και με διαβεβαίωσε ότι δεν το έχει στο τεύχος που πουλάει
Γιώργο, βρήκα ευκαιρία το Σαββατοκύριακο και τσέκαρα τα booklets. Απ'ότι είδα, δεν έχει τίποτε δικό σου μέσα.
Patgeo- Administrator
Παίδες προσπαθώ από χθες βράδυ να μπω στο bricklink που θέλω κάποια info για κάποια κομμάτια και δε μπορώ να μπω στη σελίδα! Εσείς μπαίνετε κανονικά;
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Manos_R έγραψε:Παίδες προσπαθώ από χθες βράδυ να μπω στο bricklink που θέλω κάποια info για κάποια κομμάτια και δε μπορώ να μπω στη σελίδα! Εσείς μπαίνετε κανονικά;
Ναι ήμουνα χτες αρκετές ώρες.. και τώρα που το τσέκαρα όλα καλά!
Mind the Βrick- Σιωπηλός ninja
Τουβλάκια : 15
Manos_R έγραψε:Παίδες προσπαθώ από χθες βράδυ να μπω στο bricklink που θέλω κάποια info για κάποια κομμάτια και δε μπορώ να μπω στη σελίδα! Εσείς μπαίνετε κανονικά;
Μάνο, μόλις μπήκα κανονικά. Δοκίμασε άλλο browser μήπως και έχει θέμα (αν δεν το έκανες ήδη).
Patgeo- Administrator
Και εγώ μπαίνω κανονικά.
Ερώτηση: Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με τις αγορές από Νορβηγία; Είναι στην ΕΕ; Πληρώνουμε τελωνείο;
Βρήκα αυτόν τον πωλητή που έχει ενδιαφέροντα
σετάκια σε πολύ καλές τιμές και με λογικά μεταφορικά, η πληρωμή όμως είναι σε Νορβηγικές κορώνες που
νομίζω γίνεται κανονικά η μετατροπή από Paypal.
Ερώτηση: Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με τις αγορές από Νορβηγία; Είναι στην ΕΕ; Πληρώνουμε τελωνείο;
Βρήκα αυτόν τον πωλητή που έχει ενδιαφέροντα
σετάκια σε πολύ καλές τιμές και με λογικά μεταφορικά, η πληρωμή όμως είναι σε Νορβηγικές κορώνες που
νομίζω γίνεται κανονικά η μετατροπή από Paypal.
Φοβαμαι πως θα εχεις τελωνειο...
χώρες μέλη της ΕΕ
Αυστρία Κύπρος
Βέλγιο Λετονία
Βουλγαρία Λιθουανία
Γαλλία Λουξεμβούργο
Γερμανία Μάλτα
Δανία Ουγγαρία
Ελλάδα Πολωνία
Εσθονία Πορτογαλία
Ηνωμένο Βασίλειο Ρουμανία
Ιρλανδία Σλοβακία
Ισπανία Σλοβενία
Ιταλία Σουηδία
Κάτω Χώρες Τσεχία
Κροατία Φινλανδία
χώρες μέλη της ΕΕ
Αυστρία Κύπρος
Βέλγιο Λετονία
Βουλγαρία Λιθουανία
Γαλλία Λουξεμβούργο
Γερμανία Μάλτα
Δανία Ουγγαρία
Ελλάδα Πολωνία
Εσθονία Πορτογαλία
Ηνωμένο Βασίλειο Ρουμανία
Ιρλανδία Σλοβακία
Ισπανία Σλοβενία
Ιταλία Σουηδία
Κάτω Χώρες Τσεχία
Κροατία Φινλανδία
Παιδιά το μαγαζί που ψωνίσατε απο Αυστρία έφαγε Ban!!!!
Στην σελίδα του στο fb υποτίθεται γράφει αναλυτικά τι έγινε...
Στην σελίδα του στο fb υποτίθεται γράφει αναλυτικά τι έγινε...
Gunman έγραψε:σε ποιο μαγαζί αναφέρεσαι Μαρία?
https://store.bricklink.com/Infeoz?itemID=185908592#/suspend
Περίεργο είχε πολύ λίγα αρνητικά reviews.
Από Νοέμβρη και μετά λέει είχε με σχεδόν 1000 παραγγελίες... Μάλλον χάσαμε την μπάλα και αυτοί... λογικό με τέτοιες τιμές...
Γνωρίζει κάποιος το συγκεκριμένο κατάστημα; https://www.brickshop.eu/ Έχει έδρα Ολλανδία
από ότι κατάλαβα οπότε εντός ΕΕ δεν θα έχει και φόρους από ότι είδα έχει τεράστια ποικίλία και κάποιες καλές τιμές. Έκανα δοκιμαστικά
μέχρι το payment παραγγελία το Corner garage και το δίνει τιμή συνολικά 186€ με δώρο το 40306 και παράδοση 20-22 / 2 ή 191€
με DHL και παράδοση 18/2.
από ότι κατάλαβα οπότε εντός ΕΕ δεν θα έχει και φόρους από ότι είδα έχει τεράστια ποικίλία και κάποιες καλές τιμές. Έκανα δοκιμαστικά
μέχρι το payment παραγγελία το Corner garage και το δίνει τιμή συνολικά 186€ με δώρο το 40306 και παράδοση 20-22 / 2 ή 191€
με DHL και παράδοση 18/2.
FireStarToys!
Ακόμα μια υπέροχη αγορά! Φθηνά μεταφορικά από Αγγλία, αν και οι τιμές τους γενικότερα είναι τσιμπημένες κάπως, κάτι που παραβλέπεται σε κάποιον βαθμό λόγω και της ποιότητας των προϊόντων που διαθέτουν.
Το πακέτο το παρέλαβα μέσα σε 6 μέρες μαζί με το Σαββατοκύριακο, οπότε μπορεί να ήρθε και νωρίτερα!
Ακόμα μια υπέροχη αγορά! Φθηνά μεταφορικά από Αγγλία, αν και οι τιμές τους γενικότερα είναι τσιμπημένες κάπως, κάτι που παραβλέπεται σε κάποιον βαθμό λόγω και της ποιότητας των προϊόντων που διαθέτουν.
Το πακέτο το παρέλαβα μέσα σε 6 μέρες μαζί με το Σαββατοκύριακο, οπότε μπορεί να ήρθε και νωρίτερα!
Patgeo- Administrator
Εχω παρατηρήσει ότι το Gamescom έχει αυξήσει τις τιμες κατα πολύ. Βλέπω πονηρεψανε ,το λέω γιατί εγω εκανα αρκετές αγορες λεγκο απο εκεί.
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Καλώς ή κακώς έχει πλέον μονοπώλιο αρκετά σετάκια κυρίως σπάνια και μεγάλα (με εξαίρεση τα CLS σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη, τα οποία βέβαια δε διεκπεραιώνουν ηλεκτρονικές ή τηλεφωνικές παραγγελίες). Οπότε όλο αυτό το βρίσκω φυσικό... Παρ' όλα αυτά υπάρχουν ακόμα κάποιες συμφέρουσες προτάσεις: είδα πχ το Lego Creator Winter Village Fire Station (10263) στα 78 ευρώ περίπου. Δεν το λες και κακό! Ανάλογα βέβαια τη wishlist του καθενός!
Manos_R- Administrator
και μην ξεχναμε περα απο τα σετακια που εχει, εχει τη δυνατοτητα για ατοκες δοσεις σε οσους κανουν ψωνια με πιστωτικη. σημαντικη λεπτομερεια που δυστυχως τα περισσοτερα λεγκομαγαζα δε διαθετουν.
chronis888- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 10
Αν δεν κάνω λάθος, αυτό με τις άτοκες δόσεις ισχύει και για τα Public (νομίζω είναι μέχρι 12)!
Manos_R- Administrator
Bricklink Seller
Figsbricks
Αρκετά καλές τιμές σε μερικά parts, σε μερικά όχι και τόσο αλλά γενικά πολύ ικανοποιημένος και άμεση αποστολή του invoice και της παραγγελίας!
Figsbricks
Αρκετά καλές τιμές σε μερικά parts, σε μερικά όχι και τόσο αλλά γενικά πολύ ικανοποιημένος και άμεση αποστολή του invoice και της παραγγελίας!
Online παραγγελία από Public (λόγω έκπτωσης ακόμα και σε ολοκαίνουρια σετ), με αποστολή στον χώρο μου δωρεάν, ελέω κορονοϊού!
Όλα καλά, παρέλαβα σε 4 μέρες με μια αργία ενδιάμεσα (25η Μαρτίου), αλλά αυτό το αυτοκόλλητο που το βάζουν όπου να'ναι, στον λαιμό μου κάθεται!
Όπως και να έχει, και αφού όλα πήγαν καλά,
Όλα καλά, παρέλαβα σε 4 μέρες με μια αργία ενδιάμεσα (25η Μαρτίου), αλλά αυτό το αυτοκόλλητο που το βάζουν όπου να'ναι, στον λαιμό μου κάθεται!
Όπως και να έχει, και αφού όλα πήγαν καλά,
Patgeo- Administrator
Μπράβο πολύ καλός χρόνος παράδοσης και με αργία ενδιάμεσα. Μια χαρά το -20% σε καινούρια σετς! Αυτό με το αυτοκόλλητο το είδα και στη φωτογραφία φίλε μου, αλλά τι να κάνουμε. Με λίγη προσοχή μπορείς να το βγάλεις χωρίς να καταστραφεί η συσκευασία!
Manos_R- Administrator
Σελίδα 15 από 17 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17
Παρόμοια θέματα
» Νέα Διαμόρφωση του Bricklink
» εναλλακτική του bricklink
» Bricklink - MOC Pop-Up Store
» Διαγωνισμός Bricklink Stud.io 2.0
» Αγορά του bricklink από την LEGO ?
» εναλλακτική του bricklink
» Bricklink - MOC Pop-Up Store
» Διαγωνισμός Bricklink Stud.io 2.0