Άνοιξε τις πόρτες του το LEGO Store στην Θεσσαλονίκη
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner
Σελίδα 3 από 5 • Μοιραστείτε
Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: Άνοιξε τις πόρτες του το LEGO Store στην Θεσσαλονίκη
@Ted σε ευχαριστώ πολύ που το τσεκάρεις! Αλλά αρχική τιμή πάει πολύ ρε γαμωτο... Με την προσφορά κάτι γινόταν του σαββατοκύριακου... Όλοι μείον είμαστε μετά την black friday είναι η αλήθεια... Θα το πάρω μόνο αν το βρω σε προσφορά...
Mind the Βrick- Σιωπηλός ninja
Τουβλάκια : 15
Έγινε ένα πολύ ωραίο event για τους λάτρεις του Ninjago το Σάββατο στα εγκαίνια, είδα κάποια βίντεο! Πήγε κανείς να δώσει περισσότερο feedback γενικά;
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Με τη βροχή που έριξε το Σάββατο, ειδικά κατά τις 11-12 το πρωί, ήταν ήρωες αυτοί που κατέβηκαν!
deus- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 0
Εγώ πήρα τον μικρό μου και καταφέραμε να πάμε μια βόλτα και το πρώτο και το δεύτερο Σάββατο, λίγο πριν ξεσπάσει η βροχή.
Δεν είχα ψωνίσει τίποτα τη Black Friday και ήθελα ομολογώ τα χριστουγεννιάτικα σετάκια δώρο οπότε έκανα τις ανάλογες καταθέσεις μου!
Το πρώτο Σάββατο συνάντησα και τον Gunman που είχε κατασκηνώσει μπροστά στον τοίχο!
Τον υπεύθυνο του Μουστάκα για τα Legoμάγαζα αλλά και τα Lego στα καταστήματα Μουστάκας τον γνώρισα και εγώ όπως και ο Γιώργος και είναι πολύ συμπαθητικό παιδί.
Δεν είχα ψωνίσει τίποτα τη Black Friday και ήθελα ομολογώ τα χριστουγεννιάτικα σετάκια δώρο οπότε έκανα τις ανάλογες καταθέσεις μου!
Το πρώτο Σάββατο συνάντησα και τον Gunman που είχε κατασκηνώσει μπροστά στον τοίχο!
Τον υπεύθυνο του Μουστάκα για τα Legoμάγαζα αλλά και τα Lego στα καταστήματα Μουστάκας τον γνώρισα και εγώ όπως και ο Γιώργος και είναι πολύ συμπαθητικό παιδί.
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
Μιχάλη πως είναι το όνομα του υπεύθυνου;
Manos_R- Administrator
Δήμος Χατζηαθανασίου, πήρα και μια κάρτα του αν χρειαστούμε κάτι...
Πολύ ωραία παιδιά!
Ερώτηση! Πήρε κανένας "χτιστό" ποτηράκι από τον τοίχο? Και αν ναι, του είπε κανένας τίποτε? Λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα, μιας και σου λένε όσα χωρέσουν στο ποτήρι €20 ή όσα είναι, απλά ρωτάω για παν ενδεχόμενο!
Ερώτηση! Πήρε κανένας "χτιστό" ποτηράκι από τον τοίχο? Και αν ναι, του είπε κανένας τίποτε? Λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα, μιας και σου λένε όσα χωρέσουν στο ποτήρι €20 ή όσα είναι, απλά ρωτάω για παν ενδεχόμενο!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
A μάλιστα, τον γνωρίζω. Μιλήσαμε μαζί χθες στο τηλέφωνο!
Manos_R- Administrator
Γιώργο δεν θα έχεις πρόβλημα να τα χτίσεις (αυτό έλειπε) αλλά προσωπικά μου την "είπαν" στο κλείστιμο του κουτιού στην κορυφή επειδή δεν έκλεινε καλά...
είχα συνηθίσει τα LEGO store στο εξωτερικό που δεν κολάνε σ'αυτά και στα κλείνουν και με ταινία από πάνω...
Εδώ είναι λίγο πιο σφηκτά τα πράγματα
είχα συνηθίσει τα LEGO store στο εξωτερικό που δεν κολάνε σ'αυτά και στα κλείνουν και με ταινία από πάνω...
Εδώ είναι λίγο πιο σφηκτά τα πράγματα
Αν είναι δυνατόν, τέτοια μικροπρέπεια λες και μπαίνουν μέσα αν παραγεμίσεις το ποτήρι.
Jimmy- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 4
Ε ναι λες και θα μπούνε μέσα... άσε απογοητεύτηκα λίγο
Και πόσο μάλλον σε καλούς πελάτες όπως εμείς, που τόσα χρόνια "συντηρούμε" αυτά τα παιχνιδάδικα... Τί να κάνουμε, και μόνο που έχουμε πλέον LCS στην Ελλάδα ας είμαστε ευχαριστημένοι.
Ντροπή να το κάνουν θέμα, προφανώς υπερβάλλον ζήλος από υπαλλήλους, αλλά και χωρίς ενημέρωση από τον υπεύθυνο. Αν βλέπανε στο εξωτερικό που σε βοηθάνε να βάλεις όσο το δυνατόν περισσότερα και μετά σου στέλνουν email για να τους αξιολογήσεις...
deus- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 0
Εγώ πάντως που έσκασα μύτη φορώντας κολωνια και γραβάτα έβαλα όσα ήθελα.! . Αθέμιτα μέσα έβαλα.!
chronis888- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 10
@chronis888 Αντιθέτως, το κατ'εξοχήν θεμιτό μέσο το φαίνεσθαι!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Jimmy στις 19/12/2019, 23:42, 1 φορά
deus έγραψε:Ντροπή να το κάνουν θέμα, προφανώς υπερβάλλον ζήλος από υπαλλήλους, αλλά και χωρίς ενημέρωση από τον υπεύθυνο. Αν βλέπανε στο εξωτερικό που σε βοηθάνε να βάλεις όσο το δυνατόν περισσότερα και μετά σου στέλνουν email για να τους αξιολογήσεις...
Όχι αν δεν κάνω λάθος η υπεύθυνη του καταστήματος ήταν.. Μάλλον θα τους έχουν πει να κλείνει το καπάκι...
@chronis888 Ωραίος
Ο πιο γρήγορος τρόπος για να χάσεις πελάτες. Και όχι πελάτες του ενός σετ για το βαφτιστήρι τους τον χρόνο. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα, αν μου συνέβαινε. Τώρα να σου κάνουν παρατήρηση γιατί δεν κλείνει το ποτηράκι, την στιγμη που πληρώνεις!!!!
Μερικά πράγματα, πραγματικά δεν μπορώ να τα καταλάβω
Μερικά πράγματα, πραγματικά δεν μπορώ να τα καταλάβω
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Μάλιστα! Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση παιδιά!
Γιώργο, αυτό το έζησα και στην Αγγλία! Η υπάλληλος που με είδε, με υποδέχθηκε με ένα πλατύ χαμόγελο (μάλλον κάτι κατάλαβε που έφαγα σχεδόν μια ώρα στον τοίχο) και με βοήθησε να κάτσει καλά το καπάκι και έβαλε και κολλητική ταινία μετά!
Ίσως εδώ υπάρχει κάποια "άτυπη" γραμμή οδηγιών...
Γιώργο, αυτό το έζησα και στην Αγγλία! Η υπάλληλος που με είδε, με υποδέχθηκε με ένα πλατύ χαμόγελο (μάλλον κάτι κατάλαβε που έφαγα σχεδόν μια ώρα στον τοίχο) και με βοήθησε να κάτσει καλά το καπάκι και έβαλε και κολλητική ταινία μετά!
Ίσως εδώ υπάρχει κάποια "άτυπη" γραμμή οδηγιών...
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Μπα Γιώργο, στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης νομίζω ότι γνωρίζουν το οικονομικό/γραφειοκρατικό/τιμολογιακό κομμάτι της Lego, αλλά δεν είναι στο 'πνεύμα' της εταιρίας. Και εγώ όσες φορές μίλησα με το support στο επίσημο site της Lego φτάσαμε να λέμε τρελά πράγματα (πάρα-πάρα πολύ φιλικοί τύποι/πέρα από εξυπηρετικοί).
Και αυτό νομίζω πρέπει και να στο έχει εμφυσήσει ο υπεύθυνος (ο οποίος πρέπει και να το 'πιστεύει'), αλλά πρέπει και να το 'έχεις' ο ίδιος ως άτομο/πωλητής/αντιπρόσωπος. Αυτά μάλλον λείπουν και τα δύο στο εδώ κατάστημα. Αλλά ας αφήσουμε λίγο χρόνο, αρχή είναι...
Και αυτό νομίζω πρέπει και να στο έχει εμφυσήσει ο υπεύθυνος (ο οποίος πρέπει και να το 'πιστεύει'), αλλά πρέπει και να το 'έχεις' ο ίδιος ως άτομο/πωλητής/αντιπρόσωπος. Αυτά μάλλον λείπουν και τα δύο στο εδώ κατάστημα. Αλλά ας αφήσουμε λίγο χρόνο, αρχή είναι...
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
Θοδωρή θα συμφωνήσω στο ότι την νοοτροπία της LEGO δεν την έχουν σίγουρα
Να δηλώσω κι εγώ ότι στο κατάστημα της Φρανκφούρτης από το οποίο πήρα κατά καιρούς 6-7 ποτηράκια όταν σύχναζα στην περιοχή συνέβαινε ακριβώς το ίδιο. Όχι μόνο δεν μου είπαν τίποτα ποτε αλλά με βοηθούσαν να κλείσω τα ποτηράκια (ή να μην κλείσω κάποια!) και τα κολλούσαν με ταινία.
Ίσως θα χρειαζόταν να περάσουν κάποια εκπαίδευση από υπάλληλο της ίδιας της Lego πάντως...
Ίσως θα χρειαζόταν να περάσουν κάποια εκπαίδευση από υπάλληλο της ίδιας της Lego πάντως...
Είναι θέμα νοοτροπίας.. Αν αυτές τις "insert word" εντολές έχουν από πάνω... Τι να πω.. Όταν μιλάνε για επενδύσεις πολλών χιλιάδων ευρώ νομίζω δεν θα έπρεπε να τους πειράζει το ένα εκατοστό extra Bricks στο κουτάκι...
Εγω πιστεύω Γιώργο να μην χαλαστεις κ μην δώσεις σημασία. Αυτά μόνο στο ελλαντα συμβαίνουν να ξέρεις. Δεν παίζει τέτοια εντολή να δώσει η Λέγκο. Έτσι χάνουν πελάτες, κλείνουν κ βγαίνουν στα κανάλια κ λενε δεν με στηριξε η αγορά.
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Όχι από την LEGO σίγουρα όχι, από τον Μουστάκα εννοούσα
Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» Άνοιξε τις πόρτες του το LEGO Store στην Θεσσαλονίκη
» Lego Store Λονδίνο
» LEGO Store Calendar
» LEGO Store Greece / Frozen II
» Επίσκεψη στο official Lego Store Copenhagen!
» Lego Store Λονδίνο
» LEGO Store Calendar
» LEGO Store Greece / Frozen II
» Επίσκεψη στο official Lego Store Copenhagen!
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner
Σελίδα 3 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης