Άνοιξε τις πόρτες του το LEGO Store στην Θεσσαλονίκη
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner
Σελίδα 2 από 5 • Μοιραστείτε
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: Άνοιξε τις πόρτες του το LEGO Store στην Θεσσαλονίκη
Μίλησε με το καλό στον υπεύθυνο και αν δεν συνεργαστεί, υπάρχει η δυνατότητα να χτίσουμε την είσοδο με lego!
deus- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 0
Απλά θα κάνουμε το μαγαζί να γέρνει σαν το Apocalypseburg
Εντάξει θα του κάνουμε και μεις μια παρουσίαση με τα καλά που διαθέτουμε στο μαγαζί του, θα μας κάνει και αυτός τα γλυκά τα μάτια στο Μουστάκα...
Και μετά θα λέμε στο τηλέφωνο...
«Βάλε και λίγο city κυρ Στέφανε, βάλε και λίγο exclusive»11.12.2019
Και μετά θα λέμε στο τηλέφωνο...
«Βάλε και λίγο city κυρ Στέφανε, βάλε και λίγο exclusive»11.12.2019
chronis888- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 10
Χαχαχα! Έτσι ακριβώς! Έχουμε πράγμα για χτίσιμο...!
Μακάρι να προκύψει κάτι, ότι και αν είναι αυτό! Πιστεύω θα βγούμε ωφελημένοι και οι 2!
Μακάρι να προκύψει κάτι, ότι και αν είναι αυτό! Πιστεύω θα βγούμε ωφελημένοι και οι 2!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Μακάρι παιδιά να γίνει κάτι, αλλά όπως τον είδα τον υπεύθυνο (κάθησα πάνω από μία ώρα στο κατάστημα, οπότε μιλήσαμε 3-4 φορές που ήταν χαλαρός), μου φάνηκε ευγενικός, αλλά όχι πολύ 'ευέλικτος'.
Τώρα, αν γίνει επίσημη παρουσίαση του φόρουμ ίσως αλλάξουν τα πράγματα (εγώ πάντως δεν είπα τίποτα, αφήνω τα μεγάλα κεφάλια να κάνουν την επίσημη εισαγωγή )
Πάντως, Σάββατο θα περάσω και εγώ (έχω κάτι ...εκκρεμότητες), αλλά μπορώ μετά τις 2.30... Θα είναι κανένας σας;
Τώρα, αν γίνει επίσημη παρουσίαση του φόρουμ ίσως αλλάξουν τα πράγματα (εγώ πάντως δεν είπα τίποτα, αφήνω τα μεγάλα κεφάλια να κάνουν την επίσημη εισαγωγή )
Πάντως, Σάββατο θα περάσω και εγώ (έχω κάτι ...εκκρεμότητες), αλλά μπορώ μετά τις 2.30... Θα είναι κανένας σας;
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
Gunman έγραψε:Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό όσο αφορά την λιανική (θα κάνω βέβαια μια προσπάθεια) αλλά μπορεί να γίνουν αλλα πράγματα
Επιτέλους, να βρω έναν λόγο να τρέχω μέχρι το mall! Τουλάχιστον ώσπου να ανοίξει πιο κοντά lcs.
Jimmy- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 4
Jimmy με τους gricks δεν έχεις επαφές? Γιατί απ'οσο ξέρω οι συγκεκριμένοι έχουν ήδη εποφεληθει από αυτή την γνωριμία
Όχι Γιώργο, δεν έχω! Τη γνωρίζω την κοινότητα, αλλά δεν έχει τύχει να έρθω σε επαφή. Αυτή εδώ η σελίδα σου μου αρέσει γιατί είναι πιο ζωντανή. Γενικά δεν είμαι κοινωνικός με το χόμπι, γι' αυτό και το προηγούμενο σχόλιό μου βασικά είναι αστείο!
Jimmy- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 4
TeD έγραψε:Μακάρι παιδιά να γίνει κάτι, αλλά όπως τον είδα τον υπεύθυνο (κάθησα πάνω από μία ώρα στο κατάστημα, οπότε μιλήσαμε 3-4 φορές που ήταν χαλαρός), μου φάνηκε ευγενικός, αλλά όχι πολύ 'ευέλικτος'.
Υπάρχει περίπτωση να είμαι και εγώ κέντρο για κάτι εκκρεμότητες που έχω
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Μακάρι να κατέβω και εγώ παιδιά...
Χαίρομαι που σου αρέσει η παρέα μας Jimmy
Χαίρομαι που σου αρέσει η παρέα μας Jimmy
Απορία lego store και moystakas έχουν ίδιες τιμές σωστά?
Mind the Βrick- Σιωπηλός ninja
Τουβλάκια : 15
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Manos_R έγραψε:Ναι έχουν ίδιες τιμές!
Σε ευχαριστώ Μάνο ζήτησε ο ανιψιός Ninjago!!! Είναι σε καλό δρόμο το παιδί!!!
Όσοι έχετε πάει Αθήνα η Θεσσαλονίκη είχε το Stranger Things?
Ναι Μαρία, στην Θεσσαλονίκη τουλάχιστον το είχε. Δεν συγκράτησα τιμή όμως (κάτι διόλου ευκαταφρόνητο πάντως...)
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
250 στο σάιτ της lego... Θα πάρω αύριο να ρωτήσω στο mall. Με την επιταγή είναι καλή φάση... πέρνεις 50 ευρώ... βγαίνει και το δώρο του ανιψιού! Κοίταγα τιμές και στο bricklink από περιέργεια και βγαίνει στα ίδια λεφτά με μεταφορικά...
Εννοείται ο ανιψιός είναι σε καλό δρόμο! Αγαπάμε Ninjago!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Μου φαίνεται τα έστειλαν τα όλα σε εσάς για τα εγκαίνια!!!! Δεν υπάρχει Αθήνα...
Καλημέρα παιδιά, ενημερωτικά, όπως είπε και ο Γιώργος σε προηγούμενο post, ανακοινώθηκε στο Facebook του Lego Shop Αθήνας/Θεσσαλονίκης ότι: "Τα LEGO Stores Greece σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σας επιστρέφουν, το Σάββατο 14/12 και την Κυριακή 15/12, το 20% της αξίας των αγορών σας άνω των 50€ σε δωροεπιταγή!" (δηλ. η ίδια προσφορά με του προηγούμενου Σαββάτου, απλά ισχύει και την Κυριακή που θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα)
Εγώ δυστυχώς μάλλον δεν θα προλάβω σήμερα τα επίσημα εγκαίνια της Θεσσαλονίκης (αν και ίσως οριακά να καταφέρω να περάσω 15:00 με 16:00). Μετά τις 16:30 έχω να πάω σε παιδικό πάρτυ με θέμα ...Ninjago, όπου ο εορτάζων -πωρωμένος φίλος των Lego- θα είναι ντυμένος Kai (με official merchandise). Εννοείται ότι του πήρα σχετικό δωράκι
Εγώ δυστυχώς μάλλον δεν θα προλάβω σήμερα τα επίσημα εγκαίνια της Θεσσαλονίκης (αν και ίσως οριακά να καταφέρω να περάσω 15:00 με 16:00). Μετά τις 16:30 έχω να πάω σε παιδικό πάρτυ με θέμα ...Ninjago, όπου ο εορτάζων -πωρωμένος φίλος των Lego- θα είναι ντυμένος Kai (με official merchandise). Εννοείται ότι του πήρα σχετικό δωράκι
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Καλημέρα, με τη βροχή σήμερα δύσκολα θα κατέβει πολύς κόσμος και με τα παιδιά κιόλας στο κέντρο... Εμένα με βλέπω μια καθημερινή να πηγαίνω για πρώτη φορά
deus- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 0
Πολύ κακοκαιρία σήμερα... δεν βγήκαμε από το σπίτι...
Gunman έγραψε:Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό όσο αφορά την λιανική (θα κάνω βέβαια μια προσπάθεια) αλλά μπορεί να γίνουν αλλα πράγματα
Πές του και για χοντρική έχει πράμα να πάρουμε
Δεν πρόλαβα ούτε και εγώ να πάω λόγω υποχρεώσεων, περνάω απέξω μόνο κάθε βράδυ που σχολάω και το βλέπω κλειστό σαν παιδάκι στην βιτρίνα
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Σήμερα, σήμερα! Μάλλον θα είμαι κάπου εκεί τριγύρω 3-5. Ίσως περάσω για ένα οφθαλμόλουτρο (και ο,τι προκύψει )
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
TeD έγραψε:Σήμερα, σήμερα! Μάλλον θα είμαι κάπου εκεί τριγύρω 3-5. Ίσως περάσω για ένα οφθαλμόλουτρο (και ο,τι προκύψει )
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Τελικά, προέκυψε τίποτε χθες, Θοδωρή?
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Καλημέρα Γιώργο!
Μπα, πέρασα κατά τις 4 περισσότερο μήπως και βρω κανέναν από το forum, αλλά δεν είδα κάποιον (τουλάχιστον που να γνωρίζω). Ούτε ο υπεύθυνος ήταν (λογικό... Κυριακάτικα...). Από την άλλη, το ταμείον είναι μείον, οπότε συγκρατήθηκα. Ελπίζω να παίξουν και στο μέλλον αντίστοιχες (και ίσως και καλύτερες; ) προσφορές.
(ps. @mariakala, ενημερωτικά, επιβεβαίωσα ότι υπάρχουν τουλάχιστον δύο κομμάτια Stranger Things στην Θεσσαλονίκη)
Μπα, πέρασα κατά τις 4 περισσότερο μήπως και βρω κανέναν από το forum, αλλά δεν είδα κάποιον (τουλάχιστον που να γνωρίζω). Ούτε ο υπεύθυνος ήταν (λογικό... Κυριακάτικα...). Από την άλλη, το ταμείον είναι μείον, οπότε συγκρατήθηκα. Ελπίζω να παίξουν και στο μέλλον αντίστοιχες (και ίσως και καλύτερες; ) προσφορές.
(ps. @mariakala, ενημερωτικά, επιβεβαίωσα ότι υπάρχουν τουλάχιστον δύο κομμάτια Stranger Things στην Θεσσαλονίκη)
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» Άνοιξε τις πόρτες του το LEGO Store στην Θεσσαλονίκη
» Lego Store Λονδίνο
» LEGO Store Calendar
» LEGO Store Greece / Frozen II
» Επίσκεψη στο official Lego Store Copenhagen!
» Lego Store Λονδίνο
» LEGO Store Calendar
» LEGO Store Greece / Frozen II
» Επίσκεψη στο official Lego Store Copenhagen!
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner
Σελίδα 2 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης