Επερχόμενα Lego Set
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 38 από 40 • Μοιραστείτε
Σελίδα 38 από 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Απ: Επερχόμενα Lego Set
Είδα ότι το ανέβασε αυτός, αλλά δεν κατάλαβα ότι ήταν δικό του, μιας και στις περιγραφές, τα είχε στα αγγλικά.
Εντωμεταξύ, ο πάγκος πάνω στον οποίο είναι, είναι ίσα ίσα!
Εντωμεταξύ, ο πάγκος πάνω στον οποίο είναι, είναι ίσα ίσα!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Έχει φτιάξει και καινούριο κανάλι στο youtube και σχολιάζει τα πάντα στα Αγγλικά πλέον. Δεν ασχολείται με το προηγούμενο!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Παρουσιάστηκε σήμερα από την LEGO το πιο αμφιλεγόμενο Ideas σετ των τελευταίων ετών! Φυσικά είναι το 21325 Medieval Blacksmith,
33ο Ideas σετ κατά σειρά! Η μεγάλη επιστροφή(; ) στο μεσαιωνικό θέμα με ένα σετ που έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις λόγω της
μεγάλης διαφοράς με το αντίστοιχο Ideas που ψηφίστηκε και λόγω του πιό ''παιδικού'' σετ που σου κάνει ένα 18+. Όλοι συμφωνούν
σε ένα πράγμα : τα minifigs και κυρίως το άλογο είναι κορυφαία! Έχει και φωτάκι για την φωτιά! Έχει 2164 κομμάτια,
τιμή Ελλάδα στα 159,99€ και θα κυκλοφορήσει 1η Φεβρουαρίου. Εγώ προσωπικά θα το πάρω αν πέσει αρκετά η τιμή, εσείς πώς το βλέπετε;
33ο Ideas σετ κατά σειρά! Η μεγάλη επιστροφή(; ) στο μεσαιωνικό θέμα με ένα σετ που έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις λόγω της
μεγάλης διαφοράς με το αντίστοιχο Ideas που ψηφίστηκε και λόγω του πιό ''παιδικού'' σετ που σου κάνει ένα 18+. Όλοι συμφωνούν
σε ένα πράγμα : τα minifigs και κυρίως το άλογο είναι κορυφαία! Έχει και φωτάκι για την φωτιά! Έχει 2164 κομμάτια,
τιμή Ελλάδα στα 159,99€ και θα κυκλοφορήσει 1η Φεβρουαρίου. Εγώ προσωπικά θα το πάρω αν πέσει αρκετά η τιμή, εσείς πώς το βλέπετε;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DRAKE στις 19/1/2021, 22:49, 1 φορά
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Προσωπικά μου αρέσει πολύ και έχει ωραίες λεπτομέρειες στο εσωτερικό και ωραίες φιγούρες! Μπαίνει άνετα wishlist, αλλά όχι για άμεση αγορά! Θα περιμένω λίγο να πέσει η τιμή!
Manos_R- Administrator
Ωραίο σετ, αν και αρκετά μακριά από το original submission, φαίνεται να έχει αρκετά ενδιαφέροντες τεχνικές, ειδικά στην σκεπή!
Στα bonus, αυτή η ασπίδα black falcon με γυρνάει πολλά χρόνια πίσω! Στο 1993 συγκεκριμένα και στο 6057!!!!!
Στα bonus, αυτή η ασπίδα black falcon με γυρνάει πολλά χρόνια πίσω! Στο 1993 συγκεκριμένα και στο 6057!!!!!
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Το original σετ ήταν λίγο πιο "σκοτεινό" και με πιο ενδιαφέρουσα σκεπή.
Η υλοποίηση έχει πιο χαρούμενα χρώματα και θετική διάθεση.
Οι φιγούρες όντως είναι πολύ ωραίες.
Προσωπικά θα το προσπεράσω πάντως. Υπάρχουν πολλά σετ που είναι καλύτερα.
Promitheas- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 0
Θυμάμαι ότι το είχα ψηφίσει αυτό, δεν είχα συνειδητοποιήσει όμως πόσο μικρότερο έκαναν το επίσημο σετ από την ideas submission! Και πάλι ωραίο είναι βέβαια, ειδικά αν ξαναβγεί σειρά castle φέτος θα είναι ό,τι πρέπει για να την συμπληρώνει!
Jimmy- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 4
Όντως, και εγώ πιστεύω ότι δεν μπορεί να συγκριθεί με το πρωτότυπο σε πολλά επίπεδα και κυρίως στο μέγεθος και την τεχνοτροπία της σκεπής.
Οι φιγούρες και το άλογο, είναι πολύ όμορφα και βλέπω ότι όσο περνάει ο καιρός, τα δέντρα που μπαίνουν στα διάφορα σετ έχουν εξελιχθεί πολύ!
Οι φιγούρες και το άλογο, είναι πολύ όμορφα και βλέπω ότι όσο περνάει ο καιρός, τα δέντρα που μπαίνουν στα διάφορα σετ έχουν εξελιχθεί πολύ!
Patgeo- Administrator
Manos_R- Administrator
Η αλήθεια είναι, ότι το Baracuda έχει θέσει πολύ υψηλα τον πύχη για τα επερχόμενα σετ, αγοράστε όσο προλαβαίνετε!!!
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα από την LEGO το νέο Creator Expert σειρά 18+ πλέον, αυτοκίνητο και είναι το 10295 Porsche 911!
Παρουσιάζει μια άσπρη Porsche 911 Turbo (930) του 1975 με 1458 κομμάτια και μπορεί να μετατραπεί σε μια 911 Targa του 1973!
Θα κυκλοφορήσει από 1η Μαρτίου και θα κοστίζει 149,99€. Για τα VIP μέλη θα κυκλοφορήσει από 16 Φεβρουαρίου και
για περιορισμένο αριθμό θα υπάρξει και ένα δώρο το οποίο θα περιλαμβάνει μια δερμάτινη θήκη πιστωτικών καρτών Porsche Design,
πιστοποιητικό ιδιοκτησίας και τέσσερις καρτ ποστάλ.
Day 1 αγορά μου φαίνεται...
Παρουσιάζει μια άσπρη Porsche 911 Turbo (930) του 1975 με 1458 κομμάτια και μπορεί να μετατραπεί σε μια 911 Targa του 1973!
Θα κυκλοφορήσει από 1η Μαρτίου και θα κοστίζει 149,99€. Για τα VIP μέλη θα κυκλοφορήσει από 16 Φεβρουαρίου και
για περιορισμένο αριθμό θα υπάρξει και ένα δώρο το οποίο θα περιλαμβάνει μια δερμάτινη θήκη πιστωτικών καρτών Porsche Design,
πιστοποιητικό ιδιοκτησίας και τέσσερις καρτ ποστάλ.
Day 1 αγορά μου φαίνεται...
Πανέμορφο σετ, η Porsche 911 είναι το αγαπημένο μου αυτοκίνητο! Δίνουν και ωραία δωράκια που πιστεύω ότι θα εξαντληθούν πάρα πολύ γρήγορα!
Manos_R- Administrator
Πολύ όμορφο φαίνεται... και ειδικά τα day 1 δωράκια το κάνουν ακόμα πιο ελκηστικό...
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Συμφωνώ μαζί σας παιδιά! Ο κακός χαμός θα γίνει! Πολύ ωραίο σετ πάντως!
edit: Μάνο, και εμένα είναι από τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα! Γενικά η εταιρεία έχει διαχρονικά πολύ όμορφα μοντέλα με υπέροχες καμπύλες!
edit: Μάνο, και εμένα είναι από τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα! Γενικά η εταιρεία έχει διαχρονικά πολύ όμορφα μοντέλα με υπέροχες καμπύλες!
Patgeo- Administrator
Ανακοινώθηκαν επίσημα τα δυό νέα μικρά technic σετ ,
42121 Heavy - Duty excavator 567 κομμάτια , τιμή 44,99€
Ωραίο σετάκι , αρκετά κομμάτια, 2 μικρά linear actuators, ιδανικό σετ για αρχάριους ή για πρώτο Technic σετ ακόμη και για μικρές ηλικίες.
42120 Rescue Hovercraft 457 κομμάτια, τιμή 32,99€
Το hovercraft σαν σετ δεν μου πολυάρεσε , αλλά έχει καλά κομμάτια για Parts out και καλή τιμή.
42121 Heavy - Duty excavator 567 κομμάτια , τιμή 44,99€
Ωραίο σετάκι , αρκετά κομμάτια, 2 μικρά linear actuators, ιδανικό σετ για αρχάριους ή για πρώτο Technic σετ ακόμη και για μικρές ηλικίες.
42120 Rescue Hovercraft 457 κομμάτια, τιμή 32,99€
Το hovercraft σαν σετ δεν μου πολυάρεσε , αλλά έχει καλά κομμάτια για Parts out και καλή τιμή.
Ο εκσκαφέας φαίνεται περιποιημένος για τόσο μαζεμένος που είναι!
Patgeo- Administrator
Ο Μάρτιος είναι ο μήνας με πολλές νέες κυκλοφορίες από τις σειρές: Brickheadz, Duplo, Classic, Friends, Ninjago, & Technic! Πέρα από αυτό όμως παρουσιάζεται και μια νέα σειρά με τίτλο VIDYO στην οποία η Lego συνεργάζεται με τον κολοσσό της μουσικής βιομηχανίας Universal! Τα σετς της σειράς θα λειτουργούν προαιρετικά και με application, ενώ εντύπωση έχουν κάνει οι πρώτες εικόνες με τις πρωτότυπες φιγούρες κα τα πολλά printed tiles! Παρακάτω παρουσιάζονται οι δύο νέοι κωδικοί Brickheadz και ότι αφορά τη σειρά VIDIYO!
- Brickheadz Goldfish 40442.
- Brickheadz Budgie 40443.
- LEGO VIDIYO 43101 Bandmates Series 1.
- LEGO VIDIYO 43102 Candy Mermaid BeatBox.
- LEGO VIDIYO 43103 Punk Pirate BeatBox.
- LEGO VIDIYO 43104 Alien DJ BeatBox.
- LEGO VIDIYO 43105 Party Llama BeatBox.
- LEGO VIDIYO 43106 Unicorn DJ BeatBox.
LEGO VIDIYO 43107 HipHop Robot BeatBox.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά με τις minifigures είναι μέσα σε χάρτινα κουτάκια και δεν υπάρχει δυνατότητα να αναγνωριστεί ποιά φιγούρα περιλαμβάνει κάθε κουτί με το άγγιγμα!
- Brickheadz Goldfish 40442.
- Brickheadz Budgie 40443.
- LEGO VIDIYO 43101 Bandmates Series 1.
- LEGO VIDIYO 43102 Candy Mermaid BeatBox.
- LEGO VIDIYO 43103 Punk Pirate BeatBox.
- LEGO VIDIYO 43104 Alien DJ BeatBox.
- LEGO VIDIYO 43105 Party Llama BeatBox.
- LEGO VIDIYO 43106 Unicorn DJ BeatBox.
LEGO VIDIYO 43107 HipHop Robot BeatBox.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά με τις minifigures είναι μέσα σε χάρτινα κουτάκια και δεν υπάρχει δυνατότητα να αναγνωριστεί ποιά φιγούρα περιλαμβάνει κάθε κουτί με το άγγιγμα!
Manos_R- Administrator
Ενδιαφέροντες φιγούρες Μάνο!
Το λάμα, με το που το είδα, μου ήρθε στο μυαλό το Winamp και λέω να το αποκτήσω, παρόλο που θα έχει regge επιρροές, σε αντίθεση με τον εξωγήινο DJ που είναι των γούστων μου...
Όσον αφορά την σειρά με τα minifigs (που έχουν πολύ ενδιαφέροντα μπαρμπαδελάκια), πολλοί εκφράζουν φόβους ότι θα γίνει το ίδιο σε όλες τις σειρές που θα κυκλοφορίσουν στο μέλλον...
Το λάμα, με το που το είδα, μου ήρθε στο μυαλό το Winamp και λέω να το αποκτήσω, παρόλο που θα έχει regge επιρροές, σε αντίθεση με τον εξωγήινο DJ που είναι των γούστων μου...
Όσον αφορά την σειρά με τα minifigs (που έχουν πολύ ενδιαφέροντα μπαρμπαδελάκια), πολλοί εκφράζουν φόβους ότι θα γίνει το ίδιο σε όλες τις σειρές που θα κυκλοφορίσουν στο μέλλον...
Patgeo- Administrator
Ακόμα ένα σετ θα δούμε σύντομα στα ράφια από τη σειρά Ideas! Πρόκειται για τον κωδικό 21326 - Winnie the Pooh. Το σετ αποτελείται από 1265 και θα κοστίζει 119,99 ευρώ (τιμή Ελλάδας στο official online lego store). Διαθέσιμο από 18/03 για τα VIP μέλη και από 01 Απριλίου στο ευρύ κοινό! Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι φιγούρες, κάποια printed tiles και η ηλικία στο κουτί που γραφει 18+ (!). Περισσότερες εικόνες καθώς επίσης και το επίσημο video της εταιρείας παρουσιάζονται παρακάτω.
Κι εδώ το βίντεο
Ποιά είναι η γνώμη σας; Μπαίνει στη wishlist;
Κι εδώ το βίντεο
Ποιά είναι η γνώμη σας; Μπαίνει στη wishlist;
Manos_R- Administrator
Ωραίο! Και μεγάλη βελτίωση από το αρχικό έργο, μόνο η φιγούρα του Winnie δεν είναι πολύ καλή. Μπορεί να το αγόράσω.
Jimmy- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 4
Όντως, πολύ καλύτερο απ'ότι το περίμενα και εγώ!
Επίσης, βλέπω καινούριες φυλλωσιές, που μου αρέσαν πάρα πολύ!
Επίσης, βλέπω καινούριες φυλλωσιές, που μου αρέσαν πάρα πολύ!
Patgeo- Administrator
Ναι είναι πολύ έξυπνο που χρησιμοποίησαν το κομμάτι του κοραλλιού σε πράσινο χρώμα για να κάνουν τη βάση των φύλλων για το δέντρο!
Manos_R- Administrator
Σελίδα 38 από 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Παρόμοια θέματα
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 38 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης