Επερχόμενα Lego Set
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 29 από 40 • Μοιραστείτε
Σελίδα 29 από 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Απ: Επερχόμενα Lego Set
Βλέπω το crocodile και ομολογώ ότι το σκέφτομαι! Βέβαια, παρατήρησα και εγώ, όπως και πολλοί άλλοι ότι το μπροστινό και το πίσω μέρος του, κάνει "σούζα" και δεν πατάνε οι ρόδες στις ράγες.
Ότι και να λένε για τα λαστιχάκια, πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο ελάττωμα στον σχεδιασμό, μιας και μέχρι τώρα έχουν βγει πολλά σετ με ρόδες χωρίς λαστιχάκι, που εφάπτονται μια χαρά στις ράγες, όπως συμβαίνει και με το Emerld Night!
Ότι και να λένε για τα λαστιχάκια, πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο ελάττωμα στον σχεδιασμό, μιας και μέχρι τώρα έχουν βγει πολλά σετ με ρόδες χωρίς λαστιχάκι, που εφάπτονται μια χαρά στις ράγες, όπως συμβαίνει και με το Emerld Night!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Από το επίσημο Site της LEGO μπορείτε πλέον από εδώ να
κατεβάσετε τον νέο επίσημο κατάλογο του β' εξαμήνου 2020 στα Γερμανικά μέχρι στιγμής όπου έχει όλα τα νέα σετ και με τιμές Γερμανίας. Είναι
πάααρα πολλά για να τα γράψω.
κατεβάσετε τον νέο επίσημο κατάλογο του β' εξαμήνου 2020 στα Γερμανικά μέχρι στιγμής όπου έχει όλα τα νέα σετ και με τιμές Γερμανίας. Είναι
πάααρα πολλά για να τα γράψω.
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Σαν κάποια πρώτα σχόλια σε πολλά σετ υπάρχουν μειώσεις τιμών ( ), γιατί λείπει το κράνος του Tie fighter pilot;
Βλέπουμε επιτέλους και επίσημα τα νέα Technic και Star wars.Λείπουν επίσης τα exclusives, Creator expert , 18+ πείτε τα
όπως θέλετε και στην τελευταία σελίδα λέει απλά ''Adult Builders''
Βλέπουμε επιτέλους και επίσημα τα νέα Technic και Star wars.Λείπουν επίσης τα exclusives, Creator expert , 18+ πείτε τα
όπως θέλετε και στην τελευταία σελίδα λέει απλά ''Adult Builders''
Όντως Κυριάκο, πολύ πράγμα! Στην αρχή, όπως διάβασα γρήγορα την τελευταία σου ανάρτηση, νόμιζα ότι βγάλαν technic star wars σετ και κόλλησα, αλλά μετά πήρα μπρός!
Από τα σετ που είδα, μου έκανε εντύπωση το πόσο έχουν εξελιχθεί τα duplo! Πολύ ωραία σετ! Επίσης, μου έκανε εντύπωση το νέο technic Bell, και κάποια ακόμα σετάκια.
Μου έκανε εντύπωση που απουσιάζει το crocodile από τον κατάλογο πάντως...
Από τα σετ που είδα, μου έκανε εντύπωση το πόσο έχουν εξελιχθεί τα duplo! Πολύ ωραία σετ! Επίσης, μου έκανε εντύπωση το νέο technic Bell, και κάποια ακόμα σετάκια.
Μου έκανε εντύπωση που απουσιάζει το crocodile από τον κατάλογο πάντως...
Patgeo- Administrator
εμενα μου κανει εντυπωση οτι αρκετοι αρχιζουν να μιλανε για τεχνικα προβληματα οπως στο κροκονταιλ κ φυσικα στην λαμπο που εχει προβλημα με τον χρωματισμο στα lime κομματια. Kαποιος βιαζεται στην λεγκο μαλλον
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Φίλε Drake δεν υπάρχουν μειώσεις τιμών, απλά εδώ βλέπουμε τις τιμές Γερμανίας που είναι εμφανώς χαμηλότερες συγκριτικά με μας σε πολλά σετς! Επίσης το νέο Expert τραίνο για κάποιο λόγο δε με ενθουσιάζει όσο περίμενα, κάτι με χαλάει στη συνολική εικόνα οπότε μάλλον δε θα μπει και wishlist. Φίλε Patgeo συμφωνώ πολύ για τα Duplo, υπάρχει εξέλιξη και μεγάλη ζήτηση (!) όσο περίεργο κι αν μας φαίνεται. Ωραίος σχεδιασμός και μαρέσει η καινούρια παλέτα χρωμάτων/αποχρώσεων που έχουν επιλέξει!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Για τα Duplo επιβεβαιώνω και εγώ! Και πραγματικά στεναχωριέμαι που ο μικρός όλο τα χώνει κάτω από τον καναπέ... σχέδια, χρώματα, ανθεκτικότητα, όλα υπέροχα!
deus- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 0
Σίγουρες αγορές για μένα 2-3 σετ από Harry Potter, και μου άρεσαν πολύ επίσης τα pull back για παιχνίδι με τις ώρες. Αγαπημένο επίσης από τη σειρά πριγκίπισσες η επανακυκλοφορία της πεντάμορφης και του τέρατος, μάλλον δώρο Χριστουγέννων από τώρα για όσους έχουν κόρες! Για εμάς νομίζω ότι και το επετειακό Walker δεν μένει απαρατήρητο
deus- Επιδέξιος τσεκουράς
Manos_R έγραψε:Φίλε Drake δεν υπάρχουν μειώσεις τιμών, απλά εδώ βλέπουμε τις τιμές Γερμανίας που είναι εμφανώς χαμηλότερες συγκριτικά με μας σε πολλά σετς! Επίσης το νέο Expert τραίνο για κάποιο λόγο δε με ενθουσιάζει όσο περίμενα, κάτι με χαλάει στη συνολική εικόνα οπότε μάλλον δε θα μπει και wishlist. Φίλε Patgeo συμφωνώ πολύ για τα Duplo, υπάρχει εξέλιξη και μεγάλη ζήτηση (!) όσο περίεργο κι αν μας φαίνεται. Ωραίος σχεδιασμός και μαρέσει η καινούρια παλέτα χρωμάτων/αποχρώσεων που έχουν επιλέξει!
Μεγάλες διαφορές , πάντα υπήρχαν αλλά γιατί έτσι;
Άσε μην απαντήσεις , ρητορική η ερώτηση, ζήτω η Ελλαδάρα μας
Επίσημες εικόνες από τις συσκευασίες των τριών νέων Technic σετ! Εμφανίστηκαν προς πώληση από Ελβετικό κατάστημα εδώ!
42112 Μπετονιέρα, 1163 κομμάτια, Μ42εκ x Π14εκ x Υ19εκ, τιμή Γερμανίας €99,99
Τυπικό σετάκι μεσαίου μεγέθους, πρώτη φορά βλέπουμε μπετονιέρα σε Technic, μαρέσουν τα χρώματα, έχει κινητήρα
νέου τύπου πλέον και χαρακτηριστικό τα δυό νέα τεράστια κομμάτια που σχηματίζουν τον κάδο.
42113 Bell-Boeing V-22 Osprey, 1636 κομμάτια, Μ52 εκ x Π71 εκ x Υ27εκ, τιμή Γερμανίας €129,99
Ωραίο σχετικά πετυχημένο , πολλά κομμάτια, έχει νέο Technic Battery box με δύο υποδοχές για τα νέα PU μοτέρ το οποίο δεν έχει
τη δυνατότητα σύνδεσης με Bluetooth αλλά έχει ενσωματωμένους δύο διακόπτες και το νέο L μοτέρ.Με αυτήν την κίνηση η LEGO δείχνει ότι
για απλές κατασκευές που χρειάζονται μέχρι δύο μοτέρ, πλέον θα χρησιμοποιείται το συγκεκριμένο Battery Box ενώ για πιο πολύπλοκες
αυτά με τα Bluetooth, σηματοδοτώντας παράλληλα και επίσημα το τέλος των Power Functions.
42114 6×6 Volvo Articulated Hauler, 2193 κομμάτια, Μ61 εκ x Π23 εκ x Υ22εκ, τιμή Γερμανίας €249,99
Και το Licenced σετ που ''παντρεύεται'' με το παλαιότερο 42030 VOLVO L350F Wheel Loader. Έχει το Control+ Technic Hub που
εμφανίστηκε πέρυσι και ένα XL μοτέρ, 1 L μοτέρ και ένα οριζόντιο μοτέρ που πρωτοκυκλοφόρησε στο spike.
Αυτό που παρατήρησα στις τιμές είναι ότι ακόμη και για τιμές Γερμανίας είναι σχετικά φθηνές, ειδικά το V22. Αν έχουν
μικρές διαφορές με Ελλάδα όπως τα προηγούμενα 3νέα σετ (Ducati Γερμ €59,99 Ελλ. €64,99/ Charger Γερμ €99,99 Ελλ. €109,99/ Lambo ίδια τιμή €379,99)
νέα σετ θα είναι πολύ καλές αγορές και καλά νέα διότι φαίνεται να αλλάζει η τιμολογιακή πολιτική της LEGO. Στα μείον
δεν υπάρχει B-model σε κανένα σετ.
Και τα τρία θα κυκλοφορήσουν από 1η Αυγούστου.
42112 Μπετονιέρα, 1163 κομμάτια, Μ42εκ x Π14εκ x Υ19εκ, τιμή Γερμανίας €99,99
Τυπικό σετάκι μεσαίου μεγέθους, πρώτη φορά βλέπουμε μπετονιέρα σε Technic, μαρέσουν τα χρώματα, έχει κινητήρα
νέου τύπου πλέον και χαρακτηριστικό τα δυό νέα τεράστια κομμάτια που σχηματίζουν τον κάδο.
42113 Bell-Boeing V-22 Osprey, 1636 κομμάτια, Μ52 εκ x Π71 εκ x Υ27εκ, τιμή Γερμανίας €129,99
Ωραίο σχετικά πετυχημένο , πολλά κομμάτια, έχει νέο Technic Battery box με δύο υποδοχές για τα νέα PU μοτέρ το οποίο δεν έχει
τη δυνατότητα σύνδεσης με Bluetooth αλλά έχει ενσωματωμένους δύο διακόπτες και το νέο L μοτέρ.Με αυτήν την κίνηση η LEGO δείχνει ότι
για απλές κατασκευές που χρειάζονται μέχρι δύο μοτέρ, πλέον θα χρησιμοποιείται το συγκεκριμένο Battery Box ενώ για πιο πολύπλοκες
αυτά με τα Bluetooth, σηματοδοτώντας παράλληλα και επίσημα το τέλος των Power Functions.
42114 6×6 Volvo Articulated Hauler, 2193 κομμάτια, Μ61 εκ x Π23 εκ x Υ22εκ, τιμή Γερμανίας €249,99
Και το Licenced σετ που ''παντρεύεται'' με το παλαιότερο 42030 VOLVO L350F Wheel Loader. Έχει το Control+ Technic Hub που
εμφανίστηκε πέρυσι και ένα XL μοτέρ, 1 L μοτέρ και ένα οριζόντιο μοτέρ που πρωτοκυκλοφόρησε στο spike.
Αυτό που παρατήρησα στις τιμές είναι ότι ακόμη και για τιμές Γερμανίας είναι σχετικά φθηνές, ειδικά το V22. Αν έχουν
μικρές διαφορές με Ελλάδα όπως τα προηγούμενα 3νέα σετ (Ducati Γερμ €59,99 Ελλ. €64,99/ Charger Γερμ €99,99 Ελλ. €109,99/ Lambo ίδια τιμή €379,99)
νέα σετ θα είναι πολύ καλές αγορές και καλά νέα διότι φαίνεται να αλλάζει η τιμολογιακή πολιτική της LEGO. Στα μείον
δεν υπάρχει B-model σε κανένα σετ.
Και τα τρία θα κυκλοφορήσουν από 1η Αυγούστου.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DRAKE στις 20/6/2020, 01:08, 1 φορά
Ωραίο update DRAKE!
Προσωπικά δεν είμαι φαν των Technic αλλά το V-22 με δελέασε κάπως λόγω αγάπης για τα αεροπορικά θέματα.
Και η τιμή όντως πολύ καλή αν είναι τόσο.
Promitheas- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Αν και πολλοί θα τον έχετε δει ήδη, ο νέος ΕΠΙΣΗΜΟΣ κατάλογος LEGO Ιούλ-Δεκ 2020 διαθέσιμος εδώ
Τι να πρωτοθαυμάσουμε... Εγώ πάντως αγάπησα την νέα σειρά Super Mario (για τον μικρό) και Μπετονιέρα, Volvo, Πειρατικό πλοίο, όλα 'τα υποβρύχια' σετ (συνεργασία με National Geographic) τα οποία τα είδα ήδη στο Lego Store, αλλά και Minions κλπ
Αν και κάτοχος NXT, τα νέα mindstorms δεν μου άρεσαν. Μπορεί σε 6-7 χρόνια να είναι ΟΚ (μια και η Lego ήταν πάντα μπροστά σε αυτόν τον τομέα), αλλά για την ώρα θα πάω πάσο. Αν βρω το EV3 σε καλή τιμή, θα τα αγοράσω έστω και καθυστερημένα.
Τι να πρωτοθαυμάσουμε... Εγώ πάντως αγάπησα την νέα σειρά Super Mario (για τον μικρό) και Μπετονιέρα, Volvo, Πειρατικό πλοίο, όλα 'τα υποβρύχια' σετ (συνεργασία με National Geographic) τα οποία τα είδα ήδη στο Lego Store, αλλά και Minions κλπ
Αν και κάτοχος NXT, τα νέα mindstorms δεν μου άρεσαν. Μπορεί σε 6-7 χρόνια να είναι ΟΚ (μια και η Lego ήταν πάντα μπροστά σε αυτόν τον τομέα), αλλά για την ώρα θα πάω πάσο. Αν βρω το EV3 σε καλή τιμή, θα τα αγοράσω έστω και καθυστερημένα.
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
Πολύ ωραία νέα παιδιά!
Το V22, μου άρεσε και εμένα πολύ και το σκέφτομαι σοβαρά! Ίσως γίνει το πρώτο technic που θα αγοράσω μετά από πολλά χρόνια, ειδικά που απ'ότι είδα θα περιλαμβάνει και το νέο battery box και το νέο L motor!
Το V22, μου άρεσε και εμένα πολύ και το σκέφτομαι σοβαρά! Ίσως γίνει το πρώτο technic που θα αγοράσω μετά από πολλά χρόνια, ειδικά που απ'ότι είδα θα περιλαμβάνει και το νέο battery box και το νέο L motor!
Patgeo- Administrator
Thanks για την ενημέρωση παίδες! Πολλά καλούδια όντως, σε λίγες μέρες ο κατάλογος θα είναι διαθέσιμος και στα φυσικά καταστήματα!
Manos_R- Administrator
ironman- Ο Άρχων
Aνακοινώθηκε επίσημα το νέο σετ της συνεργασίας της LEGO με τη Nintendo και δεν είναι άλλο από μια
ακριβής κατασκευή σε σχεδόν φυσικό μέγεθος της κονσόλας NES συνδεδεμένο σε μια παλιά τηλεόραση! Έχει 2646
κομμάτια αριθμός σετ 71374 Nintendo Entertainment System. Η εικόνα στην τηλεόραση απεικονίζει ένα πραγματικό
επίπεδο από το παιχνίδι Surer Mario το οποίο κινείται με το χέρι και περιλαμβάνει και μια φιγούρα του Mario σε 8-bit γραφικά.
Επιπλέον αν βάλεις πάνω στην τηλεόραση την φιγούρα του Mario από το σετ 71360 αλληλεπιδρά με την κίνηση της εικόνας
στην τηλεόραση όπως ακριβώς και στο παιχνίδι! Θα κυκλοφορήσει 1η Αυγούστου με τιμή μάλλον στα €229,99 για Ελλάδα.
ακριβής κατασκευή σε σχεδόν φυσικό μέγεθος της κονσόλας NES συνδεδεμένο σε μια παλιά τηλεόραση! Έχει 2646
κομμάτια αριθμός σετ 71374 Nintendo Entertainment System. Η εικόνα στην τηλεόραση απεικονίζει ένα πραγματικό
επίπεδο από το παιχνίδι Surer Mario το οποίο κινείται με το χέρι και περιλαμβάνει και μια φιγούρα του Mario σε 8-bit γραφικά.
Επιπλέον αν βάλεις πάνω στην τηλεόραση την φιγούρα του Mario από το σετ 71360 αλληλεπιδρά με την κίνηση της εικόνας
στην τηλεόραση όπως ακριβώς και στο παιχνίδι! Θα κυκλοφορήσει 1η Αυγούστου με τιμή μάλλον στα €229,99 για Ελλάδα.
σε κερδισα για 9 λεπτα κατεβασε το μου κανεις χαλαστρα xaxaax
Εμενα μου αρεσει σαν σετ ,σαν τιμη παλι οχι δεν τα δινω
Εμενα μου αρεσει σαν σετ ,σαν τιμη παλι οχι δεν τα δινω
ironman- Ο Άρχων
Ιδιαίτερο σετ, και ποιό πολύ για εκείνους που έχουν αναμνήσεις από την συγκεκριμένη κονσόλα!
Σίγουρα σαν τιμή τσιμπάει, αλλά τουλάχιστον ο μηχανισμός φαίνεται πολύ ενδιαφέρον!
Σίγουρα σαν τιμή τσιμπάει, αλλά τουλάχιστον ο μηχανισμός φαίνεται πολύ ενδιαφέρον!
Patgeo- Administrator
Παίδες για licensed theme & 2646 κομμάτια δε μου φαίνεται ακριβό. Εμένα πάντως δε μου άρεσε ιδιαίτερα και δε θα μπει wishlist ευτυχώς, αλλά πιστεύω θα πουλήσει πολύ!
Manos_R- Administrator
Είναι πλέον επίσημο: Η Lego με σχετική ανακοίνωση ενημέρωσε ότι ακυρώνει την επερχόμενη κυκλοφορία του 42113 Technic Bell-Boeing V-22 Osprey. Σύμφωνα με την πολιτική που ακολουθεί η εταιρεία δεν κυκλοφορεί σετάκια που έχουν θέμα το στρατό και τον πόλεμο κατ΄επέκταση. Από την άλλη επέλεξε το συγκεκριμένο σετ και ήθελε να προβάλλει τη χρησιμότητά τους στις διασώσεις. Παρ' όλα αυτά το σετ ενόχλησε κάποιους αφού το όχημα χρησιμοποιείται από το στρατό. Η ακύρωση του σετ όπως ήταν φυσικό προκάλεσε αρνητικά σχόλια στην κοινότητα των θαυμαστών.
Manos_R- Administrator
Σελίδα 29 από 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Παρόμοια θέματα
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 29 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης