Επερχόμενα Lego Set
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 11 από 40 • Μοιραστείτε
Σελίδα 11 από 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Απ: Επερχόμενα Lego Set
Σε ευχαριστούμε @DRAKE !! Η Ferrari από τα καλύτερα Speed Champions που έχουν βγάλει! Και το Highway Arrest 60242 μου αρέσει αρκετά.
Jimmy- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 4
Τι χαμούλης γίνεται σήμερα; Εγώ ήδη ξεχώρισα κάποια σετάκια από όλες τις σειρές, αλλά για να είμαι ειλικρινής τα City με απογοήτευσαν λίγο! Μου φάνηκαν πολύ ίδια με άλλα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
@Manos_R Συμφωνώ, είναι τα συνηθισμένα, αδιάφορα city sets. Τα 60243 και 60245 είναι λίγο ιδιαίτερα με τον μαγνήτη, το 60242 έχει πλάκα, κατά τα άλλα τίποτα σπουδαίο.
Ωραία ιδέα η προσθήκη του μαγνήτη σίγουρα, ο σχολιασμός μου αφορά τα σχέδια στα police City sets. Μου φάνηκαν επαναλαμβανόμενα και βαρετά.
Manos_R- Administrator
Και φαντάσου ότι είμαι και Citακιας!
Manos_R- Administrator
Και εγώ το ίδιο Μάνο, αλλά τελικά τα καλύτερα σετ για εμάς είναι τα modulars. Από City έχω κυρίως οχήματα και τραίνα, ενώ το βασικότερο στοιχείο του αστικού τοπίου, τα κτήρια, προέρχεται από creator.
Ναι έτσι είναι κι εγώ εμπλουτίζω την πόλη μου πιο πολύ με Creator ή Creator Expert δημιουργίες και προσθέτω city sets για ποικιλία και για να φαίνεται πιο ''αληθινή'' η καθημερινότητα της πόλης!
Manos_R- Administrator
Από τα επερχόμενα σετάκια και εγώ ξεχώρισα την Ferrari, αλλά μου έκανε επίσης εντύπωση το monster truck αλλά και το X-Wing του Poe που μου θύμισε βέβαια και ένα παλαιότερο σετ, αλλά σ'αυτό μου άρεσαν παραπάνω τα χρώματα!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Patgeo έγραψε:Από τα επερχόμενα σετάκια και εγώ ξεχώρισα την Ferrari, αλλά μου έκανε επίσης εντύπωση το monster truck αλλά και το X-Wing του Poe που μου θύμισε βέβαια και ένα παλαιότερο σετ, αλλά σ'αυτό μου άρεσαν παραπάνω τα χρώματα!
Το X-Wing και σε εμένα έκανε πολύ εντύπωση!
deus- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 0
31105 και 31102 θα τα χτυπήσω σίγουρα!!
Ευχάριστη έκπληξη για εμένα απο αυτό το wave είναι τα δυο σετάκια που βγάλανε για την Speed Champions σειρά, είναι απλά πανεμορφά!
Ευχάριστη έκπληξη για εμένα απο αυτό το wave είναι τα δυο σετάκια που βγάλανε για την Speed Champions σειρά, είναι απλά πανεμορφά!
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Αρκετα τα σετ τα ειδα ολα με ενα περασμα. Τα τεκνικ ειναι πολυ καλα ειδικα ο γερανος που θυμιζει αυτον πριν καμια δεκαετια mk1.
Τα city εκτος απο ενα που ειχε κατι ζωα και το αλλο με την κουκουβαγια με αφηνουν παγερα αδιαφορο. Τα creator ειναι πολυ ωραια για δωρακια σε πιτσιρικια και τελος τα νιτζακο σαν σετ δεν μου αρεσαν αλλα σαν φιγουρες προσκυνω.
Τα city εκτος απο ενα που ειχε κατι ζωα και το αλλο με την κουκουβαγια με αφηνουν παγερα αδιαφορο. Τα creator ειναι πολυ ωραια για δωρακια σε πιτσιρικια και τελος τα νιτζακο σαν σετ δεν μου αρεσαν αλλα σαν φιγουρες προσκυνω.
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Απο τα star war και εγω το x-wing εχω ξεχωρίσει, όπως και το sith tie fighter! Απο creator σίγουρα το toy shop αλλα και το burger track ειναι ωραίο!!!
LegoJohn- Καλλιτέχνης των LEGO
DRAKE έγραψε:Έλα και τα troll! Από Ιανουάριο
Όπα! Βρήκαμε τους νέους εξωγήινους για τις δημιουργίες μας?
Πέρα από την πλάκα, είναι κάτι που δεν περίμενα να δώ ακόμα, και η αλήθεια είναι ότι κάποια σετάκια, είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα από άποψη κομματιών σε σχέση με τα freinds! Ρόλο παίζει σίγουρα και το ότι είναι νέα σετ, αλλά και πάλι.
(ps: Την πρωτιά για την θέση των εξωγήινων "friends" δεν πρόκειται να την κλέψει καμιά φιγούρα... )
Patgeo- Administrator
Μου κάνουν εντύπωση αυτά τα foam-style? κομμάτια που φαίνονται στις εικόνες από τα troll sets
Manos_R- Administrator
...και ξαφνικά άπειρα νέα κομμάτια (και με νέα υλικά?) σε απίστευτους χρωματισμούς.
Ωραία σετάκια, αν και λιιιιιγο 'κοριτσίστικα' για τα γούστα μου (εεεε... του γιού μου ήθελα να πω)
Ωραία σετάκια, αν και λιιιιιγο 'κοριτσίστικα' για τα γούστα μου (εεεε... του γιού μου ήθελα να πω)
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
Αγαπητέ φίλε TeD αυτός ο διαχωρισμός αγορίστικου/κοριτσίστικου δεν υφίσταται στα παιδιά. Από τη σκοπιά του πωλητή το τελευταίο δίμηνο θέλω να σου πω ότι έχω δώσει πολλά Ninjago σε κορίτσια και friends σετάκια σε αγόρια!
Manos_R- Administrator
Foam είναι η τσόχα? Νομίζω πως είναι τσοχινα τα κομμάτια... οικονομικό και οικολογικό!
Mind the Βrick- Σιωπηλός ninja
Τουβλάκια : 15
TeD έγραψε:Ωραία σετάκια, αν και λιιιιιγο 'κοριτσίστικα' για τα γούστα μου (εεεε... του γιού μου ήθελα να πω)
Χαχαχα! Ωραία κομμάτια να έχουν και λίγη φαντασία και μετά όλα είναι χρήσιμα!
Patgeo- Administrator
Manos_R έγραψε:Αγαπητέ φίλε TeD αυτός ο διαχωρισμός αγορίστικου/κοριτσίστικου δεν υφίσταται στα παιδιά. Από τη σκοπιά του πωλητή το τελευταίο δίμηνο θέλω να σου πω ότι έχω δώσει πολλά Ninjago σε κορίτσια και friends σετάκια σε αγόρια!
Friends σε αγόρια? Δεν το περίμενα
Manos_R- Administrator
deus- Επιδέξιος τσεκουράς
Σελίδα 11 από 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Παρόμοια θέματα
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 11 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης