ThebrickReview: 70827 Ultrakatty & Warrior Lucy!
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: thebrickReviews
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
ThebrickReview: 70827 Ultrakatty & Warrior Lucy!
Κωδικός: 70827
Τίτλος: Ultrakatty & Warrior Lucy!
Θέμα: The Lego Movie 2
Κομμάτια: 338
Μίνι φιγούρες: 2
Έτος κυκλοφορίας: 2019
Ώρα συναρμολόγησης: 15 λεπτά
Το 2019 δικαιωματικά ανήκει στην ταινία The Lego Movie 2 η οποία μας έχει χαρίσει πολλά, νέα σετάκια. Το πολύχρωμο Bricksburg έχει μεταμορφωθεί σε Apocalypseburg εξαιτίας της εξωγήινης απειλής που κάθε τόσο επιτίθεται στην άλλοτε πολύχρωμη Lego - πόλη! Τα πολύχρωμα bricks έχουν αντικατασταθεί από bricks σε γήινους τόνους και περίεργες Lego - κατασκευές. Τίποτα δεν έχει ξεφύγει από τη νέα πραγματικότητα, ούτε καν η πολύχρωμη, ζωηρή και παιχνιδιάρα Unikitty. Είχαμε δει τις δυναμικές ιδιότητές της από την πρώτη ταινία, όταν θύμωνε. Τώρα βρίσκεται πλέον σε ετοιμότητα κάθε λεπτό & έχει εξελιχθεί ακόμα περισσότερο. Σε περίπτωση απειλής μεταμορφώνεται στην Ultrakatty & είναι πανέτοιμη να υπερασπιστεί τους φίλους της: Emmet & Lucy. Το νέο της εαυτό έχουμε την ευκαιρία να δούμε στα πρώτα λεπτά της καινούριας ταινίας & εκεί παραπέμπει το συγκεκριμένο σετ. Αποτελείται από την ετοιμοπόλεμη Ultrakatty, που είναι το κεντρικό θέμα. Σε χρωματικούς τόνους του γκρι, κόκκινου & καφέ συναντάμε ένα μεγαλόσωμο, περίπλοκο γατάκι & τεχνοτροπία συναρμολόγησης παρόμοια με αυτή που έχει δει στα Mixels. Το σετ περιλαμβάνει επίσης δύο minifigures τον Emmet & τη Lucy, και ένα κάτοικο από τον πλανήτη Duplo σε χρωματισμούς του μπλε & του πράσινου. Αυτό που μου έκανε περισσότερο εντύπωση ήταν η γάτα, τα καινούρια κομμάτια και το γεγονός ότι βλέπουμε πολλά printed bricks & ελάχιστα αυτοκόλλητα (ευτυχώς). Η Ultrakatty έχει τρία διαφορετικά πρόσωπα: χαμογελαστή, θυμωμένη & αφηνιασμένη. Ευτυχώς η Lego έβαλε στο σετ ένα printed brick για κάθε περίπτωση δίνοντας πολλαπλά σενάρια παιχνιδιού. Στα συν της κατασκευής τα printed bricks με τις φλόγες στα πόδια της γάτας. Ο Emmet & η Lucy είναι εύκολο να βρεθούν και σε άλλα σετς, οπότε σαν minifigures δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το σετ δίνει από μόνο του πολλαπλά σενάρια παιχνιδιού, αλλά συνδυάζεται ακόμα καλύτερα και με άλλα σετς της ταινίας και κυρίως τον κωδικό 70829 που δίνει μια εντυπωσιακή κατασκευή. Το θέμα περιλαμβάνει ακριβώς ότι περιγράφει ο τίτλος. Δεν υπάρχει τίποτα που να παραπέμπει σε περιβάλλοντα χώρο ή οτιδήποτε άλλο. Για το λόγο αυτό θεωρώ πως θα μπορούσαν να εμπλουτίσουν το σετ με ακόμα ένα κάτοικο από τον πλανήτη Duplo σε άλλο σχέδιο & χρωματισμούς. Σε γενικές γραμμές είναι ένα χαριτωμένο σετ που κάθε ενήλικας συλλέκτης θα θελήσει να αποκτήσει ως ανάμνηση από το δεύτερο μέρος της ταινίας (αν του αρέσει η συγκεκριμένη κατηγορία). Τα πιτσιρίκια σίγουρα θα λατρέψουν αυτή την κατασκευή της γάτας πολεμίστριας που είναι χαρακτηριστική μέσα στην ταινία. Στη συνέχεια ακολουθεί φωτογραφικό υλικό και βαθμολογία. Εντυπώσεις θετικές - αρνητικές πάντα ευπρόσδεκτες! Καλή διασκέδαση φίλοι μου!
a1 by Manos bRicks, on Flickr
a2 by Manos bRicks, on Flickr
a3 by Manos bRicks, on Flickr
a4 by Manos bRicks, on Flickr
a5 by Manos bRicks, on Flickr
a6 by Manos bRicks, on Flickr
a7 by Manos bRicks, on Flickr
a8 by Manos bRicks, on Flickr
a9 by Manos bRicks, on Flickr
a10 by Manos bRicks, on Flickr
a11 by Manos bRicks, on Flickr
a12 by Manos bRicks, on Flickr
a13 by Manos bRicks, on Flickr
a14 by Manos bRicks, on Flickr
a15 by Manos bRicks, on Flickr
a16 by Manos bRicks, on Flickr
a17 by Manos bRicks, on Flickr
a18 by Manos bRicks, on Flickr
a19 by Manos bRicks, on Flickr
a20 by Manos bRicks, on Flickr
a21 by Manos bRicks, on Flickr
a22 by Manos bRicks, on Flickr
a23 by Manos bRicks, on Flickr
a24 by Manos bRicks, on Flickr
a25 by Manos bRicks, on Flickr
a26 by Manos bRicks, on Flickr
a27 by Manos bRicks, on Flickr
Διασκέδαση: 09/10
Τεχνοτροπία συναρμολόγησης: 09/10
Ευκολία συναρμολόγησης: 09/10
Ποικιλία κομματιών: 10/10
Σχεδίαση κατασκευής: 09/10
Αξία σε σχέση με την τιμή του: 08/10
Συνολική αξιολόγηση: 09/10
Τίτλος: Ultrakatty & Warrior Lucy!
Θέμα: The Lego Movie 2
Κομμάτια: 338
Μίνι φιγούρες: 2
Έτος κυκλοφορίας: 2019
Ώρα συναρμολόγησης: 15 λεπτά
Το 2019 δικαιωματικά ανήκει στην ταινία The Lego Movie 2 η οποία μας έχει χαρίσει πολλά, νέα σετάκια. Το πολύχρωμο Bricksburg έχει μεταμορφωθεί σε Apocalypseburg εξαιτίας της εξωγήινης απειλής που κάθε τόσο επιτίθεται στην άλλοτε πολύχρωμη Lego - πόλη! Τα πολύχρωμα bricks έχουν αντικατασταθεί από bricks σε γήινους τόνους και περίεργες Lego - κατασκευές. Τίποτα δεν έχει ξεφύγει από τη νέα πραγματικότητα, ούτε καν η πολύχρωμη, ζωηρή και παιχνιδιάρα Unikitty. Είχαμε δει τις δυναμικές ιδιότητές της από την πρώτη ταινία, όταν θύμωνε. Τώρα βρίσκεται πλέον σε ετοιμότητα κάθε λεπτό & έχει εξελιχθεί ακόμα περισσότερο. Σε περίπτωση απειλής μεταμορφώνεται στην Ultrakatty & είναι πανέτοιμη να υπερασπιστεί τους φίλους της: Emmet & Lucy. Το νέο της εαυτό έχουμε την ευκαιρία να δούμε στα πρώτα λεπτά της καινούριας ταινίας & εκεί παραπέμπει το συγκεκριμένο σετ. Αποτελείται από την ετοιμοπόλεμη Ultrakatty, που είναι το κεντρικό θέμα. Σε χρωματικούς τόνους του γκρι, κόκκινου & καφέ συναντάμε ένα μεγαλόσωμο, περίπλοκο γατάκι & τεχνοτροπία συναρμολόγησης παρόμοια με αυτή που έχει δει στα Mixels. Το σετ περιλαμβάνει επίσης δύο minifigures τον Emmet & τη Lucy, και ένα κάτοικο από τον πλανήτη Duplo σε χρωματισμούς του μπλε & του πράσινου. Αυτό που μου έκανε περισσότερο εντύπωση ήταν η γάτα, τα καινούρια κομμάτια και το γεγονός ότι βλέπουμε πολλά printed bricks & ελάχιστα αυτοκόλλητα (ευτυχώς). Η Ultrakatty έχει τρία διαφορετικά πρόσωπα: χαμογελαστή, θυμωμένη & αφηνιασμένη. Ευτυχώς η Lego έβαλε στο σετ ένα printed brick για κάθε περίπτωση δίνοντας πολλαπλά σενάρια παιχνιδιού. Στα συν της κατασκευής τα printed bricks με τις φλόγες στα πόδια της γάτας. Ο Emmet & η Lucy είναι εύκολο να βρεθούν και σε άλλα σετς, οπότε σαν minifigures δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το σετ δίνει από μόνο του πολλαπλά σενάρια παιχνιδιού, αλλά συνδυάζεται ακόμα καλύτερα και με άλλα σετς της ταινίας και κυρίως τον κωδικό 70829 που δίνει μια εντυπωσιακή κατασκευή. Το θέμα περιλαμβάνει ακριβώς ότι περιγράφει ο τίτλος. Δεν υπάρχει τίποτα που να παραπέμπει σε περιβάλλοντα χώρο ή οτιδήποτε άλλο. Για το λόγο αυτό θεωρώ πως θα μπορούσαν να εμπλουτίσουν το σετ με ακόμα ένα κάτοικο από τον πλανήτη Duplo σε άλλο σχέδιο & χρωματισμούς. Σε γενικές γραμμές είναι ένα χαριτωμένο σετ που κάθε ενήλικας συλλέκτης θα θελήσει να αποκτήσει ως ανάμνηση από το δεύτερο μέρος της ταινίας (αν του αρέσει η συγκεκριμένη κατηγορία). Τα πιτσιρίκια σίγουρα θα λατρέψουν αυτή την κατασκευή της γάτας πολεμίστριας που είναι χαρακτηριστική μέσα στην ταινία. Στη συνέχεια ακολουθεί φωτογραφικό υλικό και βαθμολογία. Εντυπώσεις θετικές - αρνητικές πάντα ευπρόσδεκτες! Καλή διασκέδαση φίλοι μου!
a1 by Manos bRicks, on Flickr
a2 by Manos bRicks, on Flickr
a3 by Manos bRicks, on Flickr
a4 by Manos bRicks, on Flickr
a5 by Manos bRicks, on Flickr
a6 by Manos bRicks, on Flickr
a7 by Manos bRicks, on Flickr
a8 by Manos bRicks, on Flickr
a9 by Manos bRicks, on Flickr
a10 by Manos bRicks, on Flickr
a11 by Manos bRicks, on Flickr
a12 by Manos bRicks, on Flickr
a13 by Manos bRicks, on Flickr
a14 by Manos bRicks, on Flickr
a15 by Manos bRicks, on Flickr
a16 by Manos bRicks, on Flickr
a17 by Manos bRicks, on Flickr
a18 by Manos bRicks, on Flickr
a19 by Manos bRicks, on Flickr
a20 by Manos bRicks, on Flickr
a21 by Manos bRicks, on Flickr
a22 by Manos bRicks, on Flickr
a23 by Manos bRicks, on Flickr
a24 by Manos bRicks, on Flickr
a25 by Manos bRicks, on Flickr
a26 by Manos bRicks, on Flickr
a27 by Manos bRicks, on Flickr
Διασκέδαση: 09/10
Τεχνοτροπία συναρμολόγησης: 09/10
Ευκολία συναρμολόγησης: 09/10
Ποικιλία κομματιών: 10/10
Σχεδίαση κατασκευής: 09/10
Αξία σε σχέση με την τιμή του: 08/10
Συνολική αξιολόγηση: 09/10
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Απ: ThebrickReview: 70827 Ultrakatty & Warrior Lucy!
Ευχαριστούμε για ακόμα ένα φοβερό review Μάνο!
Γενικά δεν με πολύ τραβάει σαν κομμάτια αυτό το Set... αλλα μου αρέσει η ταμπέλα του stop
Γενικά δεν με πολύ τραβάει σαν κομμάτια αυτό το Set... αλλα μου αρέσει η ταμπέλα του stop
Φίλε Gunman μπες bricklink να δεις, εσύ που είσαι mocας έχει κάποια καινούρια ενδιαφέροντα κομμάτια! Στο επόμενο review που θα κάνω, θα ανεβάζω σε φωτογραφία όλα τα καινούρια bricks που περιλαμβάνει το σετ! Να 'σαι καλά φίλος για τα καλά λόγια!
Manos_R- Administrator
Τώρα που το λες όντως... ωραία αυτά τα 1x3 tiles με 2 studs... nice
Ωραιο review μου αρεσει που εξηγεις κ την ταινια Ωραιο παιχνιδιαρικο σετακι και πολυ ζωντανα χρωματα οτι θελει ενα παιδι! Φυσικα μου αρεσε πολυ η πινακιδα ΣΤΟΠ. Τελικα για harry potter δεν σε κοβω μιας και βλεπω 3 σερι review της σειρας movie2
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Μάνο, ευχαριστούμε πολύ για το review! Όπως πάντα αρκετά περιγραφικός και με ωραίο φωτογραφικό υλικό!
Στα του σετ, η πινακίδα του ΣΤΟΠ είναι όντως πολύ ωραία. Επίσης, μου έκανε εντύπωση ο Dublo κάτοικος, που θυμίζει έντονα τους εξωγήινους από το Toy Story, όσον αφορά τις αποχρώσεις που έχει! Τέλος, πιστεύω ότι τα κομμάτια του σετ, σε αυτές τις χρωματικές αποχρώσεις είναι χρήσιμα για διάφορα MOC αλλά δεν νομίζω ότι θα το αγόραζα.
Τέλος, δεν ξέρω πόσοι από εσάς βλέπατε μικροί Thundercats, αλλά μου θυμίζει λίγο το μηχανικό λιοντάρι του Lion (αν θυμάμαι σωστά).
Στα του σετ, η πινακίδα του ΣΤΟΠ είναι όντως πολύ ωραία. Επίσης, μου έκανε εντύπωση ο Dublo κάτοικος, που θυμίζει έντονα τους εξωγήινους από το Toy Story, όσον αφορά τις αποχρώσεις που έχει! Τέλος, πιστεύω ότι τα κομμάτια του σετ, σε αυτές τις χρωματικές αποχρώσεις είναι χρήσιμα για διάφορα MOC αλλά δεν νομίζω ότι θα το αγόραζα.
Τέλος, δεν ξέρω πόσοι από εσάς βλέπατε μικροί Thundercats, αλλά μου θυμίζει λίγο το μηχανικό λιοντάρι του Lion (αν θυμάμαι σωστά).
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Εμένα πάλι μαρέσουν πολύ τα κομμάτια και θα το πρότεινα ως σετ για draft,γιατί έχει ωραία ψιλολόγια...Αυτά που μάρεσαν από το σετ είναι το τουβλάκι Duplo που ζωντάνεψε,καθώς και τα 3 διαφορετικά πρόσωπα της unikitty.Και όπως ξαναείπα:όχι άλλους Έμμετ σε σετ!!!!
Mandis- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
Ευχαριστώ για τις εντυπώσεις παίδες. Να πω ότι στο review προσπαθώ να είμαι περισσότερο αντικειμενικός για την παρουσίαση του σετ. Για την αφήγηση της ταινίας επειδή δε ξέρω πόσοι την έχετε δει και πόσοι όχι δε λέω πολλά στοιχεία για να μην το χαλάσω σε όσους σκοπεύουν να τη δουν στο μέλλον. Τώρα σαν Μάνος λέω ότι: επειδή μου αρέσει πολύ η κατηγορία Lego Movie 2 θα προσπαθήσω να αποκτήσω όλα τα σετάκια της ταινίας για να έχω ολοκληρωμένη τη συλλογή μου. Επίσης επειδή συμπαθώ τα γατάκια δε θα μπορούσα να μην αποκτήσω το συγκεκριμένο σετ ειδικά τώρα που η Unikitty έχει κάνει τρομερό update σε Ultrakatty. Επίσης κάττης ή κάττα λέγεται ο γάτος & η γάτα στα ροδίτικα οπότε καταλαβαίνετε εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος χαχα! Αυτά!
Υ.Γ. Κάτω τα χέρια από τον Έμμετ!
Υ.Γ. Κάτω τα χέρια από τον Έμμετ!
Manos_R- Administrator
Manos_R έγραψε:Επίσης κάττης ή κάττα λέγεται ο γάτος & η γάτα στα ροδίτικα οπότε καταλαβαίνετε εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος χαχα!
Δεν το γνώριζα για την Ρόδο αυτό Μάνο, και μου κάνει εντύπωση μιας και στην Κύπρο επίσης το λένε έτσι! Κυρίως αναφέρονται σαν κάττος αλλά και κάττα! Μπορεί βέβαια να ακούγονται και τρία "Τ" εκεί βέβαια!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Στη σχολή στην Πάτρα με περνούσαν για Κύπριο! Έχουμε πολλά κοινά στοιχεία στη διάλεκτο! Θα σας κάνω ιδιαίτερα ροδίτικα όταν ανέβω ξανά Θεσσαλονίκη!
Manos_R- Administrator
Στην ροδο ειχα μεινει 1 μηνα φανταρος , και ηταν τελη ιουλιου , εχετε πολυ ομορφες ρωσιδες
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Χαχαχαχα και Σουηδέζες Νικόλα!
Manos_R- Administrator
Μ'αρέσουν τα reviews σου για τη LEGO movie 2! Συμφωνώ επίσης: Κάτω τα χέρια από τον Έμμετ, είναι ο πιο συμπαθής ήρωας και σε τελική ανάλυση θα φτιάξουμε εργοτάξιο όπως λέει και ο Patgeo!
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
Έρχονται κι άλλα reviews για τα σετάκια της ταινίας! Με πολύ Έμμετ βεβαίως βεβαίως!
Manos_R- Administrator
Παρόμοια θέματα
» ThebrickReview:Series 5 Mixel GOX 41536
» ThebrickReview: 10401 Rainbow Fun
» ThebrickReview: LEGO 41521 - Footi
» thebrickReview: 75136 Droid Escape Pod
» ThebrickReview: 31054 Blue Express
» ThebrickReview: 10401 Rainbow Fun
» ThebrickReview: LEGO 41521 - Footi
» thebrickReview: 75136 Droid Escape Pod
» ThebrickReview: 31054 Blue Express