[Great Brick War] - THE DEAL
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
paintballman- Καλλιτέχνης των LEGO
Τουβλάκια : 0
Απ: [Great Brick War] - THE DEAL
Ωραίος Γιώργο... Μ'αρέσει πολύ το comic στυλ με το οποίο πλαισιώνεις τις εικόνες... 29 moc??>? lol... πάρα πολλά...
Gunman έγραψε:Ωραίος Γιώργο... Μ'αρέσει πολύ το comic στυλ με το οποίο πλαισιώνεις τις εικόνες... 29 moc??>? lol... πάρα πολλά...
Μεχρι πρόσφατα το ακολουθούσα αλλα μετά γκρίνιαξαν λίγο οι κριτές μια που ήθελαν καθαρότερες φωτογραφίες χωρίς κείμενο πάνω. Η αλήθεια είναι ότι μια που ο σύγχρονος πόλεμος είναι από τα ενδιαφέροντα μου, το GBW εκτίναξε τη δημιουργικότητα μου (βοήθησε παράλληλα και η δημιουργία αποκλειστικού LEGO room)
Πολύ ωραία φάση αυτό το στυλ κόμιξ! Μπράβο!
Όσον αφορά την θεματολογία, σίγουρα υπάρχουν πολλά άτομα που τους ενδιαφέρει, αλλά εγώ βαδίζω σε άλλους τομείς.
Καλές επιτυχίες!
Όσον αφορά την θεματολογία, σίγουρα υπάρχουν πολλά άτομα που τους ενδιαφέρει, αλλά εγώ βαδίζω σε άλλους τομείς.
Καλές επιτυχίες!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
paintballman έγραψε:Gunman έγραψε:Ωραίος Γιώργο... Μ'αρέσει πολύ το comic στυλ με το οποίο πλαισιώνεις τις εικόνες... 29 moc??>? lol... πάρα πολλά...
Μεχρι πρόσφατα το ακολουθούσα αλλα μετά γκρίνιαξαν λίγο οι κριτές μια που ήθελαν καθαρότερες φωτογραφίες χωρίς κείμενο πάνω. Η αλήθεια είναι ότι μια που ο σύγχρονος πόλεμος είναι από τα ενδιαφέροντα μου, το GBW εκτίναξε τη δημιουργικότητα μου (βοήθησε παράλληλα και η δημιουργία αποκλειστικού LEGO room)
Ναι, το αντίστοιχο είχε συμβεί με εμένα παλαιότερα στο GoH, είναι άλλη φάση να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή, σε τραβάει να mocάρεις... Είναι και ο "ανταγωνισμός" και μετά κολλάς
Gunman έγραψε:Ναι, το αντίστοιχο είχε συμβεί με εμένα παλαιότερα στο GoH, είναι άλλη φάση να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή, σε τραβάει να mocάρεις... Είναι και ο "ανταγωνισμός" και μετά κολλάς
Αυτό σωστό για τον ανταγωνισμό - το πήραμε και λίγο πατριωτικά! Και είναι ένας τομέας που τουλάχιστον στο Eurobricks σαν Έλληνες τα πηγαίνουμε υπερβολικά καλά (έχω την μεγαλύτερη συγκομιδή πόντων και ο BoBKiD με λιγότερες κατασκευές, είναι πολύ πιο πάνω από την μέση)
Παρόμοια θέματα
» [Great Brick War] - THE DEAL
» [Great Brick War] - Old City Bar
» [Great Brick War] - The Ace Of Spades
» [Great Brick War - Adamson (γιος Adam)] - Temple of Illuvatar
» [Great Brick War] - ISLAND OF DOMINATION
» [Great Brick War] - Old City Bar
» [Great Brick War] - The Ace Of Spades
» [Great Brick War - Adamson (γιος Adam)] - Temple of Illuvatar
» [Great Brick War] - ISLAND OF DOMINATION