WE love to Create 2018
Σελίδα 3 από 4 • Μοιραστείτε
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: WE love to Create 2018
Που είσαι ρε Μάνο! Δεν μπορεί να φτιάξουμε city χωρίς εσένα!
(Αν και θα μπορούσαμε να φτιάξουμε ένα μεγάλο διόραμα City με κυνηγητό υπερηρώων για την επόμενη Comic Con!)
(Αν και θα μπορούσαμε να φτιάξουμε ένα μεγάλο διόραμα City με κυνηγητό υπερηρώων για την επόμενη Comic Con!)
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
Αυτό να λέγεται! Ας γίνει τώρα το πρώτο βήμα και μπορούμε στην Comic Con να φτιάξουμε ολόκληρη πολιτεία! Εγώ μπορώ να φέρω και vintage city sets αεροδρόμιο, λιμάνι σπίτια κτλ!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Αυτά ήταν πανέμορφα σετάκια Μάνο! Ακόμα τα έχω στο μυαλό μου...
Μιχάλη, έριξες μια πολύ καλή ιδέα!
Μιχάλη, έριξες μια πολύ καλή ιδέα!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Manos_R έγραψε:Αυτό να λέγεται! Ας γίνει τώρα το πρώτο βήμα και μπορούμε στην Comic Con να φτιάξουμε ολόκληρη πολιτεία! Εγώ μπορώ να φέρω και vintage city sets αεροδρόμιο, λιμάνι σπίτια κτλ!
Εσύ εισαι ο ανθρωπός μου λέμε!!!!!!!!!!!!!!!
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Φίλε Γιώργο, εγώ κάτι χρωστάω, δεν το έχω ξαχάσει!
Κώστα στην επόμενη αν ανέβω θα κάνουμε χαμούλη με τα City!
Κώστα στην επόμενη αν ανέβω θα κάνουμε χαμούλη με τα City!
Manos_R- Administrator
Manos_R έγραψε:Κώστα στην επόμενη αν ανέβω θα κάνουμε χαμούλη με τα City!
Αυτό με τα vintage city ή classic town theme δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα!!
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Manos_R- Administrator
Καλησπέρα Γιώργο,
Μια και οι μέρες ...πλησιάζουν, υπάρχουν τίποτα οργανωτικά θέματα που θα ήταν καλό να γνωρίζουμε;
πχ διαθέσιμοι χώροι/διάταξη, πότε θα 'στήσουμε', πόσοι θα χρειαστούμε και για ποιές ώρες, αν χρειάζεσαι κάτι συγκεκριμένο από εμάς (εκτός από εκθέματα), όπως και τι θα φέρει ο καθένας ώστε να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι... [Είναι η πρώτη μου έκθεση και έχω λίγο άγχος, αν και απ'οτι κατάλαβα είναι πιο 'χαλαρό' το κλίμα σε σχέση με το TheComicCon]
Μια και οι μέρες ...πλησιάζουν, υπάρχουν τίποτα οργανωτικά θέματα που θα ήταν καλό να γνωρίζουμε;
πχ διαθέσιμοι χώροι/διάταξη, πότε θα 'στήσουμε', πόσοι θα χρειαστούμε και για ποιές ώρες, αν χρειάζεσαι κάτι συγκεκριμένο από εμάς (εκτός από εκθέματα), όπως και τι θα φέρει ο καθένας ώστε να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι... [Είναι η πρώτη μου έκθεση και έχω λίγο άγχος, αν και απ'οτι κατάλαβα είναι πιο 'χαλαρό' το κλίμα σε σχέση με το TheComicCon]
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
Παιδιά το στήσιμο θα γίνει την Κυριακή το πρωί. Όπως συνήθως κατά τις 9:15-9:30 θα συναντηθούμε στην πίσω είσοδο του WE και θα μπούμε μέσα.
Μόλις τώρα μίλησα με την υπεύθυνη, περιμένουν αυξημένο κόσμο και αυτή τη φορά θα στήσουμε με πλάτη τα container. Λογικά θα έχουμε μικρότερο χώρο δηλαδή, αλλά θα κοιτάξουμε να τα βολεψουμε ωραία..
Φέρτε μόνο την καλή σας διάθεση και μερικά LEGO
Μόλις τώρα μίλησα με την υπεύθυνη, περιμένουν αυξημένο κόσμο και αυτή τη φορά θα στήσουμε με πλάτη τα container. Λογικά θα έχουμε μικρότερο χώρο δηλαδή, αλλά θα κοιτάξουμε να τα βολεψουμε ωραία..
Φέρτε μόνο την καλή σας διάθεση και μερικά LEGO
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gunman στις 18/10/2018, 10:47, 1 φορά
Μάλιστα! Ωραία Γιώργο! Θα τα πούμε από κοντά στην είσοδο!
Patgeo- Administrator
Gunman έγραψε:@Chronis888 ισχύει η Bugatti?
Ισχύει κανονικά, με τη μόνη προϋπόθεση ότι δε θα μπορώ να καθίσω όλη μέρα στην έκθεση λόγω και άλλων υποχρεώσεων. Φαντάζομαι όμως ότι θα υπάρχει συνέχεια κάποιος εκεί όποτε δε θα έχουμε κανένα θέμα.
chronis888- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 10
Εγώ και ο Γιώργος, θα είμαστε σίγουρα εκεί!
Να ξέρεις @Chronis888, αν δεν έρθεις να την παραλάβεις με το πέρας της εκδήλωσης, θα την κρατήσουμε εμείς!
Να ξέρεις @Chronis888, αν δεν έρθεις να την παραλάβεις με το πέρας της εκδήλωσης, θα την κρατήσουμε εμείς!
Patgeo- Administrator
maraki_tpla- Επίλεκτος τοξότης
Τουβλάκια : 5
Έχει χώρο και για μια 32άρα βάση για ένα mocάκι;Wild West Theme...Λέμε να κατεβούμε οικογενειακώς να σας δούμε...
Mandis- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
Τέλεια! Βρισκόμαστε το πρωί και τα λέμε! Έχω ενθουσιαστεί που θα είμαστε πολλοί αυτή τη φορά!
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
Εύχομαι κι εγώ παιδιά, καλή επιτυχία στην έκθεσή σας!
Από αυτά που βλέπω να προγραμματίζονται σαν εκθέματα, είμαι σίγουρος πως θα έχει μεγάλη επιτυχία και πολύ ωραίο και πλούσιο περιεχόμενο
Μακάρι να μπορούσα να παραβρεθώ κι εγώ από κοντά, αλλά δυστυχώς η απόσταση είναι απαγορευτική μια και θα ανεβούμε πάλι σε 2 εβδομάδες (2-3-4 Νοεμβρίου) ομαδικά σαν Gricks στις Σέρρες, και δύο μακρινά ταξίδια σε τόσο λίγο χρόνο δεν βγαίνουν με τίποτα.
Θα θαυμάσουμε τα εκθέματα όλων σας, μέσα από τις φωτογραφίες που θα βγουν, και ελπίζω να αξιωθούμε κάποια στιγμή να βρεθούμε από κοντά και με τους υπόλοιπους που δεν τους είδαμε τον Σεπτέμβριο.
Από αυτά που βλέπω να προγραμματίζονται σαν εκθέματα, είμαι σίγουρος πως θα έχει μεγάλη επιτυχία και πολύ ωραίο και πλούσιο περιεχόμενο
Μακάρι να μπορούσα να παραβρεθώ κι εγώ από κοντά, αλλά δυστυχώς η απόσταση είναι απαγορευτική μια και θα ανεβούμε πάλι σε 2 εβδομάδες (2-3-4 Νοεμβρίου) ομαδικά σαν Gricks στις Σέρρες, και δύο μακρινά ταξίδια σε τόσο λίγο χρόνο δεν βγαίνουν με τίποτα.
Θα θαυμάσουμε τα εκθέματα όλων σας, μέσα από τις φωτογραφίες που θα βγουν, και ελπίζω να αξιωθούμε κάποια στιγμή να βρεθούμε από κοντά και με τους υπόλοιπους που δεν τους είδαμε τον Σεπτέμβριο.
Mike Legoman- Legoμικρούλης
Τουβλάκια : 0
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Ευχαριστούμε πολύ Μιχάλη! Περάστε για καμιά μπύρα αν θέλετε στο ανέβα.
@Κώστα τρέλανε μας...!
@Κώστα τρέλανε μας...!
Η καρδιά μου και το μυαλό μου είναι στη Θεσσαλονίκη σήμερα! Καλή επιτυχία παίδες!
Manos_R- Administrator
Καλή επιτυχία και από μένα!! Δυστυχώς βρίσκομαι εκτός πόλης για δουλειά και δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ αλλά είμαι μαζί σας!
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Άλλη μια έκθεση ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία πιστεύω (κάτι που θα επιβεβαιώσουν και όλοι όσοι παρευρέθηκαν)!
Πέρα από τα εκθέματα που ήταν σε μεγάλο βαθμό City (@Manos_R, μας έλειπες...) με τον σταθμό του Κώστα και όλες τις σιδηροδρομικές του δημιουργίες που ήταν πανέμορφες και όλα τα Modular σε παράταξη, υπήρξαν και 2 δημιουργίες του Guilds of Historica
που γίναν για το Eurobricks και μια δημιουργία σε στυλ Far West!
Στα highlights πιστεύω ήταν η Porsche και η Bugatti, που πάνω στις περιστρεφόμενες βάσεις του Γιώργου, έδειχναν σαν εκθεσιακό μοντέλο, έτοιμο για να το πάρεις και να οδηγήσεις μακρυά!
Τέλος, υπήρχαν και τα "τρελά" εκθέματα του GBC (Great Ball Contraption), που τράβηξαν αρκετά τα βλέμματα των παιδιών παρόλη την φασαρία που δημιουργούσαν.
Πάρτε μια μικρή γεύση στο βίντεο που ακολουθεί:
Επίσης, ένα κοντινό βίντεο με GBC που έκανα σε λειτουργία:
Περισσότερο φωτογραφικό υλικό, θα ακολουθήσει στο επόμενο χρονικό διάστημα!
Πέρα από τα εκθέματα που ήταν σε μεγάλο βαθμό City (@Manos_R, μας έλειπες...) με τον σταθμό του Κώστα και όλες τις σιδηροδρομικές του δημιουργίες που ήταν πανέμορφες και όλα τα Modular σε παράταξη, υπήρξαν και 2 δημιουργίες του Guilds of Historica
που γίναν για το Eurobricks και μια δημιουργία σε στυλ Far West!
Στα highlights πιστεύω ήταν η Porsche και η Bugatti, που πάνω στις περιστρεφόμενες βάσεις του Γιώργου, έδειχναν σαν εκθεσιακό μοντέλο, έτοιμο για να το πάρεις και να οδηγήσεις μακρυά!
Τέλος, υπήρχαν και τα "τρελά" εκθέματα του GBC (Great Ball Contraption), που τράβηξαν αρκετά τα βλέμματα των παιδιών παρόλη την φασαρία που δημιουργούσαν.
Πάρτε μια μικρή γεύση στο βίντεο που ακολουθεί:
Επίσης, ένα κοντινό βίντεο με GBC που έκανα σε λειτουργία:
Περισσότερο φωτογραφικό υλικό, θα ακολουθήσει στο επόμενο χρονικό διάστημα!
Patgeo- Administrator
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» Φωτογραφίες WE love to Create 2018
» WE love to Create 2017
» WE love to Create 2017
» WE love to Create 2019
» WE love to Create 2019
» WE love to Create 2017
» WE love to Create 2017
» WE love to Create 2019