Τι πακέτο παραλάβατε σήμερα?
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 34 από 40 • Μοιραστείτε
Σελίδα 34 από 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Απ: Τι πακέτο παραλάβατε σήμερα?
Χαχαχαχαχα!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Λόγω των εκπτώσεων...
collector- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 77
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Το Simpsons House το πήρα από τα Public. Αν και Simpsons δεν έβλεπα ποτέ το συγκεκριμένο σετ το βρίσκω πολύ όμορφο (και φέτος είναι η τελευταία του χρονιά).
Το SW από το Μουστάκα. Είχα κάνει κράτηση πριν 3 εβδομάδες όταν κάποια κοπέλα από το μαγαζί μου είχε είπε το πότε θα έβαζε το 20%. Να πω την αλήθεια είναι πολύ μικρό για τα γούστα μου αλλά το πήρα μόνο και μόνο γιατί είναι UCS (γιατί άραγε; ) γιαυτό έχει τσιμπήσει και λίγο η τιμή του...
Το Simpsons House το πήρα από τα Public. Αν και Simpsons δεν έβλεπα ποτέ το συγκεκριμένο σετ το βρίσκω πολύ όμορφο (και φέτος είναι η τελευταία του χρονιά).
Το SW από το Μουστάκα. Είχα κάνει κράτηση πριν 3 εβδομάδες όταν κάποια κοπέλα από το μαγαζί μου είχε είπε το πότε θα έβαζε το 20%. Να πω την αλήθεια είναι πολύ μικρό για τα γούστα μου αλλά το πήρα μόνο και μόνο γιατί είναι UCS (γιατί άραγε; ) γιαυτό έχει τσιμπήσει και λίγο η τιμή του...
Γίνεται να το κάνεις κράτηση γενικά και να το πάρεις (όταν ξέρεις ότι θα έχει)την μέρα που θα έχει 20% με την έκπτωση?
Gunman έγραψε:Γίνεται να το κάνεις κράτηση γενικά και να το πάρεις (όταν ξέρεις ότι θα έχει)την μέρα που θα έχει 20% με την έκπτωση?
Όχι Γιώργο για τόσο μεγάλο διάστημα. Πάντως κράτηση 1 εβδομάδας γίνεται. Απλά η κοπέλα είναι γνωστή μου, μου είπε "off the record" για την ημερομηνία έκπτωσης και "έκρυψε" το σετ.
Γενικά όλο το προσωπικό του Μουστάκα ενημερώνεται από τη Δευτέρα ότι το ερχόμενο Σάββατο θα "παίξει" το 20%. Αλλά υπάρχουν κάποια άτομα από μέσα που έχουν πολύ πιο πριν την ενημέρωση αυτή.
Lego & ''παράπλευρες απώλειες''!
Έκανα κάποιες αγορές με το -20% από τα Public αγοράζοντας σε πρώτη φάση τα παιχνίδια που ήθελε η ανηψιά-βαπτιστικιά μου η οποία ενώ παίζει τρελά με Lego friends, δε θέλει καινούριο σετ, προτιμάει άλλα παιχνίδια που έχουν φίλες της ή βλέπει στην τηλεόραση. Έτσι ούτε τα Χριστούγεννα ήθελε Lego ούτε τώρα το Πάσχα... είχε άλλες προτιμήσεις... Λέτε να έχω αποτύχει σα νονός; χαχαχα! Τα τρια λούτρινα κουκλάκια είναι γι' αυτήν και για να φτάσω τα 30 ευρώ και να καβατζώσω την έκπτωση, αγόρασα το πρώτο μου Nexo Knights set που όπως φαίνεται δε θα είναι το μοναδικό, αφού μου αρέσουν πολύ οι συγκεκριμένες φιγούρες τελικά, ενώ στην αρχή δε με είχαν ενθουσιάσει & ένα minifigure χρυσό άγγελο έτσι για να υπάρχει!
Το Easter Bunny το αγόρασα από το eshop γιατί το είχε με έκπτωση - 36% και γενικά όπως μερικοί γνωρίζουν, μου αρέσουν πάρα πολύ όλα αυτά τα μικρά seasonal - limited edition σετάκια!
Έκανα κάποιες αγορές με το -20% από τα Public αγοράζοντας σε πρώτη φάση τα παιχνίδια που ήθελε η ανηψιά-βαπτιστικιά μου η οποία ενώ παίζει τρελά με Lego friends, δε θέλει καινούριο σετ, προτιμάει άλλα παιχνίδια που έχουν φίλες της ή βλέπει στην τηλεόραση. Έτσι ούτε τα Χριστούγεννα ήθελε Lego ούτε τώρα το Πάσχα... είχε άλλες προτιμήσεις... Λέτε να έχω αποτύχει σα νονός; χαχαχα! Τα τρια λούτρινα κουκλάκια είναι γι' αυτήν και για να φτάσω τα 30 ευρώ και να καβατζώσω την έκπτωση, αγόρασα το πρώτο μου Nexo Knights set που όπως φαίνεται δε θα είναι το μοναδικό, αφού μου αρέσουν πολύ οι συγκεκριμένες φιγούρες τελικά, ενώ στην αρχή δε με είχαν ενθουσιάσει & ένα minifigure χρυσό άγγελο έτσι για να υπάρχει!
Το Easter Bunny το αγόρασα από το eshop γιατί το είχε με έκπτωση - 36% και γενικά όπως μερικοί γνωρίζουν, μου αρέσουν πάρα πολύ όλα αυτά τα μικρά seasonal - limited edition σετάκια!
Manos_R- Administrator
Συνήθως τα πιτσιρίκια θέλουν παιχνίδια που έχουν οι φίλοι οπότε είναι λογικό. Εδώ εμείς βλέπουμε ένα lego που πήρε κάποιος άλλος και μετά το θέλουμε και εμείς
Έτσι είναι φίλε πολύ σωστά τα λες, και μένα ο Gunman με παρέσυρε στα Nego Knights... Κακές παρέες!!!
Manos_R- Administrator
Χαχαχ...
@collector Insider info would be greatly appreciated
Στο site τους εχθές όμως δεν το διαφήμιζαν το 20% ή κάνω λάθος? Μόνο για τα φυσικά καταστήματα ήταν?
Στο site τους εχθές όμως δεν το διαφήμιζαν το 20% ή κάνω λάθος? Μόνο για τα φυσικά καταστήματα ήταν?
Gunman έγραψε:Χαχαχ...
Ούτε στο site το διαφήμιζαν ούτε στην τηλεόραση (nikelodeon) που παίζει συνέχεια: "ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ - ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ"
Το κακό με το 20% στις επόμενες αγορές όπως (πιθανώς) έχω πει και άλλη φορά στην καλύτερη περίπτωση ισοδυναμεί με 16,6% πραγματική έκπτωση στις τρέχουσες αγορές
Α νόμιζα ήταν αυτό που είχε κάνει με την vodafone που αγόραζες με 20%. Το άλλο γιατί δεν είναι καθαρό 20%?
Patgeo- Administrator
Gunman έγραψε:Α νόμιζα ήταν αυτό που είχε κάνει με την vodafone που αγόραζες με 20%. Το άλλο γιατί δεν είναι καθαρό 20%?
Να το εξηγήσω με παράδειγμα:
Έστω ότι σε ενδιαφέρουν προς αγορά τα:
LEGO Creator Sydney Opera House (10234) με κόστος: 330€
LEGO Star Wars Ewok Village (10236) με κόστος: 300€
Αν σου έδινε καθαρή έκπτωση 20% θα πλήρωνες 630€ - 20/100* 630€ άρα θα πλήρωνες 504€ και για τα δύο
Τώρα με το 20% στις επόμενες αγορές θα έπρεπε να πάρεις το Sydney Opera House δίνοντας 330€ και θα έπαιρνες ένα κουπόνι 66€
Οπότε για την αγορά του Ewok Village θα έπρεπε να δώσεις 300€ - 66€ = 234€
Άρα θα έδινες συνολικά και για τα δύο 564€ δηλαδή ποσοστό έκπτωσης (630€-564€)/630€ * 100 = 10,47%
Το ποσοστό αυτό μπορεί να πάρει τη μέγιστη τιμή του η οποία είναι το 16,66% ΜΟΝΟ αν κάνεις το εξής "κόλπο":
Αγοράσεις το πιο ακριβό σετ (ένα η και περισσότερα) και με τα κουπόνια που θα πάρεις αγοράσεις ένα σετ χωρίς να δώσεις ούτε ένα ευρώ από την τσέπη σου!!!
Το "κόλπο" αυτό το είχα κάνει την προηγούμενη φορά που έκανε το 20% για τις επόμενες αγορές που αγόρασα διάφορα σετ και με το σύνολο των χρημάτων από κουπόνια που είχα πάρει αγόρασα ένα tumbler!!! (δίνοντας επιπλέον 0,5€).
Mpyromaxe δεν έχει ούτε ένα Playmobil σετάκι! Την αφήνουν αδιάφορη!
Patgeo ναι θα κάνω και για τα δυο reviews, μες τη Μεγαλοβδομάδα που θα έχω ελεύθερο χρόνο! Τα κρατάω κλειστά γι' αυτό το λόγο!
Collector ευχαριστούμε για την τόσο κατατοπιστική ανάλυση!
Patgeo ναι θα κάνω και για τα δυο reviews, μες τη Μεγαλοβδομάδα που θα έχω ελεύθερο χρόνο! Τα κρατάω κλειστά γι' αυτό το λόγο!
Collector ευχαριστούμε για την τόσο κατατοπιστική ανάλυση!
Manos_R- Administrator
Thanks @collector
Αν βγάλει τίποτα 20% επιτόπου όπως είχε κάνει με την vodafone σφυρίξτε το
Αν βγάλει τίποτα 20% επιτόπου όπως είχε κάνει με την vodafone σφυρίξτε το
Πολύ ωραία Μάνο! Αναμένουμε!
collector, ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες! Δεν είχα κάτσει να το σκεφτώ ποτέ είναι η αλήθεια...
collector, ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες! Δεν είχα κάτσει να το σκεφτώ ποτέ είναι η αλήθεια...
Patgeo- Administrator
παιδακια αυτα ηρθαν την εβδομαδα που περασε, νεες παραλαβες ,παλια κομματια που τα ειχα στην λιστα!
6039-6078-6246-6074-8880-8868-8064-75133-CPO
συν πολλα κομματια χυμα, πολυ πραγμα !
6039-6078-6246-6074-8880-8868-8064-75133-CPO
συν πολλα κομματια χυμα, πολυ πραγμα !
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
collector ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΕΤ!
Μano τα δικα σου ειναι γλυκουλια
Μano τα δικα σου ειναι γλυκουλια
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150