Lego Ideas
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 35 από 36 • Μοιραστείτε
Σελίδα 35 από 36 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Απ: Lego Ideas
Θα ανακοινώσουν live τα αποτελέσματα σήμερα το απόγευμα!!!
We're back with the latest LEGO Ideas review results and we're excited to reveal new fan creations that have been approved to become LEGO Ideas sets! 🥳
https://www.facebook.com/LEGOIdeas/videos/997322017380681/
We're back with the latest LEGO Ideas review results and we're excited to reveal new fan creations that have been approved to become LEGO Ideas sets! 🥳
https://www.facebook.com/LEGOIdeas/videos/997322017380681/
Mind the Βrick- Σιωπηλός ninja
Τουβλάκια : 15
DRAKE έγραψε:Σοβαρά τώρα την υδρόγειο και την κιθάρα;; Δεν μου άρεσαν καθόλου.
χααχαχαχαχ κλαιωωωω
mariakala έγραψε:DRAKE έγραψε:Σοβαρά τώρα την υδρόγειο και την κιθάρα;; Δεν μου άρεσαν καθόλου.
χααχαχαχαχ κλαιωωωω
Κλαίω για το fishing boat!!!..... Το περίμενα πως και πως
Μα καλά, από τόσα σετ μόνο ένα θα βγάλουν τελικά? Πολύ κρίμα...
Promitheas- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 0
Αχαχαχα κλασσικό απογοητευτικό ideas review! Όμως εγώ με το home alone τους τα συγχώρησα όλα!
Jimmy- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 4
Ορίστε και τα αναλυτικά αποτελέσματα:
Προσωπικά, την υδρόγειο αν και την ψήφισα, ήλπιζα ότι θα επιλεγεί κάποιο από τα υπόλοιπα που ήταν μαζί.
Η κιθάρα, βλέπω δεν ήταν στο τωρινό review. Που την βρήκαν?
Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το review, μπορείτε να δείτε εδώ.
Προσωπικά, την υδρόγειο αν και την ψήφισα, ήλπιζα ότι θα επιλεγεί κάποιο από τα υπόλοιπα που ήταν μαζί.
Η κιθάρα, βλέπω δεν ήταν στο τωρινό review. Που την βρήκαν?
Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το review, μπορείτε να δείτε εδώ.
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Οι κιθάρες ήταν από διαγωνισμο Γιωργο!
Ε αφού κάνανε το πιάνο ας κάνουνε και κιθαρες...
Ε αφού κάνανε το πιάνο ας κάνουνε και κιθαρες...
Χαχαχα! Μάλιστα! Υπάρχει και το Sonic υπό διερεύνηση... Υποθέτω τσεκάρουν τα πνευνατικά δικαιώματα...
Patgeo- Administrator
Αν μέσα από τόσες όμορφες δημιουργίες επέλεξαν μόνο αυτά, στον επόμενο γύρο που είναι πάνω από 30 projects και συμμετέχει και ο δικός μας 'Ελληνας δημιουργός τι θα γίνει;
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Θα ζοριστεί πολύ το πράγμα Μάνο...
Patgeo- Administrator
Κι εγώ αυτό πιστεύω φίλε Patgeo! Πιθανόν να δούμε αλλαγές στο άμεσο μέλλον στην πλατφόρμα του Ideas!
Manos_R- Administrator
Για όλους τους φαν που έχουν πολλές μνήμες και αναπολούν πολλές φορές τα '90ς, είναι και η παρακάτω δημιουργία:
Jumanji
Τα λόγια είναι περιττά, και η συγκεκριμένη δημιουργία αναπαριστά με μεγάλη λεπτομέρεια τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού από την ομώνυμη ταινία!
Jumanji
Τα λόγια είναι περιττά, και η συγκεκριμένη δημιουργία αναπαριστά με μεγάλη λεπτομέρεια τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού από την ομώνυμη ταινία!
Patgeo- Administrator
Ανακοινώθηκαν τα επόμενα Ideas που βρίσκονται προς αξιολόγηση!
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις υποψηφιότητες, εδώ!
Υπάρχουν αρκετές ωραίες ιδέες, όπως το Back End σε μορφή βιβλίου, αλλά μιας και υπήρχε κάποτε σαν σετ, δεν ξέρω αν έχει ελπίδες.
Το αστυνομικό τμήμα λογικά θα φάει άκυρο, μιας και μόλις βγήκε το σχετικό modular. Το κάστρο είναι επίσης όμορφο, όπως και ο φάρος!
Το Avatar (animation), ίσως έχει κάποιες πιθανότητες λόγω πρωτοτυπίας, αλλά και λόγω της Ασίας που είναι αρκετά γνωστό.
Το Avatar (James Cameron) για εμένα είναι ίσως η καλύτερη υποψηφιότητα, αλλά λόγω πολυπλοκότητας, μπορεί να μην επιλεχθεί, αν και έχουμε και τις επόμενες ταινίες που έρχονται από του χρόνου και μετά αν θυμάμαι καλά. Επίσης, δυνατές συμμετοχές πάλι εμπνευσμένες από ταινίες είναι το Jumanji, καθώς και το Addams Family.
Ακόμα, αξιοπρόσεκτα είναι τα Vienna, το Roman Warship, αλλά και το Milwaukee Art Museum που θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν στα Architecture!
Τέλος, υπάρχει και το Car Wash modular που θα μπορούσε άνετα να βγει σαν σετ, αλλά πιστεύω ότι αν γινόταν αυτό, θα ήταν από την σειρά των υπόλοιπων modular, και όχι από τα ideas!
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις υποψηφιότητες, εδώ!
Υπάρχουν αρκετές ωραίες ιδέες, όπως το Back End σε μορφή βιβλίου, αλλά μιας και υπήρχε κάποτε σαν σετ, δεν ξέρω αν έχει ελπίδες.
Το αστυνομικό τμήμα λογικά θα φάει άκυρο, μιας και μόλις βγήκε το σχετικό modular. Το κάστρο είναι επίσης όμορφο, όπως και ο φάρος!
Το Avatar (animation), ίσως έχει κάποιες πιθανότητες λόγω πρωτοτυπίας, αλλά και λόγω της Ασίας που είναι αρκετά γνωστό.
Το Avatar (James Cameron) για εμένα είναι ίσως η καλύτερη υποψηφιότητα, αλλά λόγω πολυπλοκότητας, μπορεί να μην επιλεχθεί, αν και έχουμε και τις επόμενες ταινίες που έρχονται από του χρόνου και μετά αν θυμάμαι καλά. Επίσης, δυνατές συμμετοχές πάλι εμπνευσμένες από ταινίες είναι το Jumanji, καθώς και το Addams Family.
Ακόμα, αξιοπρόσεκτα είναι τα Vienna, το Roman Warship, αλλά και το Milwaukee Art Museum που θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν στα Architecture!
Τέλος, υπάρχει και το Car Wash modular που θα μπορούσε άνετα να βγει σαν σετ, αλλά πιστεύω ότι αν γινόταν αυτό, θα ήταν από την σειρά των υπόλοιπων modular, και όχι από τα ideas!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Patgeo στις 4/1/2021, 12:24, 1 φορά
Patgeo- Administrator
Θελω εναν Φαρο που δουλευει και τους Βικινγκς
Επισης τελος του μηνα θα μαθουμε τι θα γινει με τα προηγουμενα!!!!
Επισης τελος του μηνα θα μαθουμε τι θα γινει με τα προηγουμενα!!!!
Τους Βίκινγκ, τους είδα και εγώ! Έχουν ωραία στοιχεία, και ίσως είναι ποιό εύκολο να βγουν σαν σετ σε σχέση με πολλά άλλα, αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι σχετικά μικρό σετ σε σχέση με όλα όσα προκύπτουν από την πλατφόρμα το τελευταίο διάστημα.
Patgeo- Administrator
Στηρίζω Milwaukee Art Museum με 1000! Ο Santiago Calatrava είναι ένας από τους αγαπημένους μου αρχιτέκτονες!
Manos_R- Administrator
Αρκετά ωραία σχέδια αυτήν την φορά! Ξεχωρίζω τα 737, Art Museum, Little Venice και "Spirited Away".
Κολοσσαίο και police station λίγο χλωμό . Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει (νομίζω και με τους ghostbusters είχε γίνει)
Κολοσσαίο και police station λίγο χλωμό . Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει (νομίζω και με τους ghostbusters είχε γίνει)
Ανακοινώθηκε χθες το αποτέλεσμα του 2ου review για το 2020!
Επιλέχθηκε να γίνει σετ η δημιουργία με θέμα τον πίνακα του Ban Gogh, το οποίο κατά την άποψή μου είναι πανέμορφο και εύχομαι το τελικό αποτέλεσμα αν δεν είναι σαν το πρωτότυπο, να είναι καλύτερο!
Βέβαια, υπήρχαν και πολλές ακόμα όμορφες δημιουργίες που τελικά απορρίφθηκαν...
Τέλος, από το 1ο review για το 2020, επιλέχθηκε και η δημιουργία με τον Sonic για να γίνει σετ
Πλέον, ακολουθεί το 3ο review για το 2020, τα αποτελέσματα του οποίου, θα μάθουμε το ερχόμενο καλοκαίρι...
Μπορείτε να δείτε όλη την σχετική ανακοίνωση, εδώ.
Επιλέχθηκε να γίνει σετ η δημιουργία με θέμα τον πίνακα του Ban Gogh, το οποίο κατά την άποψή μου είναι πανέμορφο και εύχομαι το τελικό αποτέλεσμα αν δεν είναι σαν το πρωτότυπο, να είναι καλύτερο!
Βέβαια, υπήρχαν και πολλές ακόμα όμορφες δημιουργίες που τελικά απορρίφθηκαν...
Τέλος, από το 1ο review για το 2020, επιλέχθηκε και η δημιουργία με τον Sonic για να γίνει σετ
Πλέον, ακολουθεί το 3ο review για το 2020, τα αποτελέσματα του οποίου, θα μάθουμε το ερχόμενο καλοκαίρι...
Μπορείτε να δείτε όλη την σχετική ανακοίνωση, εδώ.
Patgeo- Administrator
Ναι, είναι πολύ ωραία φτιαγμένο!
Patgeo- Administrator
Αρχικά να πω τα συγχαρητήρια μου στον Έλληνα σχεδιαστή Delusion Brick για τη συμμετοχή του και κρίμα που δεν τα κατάφερε! Υπήρχαν πολλά projects σε επεξεργασία και αυτό ανέβαζε αυτόματα το βαθμό δυσκολίας! Προσωπικά το σετ του Van Gogh που επιλέχθηκε μου αρέσει πολύ και μάλλον θα μπει wishlist! Μένει βέβαια να δούμε και το τελικό μοντέλο!
Manos_R- Administrator
Καλόγουστο το van gogh σχέδιο. Και για τον sonic χαίρομαι, τα ideas με licensed themes (ghostbusters, mickey mouse, κλπ) είναι πάντα ωραία!
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Σελίδα 35 από 36 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36
Παρόμοια θέματα
» Διαγωνισμός από το LEGO Ideas, με θέμα LEGO Moments in Space!
» LEGO Ideas │ Weihnachtspyramide
» LEGO Ideas Highlight:Weihnachtspyramide
» Συμμετοχή moc στο lego ideas
» LEGO Ideas Highlight: Concorde
» LEGO Ideas │ Weihnachtspyramide
» LEGO Ideas Highlight:Weihnachtspyramide
» Συμμετοχή moc στο lego ideas
» LEGO Ideas Highlight: Concorde
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 35 από 36
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης