Lego Ideas
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 20 από 36 • Μοιραστείτε
Σελίδα 20 από 36 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 28 ... 36
Απ: Lego Ideas
Ισχύει Μιχάλη! Και εγώ αυτό θέλω να πιστεύω!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Όπως και να βγουν, με λεπτομερειες ή οχι εγω θα τους τιμήσω. Θα πρεπει ομως η εταιρία να αποσύρει σιγα σιγα καποιες σειρές ωστε να βγουν και αυτά! Η αλήθεια ειναι οτι έχω την αίσθηση πως θα πάμε σε σετ άνω το 1500 κομματιών ,πιθανόν σε πολύ ογκώδη φρούρια.
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Θα πέσει πολύ κλάμα σε εκείνη την περίπτωση Νίκο...
Patgeo- Administrator
Ναι, αν ξεκινήσουν καινούργια σειρά θα έχουν σίγουρα σετ σε όλες τις τιμές και σε όλα τα μεγέθη. Έχουν δείξει τον τελευταίο καιρό με Harry Potter, Lego Movie 2 κλπ ότι σχεδόν σε όλες τις σειρές θα βγάλουν και ένα κορυφαίο σετ κοντά στα 300€. Παρεμπιπτόντως ήμουνα στη Γερμανία την προηγούμενη εβδομάδα και είδα από κοντά το Apocalypseburg και είναι εντυπωσιακό και τεράστιο!
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
Λόγω της ταινίας φέτος και των Ninjago Legacy δε νομίζω να δούμε ιππότες ή πειρατές παράλληλα. Οπότε αν γίνει κάτι μάλλον από την επόμενη χρονιά πια! Αλλά έχω μια διαίσθηση ότι κάτι από αυτά τα δύο θα επιστρέψει του χρόνου! Είδα το review του Jangbricks στο youtube για το Apocalypseburg και το λάτρεψα!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Καλημέρα σε όλους! Σήμερα έχω να προτείνω 2 θεματικές προτάσεις προς ψήφιση, που απαρτίζονται από 4 MOC συνολικά!
Jungle Temple
The Forgotten Temple
Japanese Tea Garden
Temple of Hermit
Jungle Temple
The Forgotten Temple
Japanese Tea Garden
Temple of Hermit
Patgeo- Administrator
Είναι πολύ όμορφα όλα τα σετ. Ευχαριστούμε Γιώργο, είχα καιρό να δω τι γίνεται και να ψηφίσω.
Ομολογώ ότι θέλει πολύ προσπάθεια πια για να καταλάβεις ότι είναι render... Από ότι διάβασα χρησιμοποιεί το studio 2 του bricklink. Η ποιότητα σε αυτά τα εργαλεία ανεβαίνει κατακόρυφα.
Ομολογώ ότι θέλει πολύ προσπάθεια πια για να καταλάβεις ότι είναι render... Από ότι διάβασα χρησιμοποιεί το studio 2 του bricklink. Η ποιότητα σε αυτά τα εργαλεία ανεβαίνει κατακόρυφα.
Όντως, έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στο τελευταίο και αυτός ήταν και ο λόγος που με εντυπωσίασε και το ανέβασα.
Γενικά, και εγώ έχω καιρό να μπω να ψάξω στην σελίδα, αλλά ήμουν τυχερός που τα βρήκα τα συγκεκριμένα.
Δεν ξέρω αν το πήρατε είδηση, αλλά πλέον άλλαξε ο τρόπος υποστήριξης των σετ! Πατάς απλά μόνο το κουμπί του support! Σίγουρα κερδίζεις αρκετό χρόνο και ίσως είδαν ότι τα στατιστικά που μαζεύαν μέσω των διαθέσιμων επιλογών που υπήρχαν δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.
Γενικά, και εγώ έχω καιρό να μπω να ψάξω στην σελίδα, αλλά ήμουν τυχερός που τα βρήκα τα συγκεκριμένα.
Δεν ξέρω αν το πήρατε είδηση, αλλά πλέον άλλαξε ο τρόπος υποστήριξης των σετ! Πατάς απλά μόνο το κουμπί του support! Σίγουρα κερδίζεις αρκετό χρόνο και ίσως είδαν ότι τα στατιστικά που μαζεύαν μέσω των διαθέσιμων επιλογών που υπήρχαν δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.
Patgeo- Administrator
Manos_R- Administrator
Patgeo- Administrator
Manos_R- Administrator
Φαίνεται αρκετά καλό και σίγουρα προσεγμένο! Είναι ένα εικονικό σετ κυρίως για τους μεγαλύτερους, που μεγάλωσαν βλέποντάς τους στα παιδικά!
Patgeo- Administrator
χαχα πολυ χαριτωμενο!
ironman- Ο Άρχων
Βγήκαν τα αποτελέσματα για το επόμενο τα επόμενα ΔΥΟ LEGO Ideas set (τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν ΕΝΤΟΣ του 2019!)
Δείτε εδώ τα αποτελέσματα!
...και όχι δυστυχώς δεν έχουν σχέση με το διάστημα
Δείτε εδώ τα αποτελέσματα!
...και όχι δυστυχώς δεν έχουν σχέση με το διάστημα
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
Το καραβάκι του Mickey μου άρεσε πάρα πολύ! Με τα "Φιλαράκια" δεν ενθουσιάστηκα μιας και δεν είμαι fan της συγκεκριμένης σειράς. Μετά το πολύ πετυχημένο 21309 LEGO NASA Apollo Saturn V δύσκολα θα έβγαζαν κάτι με θέμα το διάστημα! Και μιλάμε ότι το συγκεκριμένο σετ υπάρχει ακόμα στα ράφια των καταστημάτων.
Manos_R- Administrator
Αδιαφορα κ τα δυο για εμενα! Φιλαρακια εβλεπα αλλα οκ σε λεγκο καπως περιεργο, οτι το εχουμε χασει το θεμα σιγουροτατααα...!
Ας ελπισουμε σε καμια ιδεα με ναυαγο τον τομ χανκς του χρονου ????
Ας ελπισουμε σε καμια ιδεα με ναυαγο τον τομ χανκς του χρονου ????
ironman- Ο Άρχων
Δεν ξέρω αν κάποιος θα σκεφτεί κάτι τέτοιο Νίκο, αλλά προς το παρόν προς ψήφιση είναι και οι Jetsons, που λογικά θα ψηφιστούν και ίσως κυκλοφορίσουν!
Όσον αφορά τους Flintstones, η εταιρεία αποκάλυψε χθες το τελικό προϊόν!
Ομολογώ ότι είναι αρκετά κοντά στο πρωτότυπο και αποδώσαν αρκετά καλά τα βασικά στοιχεία. Βέβαια, πολύς κόσμος λυπάται που λείπει ο Dino...
Όσον αφορά τους Flintstones, η εταιρεία αποκάλυψε χθες το τελικό προϊόν!
Ομολογώ ότι είναι αρκετά κοντά στο πρωτότυπο και αποδώσαν αρκετά καλά τα βασικά στοιχεία. Βέβαια, πολύς κόσμος λυπάται που λείπει ο Dino...
Patgeo- Administrator
Patgeo- Administrator
Αν κοιτάξετε τι άλλο έχει φτιάξει ο ίδιος δημιουργός θα εντυπωσιαστείτε! Είναι πραγματικά πολύ καλός!
vgang- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
Πω, πω! Είναι όντως πανέμορφο! Λέω να ψηφίσω και μερικά από τα άλλα του. Ο τύπος είναι τρομερός!
Παίδες είναι φανταστικό, μακάρι να βγει & μακάρι να επιστρέψουν οι πειρατές κάποια στιγμή κάπως έτσι! Εννοείται δώσαμε ψήφο!
Manos_R- Administrator
Σελίδα 20 από 36 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 28 ... 36
Παρόμοια θέματα
» Διαγωνισμός από το LEGO Ideas, με θέμα LEGO Moments in Space!
» LEGO Ideas │ Weihnachtspyramide
» LEGO Ideas Highlight:Weihnachtspyramide
» Συμμετοχή moc στο lego ideas
» LEGO Ideas Highlight: Concorde
» LEGO Ideas │ Weihnachtspyramide
» LEGO Ideas Highlight:Weihnachtspyramide
» Συμμετοχή moc στο lego ideas
» LEGO Ideas Highlight: Concorde
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 20 από 36
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης