Ελληνικα τευχη lego!
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Απ: Ελληνικα τευχη lego!
Ευχαριστούμε Νίκο για την επισήμανση!
Τα τεύχη τα έχω πετύχει και εγώ, αλλά μέχρι κάποιο διάστημα, δεν είχαν κυκλοφορήσει τα καινούρια, οπότε δεν ξανασχολήθηκα! Εγώ, κοιτούσα τα Ninjago κυρίως, και είχα δει και τα υπόλοιπα. Αν ήμουν φαν του Batman, σίγουρα θα είχα πάρει.
Edit: Παλαιότερα, είχα κάνει Review το αντίστοιχο περιοδικό της σειράς City!
Τα τεύχη τα έχω πετύχει και εγώ, αλλά μέχρι κάποιο διάστημα, δεν είχαν κυκλοφορήσει τα καινούρια, οπότε δεν ξανασχολήθηκα! Εγώ, κοιτούσα τα Ninjago κυρίως, και είχα δει και τα υπόλοιπα. Αν ήμουν φαν του Batman, σίγουρα θα είχα πάρει.
Edit: Παλαιότερα, είχα κάνει Review το αντίστοιχο περιοδικό της σειράς City!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Patgeo στις 4/8/2017, 19:18, 1 φορά
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Δεν ειναι και ασχημα εχουν κατι το διαφορετικο!Βεβαια δεν ειδα καποιον κωδικο ωστε να τα ψαξω στο brickset
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Παίδες αγοράστε άφοβα, δεν είναι μούφα, είναι official Lego περιοδικά! Εγώ έχω τσιμπήσει το batman εδώ και πολύ καιρό, πριν 2 εβδομάδες πήρα ένα Ninjago & ένα Nexo Νights και χθες αγόρασα τα καινούρια τεύχη Ninjago & Nexo Νights. Κίνητρο φυσικά οι φιγούρες! Φίλε Νίκο έχεις δίκιο κυκλοφορεί και Friends περιοδικό το είδα και γω! Τέτοια περιοδικά κυκλοφορούν γενικά σε διάφορες χώρες το χω δει σε ξένες σελίδες, τώρα πως μπορείς να τα βρεις μέσω bricklink αυτό δεν το ξέρω, είμαι εντελώς άσχετος!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Παρόμοια θέματα
» Προσφορές αγοράς Lego στα Ελληνικά καταστήματα παιχνιδιών.
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Ψάχνοντας ταλαντούχους κατασκευαστές LEGO! (Master of the Brick & LEGO Masters)
» H Lego ακυρώνει την κυκλοφορία του κωδικού 60278 LEGO City Crooks Hideout Raid!
» Οι αποκλειστικοί κωδικοί του Lego House διαθέσιμοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Lego αρχές Μαΐου!
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Ψάχνοντας ταλαντούχους κατασκευαστές LEGO! (Master of the Brick & LEGO Masters)
» H Lego ακυρώνει την κυκλοφορία του κωδικού 60278 LEGO City Crooks Hideout Raid!
» Οι αποκλειστικοί κωδικοί του Lego House διαθέσιμοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Lego αρχές Μαΐου!
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης