TEEBEE - Ένα νέο παιδικό ταξιδιωτικό κιτ, για ατέλειωτες στιγμές παιχνιδιού και όχι μόνο!?
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
TEEBEE - Ένα νέο παιδικό ταξιδιωτικό κιτ, για ατέλειωτες στιγμές παιχνιδιού και όχι μόνο!?
Σήμερα, έπεσε το μάτι μου στο ΤΕΕΒΕΕ, το οποίο είναι ένα ταξιδιωτικό κιτ που επιτρέπει στα παιδιά να παίζουν με τα παιχνίδια τους, κατά την διάρκεια ταξιδιών και όχι μόνο.
Ομολογώ, ότι μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον, παρόλο που δεν έχω παιδιά ακόμα, μιας και για κάποιον ο οποίος κάνει αρκετά μεγάλες διαδρομές μαζί τους (με παιδιά), ξέρει ότι χρειάζεται με κάποιον τρόπο να μείνουν απασχολημένα (ήμουν και εγώ παιδί κάποτε, και θυμάμαι). Έτσι, το συγκεκριμένο κιτ, πιστεύω ότι μπορεί να απασχολήσει δημιουργικά τις σχετικά μικρότερες ηλικίες. Βέβαια, η τιμή του, όταν κυκλοφορήσει, θα είναι κάπως τσιμπημένη μιας και θα είναι περίπου στα €40, και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει, αλλά γενικά, είναι μια έξυπνη ιδέα.
Ποιά είναι η άποψή σας σχετικά με το συγκεκριμένο κιτ?
Ομολογώ, ότι μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον, παρόλο που δεν έχω παιδιά ακόμα, μιας και για κάποιον ο οποίος κάνει αρκετά μεγάλες διαδρομές μαζί τους (με παιδιά), ξέρει ότι χρειάζεται με κάποιον τρόπο να μείνουν απασχολημένα (ήμουν και εγώ παιδί κάποτε, και θυμάμαι). Έτσι, το συγκεκριμένο κιτ, πιστεύω ότι μπορεί να απασχολήσει δημιουργικά τις σχετικά μικρότερες ηλικίες. Βέβαια, η τιμή του, όταν κυκλοφορήσει, θα είναι κάπως τσιμπημένη μιας και θα είναι περίπου στα €40, και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει, αλλά γενικά, είναι μια έξυπνη ιδέα.
Ποιά είναι η άποψή σας σχετικά με το συγκεκριμένο κιτ?
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Απ: TEEBEE - Ένα νέο παιδικό ταξιδιωτικό κιτ, για ατέλειωτες στιγμές παιχνιδιού και όχι μόνο!?
Φοβερό σαν ιδέα... πιθανόν να το πάρω όταν βγει
thanks
thanks
Απ: TEEBEE - Ένα νέο παιδικό ταξιδιωτικό κιτ, για ατέλειωτες στιγμές παιχνιδιού και όχι μόνο!?
Ναι, έτσι είναι! Να'σαι καλά Γιώργο!
Patgeo- Administrator
Εγω νομιζα το κανονικο τεβε αυτο που κλεβει τα λεφτα απο τους ελευθερους επαγγελματιες
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Και εμένα μου πέρασε από το μυαλό....
Patgeo- Administrator
Παρόμοια θέματα
» LEGO ιδέες για τα CITY MOC μας και όχι μόνο!
» Το Σαββατοκύριακο 21/11 & 22/11 (early Black Friday event) έρχεται με πολλές προσφορές μόνο για τα VIP μέλη!
» Το Σαββατοκύριακο 21/11 & 22/11 (early Black Friday event) έρχεται με πολλές προσφορές μόνο για τα VIP μέλη!
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης