Χριστουγεννιάτικη/Πασχαλινή ανταλλαγή δώρων
Σελίδα 2 από 9 • Μοιραστείτε
Σελίδα 2 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Απ: Χριστουγεννιάτικη/Πασχαλινή ανταλλαγή δώρων
Gunman έγραψε:Συμφωνώ με το msrp, αν θέλετε Ελλάδα μέσα το ίδιο είναι, μιας και τα set θα είναι αναλογικά ακριβότερα.( απλά ανέφερε το lego shop de σαν σημείο αναφοράς για την Ευρώπη)
Σχετικά με τα theme μην δεν τρελαίνομαι αν θέλετε το αφήνουμε και φλου.
με 15-20 ευρώ, και ιδιαίτερα για τιμές Ελλάδας θα είναι αρκετά κούτσικο το set πάντως
με 15-20 ευρω παιρνεις αρκετα διαμαντακια και αξιολογα σετακια με ωραιες φιγουρες
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Συμφωνώ σε αυτά που λες αλλά υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον γιατί μπορεί να επιλέξουμε θέματα όπως star wars, elves, nexo knights, juniors, friends, duplo κτλ που όπως είπα με τον τρόπο αυτό θα ερθουν στα χέρια μας σετάκια που δε θα αγοράζαμε ποτέ σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας.ironman έγραψε:μανο αν επιλεξουμε απο ενα συγκεκριμενο theme υπαρχει ο παραγοντας πρωτον καποιοι απο εμας να διαλεξουμε τα ιδια και δευτερον καποια theme δεν βγαζουν τοσα σετ με την ιδια τιμη πανω κατω ωστε να εχουμε αβαντα! Π.χ. τα star wars & creator & city σου δινουν δυνατοτητα και υπαρχει πληθωρα κωδικων ενω ninjago &nexo δεν εχουν τοσα!
Επιπλέον εγώ σαν citακιας ας πούμε αν δεν υπάρχει συγκεκριμένο theme θα αγοράζω συνέχεια city sets!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Θα συμφωνήσω και εγώ με τις λιανικές τιμές Ελλάδος, μιας και τα σετ, φαντάζομαι, θα τα αγοράσουμε από εδώ. Ακόμα, στο εύρος τιμών που αναφέρθηκε (€15-€20), υπάρχουν όντως πολύ ωραία σετάκια!
Σχετικά με το θέμα, θα μπορούσαμε να το ψηφίσουμε για την περίπτωση που επιλέγουμε σετάκια ενός θέματος, αλλά από την άλλη, θα μπορούσαν να υπάρχουν κάποια προτεινόμενα θέματα, όπως αυτά που ανέφερε ο Μάνος, και ο καθένας με τυχαία επιλογή, να διαλέγει και από ένα. Έτσι, θα υπάρχει και η δυνατότητα να βρεθούν στα χέρια μας σετ, τα οποία σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα αγοράζαμε.
Σχετικά με το θέμα, θα μπορούσαμε να το ψηφίσουμε για την περίπτωση που επιλέγουμε σετάκια ενός θέματος, αλλά από την άλλη, θα μπορούσαν να υπάρχουν κάποια προτεινόμενα θέματα, όπως αυτά που ανέφερε ο Μάνος, και ο καθένας με τυχαία επιλογή, να διαλέγει και από ένα. Έτσι, θα υπάρχει και η δυνατότητα να βρεθούν στα χέρια μας σετ, τα οποία σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα αγοράζαμε.
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Μα γιαυτο γινεται για να υπαρχει τυχαια επιλογη και αν σου ερθει σετ το οποιο δεν θα αγοραζες αλλιως αμα ειναι τα αγοραζουμε εξαρχης για εμας
ironman- Ο Άρχων
Manos_R έγραψε:Συμφωνώ σε αυτά που λες αλλά υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον γιατί μπορεί να επιλέξουμε θέματα όπως star wars, elves, nexo knights, juniors, friends, duplo κτλ που όπως είπα με τον τρόπο αυτό θα ερθουν στα χέρια μας σετάκια που δε θα αγοράζαμε ποτέ σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας.ironman έγραψε:μανο αν επιλεξουμε απο ενα συγκεκριμενο theme υπαρχει ο παραγοντας πρωτον καποιοι απο εμας να διαλεξουμε τα ιδια και δευτερον καποια theme δεν βγαζουν τοσα σετ με την ιδια τιμη πανω κατω ωστε να εχουμε αβαντα! Π.χ. τα star wars & creator & city σου δινουν δυνατοτητα και υπαρχει πληθωρα κωδικων ενω ninjago &nexo δεν εχουν τοσα!
Επιπλέον εγώ σαν citακιας ας πούμε αν δεν υπάρχει συγκεκριμένο theme θα αγοράζω συνέχεια city sets!
Αν κατάλαβα καλά και ο Νίκος υποστηρίζει την ιδέα για πολλά theme, απλά να βρούμε τρόπο ποιος θα πάρει ποιο theme, και για το αν θα πάει theme ανά άτομο.
Patgeo έγραψε:Θα συμφωνήσω και εγώ με τις λιανικές τιμές Ελλάδος, μιας και τα σετ, φαντάζομαι, θα τα αγοράσουμε από εδώ. Ακόμα, στο εύρος τιμών που αναφέρθηκε (€15-€20), υπάρχουν όντως πολύ ωραία σετάκια!
Δεν έχει σχέση από που θα ψωνίσουμε μιας και οι τιμές είναι αναλογικά ακριβότερες στο Ελλαδιστάν, σχετικά με τα theme εγώ λέω να βάλουμε κάτι τυχαίο
Γιωργο το εχω προαναφερει για το theme
ironman έγραψε:Λυσαξες με το theme .
Οταν συμφωνησουμε το χρηματικο θα εχει μικρη αποκλιση π.χ. 20-25 (ενταξει αμα δωσει καποιος 19,40 και καποιος αλλος 25,9 δεν θα τον φαμε).
Το lego.de μερικα παιδια δεν μπορουν να το παρουν σαν δεδομενο Γιωργο γιατι πολυ απλα δεν ψωνιζουν απο απ'εξω ,οπως εγω!
Προταση μου ειναι να παρουμε σαν δεδομενο τις ελληνικες τιμες του φτηνοτερου μαγαζιου (ιντερνετικου ή μη)για την εποχη που θα γινει το game.
Το theme θα μπει στους κανονες, ο καθε παιχτης θα διαλεξει ενα διαφορετικο theme να αγορασει!
Δεν θα μπλεξουμε τα μπουτια μας ωστε να αγορασουμε διπλα.
ironman- Ο Άρχων
το πατσκα πλησιαζει οι ενδιαφερομενοι λιγοι μας κοβω για χριστουγεννα!
ironman- Ο Άρχων
Εγώ λέω να το τολμήσουμε και το Πάσχα... να δούμε πως θα πάει κιόλας και μετά απαυτό μπορεί να προσελκύσουμε κι άλλα μέλη για την επόμενη φορά!
Manos_R- Administrator
Δεν έχει άδικο ο Μάνος. Έτσι θα μπορέσουμε, να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα, να δούμε πως κυλάει η όλη διαδικασία, και να εντοπίσουμε τυχόν θέματα που μπορεί να παρουσιαστούν, ώστε αν υπάρχουν περισσότερα άτομα σε επόμενη ανταλλαγή δώρων, να είμαστε ποιό έτοιμοι!
Patgeo- Administrator
και επειδη δεν ειμαστε και τιποτα φτηνιαρηδες παμε για σετ των 150 ευρω
ironman- Ο Άρχων
ironman έγραψε:και επειδη δεν ειμαστε και τιποτα φτηνιαρηδες παμε για σετ των 150 ευρω
Αναρωτιέμαι ποιός θα είναι ο τυχερός που θα πάρει το σετ που θα αγοράσεις...!
Patgeo- Administrator
Patgeo έγραψε:ironman έγραψε:και επειδη δεν ειμαστε και τιποτα φτηνιαρηδες παμε για σετ των 150 ευρω
Αναρωτιέμαι ποιός θα είναι ο τυχερός που θα πάρει το σετ που θα αγοράσεις...!
χαχαχαχα
Προτεινω επειδη ειμαστε λιγοι τα theme να μην ειναι licensed γιατι ενα απλο με 20 ευρω κανει ποιο μπουγιο.
Για αρχη city,creator,technic,nexo,ninjago,chima,junior ακομα και classic
ironman- Ο Άρχων
Αυτό, είναι αλήθεια Νίκο, οπότε θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σου!
Patgeo- Administrator
εντάξει να το πάρει το ποτάμι, οι συμμετέχοντες θα μπούνε σε κλήρωση για το LEGO 10251 Brick Bank, enjoy
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gunman στις 23/3/2017, 14:37, 3 φορές συνολικά
δεν ξερω τι θα κανεις αλλα εγω το πιστεψα αρα ειμαι μεσα
ironman- Ο Άρχων
ironman έγραψε:δεν ξερω τι θα κανεις αλλα εγω το πιστεψα αρα ειμαι μεσα
Νίκο, από εσένα περιμένω, πρώτα, να μας πεις ποιό σετ των €150 θα πάρεις για να συνεισφέρεις στην ανταλλαγή, και μετά το βλέπουμε και για την κλήρωση που πρότεινε ο Γιώργος!
Patgeo- Administrator
γιωργο 150 ευρω θα παρω αλλα με την προυποθεση οτι ολοι οι συμμετεχοντες θα παρουν αναλογα δωρα αξιας αρα
ironman- Ο Άρχων
Πάντως να ξέρετε εγώ ανυπομονώ! Όχι τόσο για το δώρο, αλλά για το χαβαλέ!
Manos_R- Administrator
αχ παιδια να το κανουμε σαν secret santa!
maraki_tpla- Επίλεκτος τοξότης
Τουβλάκια : 5
λοιπόν, υπάρχει μια εφαρμογή, που βάζεις τους συμμετέχοντες και αυτο κανει ζευγαράκια. Εσυ ξερεις σε ποιον κανεις δώρο, αλλα δεν ξερεις απο ποιον θα πάρεις!
Και πως ενημερώνονται οι υπόλοιποι σε ποιον θα κάνουν δώρο?
Παίρνουν μειλ απο την εφαρμογή, αλλα μονο το ταιρι του ο καθένας!
Σελίδα 2 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Σελίδα 2 από 9
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης