ThebrickReview: 60147 Fishing Boat
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: thebrickReviews
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
ThebrickReview: 60147 Fishing Boat
Κωδικός: 60147
Τίτλος: Fishing Boat
Θέμα: City
Κομμάτια: 144
Έτος κυκλοφορίας: 2017
Ώρα συναρμολόγησης: 15 λεπτά
Μια από τις παλαιότερες σειρές της Lego συνεχίζει να παράγει καινούρια σετάκια επειδή είναι ιδιαίτερα δημοφιλής & αγαπητή σε μικρούς και μεγάλους. Για το λόγο αυτό έχουμε δει κατά καιρούς παρόμοια ή ίδια σετάκια που κυκλοφορούν ξανά με διαφορετικό ή παρόμοιο σχεδιασμό μιας και θέματα πόλης είναι στο επίκεντρο. Παρακάτω παρουσιάζεται ο κωδικός 60147 που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2017 με τίτλο Fishing Boat δηλαδή βάρκα ψαρέματος. Το σετ περιλαμβάνει ότι ακριβώς περιγράφει ο τίτλος. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Πέρα από τη βάρκα ψαρέματος που είναι το κυρίως θέμα, το σετ περιέχει δύο μίνι φιγούρες, μια σημαδούρα, ψαράκια και φυσικά έναν καρχαρία ο οποίος δε λείπει σχεδόν ποτέ από σετάκια που έχουν σχέση με λιμάνι ή γενικότερα νερό! Όλα τα παραπάνω συμβάλλουν αρμονικά ώστε να δημιουργείται ένα πλήρες παιχνίδι με άπειρες σκηνές πλοκής! Στα συν της κατασκευής είναι ότι μπορεί και επιπλέει!! Φαντάζομαι πως οι μικροί φίλοι θα το αγαπήσουν. Από την άλλη εμείς οι μεγαλύτεροι που κρίνουμε διαφορετικά έχοντας δει να κυκλοφορούν κι άλλα παρόμοια σετς είμαστε λίγο πιο αυστηροί. Προσωπικά θεωρώ ότι η βάρκα είναι κάπως φτωχικά χτισμένη, παρόλο που το σετ περιέχει κάποια ενδιαφέροντα κομμάτια σε ωραίους σχηματισμούς και χρωματισμούς. Δόθηκε μεγάλη βαρύτητα στις μηχανές του σκάφους, κάτι που δεν είχαμε συναντήσει σε παρόμοιο σετ σε τέτοιο βαθμό ως τώρα, όμως όλο το υπόλοιπο ήταν ελλειπές... Δεν υπάρχει ούτε μια μικρή καμπίνα έστω γι' αυτόν που κατευθύνει το πλοίο. Ίδιο σετ με το ίδιο τίτλο είχε κυκλοφορήσει τελευταία φορά το 2011 (4642) με λιγότερα κομμάτια όμως κατά τη γνώμη μου ήταν πιο ολοκληρωμένο σαν σετ. Σε γενικές γραμμές είναι ένα ωραίο σκάφος για όποιους citάκηδες θέλουν να εμπλουτίσουν το λιμάνι τους το οποίο συναρμολογείται πανεύκολα και πολύ γρήγορα. Το μόνο αρνητικό σημείο ήταν τα μεγάλα αυτοκόλλητα που έπρεπε να μπουν στα πλαϊνα και αν δεν είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κολληθούν στραβά και να χάνει κατά πολύ η συνολική εικόνα του σκάφους. Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό και βαθμολογία. Όλα τα σχόλια ευπρόσδεκτα!!!
SNC11667 by Manos bRicks, on Flickr
SNC11669 by Manos bRicks, on Flickr
SNC11673 by Manos bRicks, on Flickr
SNC11674 by Manos bRicks, on Flickr
SNC11676 by Manos bRicks, on Flickr
SNC11678 by Manos bRicks, on Flickr
SNC11683 by Manos bRicks, on Flickr
SNC11686 by Manos bRicks, on Flickr
SNC11688 by Manos bRicks, on Flickr
SNC11689 by Manos bRicks, on Flickr
SNC11690 by Manos bRicks, on Flickr
SNC11697 by Manos bRicks, on Flickr
SNC11701 by Manos bRicks, on Flickr
SNC11703 by Manos bRicks, on Flickr
SNC11705 by Manos bRicks, on Flickr
SNC11707 by Manos bRicks, on Flickr
SNC11710 by Manos bRicks, on Flickr
SNC11713 by Manos bRicks, on Flickr
Διασκέδαση: 10/10
Τεχνοτροπία συναρμολόγησης: 09/10
Ευκολία συναρμολόγησης: 08/10
Ποικιλία κομματιών: 08/10
Σχεδίαση κατασκευής: 06/10
Αξία σε σχέση με την τιμή του: 09/10
Συνολική αξιολόγηση: 08/10
Τίτλος: Fishing Boat
Θέμα: City
Κομμάτια: 144
Έτος κυκλοφορίας: 2017
Ώρα συναρμολόγησης: 15 λεπτά
Μια από τις παλαιότερες σειρές της Lego συνεχίζει να παράγει καινούρια σετάκια επειδή είναι ιδιαίτερα δημοφιλής & αγαπητή σε μικρούς και μεγάλους. Για το λόγο αυτό έχουμε δει κατά καιρούς παρόμοια ή ίδια σετάκια που κυκλοφορούν ξανά με διαφορετικό ή παρόμοιο σχεδιασμό μιας και θέματα πόλης είναι στο επίκεντρο. Παρακάτω παρουσιάζεται ο κωδικός 60147 που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2017 με τίτλο Fishing Boat δηλαδή βάρκα ψαρέματος. Το σετ περιλαμβάνει ότι ακριβώς περιγράφει ο τίτλος. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Πέρα από τη βάρκα ψαρέματος που είναι το κυρίως θέμα, το σετ περιέχει δύο μίνι φιγούρες, μια σημαδούρα, ψαράκια και φυσικά έναν καρχαρία ο οποίος δε λείπει σχεδόν ποτέ από σετάκια που έχουν σχέση με λιμάνι ή γενικότερα νερό! Όλα τα παραπάνω συμβάλλουν αρμονικά ώστε να δημιουργείται ένα πλήρες παιχνίδι με άπειρες σκηνές πλοκής! Στα συν της κατασκευής είναι ότι μπορεί και επιπλέει!! Φαντάζομαι πως οι μικροί φίλοι θα το αγαπήσουν. Από την άλλη εμείς οι μεγαλύτεροι που κρίνουμε διαφορετικά έχοντας δει να κυκλοφορούν κι άλλα παρόμοια σετς είμαστε λίγο πιο αυστηροί. Προσωπικά θεωρώ ότι η βάρκα είναι κάπως φτωχικά χτισμένη, παρόλο που το σετ περιέχει κάποια ενδιαφέροντα κομμάτια σε ωραίους σχηματισμούς και χρωματισμούς. Δόθηκε μεγάλη βαρύτητα στις μηχανές του σκάφους, κάτι που δεν είχαμε συναντήσει σε παρόμοιο σετ σε τέτοιο βαθμό ως τώρα, όμως όλο το υπόλοιπο ήταν ελλειπές... Δεν υπάρχει ούτε μια μικρή καμπίνα έστω γι' αυτόν που κατευθύνει το πλοίο. Ίδιο σετ με το ίδιο τίτλο είχε κυκλοφορήσει τελευταία φορά το 2011 (4642) με λιγότερα κομμάτια όμως κατά τη γνώμη μου ήταν πιο ολοκληρωμένο σαν σετ. Σε γενικές γραμμές είναι ένα ωραίο σκάφος για όποιους citάκηδες θέλουν να εμπλουτίσουν το λιμάνι τους το οποίο συναρμολογείται πανεύκολα και πολύ γρήγορα. Το μόνο αρνητικό σημείο ήταν τα μεγάλα αυτοκόλλητα που έπρεπε να μπουν στα πλαϊνα και αν δεν είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κολληθούν στραβά και να χάνει κατά πολύ η συνολική εικόνα του σκάφους. Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό και βαθμολογία. Όλα τα σχόλια ευπρόσδεκτα!!!
SNC11667 by Manos bRicks, on Flickr
SNC11669 by Manos bRicks, on Flickr
SNC11673 by Manos bRicks, on Flickr
SNC11674 by Manos bRicks, on Flickr
SNC11676 by Manos bRicks, on Flickr
SNC11678 by Manos bRicks, on Flickr
SNC11683 by Manos bRicks, on Flickr
SNC11686 by Manos bRicks, on Flickr
SNC11688 by Manos bRicks, on Flickr
SNC11689 by Manos bRicks, on Flickr
SNC11690 by Manos bRicks, on Flickr
SNC11697 by Manos bRicks, on Flickr
SNC11701 by Manos bRicks, on Flickr
SNC11703 by Manos bRicks, on Flickr
SNC11705 by Manos bRicks, on Flickr
SNC11707 by Manos bRicks, on Flickr
SNC11710 by Manos bRicks, on Flickr
SNC11713 by Manos bRicks, on Flickr
Διασκέδαση: 10/10
Τεχνοτροπία συναρμολόγησης: 09/10
Ευκολία συναρμολόγησης: 08/10
Ποικιλία κομματιών: 08/10
Σχεδίαση κατασκευής: 06/10
Αξία σε σχέση με την τιμή του: 09/10
Συνολική αξιολόγηση: 08/10
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Απ: ThebrickReview: 60147 Fishing Boat
Wow... όντως πολύ τούμπανο μηχανές Μάνο... Όλο σούζα θα πηγαίνει
Εμένα μου αρέσουν τα "χρυσόψαρα" xD
Εμένα μου αρέσουν τα "χρυσόψαρα" xD
Οι μηχανές τραβάνε πολύ τα βλέμματα και το θεωρώ πολύ έξυπνο που χρησιμοποίησαν το dark red σαν χρώμα εκεί, και στην μπροστινή πλευρά γιατί πάει αμέσως το μάτι σου... Τα χρυσόψαρα επίσης πολύ χαριτωμένα και ωραία λεπτομέρεια γιατί επιτέλους ξεφύγαμε από τα κλασσικά γκρι!
Manos_R- Administrator
Ευχαριστουμε Μανο για το ωραιο review.
Κατατοπιστικοτατο .
Ωραιες μηχανες οντως , να πω την στεναχωρια μου, ως ποτε θα βαζει με καθε θαλασσιο σετ ενα καρχαρια μεσα?
Θυμαμαι μικρος εκανα κρα να βρω καρχαρια και τωρα πρεπει να εχω 30
Κατατοπιστικοτατο .
Ωραιες μηχανες οντως , να πω την στεναχωρια μου, ως ποτε θα βαζει με καθε θαλασσιο σετ ενα καρχαρια μεσα?
Θυμαμαι μικρος εκανα κρα να βρω καρχαρια και τωρα πρεπει να εχω 30
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Μούρλια το review Μάνο! Ευχαριστούμε πολύ.
TIP για τα αυτοκόλλητα: Βρέχεις με νεράκι την περιοχή που θέλεις να το κολλήσεις το τοποθετείς πάνω και το κινείς δεξιά αριστερά μέχρι να το φέρεις στη θέση που θέλεις.
Το αφήνεις και όταν στεγνώσει πλεον δε θα κινείται.
Ούτε το αυτοκόλλητο (που είναι αδιάβροχο) ούτε η κόλλα επηρεάζονται από το νερό
TIP για τα αυτοκόλλητα: Βρέχεις με νεράκι την περιοχή που θέλεις να το κολλήσεις το τοποθετείς πάνω και το κινείς δεξιά αριστερά μέχρι να το φέρεις στη θέση που θέλεις.
Το αφήνεις και όταν στεγνώσει πλεον δε θα κινείται.
Ούτε το αυτοκόλλητο (που είναι αδιάβροχο) ούτε η κόλλα επηρεάζονται από το νερό
collector- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 77
Φίλε ironman έχεις δίκιο... Έχω γεμήσει κι εγώ και έχω και πολλούς από παλιά από τα πειρατικά σετς και από τη σειρά aquazone! Τελευταία όμως το χουν παρατραβήξει... Σχεδόν σε όλα τα σετάκια που έχουν σχέση με νερό βάζουν μέσα έναν καρχαρία!
Φίλε collector πολύ ωραίο το tip για τα αυτοκόλλητα!Εγώ το κάνω με το μάτι, και δεν το κολλάω τελείως κι όταν δω ότι είναι ίσιο το πατάω και κολλάει!! Αλλά σε μεγάλα αυτοκόλλητα υπάρχει ένα ρίσκο οπότε μπορεί να το δοκιμάσω το κολπάκι σου στο μέλλον!!
Φίλε collector πολύ ωραίο το tip για τα αυτοκόλλητα!Εγώ το κάνω με το μάτι, και δεν το κολλάω τελείως κι όταν δω ότι είναι ίσιο το πατάω και κολλάει!! Αλλά σε μεγάλα αυτοκόλλητα υπάρχει ένα ρίσκο οπότε μπορεί να το δοκιμάσω το κολπάκι σου στο μέλλον!!
Manos_R- Administrator
thanks για το tip @collector , σαν να περνάς ζελατίνα σε κινητό xD
Μάνο, πολύ ωραία παρουσίαση! Είναι ένα ωραίο σετάκι!
Η μηχανές, όντως είναι πολύ ωραίες! Τα αυτοκόλλητα, είναι όντως αρκετά μεγάλα, και πρέπει να ήταν αρκετά δύσκολη η τοποθέτησή τους.
Εμένα, τα καινούρια ψαράκια, ποιό πολύ για μπαρμπούνια μου κάναν! Ωραία κομμάτια πάντως!
Collector, πολύ ωραίο το tip σου! Ευχαριστούμε!
Η μηχανές, όντως είναι πολύ ωραίες! Τα αυτοκόλλητα, είναι όντως αρκετά μεγάλα, και πρέπει να ήταν αρκετά δύσκολη η τοποθέτησή τους.
Εμένα, τα καινούρια ψαράκια, ποιό πολύ για μπαρμπούνια μου κάναν! Ωραία κομμάτια πάντως!
Collector, πολύ ωραίο το tip σου! Ευχαριστούμε!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Δυσκολεύτηκα πολύ με τα αυτοκόλλητα αλλά ευτυχώς μπήκαν τέλεια! Αν επιχειρήσει ένα παιδί μόνο να το φτιάξει, σίγουρα θα μπουν λίγο εώς πολύ στραβά...Γι' αυτό και στην ευκολία συναρμολόγησης έβαλα 08/10. Αφαίρεσα δύο βαθμούς μόνο και μόνο για τα αυτοκόλλητα!
Τα μπαρμπουνάκια όλα τα λεφτά, είχαν κάνει την εμφανισή τους σε ένα σετάκι ninjago πρώτα και μετά τα είδαμε εδώ και σε ένα mixel! Ελπίζω να τα δούμε και σε άλλα σετάκια γιατί είναι ιδιαίτερα χαριτωμένα!
Τα μπαρμπουνάκια όλα τα λεφτά, είχαν κάνει την εμφανισή τους σε ένα σετάκι ninjago πρώτα και μετά τα είδαμε εδώ και σε ένα mixel! Ελπίζω να τα δούμε και σε άλλα σετάκια γιατί είναι ιδιαίτερα χαριτωμένα!
Manos_R- Administrator
Παρόμοια θέματα
» ThebrickReview: 10401 Rainbow Fun
» Δημοπρασία - 21310 Old Fishing Store - Λήξη: 6/5/18 15:00
» ThebrickReview:40139 Gingerbread House
» ThebrickBattles: Lego City 60147 VS Lego City 60221
» ThebrickReview: 75950 Aragog's Lair
» Δημοπρασία - 21310 Old Fishing Store - Λήξη: 6/5/18 15:00
» ThebrickReview:40139 Gingerbread House
» ThebrickBattles: Lego City 60147 VS Lego City 60221
» ThebrickReview: 75950 Aragog's Lair