Συμμαζεύω.. συμμαζεύω και τελειωμό δεν έχει!
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner
Σελίδα 2 από 6 • Μοιραστείτε
Σελίδα 2 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Απ: Συμμαζεύω.. συμμαζεύω και τελειωμό δεν έχει!
Αυτό, δεν θα ήταν το απόλυτο έπιπλο για ταξινόμηση LEGO?
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Έτσι, από περιέργεια, έχεις υπολογίσει ποσοστό χρόνου που επενδύεις σε τακτοποίηση κομματιών (γενικώς, πριν και μετά), για κάθε μοκ που φτιάχνεις;
Ο δικός μου συντελεστής είναι περίπου στο 1:50. Για κάθε 1 ώρα μόκινγκ, ξοδεύω 50 ώρες σε καθάρισμα, ξεχώρισμα και τακτοποίηση.
Ο δικός μου συντελεστής είναι περίπου στο 1:50. Για κάθε 1 ώρα μόκινγκ, ξοδεύω 50 ώρες σε καθάρισμα, ξεχώρισμα και τακτοποίηση.
Δεν έχω κάτσει να τα υπολογίσω πάντως σίγουρα πολύ κάτω από 1:50... μου φαίνεται υπερβολικό νούμερο
"Καθάρισμα" καλά με τί Mocάρεις?
"Καθάρισμα" καλά με τί Mocάρεις?
Γιώργο, ενδιαφέρον ο τρόπος που στοιβάζεις τις φιγούρες σου. Δεν φοβάσαι όμως μην γλιστρήσει καμιά πλάκα λόγω των tiles? Τα βάζεις μέσα σε κούτα μετά?
Πάντως, πιστεύω, υπάρχει τρόπος να το κάνεις κάπως ποιό ασφαλές, αλλά με αυτό που σκέφτηκα, ίσως χρειαστεί να φύγουν 4 φιγούρες από τις γωνίες, και θα χρειαστείς και κάποια επιπλέον κομμάτια.
Σπύρο, πολλές δεν είναι 50 ώρες για τακτοποίημα μετά από μια ώρα MOCing? Μήπως εννοούσες 1:5?
Πάντως, πιστεύω, υπάρχει τρόπος να το κάνεις κάπως ποιό ασφαλές, αλλά με αυτό που σκέφτηκα, ίσως χρειαστεί να φύγουν 4 φιγούρες από τις γωνίες, και θα χρειαστείς και κάποια επιπλέον κομμάτια.
Σπύρο, πολλές δεν είναι 50 ώρες για τακτοποίημα μετά από μια ώρα MOCing? Μήπως εννοούσες 1:5?
Patgeo- Administrator
To καθάρισμα χρειάζεται γιατί, μετά από εκθέσεις και μακροχρόνια πήγαινε-έλα των μοκ, αυτά μαζεύουν πολλή σκόνη, οπότε τα βάζω για πλύσιμο (γίνονται σαν καινούρια).
Κι όμως... μπορώ να φτιάξω ένα μικρό μοκ σε ένα απόγευμα, αλλά για να πλύνω, ξεδιαλέξω και τακτοποιήσω τα χύμα κομμάτια (όχι μόνο αυτού του μοκ, αλλά ό,τι έχει μαζευτεί στα αταξινόμητα, από επιμέρους εργασίες), μπορεί να φάω κι ένα μήνα.
Χμ... το 1:50 μπορεί να είναι υπερεκτιμημένο. Ίσως να είναι 1:15. Σίγουρα, πάντως, δε μου βγαίνει στο 1:5.
Βαρέθηκα να ξεχωρίζω, πια!
Κι όμως... μπορώ να φτιάξω ένα μικρό μοκ σε ένα απόγευμα, αλλά για να πλύνω, ξεδιαλέξω και τακτοποιήσω τα χύμα κομμάτια (όχι μόνο αυτού του μοκ, αλλά ό,τι έχει μαζευτεί στα αταξινόμητα, από επιμέρους εργασίες), μπορεί να φάω κι ένα μήνα.
Χμ... το 1:50 μπορεί να είναι υπερεκτιμημένο. Ίσως να είναι 1:15. Σίγουρα, πάντως, δε μου βγαίνει στο 1:5.
Εσύ μιλάς για ταξινόμηση χύμα κομματιών άσχετων με το moc.. εγώ μιλάω για mocing.
tip: το σκουπίζεις λίγο με το δάχτυλο καθώς πας να το κουμπώσεις και είσαι οκ
Με την ποικιλία των κομματιών που έχετε και οι 2 σας, σίγουρα απαιτούνται πολλές ώρες για ταξινόμηση.
Εδώ, εγώ, που δεν έχω και πολλά, και τρώω πάνω από ώρα καμιά φορά. Ούτε που μπορώ να φανταστώ πόσο χρειάζεστε εσείς.
Εδώ, εγώ, που δεν έχω και πολλά, και τρώω πάνω από ώρα καμιά φορά. Ούτε που μπορώ να φανταστώ πόσο χρειάζεστε εσείς.
Patgeo- Administrator
Α σχετικά με τις βάσεις για τα figs που με ρώτησες, πρώτη φορά τα βάζω έτσι και επειδή φαίνεται πρακτικό μάλλον θα τα έχω έτσι προς το παρόν. Και τα ξεφύγει κανένα κολονάκι στηρίζεται στα υπόλοιπα και δεν γκρεμίζεται, είναι οκ.
Α, οκ! Σίγουρα φαίνεται πρακτικό!
Σχετικά με πριν, εγώ έλεγα μην τυχόν και γλιστρήσει και φύγει ολόκληρη η βάση, όχι αν πέσει κάποιο κολονάκι.
Σχετικά με πριν, εγώ έλεγα μην τυχόν και γλιστρήσει και φύγει ολόκληρη η βάση, όχι αν πέσει κάποιο κολονάκι.
Patgeo- Administrator
Όχι ρε συ, σε 9 ποιάνει, άντε να φύγει λίγο πλάγια και μετά το ισιώνω... Δεν τα έβαλα baby oil
Γιώργο όταν με το καλό έρθω Θεσσαλονίκη θα θέλω μια μέρα για tour στο Legoδωμάτιό σου!!!
Manos_R- Administrator
Τον βλέπω να κόβει εισιτήρια...!
Patgeo- Administrator
Αναρωτιέμαι, πόσο χρόνο για τακτοποίημα και καθάρισμα να θέλουν αυτοί...!
Patgeo- Administrator
Η γυναικα εχει ξεφυγει.
Πιστευω ειναι υπερβολη , πλεον δεν λεγεται παθος αλλα κολαστηριο διοτι ολο θες να αγοραζεις λεγκο...αναρωτιεμαι προσωπικη ζωη?
Πιστευω ειναι υπερβολη , πλεον δεν λεγεται παθος αλλα κολαστηριο διοτι ολο θες να αγοραζεις λεγκο...αναρωτιεμαι προσωπικη ζωη?
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Αν δεν κάνω λάθος, είναι η Alice Finch, που έκανε το Hogwarts!
Όταν πλέον θεωρείσαι Master Builder από την ίδια την LEGO, πιστεύω ότι δικαιολογείται να έχεις αρκετά κομμάτια στο σπίτι σου, αλλά αυτή, μάλλον θα έπρεπε να μετακομίσει!
Edit: Σχετικά με την προσωπική της ζωή, είναι παντρεμένη, με τουλάχιστον ένα παιδί (την παρουσίαζε σε κάποιο βίντεο που είχα δει παλιά).
Όταν πλέον θεωρείσαι Master Builder από την ίδια την LEGO, πιστεύω ότι δικαιολογείται να έχεις αρκετά κομμάτια στο σπίτι σου, αλλά αυτή, μάλλον θα έπρεπε να μετακομίσει!
Edit: Σχετικά με την προσωπική της ζωή, είναι παντρεμένη, με τουλάχιστον ένα παιδί (την παρουσίαζε σε κάποιο βίντεο που είχα δει παλιά).
Patgeo- Administrator
μην σε ξεγελαει οτι εχει παιδι, μπορει να το εφτιαξε με λεγκο
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
WOW! Εντάξει εδώ μιλάμε για άλλο επίπεδο... Νομίζω πως τέτοια άτομα δεν κάνουν τίποτα άλλο πέρα από τα Lego, αλλά θεωρώ ότι κάπου γίνεται και λίγο κουραστικό από ένα σημείο και μετά...!
Manos_R- Administrator
ironman έγραψε:μην σε ξεγελαει οτι εχει παιδι, μπορει να το εφτιαξε με λεγκο
χαχαχαχα... έλεος ρε συ
Συμμαζεύοντας είπα να κάνω και ένα mini parts draft με τον Rambi
Τα πορτοκαλί τουβλάκια πολύ μαρέσουν καθώς επίσης και κάποιες φιγουρίτσες!!!Μια χαρά!!!
Manos_R- Administrator
Πολύ ωραία πράγματα Γιώργο! Αυτά, είναι τα καλύτερα!
Patgeo- Administrator
Σελίδα 2 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner
Σελίδα 2 από 6
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης