Νοσταλγικά παιχνίδια
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
Νοσταλγικά παιχνίδια
Βλέπω κατά καιρούς σε vintage groups στο facebook παλιά παιχνίδια που είχα που δυστυχώς πετάχτηκαν... (ότι έγινε και με τα LEGO)
Εδώ μπορούμε να συζητάμε για παιχνίδια που μας γυρίζουν χρόοοοονια πίσω...
Για να κάνω την αρχή, "Ο Θρύλος του Ζαγκόρ"
Εδώ μπορούμε να συζητάμε για παιχνίδια που μας γυρίζουν χρόοοοονια πίσω...
Για να κάνω την αρχή, "Ο Θρύλος του Ζαγκόρ"
Απ: Νοσταλγικά παιχνίδια
Για χρόνια ψάχνω το πρώτο μου lego σετ, δεν μπορώ να πω ότι το θυμάμαι πολύ καλά αφού είδους 4-5 (2003) ούτε ήξερα τι ήταν τα lego, το μόνο που θυμάμαι είναι ότι είχε αρκετά άσπρα και μπλε κομμάτια μέσα και το θέμα του ήταν μια λίμνη με πάπιες. Χωρίς φιγούρες μόνο μερικές πάπιες. Έχω φάει ώρες στο BrickLink αλλά δεν κατάφερα να το βρω.
Βαγγέλης- Legoμάστορας
Τουβλάκια : 5
Αφού ειμουν 4-5 χρόνον το 2003
Βαγγέλης- Legoμάστορας
Τουβλάκια : 5
θα κάτσω το βράδυ μπας και βρω τίποτα, αν και για να λες ότι έφαγες ώρες, δύσκολα να βρω κάτι.
βαγγελη εγω το 1998 τελειωνα το γυμνασιο παντως αυτο με τον ζαγκορ θυμαμαι οτι μου το εφερε ο θειος μου και η γιαγια μου μολις ακουσε το ηχητικο το πεταξε διοτι το θεωρησε σατανικο , κακομοιρε ζαγκορ
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
ironman- Ο Άρχων
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
vintage toys
Προσφατα ανακαλυψα στην αποθηκη μου διαφορα παλια παιχνιδια που ειχα οταν ημουν μικρος τελη δεκαετιας 80.
Ασχετα με τα lego αλλα και παλι αγαπημενα και ''τι μου θυμισαν'', μια ωραια νοσταλγια!
Θα παραθεσω εικονες καποια στιγμη οταν βρω χρονο και θα ηθελα να συμμετεχετε ενεργα και εσεις οι φιλοι του φορουμ.
Θα ζητησω συγνωμη σε περιπτωση που εχει ξανα ανοιχτει το θεμα.
Ασχετα με τα lego αλλα και παλι αγαπημενα και ''τι μου θυμισαν'', μια ωραια νοσταλγια!
Θα παραθεσω εικονες καποια στιγμη οταν βρω χρονο και θα ηθελα να συμμετεχετε ενεργα και εσεις οι φιλοι του φορουμ.
Θα ζητησω συγνωμη σε περιπτωση που εχει ξανα ανοιχτει το θεμα.
ironman- Ο Άρχων
ironman- Ο Άρχων
ironman- Ο Άρχων
Ωραίος Νίκο! Και εγώ, κάποια από αυτά, τα βλέπω 1η φορά...
Patgeo- Administrator
Μπράβο ρε Νίκο που τα κράτησες! Ωραία αυτά τα παλιά παιχνίδια... Είχα και γω διάφορα αλλά τα δώσαμε στο ορφανοτροφείο του νησιού... όλα εκτός από τα Lego!
Manos_R- Administrator
Εχω ακομα θα βγαζω και αλλες αν διαστηματα ,κλαιω για τους τερατομαχους , εχω μονο ενα , οι αλλοι εχουν γινει σουβλακια απο οτι βλεπω! Τι ζωοον ημουν ...
ironman- Ο Άρχων
Manos_R έγραψε:Μπράβο ρε Νίκο που τα κράτησες! Ωραία αυτά τα παλιά παιχνίδια... Είχα και γω διάφορα αλλά τα δώσαμε στο ορφανοτροφείο του νησιού... όλα εκτός από τα Lego!
Καλα εκανες και τα εδωσες απλα φοβαμαι για επιτηδιους γιατι πλεον αυτα εχουν αξια και κοστιζουν οσο πουλιοντουσαν παλια , σιγα σιγα ανεβαινουν αρκετα.
Εγω ηθελα να τα πεταξω αλλα η μανα μου ειχε αλλη γνωμη τελικα ειχε δικιο
ironman- Ο Άρχων
Και εγώ, σαν τον Μάνο, έδωσα αρκετά πριν κάποια χρόνια σε ένα σύλλογο για παιδιά στην πόλη! Λυπάμαι βέβαια τον "Θησαυρό του Ναού"!
Το είχα κρατήσει σαν καινούριο, μιας και ήταν από τα αγαπημένα μου και το πρόσεχα πολύ! Εύχομαι τουλάχιστον το/τα παιδάκια που το πήραν, να το ευχαριστήθηκαν/ευχαριστιούνται ακόμα!
Ωραίες εποχές πάντως εκείνες! Μαζευόμασταν το καλοκαίρι στην αυλή όλα τα παιδιά της γειτονιάς, και παίζαμε επιτραπέζια! Υπήρχαν βέβαια και φωνές λόγω "κλεψίματος" ή καλύτερα "ξαφρίσματος" της τράπεζας από την Μονόπολη, αλλά περνούσαμε καλά!
Bonus:
Το είχα κρατήσει σαν καινούριο, μιας και ήταν από τα αγαπημένα μου και το πρόσεχα πολύ! Εύχομαι τουλάχιστον το/τα παιδάκια που το πήραν, να το ευχαριστήθηκαν/ευχαριστιούνται ακόμα!
Ωραίες εποχές πάντως εκείνες! Μαζευόμασταν το καλοκαίρι στην αυλή όλα τα παιδιά της γειτονιάς, και παίζαμε επιτραπέζια! Υπήρχαν βέβαια και φωνές λόγω "κλεψίματος" ή καλύτερα "ξαφρίσματος" της τράπεζας από την Μονόπολη, αλλά περνούσαμε καλά!
Bonus:
Patgeo- Administrator
Patgeo το θυμάμαι αυτό το επιτραπέζιο, το είχε ένας ξάδερφος μου και το λιώναμε κάθε φορά που πήγαινα σπίτι του... Παίζαμε ασταμάτητα!! Ωραία χρόνια!
Manos_R- Administrator
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης