ThebrickReview: LEGO Ideas 21306 Yellow Submarine
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: thebrickReviews
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
ThebrickReview: LEGO Ideas 21306 Yellow Submarine
Σας παραθέτω μετά από καιρό, ένα review, αυτή τη φορά για ένα εικονικό set της εταιρίας
ακόμα και για κάποιον άσχετο με τους Beatles όπως εγώ, το Yellow Submarine 21306.
Το 1966 οι Beatles κυκλοφόρησαν το τραγούδι Yellow Submarine
και το 1968 ήρθε το ανατρεπτικό για την εποχή clip/animation του τραγουδιού:
Ο "Θρύλος" γύρω από τους Beatles είναι που με έσπρωξαν στην αγορά του set αλλά είναι πράγματι ωραίο για display.
Περιγραφή από το site της LEGO:
Theme: LEGO Ideas
Set: 21306 Yellow Submarine
Κομμάτια: 534
Φιγούρες: 5
Κόστος: 60 € LEGO (DE) , £55 LEGO (UK) , $60 LEGO (US) , Bricklink
Εδώ είναι και ο Rambi για να κάνει το review!
Καλησπέρα παιδιά! Το κουτάκι είναι χαρούμενο, όπως θα περίμενε κανείς, από τα γραφικά του animation
Στα πλαϊνά βλέπουμε τις φιγούρες του John Lennon, Paul McCartney, George Harrison και Ringo Starr.
Στο εσωτερικό έχει illustrations από τα άτομα του συγκροτήματος, από την μία μεριά σε cartoon μορφή και από την άλλη μεριά σε LEGO μοφή
Όμορφα illustrations στα πλαϊνά:
Στο πίσω μέρος φαίνεται πως ανοίγει το υποβρύχιο και αναλύεται η διαδικασία του LEGO Ideas.
Ανοίγοντας τα sealed, άλλη μία ευχάριστη έκπληξη-γραφικό ξεπροβάλει.
Έχουμε 5 σακουλάκια και ένα βιβλιαράκι οδηγιών...
Το βιβλιαράκι μας...
Στις πρώτες δύο σελίδες αναφέρεται η ιστορία του τραγουδιού
και στην συνέχεια οι κλασικές συμβουλές για την χρήση του brick seperator
Η πρώτη σελίδα των οδηγιών
Πως τελειώνει το Set
Mini συνέντευξη με τον δημιουργό του αρχικού set, Kevin Szeto και τον τελικό σχεδιαστή της LEGO, Justin Ramsden.
Όλα τα parts που περιέχει το set
Στην τελευταία σελίδα έχει πάλι την διαδικασία του LEGO Ideas.
Στο οπισθόφυλλο η LEGO ζητάει την γνώμη μας για την πρόσφατη αγορά μας
Οι φιγούρες του set:
Κατά σειρά: John Lennon, Paul McCartney, George Harrison και Ringo Starr
Βρίσκω το hairpiece του George (3ος από αριστερά) ιδιαίτερα ωραίο και επίσης υπάρχει μόνο σε αυτό το set.
Δεύτερη φάτσα των φιγούρων:
Η πίσω μεριά τους θα λέγαμε ότι είναι απλή χωρίς τίποτα περίεργα printings στα legs
Στα πλαϊνά των legs του John και του Ringo υπάρχει μία ωραία κοκκινο-κίτρινη λωρίδα
Ο περίεργος φίλος μας, Jeremy:
Για να ξεκινήσουμε....
Καλά που δανείστηκα το clark πάλι...
Τα κομμάτια που περιέχονται στο πρώτο σακουλάκι:
Ενδιαφέροντα κομμάτια (κάτι που συναντάμε για πρώτη φορά είναι τα quarter-tiles:
Ωχ... τί έγινε...!
Κάτσε εσύ εδώ τώρα...
Για να δούμε τί έχουμε εδώ...
Για να φτιάξουμε και το σκαρί...
Ωραία και τα φανάρια?
Προχωράει καλά το πράμα...
Το τέλος του πρώτου μέρους:
Πάμε και για το δεύτερο...!
Τα περιεχόμενα από το δεύτερο σακουλάκι:
Ενδιαφέροντα κομμάτια (ωραία printed tiles):
Τί είναι αυτή η μοβ σανίδα τώρα...?
Για να βάλω και τα τιρκουάζ...
Το τέλος του δεύτερου μέρους:
Ω ρε πράμα...
Τα περιεχόμενα από το τρίτο σακουλάκι:
Ενδιαφέροντα κομμάτια (τα δύο ορθογώνια tiles και το hairpiece μου άρεσαν πολύ!):
Ωχ... έχω αρχίσει και κουράζομαι...
Κάπου εδώ πρέπει να μπαίνει και αυτό...
Το τέλος του τρίτου μέρους:
Για να δούμε τί έχει και το τέταρτο σακουλάκι:
Τα περιεχόμενα :
Ενδιαφέροντα κομμάτια (αυτά τα plates είναι αρκετά χρήσιμα με τις στρογγυλεμένες γωνίες τους, επίσης τα quarter-tiles κλασσικά και τέλος αυτά τα πρωτότυπα σε χρώμα axles!):
Για να βάλω και το πηδάλιο μας!
Το τέλος του τέταρτου μέρους (αρχίζει και παίρνει μορφή!):
Πάμε και για το πέμπτο και τελευταίο μέρος!
Τα περιεχόμενα από το πέμπτο σακουλάκι:
Ενδιαφέροντα κομμάτια ( ο περίεργος φίλος μας, τα quarter-tiles, το πράσινο μήλο το οποίο έχει να εμφανιστεί σε set από το 2004 και τέλος οι πολύχρωμοι σωλήνες!):
Πολύ λουκάνικο ρε παιδί μου...
Το υποβρύχιο τελείωσε, τώρα ας φτιάξουμε την βάση του
Το τελικό αποτέλεσμα:
Πλαϊνά
Από μπροστά
Υπό γωνία
Συνολικό Set
Περισσευούμενα κομμάτια:
Κριτική:
Ένα όμορφα φτιαγμένο σετ, σε όχι εξωφρενική τιμή όντας licensed+ LEGO Ideas set. Πολύ όμορφες καμπύλες και ωραίο premium κουτάκι.
Design:9/10 Πολύ καλοφτιαγμένο set, από τα λουκάνικα μέχρι τις καπνοδόχους... Τέλειο
Τιμή/κομμάτια: 8/10 Περιέχει αρκετά κομματάκια και φιγούρες, βέβαια δεν αποτελεί τέλεια επιλογή για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρουν οι φιγούρες του οι οποίες προσθέτουν πολύ στο κόστος του set.
Playability:9/10 Πολύ ωραίο σετάκι, όχι τόσο για παιχνίδι, κυρίως για display θα έλεγα.
Κατασκευή:10/10 Πολύ ευχάριστη και πολύχρωμη κατασκευή
Σύνολο:9/10 Ένα πολύ όμορφο σετάκι που θα ταίριαζε σε μία γωνιά του σαλονιού σας, ειδικά αν είστε fan των Beatles.
ακόμα και για κάποιον άσχετο με τους Beatles όπως εγώ, το Yellow Submarine 21306.
Το 1966 οι Beatles κυκλοφόρησαν το τραγούδι Yellow Submarine
και το 1968 ήρθε το ανατρεπτικό για την εποχή clip/animation του τραγουδιού:
Ο "Θρύλος" γύρω από τους Beatles είναι που με έσπρωξαν στην αγορά του set αλλά είναι πράγματι ωραίο για display.
Περιγραφή από το site της LEGO:
Build this LEGO version of the iconic Yellow Submarine from the famous 1968 film, and journey back to Pepperland with the Fab Four! The submarine features a removable top for easy play, a cockpit that accommodates the included John, Paul, George and Ringo minifigures, two rotating propellers, four periscopes, an adjustable rudder, plus assorted accessory elements that The Beatles have collected on their journey. The set also includes a Jeremy figure. An ideal gift for fans of LEGO and The Beatles, it’s great for role-play or to create a colorful retro display.
Includes 4 minifigures: John Lennon, Paul McCartney, George Harrison and Ringo Starr, plus a Jeremy figure.
Yellow Submarine features a removable top, cockpit that fits all four Beatles minifigures, four rotating periscopes,
two rotating propellers and an adjustable rudder, plus a removable display stand.
Also includes a minifigure display stand.
Accessory elements include John's telescope, Paul's 1x2 ‘Love' tile, Ringo's round 2x2 ‘half a hole' tile, George's submarine motor and Jeremy's apple.
Build an authentic replica of the Yellow Submarine in LEGO bricks.
Great for display or role-playing scenes from the iconic 1968 film.
Includes a booklet about the LEGO fan/designer and the Yellow Submarine.
This set includes over 550 pieces and offers an age-appropriate build and play experience for ages 10+.
Yellow submarine measures over 5” (13cm) high, 9” (25cm) long and 2” (6cm) wide.
Submarine display stand measures over 1” (3cm) high, 4” (11cm) wide and 3”(10cm) deep.
Minifigure display stand measures over 4” (12cm) wide, 1” (4cm) deep and under 1” (1.6cm) high.
Theme: LEGO Ideas
Set: 21306 Yellow Submarine
Κομμάτια: 534
Φιγούρες: 5
Κόστος: 60 € LEGO (DE) , £55 LEGO (UK) , $60 LEGO (US) , Bricklink
Εδώ είναι και ο Rambi για να κάνει το review!
Καλησπέρα παιδιά! Το κουτάκι είναι χαρούμενο, όπως θα περίμενε κανείς, από τα γραφικά του animation
Στα πλαϊνά βλέπουμε τις φιγούρες του John Lennon, Paul McCartney, George Harrison και Ringo Starr.
Στο εσωτερικό έχει illustrations από τα άτομα του συγκροτήματος, από την μία μεριά σε cartoon μορφή και από την άλλη μεριά σε LEGO μοφή
Όμορφα illustrations στα πλαϊνά:
Στο πίσω μέρος φαίνεται πως ανοίγει το υποβρύχιο και αναλύεται η διαδικασία του LEGO Ideas.
Ανοίγοντας τα sealed, άλλη μία ευχάριστη έκπληξη-γραφικό ξεπροβάλει.
Έχουμε 5 σακουλάκια και ένα βιβλιαράκι οδηγιών...
Το βιβλιαράκι μας...
Στις πρώτες δύο σελίδες αναφέρεται η ιστορία του τραγουδιού
και στην συνέχεια οι κλασικές συμβουλές για την χρήση του brick seperator
Η πρώτη σελίδα των οδηγιών
Πως τελειώνει το Set
Mini συνέντευξη με τον δημιουργό του αρχικού set, Kevin Szeto και τον τελικό σχεδιαστή της LEGO, Justin Ramsden.
Όλα τα parts που περιέχει το set
Στην τελευταία σελίδα έχει πάλι την διαδικασία του LEGO Ideas.
Στο οπισθόφυλλο η LEGO ζητάει την γνώμη μας για την πρόσφατη αγορά μας
Οι φιγούρες του set:
Κατά σειρά: John Lennon, Paul McCartney, George Harrison και Ringo Starr
Βρίσκω το hairpiece του George (3ος από αριστερά) ιδιαίτερα ωραίο και επίσης υπάρχει μόνο σε αυτό το set.
Δεύτερη φάτσα των φιγούρων:
Η πίσω μεριά τους θα λέγαμε ότι είναι απλή χωρίς τίποτα περίεργα printings στα legs
Στα πλαϊνά των legs του John και του Ringo υπάρχει μία ωραία κοκκινο-κίτρινη λωρίδα
Ο περίεργος φίλος μας, Jeremy:
Για να ξεκινήσουμε....
Καλά που δανείστηκα το clark πάλι...
Τα κομμάτια που περιέχονται στο πρώτο σακουλάκι:
Ενδιαφέροντα κομμάτια (κάτι που συναντάμε για πρώτη φορά είναι τα quarter-tiles:
Ωχ... τί έγινε...!
Κάτσε εσύ εδώ τώρα...
Για να δούμε τί έχουμε εδώ...
Για να φτιάξουμε και το σκαρί...
Ωραία και τα φανάρια?
Προχωράει καλά το πράμα...
Το τέλος του πρώτου μέρους:
Πάμε και για το δεύτερο...!
Τα περιεχόμενα από το δεύτερο σακουλάκι:
Ενδιαφέροντα κομμάτια (ωραία printed tiles):
Τί είναι αυτή η μοβ σανίδα τώρα...?
Για να βάλω και τα τιρκουάζ...
Το τέλος του δεύτερου μέρους:
Ω ρε πράμα...
Τα περιεχόμενα από το τρίτο σακουλάκι:
Ενδιαφέροντα κομμάτια (τα δύο ορθογώνια tiles και το hairpiece μου άρεσαν πολύ!):
Ωχ... έχω αρχίσει και κουράζομαι...
Κάπου εδώ πρέπει να μπαίνει και αυτό...
Το τέλος του τρίτου μέρους:
Για να δούμε τί έχει και το τέταρτο σακουλάκι:
Τα περιεχόμενα :
Ενδιαφέροντα κομμάτια (αυτά τα plates είναι αρκετά χρήσιμα με τις στρογγυλεμένες γωνίες τους, επίσης τα quarter-tiles κλασσικά και τέλος αυτά τα πρωτότυπα σε χρώμα axles!):
Για να βάλω και το πηδάλιο μας!
Το τέλος του τέταρτου μέρους (αρχίζει και παίρνει μορφή!):
Πάμε και για το πέμπτο και τελευταίο μέρος!
Τα περιεχόμενα από το πέμπτο σακουλάκι:
Ενδιαφέροντα κομμάτια ( ο περίεργος φίλος μας, τα quarter-tiles, το πράσινο μήλο το οποίο έχει να εμφανιστεί σε set από το 2004 και τέλος οι πολύχρωμοι σωλήνες!):
Πολύ λουκάνικο ρε παιδί μου...
Το υποβρύχιο τελείωσε, τώρα ας φτιάξουμε την βάση του
Το τελικό αποτέλεσμα:
Πλαϊνά
Από μπροστά
Υπό γωνία
Συνολικό Set
Περισσευούμενα κομμάτια:
Κριτική:
Ένα όμορφα φτιαγμένο σετ, σε όχι εξωφρενική τιμή όντας licensed+ LEGO Ideas set. Πολύ όμορφες καμπύλες και ωραίο premium κουτάκι.
Design:9/10 Πολύ καλοφτιαγμένο set, από τα λουκάνικα μέχρι τις καπνοδόχους... Τέλειο
Τιμή/κομμάτια: 8/10 Περιέχει αρκετά κομματάκια και φιγούρες, βέβαια δεν αποτελεί τέλεια επιλογή για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρουν οι φιγούρες του οι οποίες προσθέτουν πολύ στο κόστος του set.
Playability:9/10 Πολύ ωραίο σετάκι, όχι τόσο για παιχνίδι, κυρίως για display θα έλεγα.
Κατασκευή:10/10 Πολύ ευχάριστη και πολύχρωμη κατασκευή
Σύνολο:9/10 Ένα πολύ όμορφο σετάκι που θα ταίριαζε σε μία γωνιά του σαλονιού σας, ειδικά αν είστε fan των Beatles.
Απ: ThebrickReview: LEGO Ideas 21306 Yellow Submarine
Είμαι φαν των θρυλικών σκαθαριών, από την πρώτη στιγμή που το είδα, το αγάπησα το συγκεκριμένο σετάκι. Είναι στις άμεσες αγορές μου και θα'ναι το πρώτο μου σετ από τη σειρά Ideas. Γιώργο σε ευχαριστούμε για το εξαιρετικό review σου!! Καταπληκτικός για άλλη μια φορά! RESPECT! Τέλεια παρουσίαση και άριστο φωτογραφικό υλικό!!!!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Μπράβο! Πολύ ωραίο (όπως πάντα) το review Γιώργο!!!
Προσωπικά δεν είμαι φίλος των Beatles και έτσι δεν έχει να μου πει πολλά το σετάκι. Υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα κομμάτια αλλά ούτε αυτά δεν είναι ικανά για να με πείσουν να το αγοράσω.
Πλέον με την πληθώρα των σετ που κυκλοφορεί η lego τα κριτήρια επιλογής αναγκαστικά γίνονται πιο αυστηρά...
Προσωπικά δεν είμαι φίλος των Beatles και έτσι δεν έχει να μου πει πολλά το σετάκι. Υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα κομμάτια αλλά ούτε αυτά δεν είναι ικανά για να με πείσουν να το αγοράσω.
Πλέον με την πληθώρα των σετ που κυκλοφορεί η lego τα κριτήρια επιλογής αναγκαστικά γίνονται πιο αυστηρά...
collector- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 77
Άλλο ένα πανέμορφο review Γιώργο! Μπορεί να "απουσίαζες" αρκετό καιρό από την συγκεκριμένη θεματική ενότητα, αλλά άξιζε η προσμονή! Μπράβο!
Στα του σετ τώρα! Είναι ένα σετ, που προσωπικά, με αφήνει αδιάφορο, μιας και ποτέ μέχρι τώρα δεν έτυχε να ασχοληθώ αρκετά με τους Beatles, ώστε να "δεθώ" μαζί τους, και να θέλω να αποκτήσω το συγκεκριμένο σετ.
Το κουτί, με όλες αυτές τις λεπτομέρειες, είναι ένα must have-συλλεκτικό κουτί! Το σετ, περιέχει όντως αρκετά ενδιαφέροντα κομματάκια, και το παρουσιαστικό του, με όλες αυτές τις καμπύλες, είναι πολύ ωραίο!
Βέβαια, πλέον, έχω την εντύπωση ότι εκεί στην lego, στα σημεία που δεν φαίνονται, χρησιμοποιούν ότι κομμάτια έχουν σε στόκ (???), όπως π.χ. εκείνα τα κόκκινα plates 4x4 και κάτι άλλα παρόμοια, που κάνουν τώρα τελευταία. Δεν ξέρω που αποσκοπεί η συγκεκριμένη κίνηση.
Γενικά πάντως, φαίνεται ένα πολύ προσεγμένο σετάκι, που σίγουρα πρέπει να αγοραστεί από τους φαν του συγκροτήματος, μιας και καταφέραν να το κάνουν ακριβώς ίδιο με το video clip!
Γιώργο, σε ευχαριστούμε πολύ!
Στα του σετ τώρα! Είναι ένα σετ, που προσωπικά, με αφήνει αδιάφορο, μιας και ποτέ μέχρι τώρα δεν έτυχε να ασχοληθώ αρκετά με τους Beatles, ώστε να "δεθώ" μαζί τους, και να θέλω να αποκτήσω το συγκεκριμένο σετ.
Το κουτί, με όλες αυτές τις λεπτομέρειες, είναι ένα must have-συλλεκτικό κουτί! Το σετ, περιέχει όντως αρκετά ενδιαφέροντα κομματάκια, και το παρουσιαστικό του, με όλες αυτές τις καμπύλες, είναι πολύ ωραίο!
Βέβαια, πλέον, έχω την εντύπωση ότι εκεί στην lego, στα σημεία που δεν φαίνονται, χρησιμοποιούν ότι κομμάτια έχουν σε στόκ (???), όπως π.χ. εκείνα τα κόκκινα plates 4x4 και κάτι άλλα παρόμοια, που κάνουν τώρα τελευταία. Δεν ξέρω που αποσκοπεί η συγκεκριμένη κίνηση.
Γενικά πάντως, φαίνεται ένα πολύ προσεγμένο σετάκι, που σίγουρα πρέπει να αγοραστεί από τους φαν του συγκροτήματος, μιας και καταφέραν να το κάνουν ακριβώς ίδιο με το video clip!
Γιώργο, σε ευχαριστούμε πολύ!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Εξαιρετικό review, καλύτερο και από το ίδιο σετ!!
Παρασκευή το παρέλαβα κι εγώ, αν και δεν είμαι fan των Σκαθαριών αποκλειστικά και μόνο για το ωραίο κουτί και το collectible των φιγουρών.
Παρασκευή το παρέλαβα κι εγώ, αν και δεν είμαι fan των Σκαθαριών αποκλειστικά και μόνο για το ωραίο κουτί και το collectible των φιγουρών.
Τουβλάκια : 54
Παρόμοια θέματα
» ThebrickReview: LEGO Ideas 21306 Yellow Submarine
» Lego Ideas
» LEGO Ideas - Yellow Submarine
» LEGO Ideas Highlight:Beatles Yellow Submarine
» ThebrickReview:LEGO 60092 Deep Sea Submarine
» Lego Ideas
» LEGO Ideas - Yellow Submarine
» LEGO Ideas Highlight:Beatles Yellow Submarine
» ThebrickReview:LEGO 60092 Deep Sea Submarine
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: thebrickReviews