WE love to Create 2017
Σελίδα 4 από 4 • Μοιραστείτε
Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: WE love to Create 2017
Κατανοώ την κούραση που προκαλεί μια τέτοια δουλειά, το αποτέλεσμα πάντως ήταν πολύ καλό! Τα εκθέματα και των δυο σας δεν τα είχα ξαναδεί από κοντά και ομολογώ ότι ήταν εντυπωσιακά.
Χάρηκα που κατάφερα να σας γνωρίσω από κοντά και ελπίζω να τα πούμε περισσότερο στο μέλλον.
Είναι δύσκολος ο δρόμος πάντως για τέτοιους συλλόγους και εκθέσεις στην Ελλάδα. Θεωρώ ότι είναι σε καλό δρόμο αλλά χρειάζεται υπομονή... Οι εκθέσεις μπορεί να είναι κουραστικές αλλά είναι ένας ωραίος τρόπος να διαδίδεται η πληροφορία και να έρχονται σε επαφή περισσότεροι άνθρωποι με τον σύλλογο.
Χάρηκα που κατάφερα να σας γνωρίσω από κοντά και ελπίζω να τα πούμε περισσότερο στο μέλλον.
Είναι δύσκολος ο δρόμος πάντως για τέτοιους συλλόγους και εκθέσεις στην Ελλάδα. Θεωρώ ότι είναι σε καλό δρόμο αλλά χρειάζεται υπομονή... Οι εκθέσεις μπορεί να είναι κουραστικές αλλά είναι ένας ωραίος τρόπος να διαδίδεται η πληροφορία και να έρχονται σε επαφή περισσότεροι άνθρωποι με τον σύλλογο.
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
Παιδιά δεν έχω λόγια!!! Συγχαρητήρια και 1000 μπράβο!!! Εύχομαι στην επόμενη να είναι και η δικιά μου η φάτσα στις φωτογραφίες!!!
RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Πάνω στην αγανάκτισή μου ξέχασα να αναφέρω την συνάντησή μας Μιχάλη (και Άκη),
χάρηκα που σας είδαμε από κοντά και τα είπαμε...
Υπομονή θέλει σίγουρα... και οι fans στην Ελλάδα είναι περιορισμένοι... (νομίζω) αλλά ίσως χρειαστεί να αλλάξουν λίγο τα πράγματα για τα επόμενα events.
edit: thanks @Manos_R
Υπομονή θέλει σίγουρα... και οι fans στην Ελλάδα είναι περιορισμένοι... (νομίζω) αλλά ίσως χρειαστεί να αλλάξουν λίγο τα πράγματα για τα επόμενα events.
mballas έγραψε:Κατανοώ την κούραση που προκαλεί μια τέτοια δουλειά, το αποτέλεσμα πάντως ήταν πολύ καλό! Τα εκθέματα και των δυο σας δεν τα είχα ξαναδεί από κοντά και ομολογώ ότι ήταν εντυπωσιακά.
Έτσι όπως τα λες είναι Μιχάλη τα πράγματα. Κάθε αρχή και δύσκολη λέει ο λαός, και έχει και δίκιο!
Σ'ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια και εύχομαι στο μέλλον, να μας φέρεις και εσύ κάποια από τις κατασκευές σου!
Όπως ανέφερα και πριν, και εμείς χαρήκαμε πολύ που κατάφερες να έρθεις και να γνωριστούμε από κοντά και να ανταλλάξουμε κουβέντες και απόψεις, μιας και είναι πάντα ευχάριστο να γνωρίζεις κάποιον που έχει το ίδιο χόμπυ με εσένα, όπως λέει και ο φίλτατος Γιώργος!
Manos_R έγραψε:Παιδιά δεν έχω λόγια!!! Συγχαρητήρια και 1000 μπράβο!!! Εύχομαι στην επόμενη να είναι και η δικιά μου η φάτσα στις φωτογραφίες!!!
Σ'ευχαριστούμε πολύ φίλε μου! Το εύχομαι πραγματικά να βολέψει και να έρθεις να εκθέσουμε παρέα!
Gunman έγραψε:Πάνω στην αγανάκτισή μου ξέχασα να αναφέρω την συνάντησή μας Μιχάλη (και Άκη),
Έτσι είναι Γιώργο! Υπομονή αλλά και επιμονή! Γενικά πιστεύω, ότι fans υπάρχουν, το θέμα είναι κατά πόσον είναι ενεργοί ή έχουν όρεξη να ενεργοποιηθούν!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
γεια σας και από δω, ξανά!
εγώ όπως είπαν και τα παιδιά guest έκανα, αλλά ήταν πάρα πολύ όμορφα, και καλύτερα από την προηγούμενη φορά τόσο στο στήσιμο όσο και από άποψη κόσμου!
σχετικά με τους εκθέτες, ε δεν είναι καινούριο, το ξέραμε/ξέρατε από την αρχή. εννοώ οκ, είμαστε κάπως μία χούφτα άνθρωποι με τους μισούς να μένουν εκτός. εγώ προσωπικά δεν χτίζω, οπότε δεν έχω κάτι να προσφέρω σαν έκθεμα.
κατά τα άλλα, να είμαστε καλά, να το ξανακάνουμε, και την επόμενη φορά, αν το ξέρουμε και πιο πριν μπορούμε να κάνουμε ακόμα μεγαλύτερη "διαφήμιση" του event μέσα από τα social!
εγώ όπως είπαν και τα παιδιά guest έκανα, αλλά ήταν πάρα πολύ όμορφα, και καλύτερα από την προηγούμενη φορά τόσο στο στήσιμο όσο και από άποψη κόσμου!
σχετικά με τους εκθέτες, ε δεν είναι καινούριο, το ξέραμε/ξέρατε από την αρχή. εννοώ οκ, είμαστε κάπως μία χούφτα άνθρωποι με τους μισούς να μένουν εκτός. εγώ προσωπικά δεν χτίζω, οπότε δεν έχω κάτι να προσφέρω σαν έκθεμα.
κατά τα άλλα, να είμαστε καλά, να το ξανακάνουμε, και την επόμενη φορά, αν το ξέρουμε και πιο πριν μπορούμε να κάνουμε ακόμα μεγαλύτερη "διαφήμιση" του event μέσα από τα social!
maraki_tpla- Επίλεκτος τοξότης
Τουβλάκια : 5
σε αυτό το σημείο θέλω να πω ακόμα πως είχα ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ απορία όταν μαζευαμε τα τραπεζομάντηλα με τον @patgeo γιατί είχαν πατημασιές, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ <3
maraki_tpla- Επίλεκτος τοξότης
Τουβλάκια : 5
έκανε έφοδο το @zouzouni xD
Το ότι το ξέραμε ισχύει αλλά δεν παύεις να "ελπίζεις" να φέρει κανείς καμία εxtra δημιουργία για ποικιλία..
Για εμένα το σημαντικότερο όλων είναι τα mocs, καλές και οι συλλογές αλλά για εμένα σημασία έχουν τα αυτοσχέδια έργα... Σε αυτά και μόνο θα δοθεί βαρύτητα από εδώ και πέρα στα events
Το ότι το ξέραμε ισχύει αλλά δεν παύεις να "ελπίζεις" να φέρει κανείς καμία εxtra δημιουργία για ποικιλία..
Για εμένα το σημαντικότερο όλων είναι τα mocs, καλές και οι συλλογές αλλά για εμένα σημασία έχουν τα αυτοσχέδια έργα... Σε αυτά και μόνο θα δοθεί βαρύτητα από εδώ και πέρα στα events
Φίλε μου, πολύ ωραίο το βίντεο της έκθεσης! Μπράβο σου!
Γέλασα πολύ και με το backstage στο τέλος! Οι ευχάριστες και χαλαρές στιγμές που καταφέρνουμε να βρούμε παρά το άγχος που υπάρχει, είναι αυτό που μας δένει σαν ομάδα και καταλήγει σε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, και χαίρομαι γι'αυτό! Πάμε για την επόμενη!
Γέλασα πολύ και με το backstage στο τέλος! Οι ευχάριστες και χαλαρές στιγμές που καταφέρνουμε να βρούμε παρά το άγχος που υπάρχει, είναι αυτό που μας δένει σαν ομάδα και καταλήγει σε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, και χαίρομαι γι'αυτό! Πάμε για την επόμενη!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» WE love to Create 2017
» Φωτογραφίες από την έκθεση "WE love to create 2017"
» Video από την έκθεση "WE love to create 2017"
» WE love to Create 2018
» WE love to Create 2019
» Φωτογραφίες από την έκθεση "WE love to create 2017"