Λειτουργικά προβλήματα του forum
Σελίδα 2 από 3 • Μοιραστείτε
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Λειτουργικά προβλήματα του forum
Μήπως κάνει διακοπές η σύνδεσή σου ? Εγώ πχ όταν γράφω post αν χαθεί η σύνδεση και πατήσω μετά στις φατσούλες δεν τις φορτώνει. Μήπως σου συμβαίνει κάτι τέτοιο?
Όχι μια χαρά είναι η σύνδεση... Μπήκα κι από άλλο browser αλλά τίποτα...
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Tύπος αρχείου: Αρχείο JPG
Manos_R- Administrator
Δεν μπορώ να βοηθήσω Μάνο... δεν ξέρω τί μπορεί να φταίει... Κατέβασε το ccleaner και κάνε ένα καθαρισμό στα προσωρινά αρχεία cookies Κλπ και retry.
Με άφησε να ανεβάσω μια και μετά πάλι τα ίδια!!
Manos_R- Administrator
Το έσβησα το Review...αποθήκευσα το κείμενο και θα προσπαθήσω να το ανεβάσω το βράδυ... ειλικρινά μου έσπασε τα νεύρα... αν δεν τα καταφέρω θαδημιουργήσω λογαριασμό στο flickr, παω για ένα καφεδάκι τα λεμε!
Manos_R- Administrator
Παίδες, δοκίμασα ξανά με tinypic αλλά χωρίς επιτυχία! Μόλις έφτιαξα λογαριασμό στο Flickr. Τώρα με ποιό τρόπο περνάω τις φωτογραφίες από κει εδώ;
Manos_R- Administrator
Διάβασε από το σημείο που λέει BBcode και μετά Μάνο
http://www.thebrick.gr/t635-topic
http://www.thebrick.gr/t635-topic
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! R.I.P. TINYPIC!
Ευχαριστώ πολύ Γιώργο!
Ευχαριστώ πολύ Γιώργο!
Manos_R- Administrator
Και εμένα πάντως, το ίδιο πρόβλημα με τον Μάνο εμφάνιζε.
Βέβαια, τώρα που πήγα να δοκιμάσω πάλι, μου έκανε το εξής κουλό. Ανέβασε την φωτογραφία, μου την έδειξε, αλλά δεν εμφάνισε λινκ...
Το tinypic, μπορεί να είναι όπως είναι, αλλά ήταν κάτι πολύ γρήγορο, και βόλευε για κάποιες φωτογραφίες, που μπορεί να μην σε νοιάζαν και τόσο...
Βέβαια, τώρα που πήγα να δοκιμάσω πάλι, μου έκανε το εξής κουλό. Ανέβασε την φωτογραφία, μου την έδειξε, αλλά δεν εμφάνισε λινκ...
Το tinypic, μπορεί να είναι όπως είναι, αλλά ήταν κάτι πολύ γρήγορο, και βόλευε για κάποιες φωτογραφίες, που μπορεί να μην σε νοιάζαν και τόσο...
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Παιδιά, μόλις πήρα είδηση ότι άλλαξε ο uploader για τις φωτογραφίες στο φόρουμ!
Πιστεύω ότι είναι κάπως ποιό χρηστικός και φιλικός προς τον χρήστη, μιας και επιτρέπει drag & drop, αν και δεν υπάρχει δυνατότητα να κάνει κάποιος εγγραφή.
Πιστεύω ότι είναι κάπως ποιό χρηστικός και φιλικός προς τον χρήστη, μιας και επιτρέπει drag & drop, αν και δεν υπάρχει δυνατότητα να κάνει κάποιος εγγραφή.
Patgeo- Administrator
Έχει ένα θεματάκι τις τελευταίες μέρες η "θετική ή αρνητική" ψήφος στις δημοσιεύσεις των μελών ή μόνο εγώ έχω το "+ &-"?
Patgeo- Administrator
Και εγώ είδα την αλλαγή, αλλά θεώρησα ότι ήταν επιλογή των admin (αν και δεν κατάλαβα γιατί να αντικαταστήσει κανείς τα 'thumbs up/down' με το +/- που πρέπει να το ψάξεις...).
Αν έχει νόημα να πω την γνώμη μου (μια και ...νέος), θα ήθελα και εγώ να γυρίσει στην προηγούμενη μορφή.
...just my 2 cents
Αν έχει νόημα να πω την γνώμη μου (μια και ...νέος), θα ήθελα και εγώ να γυρίσει στην προηγούμενη μορφή.
...just my 2 cents
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sbujam στις 4/6/2018, 18:54, 1 φορά
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
Συνήθως, αυτή η αλλαγή προκύπτει μετά από μια γενική αλλαγή που γίνεται από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας μας, απ'ότι έχω καταλάβει. Δυστυχώς, εγώ δεν μπορώ να το επαναφέρω. Ίσως ο @Gunman, μετά από επικοινωνία με τον @Van_Helsing.
Κάτι που πρόσεξα τώρα, είναι ότι επίσης εξαφανίστηκε η επισήμανση των μελών (@) από τις επιλογές της απάντησης...
Κάτι που πρόσεξα τώρα, είναι ότι επίσης εξαφανίστηκε η επισήμανση των μελών (@) από τις επιλογές της απάντησης...
Patgeo- Administrator
Σωστός Γιώργο, δεν είχα προσέξει κανένα από τα δύο που είπες!
Manos_R- Administrator
έστειλα μηνύματα σχετικά με τα προβλήματά μας, επίσης ρώτησα γιατί δεν λειτουργεί πλέον το masking του url μας
Επίσης -με την ευκαιρία- κατεβάζω πρόταση για ενεργοποίηση https (ώστε να κάνουμε login με ασφάλεια). Μπορεί να είναι κάτι απλό (πχ μια αλλαγή σε μια παράμετρο του forum), μπορεί όμως να είναι και πιο πολύπλοκο και να απαιτεί και κάποια μικρή συνδρομή για το πιστοποιητικό. Αν θες Γιώργο κάνε μια ερώτηση μήπως είναι κάτι απλό/ανέξοδο.
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
Θέλει συνδρομή κάτι τέτοιο νομίζω, αλλά προς το παρόν δεν νομίζω να τίθεται θέμα ασφάλειας γιατί δεν κάνουμε οικονομικές συναλλαγές.. Άποψη μου χωρίς να το έχω ψάξει
Παιδιά παρατήρησα κάτι. Τελευταία όταν ανεβάζω φωτογραφίες από το πρόγραμμα του φόρουμ κι όχι το Flickr οι φωτογραφίες είναι κάπως θολές και διαφορετικές σε σχέση με την πρωτότυπη φωτογραφία. Το βλέπω και σε αυτήν που ανέβασα στο make a brickwish. Ενώ όταν την ανοίγω στην επιφάνεια εργασίας είναι ευδιάκριτη και καθαρή, ακριβώς η ίδια φωτογραφία που ανέβασα φαίνεται αλλιώς.
Manos_R- Administrator
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Διαμόρφωση εμφάνισης και λειτουργίας του forum
» Εκτύπωση καρτών για το forum
» Forum Smileys/Icons
» Διαγωνισμοί εκτός forum
» Roll-up διαφημιστικό banner για το forum
» Εκτύπωση καρτών για το forum
» Forum Smileys/Icons
» Διαγωνισμοί εκτός forum