Περιστρεφόμενο τραπεζάκι για επίδειξη MOC
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
Περιστρεφόμενο τραπεζάκι για επίδειξη MOC
Τελικά ο κόπος μου δεν πήγε χαμένος...
όλα τα υλικά έδεσαν μια χαρά και το τελικό σύνολο δουλεύει και γυρίζει δοκιμασμένα μέχρι 5.4kg (δεν του έχω βάλει παραπάνω βάρος προς το παρόν).
Ορίστε ένα Strength Test
Εγώ περιμένω αυτές τις μέρες να παραλάβω κάτι moterάκια και ένα τροφοδοτικό και όταν βρω χρόνο θα τα φτιάξω. (μπορεί να πάρει και πολυυυύ καιρό αν πάρω ζεστά το GoH Challenge )
Προς το παρόν μου έχουν έρθει οι ρυθμιστές τάσης. Θα μου κοστίσουν σίγουρα πιο ακριβά από του τύπου στο video αλλά ευελπιστώ να γίνει αρκετά στέρεη κατασκευή και να σηκώνει αρκετά κιλά!
Περιστρεφόμενος δίσκος σερβιρίσματος SNUDDA από τα IKEA
Η ιδέα με το τραπεζάκι του ΙΚΕΑ, από εδώ:
όλα τα υλικά έδεσαν μια χαρά και το τελικό σύνολο δουλεύει και γυρίζει δοκιμασμένα μέχρι 5.4kg (δεν του έχω βάλει παραπάνω βάρος προς το παρόν).
Ορίστε ένα Strength Test
Εγώ περιμένω αυτές τις μέρες να παραλάβω κάτι moterάκια και ένα τροφοδοτικό και όταν βρω χρόνο θα τα φτιάξω. (μπορεί να πάρει και πολυυυύ καιρό αν πάρω ζεστά το GoH Challenge )
Προς το παρόν μου έχουν έρθει οι ρυθμιστές τάσης. Θα μου κοστίσουν σίγουρα πιο ακριβά από του τύπου στο video αλλά ευελπιστώ να γίνει αρκετά στέρεη κατασκευή και να σηκώνει αρκετά κιλά!
Περιστρεφόμενος δίσκος σερβιρίσματος SNUDDA από τα IKEA
Η ιδέα με το τραπεζάκι του ΙΚΕΑ, από εδώ:
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gunman στις 30/1/2017, 23:46, 2 φορές συνολικά
Απ: Περιστρεφόμενο τραπεζάκι για επίδειξη MOC
Πολύ καλή ιδέα!Αν ενδιαφέρεστε και για πολύ πιο μικρά για μικρά μοκ πουλάνε στα public έτοιμο.
Τουβλάκια : 25
Χμ... Εντυπωσιακό αλλα σκόνη παντού
Δύσκολα δουλεύει και προστατεύεται παράλληλα
Δύσκολα δουλεύει και προστατεύεται παράλληλα
LEGOLAS- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 20
Η σκόνη γενικά δεν παλεύεται.. προσωπικά έχω σταματήσει να προστατεύω τα brick μου από την σκόνη
Για τη σκόνη εγώ έχω κάποια σετάκια τοποθετημένα μέσα στο σύνθετο στο σαλόνι οπότε προστατεύονται 100%. Τα υπόλοιπα που τα έχω μέσα στο δωμάτιο, τα έχω σκεπασμένα με ημιδιαφανή υφάσματα σαν κουρτίνες... πουλάνε τέτοια στα Jumbo. Τα λυπάμαι να τα τρώει η σκόνη!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Ποια είναι αυτά Μάνο; Έχεις κάποιο link;Manos_R έγραψε:Για τη σκόνη εγώ έχω κάποια σετάκια τοποθετημένα μέσα στο σύνθετο στο σαλόνι οπότε προστατεύονται 100%. Τα υπόλοιπα που τα έχω μέσα στο δωμάτιο, τα έχω σκεπασμένα με ημιδιαφανή υφάσματα σαν κουρτίνες... πουλάνε τέτοια στα Jumbo. Τα λυπάμαι να τα τρώει η σκόνη!
Τουβλάκια : 54
Εγώ τα έχω εκτεθειμένα αλλά δε με πειράζει.
Τουβλάκια : 25
Ένα κυλινδρικό plexy glass ίσως βοηθούσε για τα μικρότερα moc για όσους δεν αγαπάνε την σκόνη...
Εγώ κάποια στιγμή θέλω να αγοράσω ένα κυλινδρικό αλλά θέλω να δω και τί παίζει με τιμές... Θα ήθελα ένα για το Weihnachtspyramide.
Εγώ κάποια στιγμή θέλω να αγοράσω ένα κυλινδρικό αλλά θέλω να δω και τί παίζει με τιμές... Θα ήθελα ένα για το Weihnachtspyramide.
Πολύ ωραία ιδέα Γιώργο! Θα περιμένω να δω και την δική σου εκτέλεση!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Ήρθαν τα moter κλπ συμπράγκαλα... τώρα το πότε θα ασχοληθώ... άγνωστο
Πολύ ωραία Γιώργο! Με την ησυχία σου!
Patgeo- Administrator
Πολύ ωραίο Σπύρο..! Έχεις κάνει κανά crash test? Στα πόσα κιλά αρχίζει και ζορίζεται?
εγώ είχα χρόνο σήμερα και ασχολήθηκα λίγο, έχω ετοιμάσει τις καλωδιώσεις και τώρα θέλω να δω πως θα προσαρμόσω τους άξονες. Θα πιάνει στο κέντρο του δίσκου εμένα.
εγώ είχα χρόνο σήμερα και ασχολήθηκα λίγο, έχω ετοιμάσει τις καλωδιώσεις και τώρα θέλω να δω πως θα προσαρμόσω τους άξονες. Θα πιάνει στο κέντρο του δίσκου εμένα.
Ωραία κατασκευή Σπύρο!
Βλέπω, χρησιμοποίησες ένα από τα παλιά κλασσικά μοτέρ! Απ'ότι θυμάμαι αυτά δεν έχουν πολύ ροπή, αλλά βλέπω μια χαρά τα καταφέρνει και με τόσα γρανάζια!
Βλέπω, χρησιμοποίησες ένα από τα παλιά κλασσικά μοτέρ! Απ'ότι θυμάμαι αυτά δεν έχουν πολύ ροπή, αλλά βλέπω μια χαρά τα καταφέρνει και με τόσα γρανάζια!
Patgeo- Administrator
Περιστρέφει μέχρι 2 κιλά, χοντρικά.
Κάποια στιγμή του έβαλα το κάστρο της Ντίσνεϋ επάνω και το γύρισε, αλλά ζορίστηκαν πολύ οι μπαταρίες και ξελιγώθηκαν.
Λέω να φτιάξω κι εγώ ένα με το μοτέρ από κάτω. Αυτό, το φτιάχτηκε έτσι για να φαίνεται ο μηχανισμός.
Όσον αφορά το μοτέρ, χρησιμοποιώ αυτά γιατί... αυτά έχω. Έχω ξεμείνει από σύγχρονα power functions.
Κάποια στιγμή του έβαλα το κάστρο της Ντίσνεϋ επάνω και το γύρισε, αλλά ζορίστηκαν πολύ οι μπαταρίες και ξελιγώθηκαν.
Λέω να φτιάξω κι εγώ ένα με το μοτέρ από κάτω. Αυτό, το φτιάχτηκε έτσι για να φαίνεται ο μηχανισμός.
Όσον αφορά το μοτέρ, χρησιμοποιώ αυτά γιατί... αυτά έχω. Έχω ξεμείνει από σύγχρονα power functions.
Yey!
Yey!
Κάστρο της Disney ακούω !!! Σπύρο βάλε καμιά φωτογραφία για Legoφθαλμόλουτρο!!!
Manos_R- Administrator
Πολύ ωραία Γιώργο! Το καλό, είναι ότι δεν φαίνεται να κομπιάζει καθόλου, ακόμα και με τα 5,4kg!
Patgeo- Administrator
Δεν θέλω να τα κάψω χωρίς λόγο... για τα moc που σκέφτομαι είναι αρκετά αυτά τα κιλά οπότε μέχρι να φτιάξω κάτι ψηλό και βαρύ δεν θα το ζορίσω..
Εύγε, νέε μου!
Μπορεί να τα περιστρέφει όλα τα κιλά, αλλά... πώς το παρατήρησες όσον αφορά την αντοχή του; Θα μπορούσε να τα γυρίζει ασταμάτητα για 12 ώρες;
Επίσης, πρέπει να το κάνεις να λειτουργεί και με μπαταρίες. Δε θα έχεις παντού και πάντα διαθέσιμη πρίζα.
Μπορεί να τα περιστρέφει όλα τα κιλά, αλλά... πώς το παρατήρησες όσον αφορά την αντοχή του; Θα μπορούσε να τα γυρίζει ασταμάτητα για 12 ώρες;
Επίσης, πρέπει να το κάνεις να λειτουργεί και με μπαταρίες. Δε θα έχεις παντού και πάντα διαθέσιμη πρίζα.
Οσο για την αντοχη, κανεις δεν ξερει αν δεν το δοκιμασεις αλλα πιστευω το εχουμε... Θα δοκιμαστει στην επομενη εκθεση!
Οσο για την αντοχη, κανεις δεν ξερει αν δεν το δοκιμασεις αλλα πιστευω το εχουμε... Θα δοκιμαστει στην επομενη εκθεση!
Φαίνεται πολύ ωραίο Γιώργο. Μπράβο!!!
Είναι πράγματι εντελώς σταθερή η ταχύτητά του; Δεν μπορέσα να το επιβεβαιώσω με σιγουριά βλέποντας το video.
Είναι πράγματι εντελώς σταθερή η ταχύτητά του; Δεν μπορέσα να το επιβεβαιώσω με σιγουριά βλέποντας το video.
collector- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 77
Στο video μεταβαλω τα rpm με ροοστατη Χρησταρα. Γενικα φαινεται να λειτουργει οκ.
Μια χαρά Γιώργο!!!
Manos_R- Administrator
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης