LEGO Assembly Square 10255
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 2 από 2 • Μοιραστείτε
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: LEGO Assembly Square 10255
Συμφωνώ Μάνο,έτσι κι αλλιώς τα κτήρια μιας πόλης δεν είναι εξίσου όμορφα.Ωραίες ιδέες για το επόμενο!
Τουβλάκια : 25
Manos_R έγραψε:Το brickbank θυμίζει περισσότερο τα παλιά modular buildings και ως προς την τεχνοτροπία σχεδίασης και ως προς το χαρακτήρα του κτιρίου. Το assembly square είναι στην κατηγορία που ανήκει και το detective's office... Μικρά συγκροτήματα κτιρίων αποτελούν το σετ, ξεφεύγουν από τα κλασσικά modular buildings, θεωρώ όμως ότι είναι εξίσου απαραίτητα τόσο για την ποικιλία όσο και για τη δημιουργία μιας πόλης - παρόλο που δεν είναι τόσο όμορφα (όσο τα πιο παλιά). Είναι μια σειρά πάντως που έχει ακόμα πολλά να δώσει... Εγώ το επόμενο modular building περιμένω να κινηθεί στα πλαίσια της brickbank και να μην είναι πάλι συγκρότημα κτιρίων όπως το detective's office & το assembly square... Σαν σχέδιο περιμένω κάτι σε: post office ή theatre ή train station!
Πολύ ενδιαφέρουσα άποψη/ευχή διατύπωσες για το μέλλον της σειράς φίλε μου! Θα μου άρεσε και εμένα να δω κάτι αντίστοιχο, μιας και έχουμε καιρό να δούμε κάτι παρόμοιο, ίσως εκτός από το θέατρο, που αν θυμάμαι καλά είχαν βγάλει ένα γωνιακό πριν κάποιο διάστημα.
Το τι έχει στο μυαλό του ο νέος CEO, θα φανεί τα επόμενα χρόνια...
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Ο χρόνος θα με δικαιώσει ή θα με διαψεύσει φίλε μου, χαχαχα! Το κτίριο που λες είναι σινεμά, το γωνιακό. Εγώ παραπάνω έγραψα για θέατρο! Θα μου άρεσε να δω ένα θέατρο νεοκλασσικής αρχιτεκτονικής στη συγκεκριμένη σειρά!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
brickcar- Επίλεκτος τοξότης
Τουβλάκια : 25
Ούπς, δεν το πήρα είδηση για το θέατρο, και έκανα λάθος συνειρμό! Για να δούμε τι θα κάνουν...
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» LEGO Assembly Square 10255
» London Leicester Square Grand Opening 17/11! Φωτογραφικό υλικό από το μεγαλύτερο Lego Store του κόσμου!
» London Leicester Square Grand Opening 17/11! Φωτογραφικό υλικό από το μεγαλύτερο Lego Store του κόσμου!
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Ψάχνοντας ταλαντούχους κατασκευαστές LEGO! (Master of the Brick & LEGO Masters)
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Ψάχνοντας ταλαντούχους κατασκευαστές LEGO! (Master of the Brick & LEGO Masters)
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης