LUGS United 2016 - Βελιγράδι
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
LUGS United 2016 - Βελιγράδι
Ακολουθούν φωτογραφίες και εντυπώσεις από το πρόσφατο LEGO trip μας στο Βελιγράδι.
Ξεκινώντας το ταξίδι...
Η πόλη είχε πολλά ωραία κτίρια και μνημεία
Η αφίσα της εκδήλωσης έξω από τον χώρο όπου διεξαγόταν η έκθεση
Η φιλοξενία των παιδιών ήταν απίστευτη, με το που φτάσαμε πριν ξεφορτώσουμε, μας πήγαν για φαγητό σε ένα μαγαζί εκεί κοντά.
Ξεκινώντας το στήσιμο των τραπεζιών
Με τον Ivan Angeli (Ambassador του Beokocka LUG)
Βολτάροντας στην πόλη
Ο Mr Rambi σε καινούργιες περιπέτειες
Λίγη χαλάρωση πάνω στα άνθη
Οι τιμές στα φαγητά ήταν αρκετά χαμηλές
Αρκετό περπάτημα ρίξαμε ας ξεκουραστούμε λίγο...
Σας θυμίζει κάποιο Modular?
Με τον Jan Beyer και τον Ivan
Ο Ivan είχε απίστευτες ποσότητες σε πολλά parts, όπως το helmet του shredder. Και το πλήθος και μέγεθος των moc του ήταν απίστευτα...
Ντουυυυ έξω από το Alexander fortress
Ο Petar από το Beokockav
vvvvvvvvv
Όλη η κομπανία μαζί
Τί άλλο? Μπύρα...
Και ωραία λουκάνικα...
Με τους gricks
Είχε κόσμο από αρκετές χώρες, Ρουμανία, Βουλγαρία, από άλλα μέρη της Σερβίας και ένα παιδί από Βραζιλία που αυτή την περίοδο βρισκόταν στην Ιταλία.
Το παιδί από Βραζιλία που λέγαμε
Η έκθεση από ψηλά
Ένα από τα ομορφότερα moc του Ivan πιστεύω, το Steampunk πλοίο του
Τα παιδιά από το Lebgo LUG της Βουλγαρίας
mini διαγωνισμοί
Άλλη μία βραδιά σε μπυραρία
Ωραία αμάξια...
...και φαγητά
Φτάσαμε στο τέλος του ταξιδιού, το getz έτοιμο για την επιστροφή
Συνοψίζοντας:
Η φιλοξενία των ανθρώπων ήταν απίστευτη...
Δυστυχώς το ξενοδοχείο βρισκόταν κάπως μακριά από το κέντρο και δεν βόλευε στις μετακινήσεις...
Περίμενα περισσότερα εκθέματα και εκθέτες, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι μετά το Beokocka και το πλήθος των moc του που στην πλειονότητά τους ήταν του Ivan, τα περισσότερα εκθέματα ήταν του thebrick.
Η νοοτροπία ήταν οι άνθρωποι να γνωριστούν μεταξύ τους και ο καθένας έφερνε και λίγα moc, κάτι το οποίο δεν με βρίσκει και τόσο θερμό μιας και ήθελα να δω μεγαλύτερη ποικιλία mocs.
Σαν έκθεση και ταξίδι σίγουρα άξιζε και η γνωριμία με τον Jan Beyer ήταν επίσης ενδιαφέρουσα...
Να πούμε και του χρόνου?? Θα δείξει...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gunman στις 5/7/2017, 11:24, 1 φορά
Απ: LUGS United 2016 - Βελιγράδι
Γιώργο ζηλεύω (με την καλή έννοια) απίστευτα!!!
Πολλά συγχαρητήρια από μένα και για τη συμμετοχή και για το φωτογραφικό υλικό που μοιράστηκες μαζί μας.
Αυτές είναι πολύ όμορφες εμπειρίες...
Πολλά συγχαρητήρια από μένα και για τη συμμετοχή και για το φωτογραφικό υλικό που μοιράστηκες μαζί μας.
Αυτές είναι πολύ όμορφες εμπειρίες...
collector- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 77
Ευχαριστώ Χρηστάρα, όντως σαν εμπειρία άξιζε. Λίγο απογοήτευση επειδή νόμιζα θα δω αρκετά από τα γνωστά ονόματα της πιάτσας, κάτι που δεν έγινε, αλλά η καλή φιλοξενία τους το σώζει κάπως
Γιώργο, συγχαρητήρια και πολλά μπράβο για την συμμετοχή αλλά και για το υλικό που μοιράστηκες μαζί μας!
Από όσα είδα, έχω να πω ότι έμεινα αρκετά εντυπωσιασμένος με την ποιότητα των MOC που φωτογράφισες, αλλά και φυσικά και από τον απίστευτο αριθμό MOC που μπορέσατε και ανεβάσατε μαζί με τον Γιώργο (@Mpyromaxos), τα οποία ήταν εκπληκτικά!
Εγώ με την σειρά μου, θα ευχηθώ και του χρόνου, και εύχομαι να καταφέρουμε να πάμε περισσότερα άτομα, με ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία σε MOC!
Και πάλι ένα μεγάλο μπράβο για αυτή σου την πρωτοβουλία!
Από όσα είδα, έχω να πω ότι έμεινα αρκετά εντυπωσιασμένος με την ποιότητα των MOC που φωτογράφισες, αλλά και φυσικά και από τον απίστευτο αριθμό MOC που μπορέσατε και ανεβάσατε μαζί με τον Γιώργο (@Mpyromaxos), τα οποία ήταν εκπληκτικά!
Εγώ με την σειρά μου, θα ευχηθώ και του χρόνου, και εύχομαι να καταφέρουμε να πάμε περισσότερα άτομα, με ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία σε MOC!
Και πάλι ένα μεγάλο μπράβο για αυτή σου την πρωτοβουλία!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Το κακό σ'αυτό το event είναι ότι αρκετοί πήγαν σχεδόν μόνο για δημόσιες σχέσεις, καλές και αυτές αλλά και κανά moc παραπάνω δεν βλάπτει.
Το βλέπουμε... μπορεί να πάω (αν πάω) πιο τουρίστας του χρόνου.
Το βλέπουμε... μπορεί να πάω (αν πάω) πιο τουρίστας του χρόνου.
ωραιο ταξιδι φοβερη εμπειρια ,δηστυχως μονο απο φωτο μπορω να τα μοιραστω μαζι σου !
Ωραια οσα ειδα, δεν μπορω να εχω γνωμη και αποψη για το πλυθος των μοκ αλλα και μονο το ταξιδακι μετραει!
Ωραια οσα ειδα, δεν μπορω να εχω γνωμη και αποψη για το πλυθος των μοκ αλλα και μονο το ταξιδακι μετραει!
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Άψογο φωτογραφικό υλικό! Πρέπει να ήταν συναρπαστική εμπειρία, είστε τυχεροί όσοι τα καταφέρατε και πήγατε η συμμετοχή σε events έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Ευχαριστούμε για το φωτογραφικό υλικό... Εμείς οι μακρινοί μπορέσαμε και πήραμε μια ελάχιστη γεύση από το ταξίδι!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Συγχαρητήρια παιδιά, δεν ξέρω ποια Φώτο με τα εκθέματα σας μου αρέσει περισσότερο. Όλα είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ.
GiannisM- Legoμικρούλης
Τουβλάκια : 10
Να'στε καλά παιδιά! Είναι ωραία εμπειρία/ταξιδάκι και αν θα συμμετασχουμε ξανά του χρόνου, να έρθετε και εσείς!
Βάι μανούλα μ'...
Ωραία πού 'τανε!
Κε Πιστολά, σας ευχαριστούμε θερμά για τη φωτογραφική σας κάλυψη και όλη τη λοιπή βοήθειά σας.
Ελπίζω του χρόνου να το έχεις το "R" στο LUG.
Ωραία πού 'τανε!
Κε Πιστολά, σας ευχαριστούμε θερμά για τη φωτογραφική σας κάλυψη και όλη τη λοιπή βοήθειά σας.
Ωραία πού 'τανε!
Thanks @lolart, σ'αυτό το event αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι από αρκετά "rlugs" και ότι δεν υστερούμε κάπου.
Το "r" όπως φαίνεται μετράει κυρίως στην Ελλάδα.
Συγχαρητήρια για τη συμμετοχή και το ταξίδι σας...η ποιότητα είναι άριστη!
Υ.Γ Μας τρέλανες με το triumph και τις ferrari!
Υ.Γ Μας τρέλανες με το triumph και τις ferrari!
Τουβλάκια : 25
Παρόμοια θέματα
» Bricktastic 2016
» LUGS United 2017 - Βελιγράδι
» LUGS United 2016 - Belgrade
» LUGS UNITED 2018
» LUGS UNITED 2018
» LUGS United 2017 - Βελιγράδι
» LUGS United 2016 - Belgrade
» LUGS UNITED 2018
» LUGS UNITED 2018
Σελίδα 1 από 1