Οι Συλλογές μας!
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner :: Φωτογραφικά Νήματα
Σελίδα 4 από 5 • Μοιραστείτε
Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: Οι Συλλογές μας!
Πανέμορφη η συλλογή σου Μαρία!! Ευχαριστούμε πολύ για το φωτογραφικό υλικό!!
Παιδιά μίλησε ο Gunman για Lego freak!!! Ποιός;;;; Ο Gunman!!!
Παιδιά μίλησε ο Gunman για Lego freak!!! Ποιός;;;; Ο Gunman!!!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
blackfoot888- Legoμικρούλης
Τουβλάκια : 0
Να προσέχουν μην γίνουν scrap... Ωραίος! Βγάζει ωραία technic set η LEGO τις τελευταίες χρονιές.
Πολύ ωραία! Έβαλες και Power Functions βλέπω! Μια χαρά!
Patgeo- Administrator
Τα Lego Set Μου...
Τελικα τα καταφερα να το κανω... Μαζεψα ολα τα set απο το brickset Και μεσω photoshop σας τα παραθετω. Δεν ειμαι τοσο δημιουργικος οπως οι περισοτεροι αν οχι ολοι σας εδω και ετσι θα δειετε μονο οτι δεινει το "κουτι" στις οδηγιες
Φιλικα Γιαννης
Φιλικα Γιαννης
GiannisM- Legoμικρούλης
Τουβλάκια : 10
Τα Lego Set Μου...
Καλησπέρα Γιάννη!
Μπορώ να πω ότι έχεις μια αξιοζήλευτη συλλογή, και ειδικά στα Technic σετς, όπως είχες αναφέρει σε άλλο ποστ.
Μπράβο σου!
(Γιάννη, θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι λόγω του ότι υπάρχει παρόμοιο θέμα, η δημοσίευσή σου θα ενωθεί με εκείνο.)
Μπορώ να πω ότι έχεις μια αξιοζήλευτη συλλογή, και ειδικά στα Technic σετς, όπως είχες αναφέρει σε άλλο ποστ.
Μπράβο σου!
(Γιάννη, θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι λόγω του ότι υπάρχει παρόμοιο θέμα, η δημοσίευσή σου θα ενωθεί με εκείνο.)
Patgeo- Administrator
Μια χαρά η συλλογή με ποικιλία από διάφορα themes!!
Manos_R- Administrator
Ναι ειναι πανεμορφο. Και το Crawler ειναι φοβερο με 4x4 κινηση. Θελω να παρω το MiindStorm απλα τωρα ειμαι εκτος budget καθως σε λιγες εβδομαδες θα ειμαι και εγω ανεργος. Η εταιρεια που εργαζομαι κλεινει οποτε και ψαχνομαι
GiannisM- Legoμικρούλης
Τουβλάκια : 10
Πανεμορφη συλλογη γιαννη , καλα εκανες και τα μαζεψες. Εμενα μου αρεσει πολυ το crawler ,το superheroes με τον μπατμαν vs σουπερμαν το εχω και εχει γουστο.
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Τώρα που αρχίζει και χειμωνιάζει, καλό μήνα κιόλας, λέω να ασχοληθώ περισσότερο με τα παλία μου σετάκια και να μπουν επιτέλους κι αυτά σε μια τάξη! Οπότε σήμερα ξεκίνησα το άνοιγμα των πρώτων κουτιών... Πάρτε μια γεύση απ'τα vintage σετάκια μου!
Manos_R- Administrator
Ωραια τα παλια σετακια ,αλλη γλυκα, αλλα τουβλακια αλλη νοοτροπια, το απλο παντα ειναι καλυτερο!
Το καραβι το εχω
Το καραβι το εχω
ironman- Ο Άρχων
Κατ'αρχήν, καλό μήνα!
Δεύτερον, τα σετάκια είναι απίθανα φίλε μου! Εκείνο το καράβι αριστερά, με τον γερανό στο λιμάνι, όταν ήμουν μικρός και είχες πρωτοκυκλοφορίσει τα λιμπιζόμουνα απίστευτα, αλλά τελικά έμεινα εκεί...
Άντε, με το καλό για να δούμε και εμείς κάποια στιγμή το μέγεθος και την ομορφιά της πόλης σου!
Δεύτερον, τα σετάκια είναι απίθανα φίλε μου! Εκείνο το καράβι αριστερά, με τον γερανό στο λιμάνι, όταν ήμουν μικρός και είχες πρωτοκυκλοφορίσει τα λιμπιζόμουνα απίστευτα, αλλά τελικά έμεινα εκεί...
Άντε, με το καλό για να δούμε και εμείς κάποια στιγμή το μέγεθος και την ομορφιά της πόλης σου!
Patgeo- Administrator
Σας ευχαριστώ πολύ παίδες... Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει αρκετή δουλειά γιατί όλα τα υπόλοιπα σετάκια & μερικά απ'αυτά που φαίνονται είναι εντελώς διαλυμένα και πρέπει πρώτα να πλυθούν, μετά να τα ξεχωρίσω και μετα να αρχίσω να συναρμολογώ... για να μην αναφερθώ και στα κιτρινισμένα τουβλάκια που πρέπει να ξαναγίνουν λευκά... Το ψιλομετάνιωσα που δεν ασχολήθηκα καθόλου το καλοκαίρι.. Τώρα σιγά σιγά όσο το επιτρέπει η καθημερινότητα της δουλειάς και των υποχρεώσεων!
Manos_R- Administrator
Manos_R έγραψε:Το ψιλομετάνιωσα που δεν ασχολήθηκα καθόλου το καλοκαίρι.. Τώρα σιγά σιγά όσο το επιτρέπει η καθημερινότητα της δουλειάς και των υποχρεώσεων!
Η αλήθεια είναι ότι ίσως ήταν ευκαιρία, αλλά από την άλλη είχες και την ταλαιπωρία της μετακόμισης, και το καλοκαίρι γενικότερα πέφτουν οι ρυθμοί. Θα μπορούσες πλέον να ασχοληθείς σκεπτόμενος ότι είναι ένα δημιουργικό διάλειμμα ανάμεσα στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Έτσι και αλλιώς, έχεις όσο χρόνο θέλεις και μπορείς να αφιερώσεις, χωρίς κάποια διορία (εκτός αν δεν θέλεις να βλέπεις παντού κούτες).
Σχετικά με το καθάρισμα, η αλήθεια είναι ότι είναι κάπως βαρετή διαδικασία και το κακό είναι ότι χρειάζεται πολύ υπομονή μέχρι να καθαριστούν, κάτι που σε "σκοτώνει"...
Patgeo- Administrator
Μπράβο Γιώργο! Καλό χτίσιμο!
Ήταν πολύ ωραίο σετάκι!
Ήταν πολύ ωραίο σετάκι!
Patgeo- Administrator
Καλή σκέψη! Θα γεμίσει και ο χώρος μέχρι να βρείτε κάτι καλύτερο ίσως!
Patgeo- Administrator
Πυροσβεστική, αγαπημένο modular building!!
Manos_R- Administrator
εμπειρια και μονο να το χτιζεις!
ironman- Ο Άρχων
Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner :: Φωτογραφικά Νήματα
Σελίδα 4 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης