Τι πακέτο παραλάβατε σήμερα? (2)
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 26 από 40 • Μοιραστείτε
Σελίδα 26 από 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Απ: Τι πακέτο παραλάβατε σήμερα? (2)
Μακάρι να είχα την εγκράτεια σου στις ποσότητες ρε Γιώργο...
Καλορίζικα
Καλορίζικα
καλοριζικα γιωργο, ασε να λεει ο gunman αυτος αγοραζει απο τους δανους , εχει κονε!!!
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
ironman- Ο Άρχων
Παίδες όπως όλοι ξέρουμε ο φίλος Gunman είναι εκτός συναγωνισμού, έχει μια μικρή Legoland στο σπίτι του!!!
Φίλε Νίκο καλορίζικες οι παραλαβές... Πως και αγόρασες chima; Θα τα πας για κανιβαλισμό η για τη συλλογή σου;
Φίλε Νίκο καλορίζικες οι παραλαβές... Πως και αγόρασες chima; Θα τα πας για κανιβαλισμό η για τη συλλογή σου;
Manos_R- Administrator
Καλορίζικα Νίκο! Τα Star Wars, πως σκοπεύεις να τα χρησιμοποιήσεις?
Γιώργο, δυστυχώς, δεν μπορώ και αλλιώς, λόγω περιορισμένου budget. Είναι αρκετά πράγματα που έχω βάλει στο μάτι να πάρω (κυρίως κομμάτια), αλλά παίρνω και ανάλογα με το πως βολεύουν και τα μαγαζιά από το Bricklink.
Γιώργο, δυστυχώς, δεν μπορώ και αλλιώς, λόγω περιορισμένου budget. Είναι αρκετά πράγματα που έχω βάλει στο μάτι να πάρω (κυρίως κομμάτια), αλλά παίρνω και ανάλογα με το πως βολεύουν και τα μαγαζιά από το Bricklink.
Patgeo- Administrator
Ευχαριστω παιδια ,Μανο και Γιωργο ειναι προς κανιβαλισμο εκτος απο τα 2 star wars με τους πλανητες ,λεω να διακοσμησω το δωματιο...!
Θα μου πειτε τι τα παιρνω ετσι.. η αληθεια ειναι οτι ολα αυτα μαζι τα ψωνισα με 18 ευρω οποτε δεν υπηρχε περιπτωση να μην τα αγοραζα!
Θα μου πειτε τι τα παιρνω ετσι.. η αληθεια ειναι οτι ολα αυτα μαζι τα ψωνισα με 18 ευρω οποτε δεν υπηρχε περιπτωση να μην τα αγοραζα!
ironman- Ο Άρχων
Πολύ πράγμα Γιώργο! Το καφέ και το γκρι, το καταλαβαίνω! Το πορτοκαλί όμως??? Και ειδικά σε τέτοια ποσότητα που απαιτείται όχι μόνο φαγάνα, αλλά και τριαξονικό φορτηγό για να το φορτώσει, τι θα το κάνεις?
Patgeo- Administrator
ωραιες αγορες Γιωργο, πλουσια τα ελεη
Οντως το περδικαλι σε τι θα σου φανει χρησιμο?
Οντως το περδικαλι σε τι θα σου φανει χρησιμο?
ironman- Ο Άρχων
Γιώργο καλορίζικες οι παραλαβές, τα πορτοκαλί bricks μου αρέσουν πολύ, κρίμα που η Lego δεν τα χρησιμοποιεί σχεδόν καθόλου στα sets της ή έστω σε κάποιο city ή creator set.
Μερικά από τα δωράκια μου λόγω γενεθλίων από δύο συγγενικά μου πρόσωπα... Πώς φαίνεται ότι δε ξέρουν να διαλέγουν, αφού το ένα κουτί ειδικά βρίσκεται σε μέτρια κατάσταση! Χαχαχα αλλά δεν έχω παράπονο η κίνηση & η σκέψη μετράει!
Μερικά από τα δωράκια μου λόγω γενεθλίων από δύο συγγενικά μου πρόσωπα... Πώς φαίνεται ότι δε ξέρουν να διαλέγουν, αφού το ένα κουτί ειδικά βρίσκεται σε μέτρια κατάσταση! Χαχαχα αλλά δεν έχω παράπονο η κίνηση & η σκέψη μετράει!
Manos_R- Administrator
Πολύ ωραία Μάνο! Καλορίζικα!
Γιώργο, το συγκεκριμένο χρώμα, είναι ποιό φθηνό από άλλα, ή απλά έτυχε να έχει ο συγκεκριμένος και το πήρες?
Γιώργο, το συγκεκριμένο χρώμα, είναι ποιό φθηνό από άλλα, ή απλά έτυχε να έχει ο συγκεκριμένος και το πήρες?
Patgeo- Administrator
Ήταν φτηνό Γιώργο
Μάνο μην σε νοιάζει η κατάσταση του κουτιού... όρμα και άνοιξέ τα xD
Μάνο μην σε νοιάζει η κατάσταση του κουτιού... όρμα και άνοιξέ τα xD
Παιδιά τα κουτιά πλέον τα πετάω..κρατάω μόνο τα limited edition, lego ideas & lego creator expert... Όλα τα υπόλοιπα πάνε σκουπίδια... Έχω πολύ τρέξιμο αυτό το διήμερο οπότε από Τετάρτη θα αρχίσω να φτιάχνω κι ίσως κάνω και κανένα review γιατί είναι πολύ ωραία & καλοκαιρινά και τα δύο!
Manos_R- Administrator
Εγώ, μιας και ακόμα δεν έχω ιδιαίτερα πολλά σετ, τα κουτιά τα κάνω επίπεδα και τα έχω κρατήσει. Σίγουρα όμως, αν αρχίσω να έχω περισσότερα, θα πρέπει να γίνω επιλεκτικός.
Patgeo- Administrator
Mανο καλοριζικα τα νεα σετακια, αρκετα αξιολογα θα ελεγα οσο για τα κουτια εχω βρει εναν τροπο να μην τα χαλαω και να μην χρειαζεται να τα σπαω για να τα φυλαξω. Κανω το κολπο μπαμπουσκα.... παιρνω ενα μεγαλο κουτι και βαζω μεσα ενα λιγο ποιο μικρο και μετα στο ποιο μικρο ακομα ποιο μικρο κ.ο.κ. Οταν κλεισω το μεγαλο εχω γραψει σε ενα χαρτι τους κωδικους των σετ που υπαρχουν μεσα για να μπορω να τα βρω μετα ,τελος το κλεινω με σακουλα στυλ τζαμπο για να μην υπαρξουν υγρασιες οταν τα βαλω στην αποθηκη.
ironman- Ο Άρχων
Manos_R- Administrator
Καλορίζικα! Το μικρό το σετάκι, φαίνεται αρκετά πλούσιο!
Patgeo- Administrator
Καλοριζικα Μανο εκανες καλη αρχη με ζουγκλαλεγκο
ironman- Ο Άρχων
Ευχαριστώ παίδες!! Patgeo όντως το μικρό σετ, είναι αρκετά πλούσιο για συγκεκριμένη θεματολογία, σε κομμάτια για την τιμή του. Ironman το θέμα της ζούγκλας μου έκανε εντύπωση από την αρχή και μου αρέσει πολύ!Θα επιδιώξω να αποκτήσω κι άλλα κομμάτια της σειράς.
Manos_R- Administrator
Έτσι είναι! Το καλό με τα "starter set" που βγάζει η LEGO, είναι ότι είναι αρκετά πλούσια συγκριτικά με τα υπόλοιπα από κάθε σειρά, αλλά το συγκεκριμένο μου φάνηκε ακόμα ποιό γενναιόδωρο!
Patgeo- Administrator
Σελίδα 26 από 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 26 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης