Τι πακέτο παραλάβατε σήμερα? (2)
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 23 από 40 • Μοιραστείτε
Σελίδα 23 από 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Απ: Τι πακέτο παραλάβατε σήμερα? (2)
Καλημέρα παίδες!!! Δεν υπάρχει αρνητική διάθεση για κανένα μέλος όπως είπα και στην προηγούμενη ανάρτηση. Το μόνο που επιθυμώ είναι οι αναρτήσεις με μη προϊόντα Lego να γίνονται σε ανάλογα νήματα του φόρουμ που ήδη υπάρχουν και όχι στο συγκεκριμένο θέμα! Και σαφώς πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη προσοχή τώρα που είμαστε rLUG γιατί έχουμε μπει σε άλλη τροχιά!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Δεν τοποθετήθηκα νωρίτερα γιατί μόλις τώρα πρόσεξα το νήμα (ευτυχώς από σήμερα η σύνδεση μου στο Internet είναι ΟΚ)
Δημιούργησα καινούργιο νήμα με παραλαβές που δεν αφορούν τα LEGO γιατί βλέπω ότι οι περισσότεροι αυτό θέλουν.
link
Να κάνω τώρα το ερώτημα, τα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών, όπως πχ brickforge, brickarms κλπ θέλετε να συνεχίσουμε να τα ανεβάζουμε εδώ? ή στο καινούργιο νήμα?
Δημιούργησα καινούργιο νήμα με παραλαβές που δεν αφορούν τα LEGO γιατί βλέπω ότι οι περισσότεροι αυτό θέλουν.
link
Να κάνω τώρα το ερώτημα, τα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών, όπως πχ brickforge, brickarms κλπ θέλετε να συνεχίσουμε να τα ανεβάζουμε εδώ? ή στο καινούργιο νήμα?
Gunman έγραψε:Να κάνω τώρα το ερώτημα, τα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών, όπως πχ brickforge, brickarms κλπ θέλετε να συνεχίσουμε να τα ανεβάζουμε εδώ? ή στο καινούργιο νήμα?
Πιστεύω ότι αφού έγινε η αρχή με την δημιουργία του νήματος για παραλαβές εκτός LEGO, να πηγαίνουν εκεί όλα τα αντίστοιχα, και σε αυτό, να υπάρχουν μόνο τα LEGO.
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Συμφωνώ με τον Patgeo. Ας υπάρχει αυτό το νήμα μόνο για official προϊόντα, και στο καινούριο να βάζουμε όλα τα υπόλοιπα!
Manos_R- Administrator
Κι όμως... Της το ζήτησα να με αφήσει εκεί και μου το αρνήθηκε!
Το πιστεύετε αυτό; Σε τι καιρούς ζούμε!... Τς τς τς...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Patgeo στις 12/3/2017, 20:36, 1 φορά
Patgeo- Administrator
Ευχαριστώ!
Ναι, έτσι είναι! Ήταν λίγο χύμα τα κομμάτια πακεταρισμένα, και έκανα έναν ενδελεχή έλεγχο, μήπως λείπει κάτι. Όλα μια χαρά!
Ναι, έτσι είναι! Ήταν λίγο χύμα τα κομμάτια πακεταρισμένα, και έκανα έναν ενδελεχή έλεγχο, μήπως λείπει κάτι. Όλα μια χαρά!
Patgeo- Administrator
Ωραια κομματια patgeo.
Χτεσινη παραλαβη απο μουστακα σε εξαιρετικη τιμη ..!
DSC_0026 by nikos nousis, on Flickr
Μετα απο καιρο αγοραζω νιτζακο. Καταπληκτικο σετακι με πολλα καλουδια ,εχω σε μεγαλη εκτιμηση γενικα τα νιτζακο διοτι εχουν καταπληκτικες φιγουρες πιστευω.
DSC_0024 by nikos nousis, on Flickr
DSC_0025 by nikos nousis, on Flickr
Χτεσινη παραλαβη απο μουστακα σε εξαιρετικη τιμη ..!
DSC_0026 by nikos nousis, on Flickr
Μετα απο καιρο αγοραζω νιτζακο. Καταπληκτικο σετακι με πολλα καλουδια ,εχω σε μεγαλη εκτιμηση γενικα τα νιτζακο διοτι εχουν καταπληκτικες φιγουρες πιστευω.
DSC_0024 by nikos nousis, on Flickr
DSC_0025 by nikos nousis, on Flickr
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Το Ninjago set που πήρες είναι το πρώτο set που σχεδίασε ο Dimitris Stamatis ( Έλληνας σχεδιαστής στην LEGO)
Το δεξιά helmet μου αρέσει απίστευτα... θα αγοράσω αρκετά από αυτά πιστεύω...
Καλορίζικες και οι χελώνες!
edit: βλέπω όλοι μπήκατε στο flickR, καλό αυτό
tip: (η διεύθυνση που ανεβάζεις κάθε φωτογραφία αποτελείται από τρία μέρη στην ουσία, μπορείς να σβήσεις τα δύο τελευταία για να μην φάινονται τα "DSC_0025 by nikos nousis, on Flickr"
Το δεξιά helmet μου αρέσει απίστευτα... θα αγοράσω αρκετά από αυτά πιστεύω...
Καλορίζικες και οι χελώνες!
edit: βλέπω όλοι μπήκατε στο flickR, καλό αυτό
tip: (η διεύθυνση που ανεβάζεις κάθε φωτογραφία αποτελείται από τρία μέρη στην ουσία, μπορείς να σβήσεις τα δύο τελευταία για να μην φάινονται τα "DSC_0025 by nikos nousis, on Flickr"
Νίκο, καλορίζικα!
Τo Ninjago που πήρες, πολύ ωραίο σετ, και έχει όντως ωραίες φιγούρες!
Τo Ninjago που πήρες, πολύ ωραίο σετ, και έχει όντως ωραίες φιγούρες!
Patgeo- Administrator
ευχαριστω παιδες... μα γιαυτο και αγορασα το σετ, εχει απιστευτη περικεφαλαια. Και εγω γιωργο ψηνομαι να χτυπησω και αλλα απο αυτα. Το ολο παρουσιαστικο των φιδανθρωπων θυμιζει και λιγο απο τους κακους του κοναν του παλιου!
ironman- Ο Άρχων
Manos_R- Administrator
Patgeo- Administrator
Ναι, είναι πράγματα που τα ήθελα καιρό τώρα, και τα πήρα μαζεμένα! Τώρα, περιμένω ακόμα μια παραγγελία, και μετά βλέπουμε...
Patgeo- Administrator
Παίδες χθεσινή παραλαβή και είμαι πολύ χαρούμενος!!! Αυτό το Σ/Κ θα είναι ιδιαίτερα δημιουργικό και γεμάτο τουβλάκια!!!
- Σετ 10703 classic από Aegean Brick και το φίλο Δημήτρη σε εξαιρετική τιμή!!Αρχίζω να mocάρω για την πόλη μου!!!
- Σετς 21306 yellow submarine & 40123 σούπερ δωράκια από το brick.gr!!! Ευχαριστώ για ακόμα μια φορά!
- Σετ 10245 santa's workshop από το φίλο Δημήτρη & Serres Brick Workshop. Είναι retired product και ευτυχώς το πρόλαβα στο παρά πέντε & είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που κάνω αγορές από τη wishlist μου & επιτέλους ξοδεύω το budget μου σωστά κι όχι σε άσκοπες αγορές! Με την αγορά αυτή ο φίλος Δημήτρης έβαλε δώρο στο πακέτο αυτοκόλλητα, 2 αφίσες, ένα glued model αυτοκινητάκι για την πόλη μου και το limited edition set 40205! Δημήτρη ευχαριστώ πολύ και καλές δουλειές εύχομαι.
- Σετ 10703 classic από Aegean Brick και το φίλο Δημήτρη σε εξαιρετική τιμή!!Αρχίζω να mocάρω για την πόλη μου!!!
- Σετς 21306 yellow submarine & 40123 σούπερ δωράκια από το brick.gr!!! Ευχαριστώ για ακόμα μια φορά!
- Σετ 10245 santa's workshop από το φίλο Δημήτρη & Serres Brick Workshop. Είναι retired product και ευτυχώς το πρόλαβα στο παρά πέντε & είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που κάνω αγορές από τη wishlist μου & επιτέλους ξοδεύω το budget μου σωστά κι όχι σε άσκοπες αγορές! Με την αγορά αυτή ο φίλος Δημήτρης έβαλε δώρο στο πακέτο αυτοκόλλητα, 2 αφίσες, ένα glued model αυτοκινητάκι για την πόλη μου και το limited edition set 40205! Δημήτρη ευχαριστώ πολύ και καλές δουλειές εύχομαι.
Manos_R- Administrator
Ωραίες παραλαβές Μάνο! Καλορίζικα, και καλό MOCάρισμα!
Patgeo- Administrator
Εγώ σε ευχαριστώ Μάνο για την προτίμηση και για τα καλά σου λόγια.Happy building!Manos_R έγραψε:Παίδες χθεσινή παραλαβή και είμαι πολύ χαρούμενος!!! Αυτό το Σ/Κ θα είναι ιδιαίτερα δημιουργικό και γεμάτο τουβλάκια!!!
Mandis- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
ωραιες παραλαβες παιδια!
patgeo σε βλεπω το γυρισες σε καστρα...
μανο πολυ πραγμα και καλο, ο δημητρης εχει ιστοσελιδα να δω και εγω?
patgeo σε βλεπω το γυρισες σε καστρα...
μανο πολυ πραγμα και καλο, ο δημητρης εχει ιστοσελιδα να δω και εγω?
ironman- Ο Άρχων
Ευχαριστούμε Νίκο!
Σχετικά με τις παραγγελίες μου, ναι... Ας όψεται λίγο και το Warcraft (η ταινία) που μου έδωσε το έναυσμα, αλλά πέρα από αυτό, είναι κάτι που μου άρεσε και από παλιά! Δυστυχώς, όταν υπήρχαν όλα εκείνα τα ωραία σετάκια, εγώ μάλλον ήμουν στα dark ages ή στην φάση των technic...
Σχετικά με τις παραγγελίες μου, ναι... Ας όψεται λίγο και το Warcraft (η ταινία) που μου έδωσε το έναυσμα, αλλά πέρα από αυτό, είναι κάτι που μου άρεσε και από παλιά! Δυστυχώς, όταν υπήρχαν όλα εκείνα τα ωραία σετάκια, εγώ μάλλον ήμουν στα dark ages ή στην φάση των technic...
Patgeo- Administrator
οσα παιδια ειχανε καστρα και πειρατες λιγουρευονταν τεκνικ το θυμαμαι απο μενα και οσα τεκνικ το αντιθετο!
Δεν υπηρχε και κατι αλλο για τα παιδια εκεινη την εποχη.
Δεν υπηρχε και κατι αλλο για τα παιδια εκεινη την εποχη.
ironman- Ο Άρχων
Ευχαριστώ πολύ παίδες!Νίκο προς το παρόν το Serres Brick Workshop δε διαθέτει online κατάστημα, αλλά αν ενδιαφέρεσαι για κάποιο κωδικό μπορείς να τον ρωτήσεις! Εγώ έτσι έκανα γιατί ο συγκεκριμένος κωδικός δεν υπάρχει πλέον σε πολλά καταστήματα, και από το να δώσω τα χρήματά μου στο Μουστάκα, προτίμησα να τα δώσω σε ένα φίλο που κάνει μια προσπάθεια αξιόλογη!
Manos_R- Administrator
Σελίδα 23 από 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 23 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης